magnetron verwarmt niet van binnenuit, gooi maar eens een grote dikke ham in je magnetron, die is na een paar minuten van binnen nog gewoon koud hoorquote:Op donderdag 5 mei 2011 18:56 schreef CrashO het volgende:
[..]
Not gonna work, Zonder zakje krijg je een zeiknatte deegbal.
Met zakje krijg je een veel te droge meelbal (of met el-cheapo zakjes, half-gesmolten plastic)
Die dingen zijn echt voor de magnetron. Doordat een magnetron van binnenuit verwarmt, trekt het vocht naar buiten door het deeg en stoom je je broodje.
Sterker nog: doe eens een pannekoek (plat, niet opgerold) in de magnetron, een halve minuut ofzo, en dan is de rand warm en het midden nog koud.quote:Op donderdag 5 mei 2011 19:30 schreef Megaman het volgende:
[..]
magnetron verwarmt niet van binnenuit, gooi maar eens een grote dikke ham in je magnetron, die is na een paar minuten van binnen nog gewoon koud hoor
Haha ik heb ook gefaald met melk, rond dat element werd het veelste warm en koekte het meteen aan > melk met stukjes + waterkoker naar de klote.quote:Op donderdag 5 mei 2011 18:36 schreef Stranger het volgende:
[..]
Weleens geprobeerd maar het water kookte te 'wild' waardoor het ei tegen het verwarmingselement kapot sloeg (wel een oud model waterkoker trouwens). Dat gaf me toch een troep.
Bijna net zo erg als toen ik melk probeerde te koken in de waterkoker (en me voor het eerst ervan bewust werd dat dat balletje dat aangeeft hoe vol je waterkoker zit omhoog wordt geduwd door de vloeistof die je er in doet). Bah dat koekte aan.
is een pannekoek uit de magnetron een magnetronnekoek?quote:Op donderdag 5 mei 2011 19:35 schreef Igen het volgende:
[..]
Sterker nog: doe eens een pannekoek (plat, niet opgerold) in de magnetron, een halve minuut ofzo, en dan is de rand warm en het midden nog koud.
Dan heb je in vet opgewarmde aardappelspijltjes.quote:Op donderdag 5 mei 2011 18:44 schreef koekjestrommel1 het volgende:
maar als je friet 10 minuten op 130 graden frituurt?
In de oven wil ook goed, is nog lekkerder vind ik!quote:Op donderdag 5 mei 2011 18:56 schreef CrashO het volgende:
[..]
Not gonna work, Zonder zakje krijg je een zeiknatte deegbal.
Met zakje krijg je een veel te droge meelbal (of met el-cheapo zakjes, half-gesmolten plastic)
Die dingen zijn echt voor de magnetron. Doordat een magnetron van binnenuit verwarmt, trekt het vocht naar buiten door het deeg en stoom je je broodje.
quote:
quote:
briljanter was geweest als hij het woordje ducttape had gebruikt...quote:Op donderdag 5 mei 2011 18:09 schreef The_Chosen_1 het volgende:
[..]
Briljant deze man, briljant gewoon.
maar mijn oma heeft een metalen waterkoker..quote:Op donderdag 5 mei 2011 18:44 schreef koekjestrommel1 het volgende:
maar als je friet 10 minuten op 130 graden frituurt?
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |