Haha, wie weet!quote:Op vrijdag 15 juli 2011 14:01 schreef MaximusTG het volgende:
En dan blijkt dat je er zo goed in geworden bent, dat die op Sicilië tegenvallen .
Dat is ook de vraagquote:Op vrijdag 15 juli 2011 17:15 schreef Young_David het volgende:
Voor of na het rijzen? En als je dan ontdooit moet het dan nog rijzen?
quote:Op vrijdag 15 juli 2011 20:10 schreef MaximusTG het volgende:
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
Wat zei je, wou je foto's ? Deze vanavond gebakken, deel gist, deel zuurdesem in elke pizza. Ze smaakten iig prima, terwijl ik pas vanochtend had bedacht dat ik vanavond pizza wou maken. Van bovenlinks tot onder rechts: Deeg in potje op aanrecht, gevormde pizza op schieter, belegde pizza, pizza in oven, gebakken pizza, gebakken pizza, pizza voorgebakken met alleen saus voor in vriezer en als laatste nog een gebakken pizza.
Was niet helemaal tevreden over de bruining, steen zat net iets te dicht op de grill. Maar goed, de smaak was super. En ik was zeer tevreden over de narijs in de oven, mn desemcultuur wordt steeds potenter .
maak je een foto van het resultaat Sarabi?quote:Op zaterdag 16 juli 2011 16:04 schreef Sarabi het volgende:
Deeg staat te rijzen, vanavond voor het eerst eigengemaakte pizza uit deze oven
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |