De Snijwijzen, dat zijn Jaspers en Kranenborg, ik neem aan dat je snijwijze bedoeldequote:
Ik denk dat hij wel een goede reden heeft om die pet te dragen.quote:Op donderdag 21 april 2011 19:47 schreef RanTheMan het volgende:
maar niemand die weet hoe t zit met de pet?
Ja, daar had ik even geen rekening mee gehoudenquote:Op donderdag 21 april 2011 19:48 schreef Dekatria het volgende:
Bobbie, ook het topicnummer wordt automatisch upgedate nu, dat hoef je dus ook niet meer te doen
Daar opperde ik ook voor. Gegarandeerd dat je doorgaatquote:Op donderdag 21 april 2011 19:49 schreef Dekatria het volgende:
Degene die ook echt een lamsburger heef gemaakt mag meteen door
zo iemand heeft gewoon meerdere functies.quote:Op donderdag 21 april 2011 19:51 schreef RanTheMan het volgende:
is sommelier nu echt een serieus beroep of lullen ze maar een beetje met de wind mee? wijnkennis is 1, maar ieder zijn eigen smaak lijkt mij, zo nutteloos commentaar, zonder fatsoenlijke onderbouwing
met een modern pittig kapseltjequote:
je tv is kapot!quote:Op donderdag 21 april 2011 19:51 schreef Apotheose het volgende:
ligt het aan mijn tv of valt het geluid af en toe even ietsje pietsje weg.... Ik heb dat alleen nog maar opgemerkt tijdens Topchef...
Wijn spijs combinatie is wel belangrijk, maar op zich niet te vergelijken met de kokende kunde die aanwezig is in een sterrenkeuken.quote:Op donderdag 21 april 2011 19:51 schreef RanTheMan het volgende:
is sommelier nu echt een serieus beroep of lullen ze maar een beetje met de wind mee? wijnkennis is 1, maar ieder zijn eigen smaak lijkt mij, zo nutteloos commentaar, zonder fatsoenlijke onderbouwing
het zijn elke week van die semi hippe dames die een outfit hebben dat totaal niet bij hun zelf past.quote:
Vergeet de hernia niet!quote:Op donderdag 21 april 2011 19:57 schreef Physics het volgende:
De beste reden om uit de wedstrijd te stappen imho.
Eigen restaurant begonnenquote:Op donderdag 21 april 2011 19:57 schreef Apotheose het volgende:
ik het t net gemist... waarom gaat ie weg en wat is zn reden? Van pim..
Smakelijkquote:Op donderdag 21 april 2011 19:58 schreef Cateye2011 het volgende:
ik ga aan de frituur, tot morgen mensen
Wel vaker zo op donderdagquote:
Dat was destijds ook de reden waarom Rudolph van Veen stopte bij Life&Cooking, hij moest alles uit pakjes gaan maken terwijl hij zelf meesterpatissier is.quote:Op donderdag 21 april 2011 20:00 schreef fespo het volgende:
ik las laatst een interview met een tv kok. (Ramon Beuk ofzo)
hij moest zoveel liegen voor de fabrikanten, gerechten verkloten door perse iets te gebruiken etc.
Dit moment had ik laatst ook bij een topclass toen julius yoghurt bij een gerecht deed, het was echt bijna "en natuurlijk gebruiken we hiervoor arla biologische yoghurt, de beste in de business".quote:Op donderdag 21 april 2011 20:10 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Dat was destijds ook de reden waarom Rudolph van Veen stopte bij Life&Cooking, hij moest alles uit pakjes gaan maken terwijl hij zelf meesterpatissier is.
ondertussen is ie trouwens wel weer aan de slag gegaan als TV kok, maar hij hoeft in elk geval niet meer uit pakjes te koken.
Opzich valt dat nog mee, Rudolph moest echt Knorr maaltijden maken, Kip tandoori en Burrito's enzo..quote:Op donderdag 21 april 2011 20:12 schreef Physics het volgende:
[..]
Dit moment had ik laatst ook bij een topclass toen julius yoghurt bij een gerecht deed, het was echt bijna "en natuurlijk gebruiken we hiervoor arla biologische yoghurt, de beste in de business".
Aan de andere kant valt het ookwel te begrijpen, ik denk dat Jumbo ook niet zo gelukkig was dat de 'koks' in het eerste seizoen van wie is de chef? hun dagverse producten van de markt haaldenquote:Op donderdag 21 april 2011 20:10 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Dat was destijds ook de reden waarom Rudolph van Veen stopte bij Life&Cooking, hij moest alles uit pakjes gaan maken terwijl hij zelf meesterpatissier is.
ondertussen is ie trouwens wel weer aan de slag gegaan als TV kok, maar hij hoeft in elk geval niet meer uit pakjes te koken.
Ja best apart, alsof hij dat in dat 'vrije uurtje' even een nieuwe zaak heeft gekocht.quote:Op donderdag 21 april 2011 23:44 schreef roos85 het volgende:
oke, aparte aflevering! waarom Pim zo laat met die mededeling kwam is mij een raadsel.
of zou het door de regie zijn ingefluisterd?
Ik denk dat ie lang heeft staan dubben. Hij had natuurlijk heel goeie ervaringen kunnen opdoen door verder te gaan in de serie, maar dat vond hij denk ik niet eerlijk want hij zou toch nooit willen winnen.quote:Op donderdag 21 april 2011 23:47 schreef Paul-89 het volgende:
[..]
Ja best apart, alsof hij dat in dat 'vrije uurtje' even een nieuwe zaak heeft gekocht.
Ook dat verhaal toen hij naar voren stapte was hem waarschijnlijk ingefluisterd, was net iets te perfect.
quote:
Vossius durfde het nietquote:Op vrijdag 22 april 2011 19:06 schreef Djokotron het volgende:
Eindelijk wordt er eens wat van gezegd.
Was een restaurant van 'm dat failliet is gegaanquote:
quote:
Ha, ja hoor, daar heb ik voor gezorgdquote:Op vrijdag 22 april 2011 19:09 schreef Djokotron het volgende:
[..]
Hoii
Gister wel genoeg saussss bij de frituur gehad?
Wel een half kalf daar uit elkaar gesneden, hoe briljant is datquote:Op vrijdag 22 april 2011 19:10 schreef zoem het volgende:
Zijn ze in een 2-sterrenrestaurant, mogen ze friet met een stuk bbqvlees en een salade maken
Ze hadden geen zin om moeilijk te doenquote:Op vrijdag 22 april 2011 19:14 schreef Dekatria het volgende:
Deze hele week draait om fastfood
Mac & Cheese, Koreaanse Döner, Kaassouflé, Steak Frites...
Standaard iddquote:Op vrijdag 22 april 2011 19:25 schreef Dekatria het volgende:
Dag ______________ wat fijn om hier te zijn in de _____________________ . Hoe doen ze het een beetje? ______________ is de eerste, wat kunnen we van hem verwachten?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |