lekker pannenkoekenquote:Op maandag 7 maart 2011 19:11 schreef Anthraxx het volgende:
Net pannenkoeken gegeten en nu gewoon een hang avondje.
Beiden lekker!quote:Op maandag 7 maart 2011 19:11 schreef Anthraxx het volgende:
Net pannenkoeken gegeten en nu gewoon een hang avondje.
Meatball Marinara. 15cm broodje. Ofwel 315 gramquote:Op maandag 7 maart 2011 19:00 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Dan moet je een meatball marinara vergelijken met een BigMac...
1 2 3 4 5 6 7 8 | Meatball Big Mag Calorien 169,52 226,03 Zout 0,79 1,05 Vet 6,73 11,42 Verzadigd 3,02 4,57 Koolhydraten 20,10 18,26 Vezels 2,22 1,37 Suiker 6,25 3,65 |
Zie? Verrassend alles in dezelfde orde van grootte....quote:Op maandag 7 maart 2011 19:17 schreef borisz het volgende:
[..]
Meatball Marinara. 15cm broodje. Ofwel 315 gram
Calorieën534
Totaal Vet(g)21.2
Verz. Vet(g)9.3
Sodium(mg)2.5
Koolhydraten(g)63.6
Vezels(g)7.0
Suikers(g)19.7
Proteïne(g)28.1
Big Mac 219g
Calorieën 495
Eiwit: 25g
Vet: 25g
Koolydraten: 40g
Zout: 2,3g
Suiker: 8
Verzadigde vetten: 10g
Vezels: 3g
Heb alles omgerekend naar 100g. (zie post hierboven) Dan is de meatball wel gezonderquote:Op maandag 7 maart 2011 19:23 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Zie? Verrassend alles in dezelfde orde van grootte....
Gohquote:Op maandag 7 maart 2011 19:26 schreef borisz het volgende:
[..]
Heb alles omgerekend naar 100g. Dan is de meatball wel gezonder
Valt me op hoeveel suikers er in hun brood zitten. Maar in verhouding vast niet meer dan die bijna-suiker-witbrood van de Mac.quote:Op maandag 7 maart 2011 19:44 schreef ColdFeet het volgende:
Subway heeft van dat vieze laffige halfzoete Amerikaanse brood - ik vind het echt smerig daar. En die toko's hebben ook allemaal zo'n lucht die je op 20 meter afstand ruikt, net zoals bij de Mac.
Wat mij betreft is 't geen haar beter
nou ik proef toch geen suiker in het brood hoor... vind de broodjes bij beide niet zo. bij de Subway dat getoaste maakt het niet echt lekker, maar zonder te toasten smaakt het volgens mij naar oud broodquote:Op maandag 7 maart 2011 19:44 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Valt me op hoeveel suikers er in hun brood zitten. Maar in verhouding vast niet meer dan die bijna-suiker-witbrood van de Mac.
Suiker bestaat uit een groep moleculen die wat uitgebreider is dan witte tafelsuiker.quote:Op maandag 7 maart 2011 19:47 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
nou ik proef toch geen suiker in het brood hoor... vind de broodjes bij beide niet zo. bij de Subway dat getoaste maakt het niet echt lekker, maar zonder te toasten smaakt het volgens mij naar oud brood
Hoe smaakt een koolhidraat?quote:Op maandag 7 maart 2011 19:49 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Suiker bestaat uit een groep moleculen die wat uitgebreider is dan witte tafelsuiker.
En jeetje, als we alles moesten doen op 'proeven' dan zouden we de voedingswaardentabellen gelijk de kliko in kunnen doen.
Wat voor salade had je gemaakt?quote:Op maandag 7 maart 2011 19:49 schreef DarkElf het volgende:
mmm lekkere salade. had nog wat mierikswortel erdoor gegooid
jawel. droger, veel compacter.. je hebt er gauw genoeg van. en 5x zo duurquote:Op maandag 7 maart 2011 19:51 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Wat voor salade had je gemaakt?
FFT, heb je ook in de VS het verschil niet geproefd tussen het brood daar en het brood zoals jij het hier kent?
gerookte makreel, kappertjes, rode ui, komkommer, sla, mierikswortel en gekookt ei op roggebroodquote:Op maandag 7 maart 2011 19:51 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Wat voor salade had je gemaakt?
FFT, heb je ook in de VS het verschil niet geproefd tussen het brood daar en het brood zoals jij het hier kent?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |