Zal opzich wel meevallen. Er zullen niet zo bijster veel levensvatbare sporen op je deeg vallen als je er mee bezig bent, bovendien duurt het ongeveer 80 minuten voordat een gistcel zich voortgeplant heeft.quote:Op donderdag 21 juli 2011 23:55 schreef Leonoire het volgende:
Heeft het misschien iets te maken met wilde gisten (o.a. afhankelijk van locatie)?
haha ik gebruik ook gebruikte verpakkingen voor dingen als bloem, alleen heb ik van die liter emmers Griekse Yoghurt van de Lidl.quote:Op zaterdag 23 juli 2011 20:48 schreef Tjado het volgende:
Vandaag voor het eerst ook zelf pizza gemaakt, ook het recept uit de OP gebruikt (de pdf van Maximus). Het was een groot succes! Samen met mn vriendin 8 pizzas gemaakt, de ene nog lekkerder dan de andere De korst was niet altijd zo bruin als gehoopt, en de dikte van de bodem verschilde soms aardig per pizza. Blijven oefenen dus
Hier wat fotos:
De voorbereidingen - in de ijsbakjes rechts zaten de bolletjes deeg.
[ afbeelding ]
Tomatensaus, peterselie, salami, kaas, cherry tomaatjes, mozarella en munt
[ afbeelding ]
Pesto, spinazie, ricotta, rode ui & knoflook
[ afbeelding ]
Tomatensaus, tonijn, kappertjes, rode ui, en kaas.
[ afbeelding ]
Ik ook, maar we hadden niet alles ingevroren.quote:Op zaterdag 23 juli 2011 21:08 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
haha ik gebruik ook gebruikte verpakkingen voor dingen als bloem, alleen heb ik van die liter emmers Griekse Yoghurt van de Lidl.
Zien er lekker uit!
@Iemand91: ik maak altijd een grote pan saus en vries dan porties voor 2 pizza's in
En, was het te redden? _Nyanquote:Op zaterdag 23 juli 2011 13:51 schreef Erasmo het volgende:
Had het recept uit de OP gebruikt, maar het deeg is me wederom te slap om mee te werken, heb er wat extra bloem en een snufje suiker door gedaan en het opnieuw gekneed, hopen dat het nog te redden is.
Ook lekker: een pitabroodje niet opensnijden, besmeren met tomatensaus, beleg erop en dan even onder de grill, minipizza!quote:Op zondag 24 juli 2011 18:17 schreef Iemand91 het volgende:
En dus maar het laatste restje - onbevroren - tomatensaus op deze manier opgemaakt:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Je kwam een beetje klaar toen je bovenstaande post postte, oder?quote:Op dinsdag 26 juli 2011 23:18 schreef Yvesss het volgende:
En mensen, de lat niet te hoog leggen. Want MaximusTG is natuurlijk een verkapte pro. Die kan zo een Godsvermogen bij elkaar bakken in de regio Napels. Zelf zie ik in hem een Camorra/frontman. Niet normaal, hoe de man pizza kan bakken. Hulde. Indien het regent, Drijf Ik. Anders Blijf Ik. (flauw, I know)
Het was consumeerbaar Ik denk dat ik ook tegen de de limieten van mijn bloem aan zat, gelukkig is het nu op.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |