genoeg keus!quote:Op maandag 14 maart 2011 17:13 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Ook dat nog niet, ergens bij het leidseplein.
Een kilo voor een euro op de markt!quote:
zo dus....quote:Op maandag 14 maart 2011 17:14 schreef Tally het volgende:
[..]
Zij hebben er een hele andere discussie van gemaakt dan die oorspronkelijk was
Maar hej.. Zo zijn de meeste vrouwen daar
Klinkt goed!quote:Op maandag 14 maart 2011 17:13 schreef Tally het volgende:
Ja dat maak ik zelf. Dan kan je ook beslissen of het mager of vet gehakt moet zijn.
En dan maak je het gehakt zoals jij dat lekker vind. Uitje er doorheen. En de bovenkant leg je wat kaas, spek en paprika op. Erg lekker
Jawel, maar niet alles is even goed, je moet het wel een beetje wetenquote:
Dat kon ik zelf niet neerzetten natuurlijk hequote:
De stokbroodjes iets uithollen. En de onderkanten (waar je het gehakt op legt) eerst in de oven en de bovenkant er later bijquote:
Zie je op gildeplein bij de markt nog weleens de 'stroopwafel'man staan trouwens?quote:Op maandag 14 maart 2011 17:15 schreef L-E het volgende:
[..]
Een kilo voor een euro op de markt!
En nee, ik eet het misschien twee keer per maand, valt mee hoor.
Niet echt hahaquote:Op maandag 14 maart 2011 17:15 schreef Tally het volgende:
Wij eten bloemkool met aardappelpuree en een kaassausje.
En hubbie wil geen vlees. Ik twijfel nog. Misschien maak ik de kippebouten in piri piri saus wel klaar.
Mja een echte combi is het niet
Ik doe gevuld stokbrood altijd in zijn geheel in de oven in aluminiumfolie, werkt ook goed.quote:Op maandag 14 maart 2011 17:16 schreef Tally het volgende:
[..]
De stokbroodjes iets uithollen. En de onderkanten (waar je het gehakt op legt) eerst in de oven en de bovenkant er later bij
Daar heb je een punt.quote:Op maandag 14 maart 2011 17:15 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Jawel, maar niet alles is even goed, je moet het wel een beetje weten.
Gelukkig wist ik wat je bedoeldequote:Op maandag 14 maart 2011 17:16 schreef Tally het volgende:
[..]
Dat kon ik zelf niet neerzetten natuurlijk he
Wie? Denk van niet..quote:Op maandag 14 maart 2011 17:17 schreef rival het volgende:
[..]
Zie je op gildeplein bij de markt nog weleens de 'stroopwafel'man staan trouwens?
Daar heb ik nog nooit over na gedacht. Maar word het broodje dan niet erg zompig ?quote:Op maandag 14 maart 2011 17:17 schreef L-E het volgende:
[..]
Ik doe gevuld stokbrood altijd in zijn geheel in de oven in aluminiumfolie, werkt ook goed.
Als je alleen de kip piri piri opeet en de bloemkool laat staan, is het niet echt 'erbij' hè.quote:
Als ik er gehakt in doe bak ik dat eerst rul en daarna laat ik het in het vergiet uitlekken, is het meeste vet er al uit.quote:Op maandag 14 maart 2011 17:19 schreef Tally het volgende:
[..]
Daar heb ik nog nooit over na gedacht. Maar word het broodje dan niet erg zompig ?
Ik vind het wel lekker dat het vet er een beetje uit kan lopen.
een stroopwafel verkoper... maar hij heeft ook puntzakken die hij vult met kruimels en dan warme stroop eroverquote:
Mja dat kan ik ook nog doenquote:Op maandag 14 maart 2011 17:19 schreef Nouk84 het volgende:
[..]
Als je alleen de kip piri piri opeet en de bloemkool laat staan, is het niet echt 'erbij' hè.
Aah oke.. Ik doe het gehakt er rauw in en laat het garen in de oven.quote:Op maandag 14 maart 2011 17:20 schreef L-E het volgende:
[..]
Als ik er gehakt in doe bak ik dat eerst rul en daarna laat ik het in het vergiet uitlekken, is het meeste vet er al uit.
Ik ken de beste kerel niet. Misschien is hij dood.quote:Op maandag 14 maart 2011 17:20 schreef rival het volgende:
[..]
een stroopwafel verkoper... maar hij heeft ook puntzakken die hij vult met kruimels en dan warme stroop erover
haalde ik vroegah altijd, vet lekker!
quote:Op maandag 14 maart 2011 17:19 schreef Nouk84 het volgende:
[..]
Als je alleen de kip piri piri opeet en de bloemkool laat staan, is het niet echt 'erbij' hè.
Wat een mooie wijze woordenquote:Op maandag 14 maart 2011 17:20 schreef L-E het volgende:
[..]
Het is een maaltijd op zich. Ontbijt, lunch, diner, kan altijd.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |