SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Mijn vanille cheesecake met Bastogne koekjes bodem
[ Bericht 19% gewijzigd door #ANONIEM op 16-09-2013 12:46:38 ]
ik snijd zelf altijd normale punten, maar bepaalde mensen snappen niet hoe je mooi een punt moet snijden als je een kleiner stukje wiltquote:Op maandag 16 september 2013 13:19 schreef Myraela het volgende:
Eet jij gewoon zo uit de vorm, of snij je gewoon hele rare punten?
Bakpapier zou ik trouwens alleen op de bodem doen, aan de zijkanten is helemaal niet echt nodig, naar mijn weten. En zo krijg je nooit mooie randen.
Verder ziet die er wel lekker uit.
dat van t bakpapier zou zomaar kunnen kloppen. bij stevige taarten doe ik t wel alleen op de bodem. Doe jij dat bij cheesecake dan alleen op de bodem?quote:Op maandag 16 september 2013 13:19 schreef Myraela het volgende:
Eet jij gewoon zo uit de vorm, of snij je gewoon hele rare punten?
Bakpapier zou ik trouwens alleen op de bodem doen, aan de zijkanten is helemaal niet echt nodig, naar mijn weten. En zo krijg je nooit mooie randen.
Verder ziet die er wel lekker uit.
Ze hebben gewoon een puntjes gesneden, maar het puntje voor de helft laten zitten?quote:Op maandag 16 september 2013 13:28 schreef madeliefff het volgende:
[..]
ik snijd zelf altijd normale punten, maar bepaalde mensen snappen niet hoe je mooi een punt moet snijden als je een kleiner stukje wilt
Ja, heb het pas een paar keer gemaakt, maar ging eigenlijk altijd goed. Laat gewoon netjes los van de springvorm.quote:Op maandag 16 september 2013 13:47 schreef madeliefff het volgende:
[..]
dat van t bakpapier zou zomaar kunnen kloppen. bij stevige taarten doe ik t wel alleen op de bodem. Doe jij dat bij cheesecake dan alleen op de bodem?
Verder vind iedereen deze taart altijd erg lekker al zeg ik t zelf hehe
ik maak ze altijd met van die country cookies, erg lekkerquote:Op vrijdag 4 oktober 2013 00:21 schreef dude1986 het volgende:
Ik ga Marty's cheesecake maar weer eens maken. Alleen wil ik de bodem vervangen door een andere. Heeft iemand een tip? Ik las hierboven iets over een Bastogne-bodem, is deze niet heel erg overheersend ? Zou ik em bodemloos kunnen maken? Of gaat alles dan plakken op de bodem.
O wat is dat? ken ik niet?quote:Op vrijdag 4 oktober 2013 00:38 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ik maak ze altijd met van die country cookies, erg lekker
Hele lekkere koekjes en heb ik al een keer geprobeerd. maar idd niet wat ik zoek.quote:Op vrijdag 4 oktober 2013 08:21 schreef Myraela het volgende:
Café noir koekjes maken ook wel een lekkere bodem, maar dat zoek je ook niet als je iets neutraler wilt.
jummie!quote:Op vrijdag 4 oktober 2013 14:07 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Hier ook nog maar
Met flinke barsten maar er moest gelukkig toch nog caramel op
klinkt goed. tnxquote:Op vrijdag 4 oktober 2013 15:09 schreef Myraela het volgende:
Amandelmeel weet ik niet, maar misschien is spritsen iets? Die zijn lekker boterig en zoet, maar hebben geen aparte smaak.
sommige zweren bij lage temp (eerst hoog dan lager steeds en in oven laten als cake klaar is) en andere met waterbad. of combinatie van beide.quote:Op vrijdag 4 oktober 2013 15:46 schreef Blik het volgende:
Hoe zorg je er eigenlijk voor dat er geen barsten in de taart komen?
Die is flink hoog. Ik heb er ook weer één gemaakt van Marty's recept.quote:Op vrijdag 4 oktober 2013 14:07 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Hier ook nog maar
Met flinke barsten maar er moest gelukkig toch nog caramel op
mmm lekker!quote:Op zaterdag 5 oktober 2013 19:37 schreef Soury het volgende:
[..]
Ze zijn altijd wat plat maar rete lekker![]()
Haha ik wat minder suiker en wat meer citroen.quote:Op zaterdag 5 oktober 2013 20:05 schreef dude1986 het volgende:
[..]
mmm lekker!
ik doe er altijd wat meer creamcheese bij (en ook wat meer suiker), dan wordt ie wat hoger.
haha, ik bedoelde meer suiker omdat ik er meer creamcheese in doe.quote:Op zaterdag 5 oktober 2013 20:07 schreef Soury het volgende:
[..]
Haha ik wat minder suiker en wat meer citroen.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |