quote:Op zaterdag 14 mei 2011 00:44 schreef Dark_Angelus het volgende:
Voorgerecht:
Tian van tonijn en avocado, tempura van black tiger gamba, frisee salade, krokant spek, mierikswortelcoulis.
Tussengerecht:
Gebakken coquilles St. Jaques, dun gesneden prei, luchtige kokosroom met groene Thaise curry, bieslook.
Hoofdgerecht:
Gebakken Simmenthaler ossenhaas rossini ‘’VandeMarkt’’, wilde spinazie, fondantaardappel, sjalottentruffeltjus, canapé van eendenlever
Nagerecht:
Warm fondantje van pure chocola, sinaasappelsorbet, mango-chilli panna cotta
Heb je in een 3-sterrenrestaurant gegeten of zo?quote:Op zaterdag 14 mei 2011 00:44 schreef Dark_Angelus het volgende:
Voorgerecht:
Tian van tonijn en avocado, tempura van black tiger gamba, frisee salade, krokant spek, mierikswortelcoulis.
Tussengerecht:
Gebakken coquilles St. Jaques, dun gesneden prei, luchtige kokosroom met groene Thaise curry, bieslook.
Hoofdgerecht:
Gebakken Simmenthaler ossenhaas rossini ‘’VandeMarkt’’, wilde spinazie, fondantaardappel, sjalottentruffeltjus, canapé van eendenlever
Nagerecht:
Warm fondantje van pure chocola, sinaasappelsorbet, mango-chilli panna cotta
Geen sterren maar wel een vermelding in de Michelin Gidsquote:Op zaterdag 14 mei 2011 18:12 schreef Madame_Paon het volgende:
[..]
Heb je in een 3-sterrenrestaurant gegeten of zo?
Mijn maaltijd is lekker simpel: komkommersalade (kant-en-klaar ), aardappelpuree (kant-en-klaar ) en garnalen.
Lang leve het simpele eten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |