Goeie tip.quote:Op maandag 28 maart 2011 14:41 schreef RobinOok het volgende:
Daarvoor zit er altijd nog een kleiner dopje in de deksel. Bij warme dingen haal je die eruit, legt er een theedoek op en blenderen maar.
tok!quote:
quote:Op dinsdag 12 april 2011 19:59 schreef Klaploper het volgende:
Gisteren voor wat vrienden lekkere spaghetti gemaakt. Bij het snijden van de ui ging het echter mis en sneed ik in mijn duim.
Bloedde flink over de ui, maar het was de laatste die ik had..
Daarom maar even afgespoeld en gewoon in de pan geflikkerd.
quote:Op dinsdag 12 april 2011 19:59 schreef Klaploper het volgende:
Gisteren voor wat vrienden lekkere spaghetti gemaakt. Bij het snijden van de ui ging het echter mis en sneed ik in mijn duim.
Bloedde flink over de ui, maar het was de laatste die ik had..
Daarom maar even afgespoeld en gewoon in de pan geflikkerd.
quote:Op dinsdag 12 april 2011 19:59 schreef Klaploper het volgende:
Gisteren voor wat vrienden lekkere spaghetti gemaakt. Bij het snijden van de ui ging het echter mis en sneed ik in mijn duim.
Bloedde flink over de ui, maar het was de laatste die ik had..
Daarom maar even afgespoeld en gewoon in de pan geflikkerd.
quote:Op dinsdag 12 april 2011 19:59 schreef Klaploper het volgende:
Gisteren voor wat vrienden lekkere spaghetti gemaakt. Bij het snijden van de ui ging het echter mis en sneed ik in mijn duim.
Bloedde flink over de ui, maar het was de laatste die ik had..
Daarom maar even afgespoeld en gewoon in de pan geflikkerd.
5 minuten marineren? wat gaat dat nu uitmaken? marineren doe je een paar uur op zn minst.quote:
Kook dan ook zelf.. Of is hij zo ranzig omdat jij m verkeerd hebt opgewarmd?quote:Op woensdag 13 april 2011 19:37 schreef Yankee het volgende:
Vandaag dacht ik laat ik eens zo'n AH Italiaanse pasta met zalm en roomsaus proberen. Gadverdamme wat ranzig. Pasta is gortdroog, zalm is niet te eten en over de broccoli etc begin ik maar niet. Te vies voor woorden deze rotzooi
6 minuten in de magnetron zoals op de doos staat, denk inderdaad dat het daar mis gegaan isquote:Op woensdag 13 april 2011 19:38 schreef Selestha het volgende:
[..]
Kook dan ook zelf.. Of is hij zo ranzig omdat jij m verkeerd hebt opgewarmd?
Ik vraag me gewoon af wat je doet in een KOOKblunders topic als je komt klagen over de smaak van een maaltijd die je niet zelf hebt gemaakt.quote:Op woensdag 13 april 2011 19:41 schreef Yankee het volgende:
[..]
6 minuten in de magnetron zoals op de doos staat, denk inderdaad dat het daar mis gegaan is
even mijn frustratie kwijtraken....lucht opquote:Op woensdag 13 april 2011 19:43 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ik vraag me gewoon af wat je doet in een KOOKblunders topic als je komt klagen over de smaak van een maaltijd die je niet zelf hebt gemaakt.
Ik werkte ooit bij een bakker toen ik jong was (vakantiebaantje).quote:Op woensdag 13 april 2011 19:01 schreef AcidFay het volgende:
Eens een stukje nagel kwijt geraakt in een salade voor 50 mensen. Heb maar niets gezegd.
Ik moest lachenquote:Op maandag 28 maart 2011 04:40 schreef Seven. het volgende:
Ik dacht witlofsoep te maken. Het eindresultaat:
[ afbeelding ]
Dat is geen aanstellerij. Als je bloed van iemand anders binnenkrijgt, kan diegene jou bijvoorbeeld besmetten met een ernstige ziekte.quote:Op donderdag 14 april 2011 02:52 schreef AltarOfSacrifice het volgende:
Mooie verhalenEn dan die aanstellerige reacties "getsie bloed in et uuuuuuuiiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
"
nou tenzij je aids vrienden hebt lijkt mij die kans vrij klein.quote:Op zondag 24 april 2011 01:21 schreef Madame_Paon het volgende:
[..]
Dat is geen aanstellerij. Als je bloed van iemand anders binnenkrijgt, kan diegene jou bijvoorbeeld besmetten met een ernstige ziekte.
Inderdaad. Je zou bv. ook geen seks meer mogen hebben met een vrouw tijdens haar menstruatie want owee, al dat bloed.quote:Op zondag 24 april 2011 01:35 schreef fespo het volgende:
[..]
nou tenzij je aids vrienden hebt lijkt mij die kans vrij klein.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |