Wie weet. Al zou ik niet weten of een waterkoker wel tegen zo hoge temperaturen van het frituren kan.quote:Op donderdag 5 mei 2011 17:56 schreef Stranger het volgende:
[..]
En als je nou een plakbandje over die uitschakelknop plakt? Zo heb ik tenminste regelmatig groente gekookt.
omdat [als het kan] het in de waterkoker kan?quote:Op donderdag 5 mei 2011 18:25 schreef sharr het volgende:
Waarom gebruik je niet gewoon de frituurpan?
Het kan niet, en een frituurpan is er speciaal voor gemaakt.quote:Op donderdag 5 mei 2011 18:26 schreef LolaLovesYou het volgende:
[..]
omdat [als het kan] het in de waterkoker kan?
Weleens geprobeerd maar het water kookte te 'wild' waardoor het ei tegen het verwarmingselement kapot sloeg (wel een oud model waterkoker trouwens). Dat gaf me toch een troep.quote:
Denk het wel,quote:Op donderdag 5 mei 2011 18:06 schreef LolaLovesYou het volgende:
Zou zo een worstje van de broodje unox het ook doen?
Bij mij kun je de deksel er af halen :Bquote:Op donderdag 5 mei 2011 18:49 schreef CrashO het volgende:
[..]
Denk het wel,
heb er ook ooit een rookworst ingestopt (zo'n vacuum ding) die je alleen hoeft op te warmen.
Als hij afslaat is je worst klaar![]()
Moet je alleen wel een waterkoker met grote opening hebben (vooral voor bevroren saté)
Not gonna workquote:
Patat en patuurt.quote:Op donderdag 5 mei 2011 18:44 schreef koekjestrommel1 het volgende:
maar als je friet 10 minuten op 130 graden frituurt?
Heb jij ooit patat gekookt?quote:Op donderdag 5 mei 2011 19:06 schreef MaGNeT het volgende:
Als je van gekookte aardappels houdt wil het prima.
Wij bakken altijd op 190 graden.quote:Op donderdag 5 mei 2011 18:41 schreef AwesomeSauce het volgende:
Gemiddelde temperatuur waarop je friet bakt is rond de 175 graden.
Een waterkoker gaat tot 100 graden, weet je dat te omzeilen kan hij tot ongeveer 130 graden hebben. Daarna smelt hij.
Ik weet niet eens hoe hoog ik em hier heb staan. Ik heb dat ding gewoon altijd vol aanstaan met allesquote:
Dat idee had ik laatst ook. Maar als ik de reactie onder jou zo lees, lijkt het me niet echt een strak planquote:
Daar krijg je later kanker vanquote:
Ey! Pas op joh!!!quote:Op donderdag 5 mei 2011 19:23 schreef Igen het volgende:
[..]
Daar krijg je later kanker van
In snackbars mogen ze daarom niet op meer dan 175 graden bakken.
quote:Op donderdag 5 mei 2011 17:56 schreef CrashO het volgende:
[..]
Sate ook, van die 30 cent per 3 stokjes krengen. Compleet zakje rechtstreeks uit de diepvries de waterkoker in
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |