thxquote:
Waarom vind je het niet lekker? Te bitter?quote:Op zaterdag 21 mei 2011 16:27 schreef uniekhoorn het volgende:
Oeh Piet, dat klinkt heerlijk.
Behalve rucola salade.. Misschien net zoals met olijven dat je het moet leren eten maar ik vind het niet lekker. Baal ik wel van want bij restaurants krijg je vaak ook een salade waar rucola in is verwerkt.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Vanavond gebakken aardappeltjes met kippenboutje
[ Bericht 21% gewijzigd door leonie-89 op 21-05-2011 18:01:37 ]
Rucola verschilt nogal. Ik heb een keer in Italië echt de meest ranzige Rucola gehad die ik me kan voorstellen, echt belachelijk bitter, gewoon bijna oneetbaar. Die zakjes Rucola uit de supermarkt hier zijn best goed te doen.quote:Op zaterdag 21 mei 2011 16:27 schreef uniekhoorn het volgende:
Oeh Piet, dat klinkt heerlijk.
Behalve rucola salade.. Misschien net zoals met olijven dat je het moet leren eten maar ik vind het niet lekker. Baal ik wel van want bij restaurants krijg je vaak ook een salade waar rucola in is verwerkt.
Wij gaan vanavond met zijn allen naar de chinees..
geen idee, vind het allebei heerlijk! maar eh.. zaterdag.. denk rostiquote:Op zaterdag 21 mei 2011 19:52 schreef Blossom86 het volgende:
ontbijt: warm kaasbroodje van de bakker
Lunch: 2 vegaburgers van de AH (toscaans met mozzarella)
tussendoor: toastjes met roomkaas
diner: spinazie a la creme, en twijfel tussen tortelini met kaas of rosti.
wat zal ik doen? ga zo koken...
Het is toch tortelini geworden! Dan morgen rostiquote:Op zaterdag 21 mei 2011 20:50 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
geen idee, vind het allebei heerlijk! maar eh.. zaterdag.. denk rosti
quote:Op zaterdag 21 mei 2011 17:49 schreef leonie-89 het volgende:
Zelf brownies gemaakt, heerlijk maar erg machtig.heb ik gister ook gemaakt: brownies. Van zo'n pak bij xenos. Water, ei en boter erbij en de oven in. Jij op 'n andere manier gedaan?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Vanavond gebakken aardappeltjes met kippenboutjejust give a second thought
what if we don't get caught...
helemaal goedquote:Op zaterdag 21 mei 2011 22:15 schreef Blossom86 het volgende:
[..]
Het is toch tortelini geworden! Dan morgen rosti
Het etentje was een groot succes, had bij het varkensvlees een witte wijn saus gemaakt, met wat room en mosterd.quote:Op zaterdag 21 mei 2011 16:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanavond vooraf bruschetta,
[ afbeelding ]
daarna een Biologisch Iberico varkensrack
[ afbeelding ]
Met daarbij gebakken aardappelknoedels op zijn Schwabisch (Schupfnudeln)
[ afbeelding ]
, geroerbakken snijbonen, peultjes in wat citroenboter, Rucola salade met geroosterde pijnboompitten en wat kaas, met een dressing van walnotenolie en sherryazijn.
Als toetje dan vers gemaakt aardbeiensorbet.
Ik vind het nog steeds zo jammer dat de bakkers in NL op zondag dicht zijnquote:Op zondag 22 mei 2011 10:39 schreef Pietverdriet het volgende:
Koffie op, ga douchen en verse broodjes halen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |