abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 10 maart 2011 @ 11:24:37 #251
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_93898125
Dat ligt inderdaad aan de intentie waarmee je koopt. Ik zou kopen voor gemak en niet voor mooi. Maar in dat geval snap ik wel dat je ze mooi wil houden ;)
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
  donderdag 10 maart 2011 @ 11:27:10 #252
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_93898217
Dit is een combinatie van beiden. Overigens heb ik 1,5 jaar gezocht naar messen die me ook daadwerkelijk goed in de hand liggen, wat nog best lastig was. Ergonomie is kennelijk voor alle mensen behoorlijk verschillend, en met mijn oude mes (wat op zich ook een goed mes is) kreeg ik bij het langer dan 20 minuten werken last van m'n hand :P Deze houden veel fijner vast ^O^
  donderdag 10 maart 2011 @ 11:29:13 #253
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_93898301
Bij wat voor gerechten ben jij meer dan twintig minuten achter elkaar aan het snijden? :P

Als het nou snel wat warmer wordt, kun je mooi je snij-expertise laten zien bij een BBQ 8-).
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
  donderdag 10 maart 2011 @ 11:38:16 #254
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_93898602
Verschilt, maar als je veel groente moet snijden en daarna nog vlees und so :)
  donderdag 10 maart 2011 @ 11:40:13 #255
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_93898677
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2011 11:38 schreef IrishBastard het volgende:
Verschilt, maar als je veel groente moet snijden en daarna nog vlees und so :)
Wel verschillende plankjes gebruiken hè! (8>
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
  donderdag 10 maart 2011 @ 11:59:14 #256
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_93899359
:')
  donderdag 10 maart 2011 @ 12:04:12 #257
138195 morgane
Omnomnomnivoor
pi_93899541
Ik heb mijn verschillende kleuren plankjes (Xenos) eigenlijk vooral gekocht omdat het zo gezellig staat in de keuken :') maar hou me er wel netjes aan hoor ;)
pi_93899596
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2011 12:04 schreef morgane het volgende:
Ik heb mijn verschillende kleuren plankjes (Xenos) eigenlijk vooral gekocht omdat het zo gezellig staat in de keuken :') maar hou me er wel netjes aan hoor ;)
Pff... gaat toch allemaal in de pan. :o
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
  donderdag 10 maart 2011 @ 12:10:17 #259
138195 morgane
Omnomnomnivoor
pi_93899751
Ik doe toch echt geen groenten in de pan als de kip nog rauw is.
pi_93899900
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2011 11:29 schreef Mikkie het volgende:
Bij wat voor gerechten ben jij meer dan twintig minuten achter elkaar aan het snijden? :P

Als het nou snel wat warmer wordt, kun je mooi je snij-expertise laten zien bij een BBQ 8-).
Heel even zag ik in gedachten IB een mens uitbenen....Maar toen l as ik IB zijn post onder jou :D
  donderdag 10 maart 2011 @ 12:15:09 #261
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_93899929
Da's nog steeds vlees snijden :D
pi_93899993
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2011 12:15 schreef IrishBastard het volgende:
Da's nog steeds vlees snijden :D
Ja...maar met een biefstukje ben je natuurlijk niet 20 min bezig....Ik kan me ook nog eens voorstellen dat als je daar een pony uit de wei trekt dat je dan wat langer aan het snijden bent...Wel goede oefening w/
pi_93900127
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2011 12:10 schreef morgane het volgende:
Ik doe toch echt geen groenten in de pan als de kip nog rauw is.
:o Serieus??
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
  donderdag 10 maart 2011 @ 12:20:38 #264
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_93900128
Je weet maar niet hè :P
  donderdag 10 maart 2011 @ 12:20:46 #265
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_93900133
Echte mannen eten gewoon vlees direct van het dier af. Gewoon die complete pony op de BBQ dus B-).
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
  donderdag 10 maart 2011 @ 12:21:07 #266
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_93900147
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2011 12:20 schreef Mikkie het volgende:
Echte mannen eten gewoon vlees direct van het dier af. Gewoon die complete pony op de BBQ dus B-).
Ik zie mogeljkheden ^O^
  † In Memoriam † donderdag 10 maart 2011 @ 12:25:10 #267
220133 De_Kardinaal
sapiens sine operibus
pi_93900319
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2011 12:20 schreef Mikkie het volgende:
Echte mannen eten gewoon vlees direct van het dier af. Gewoon die complete pony op de BBQ dus B-).
Echte vent eet gewoon het paard zonder het te grillen. Gewoon levend het vlees van de benen trekken! :P
______________________________________
Hier tekenen:
.......................De_Kardinaal......................
______________________________________
  donderdag 10 maart 2011 @ 12:32:57 #268
138195 morgane
Omnomnomnivoor
pi_93900630
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2011 12:20 schreef HostiMeister het volgende:

[..]

:o Serieus??
Eerst de kip laten dichtschroeien :) maar niet alleen vanwege het rauwe vlees hoor, ook omdat ik m'n groenten het lekkerst vind als het nog knapperig is. Dus kort in de pan.
pi_93900665
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2011 12:32 schreef morgane het volgende:

[..]

Eerst de kip laten dichtschroeien :) maar niet alleen vanwege het rauwe vlees hoor, ook omdat ik m'n groenten het lekkerst vind als het nog knapperig is. Dus kort in de pan.
Ja, roerbakkend op een gigantisch hoog vuur, blijft knapperig en doodt alle meuk. Maar goed, ik hoe van malse kip. Ben misschien gewoon een waardeloze kok, kan natuurlijk ook :P
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
pi_93900692
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2011 12:32 schreef morgane het volgende:

[..]

Eerst de kip laten dichtschroeien :) maar niet alleen vanwege het rauwe vlees hoor, ook omdat ik m'n groenten het lekkerst vind als het nog knapperig is. Dus kort in de pan.
Met kip moet je idd voorzichtig zijn en het goed doorbakken...en ik vind het ook lekkerder als de groente nog een beetje bite hebben
  donderdag 10 maart 2011 @ 16:24:54 #271
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_93910283
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2011 12:21 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Ik zie mogeljkheden ^O^
Misschien kunnen we wel zo'n spit bouwen. En dan een collage maken, van groot naar klein ^O^
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
pi_93916941
Vandaag verdorie voor het eerst gelaserd! was net 2 jaar rustig met de boetes :P

Schade 228 euro :X
  donderdag 10 maart 2011 @ 19:10:00 #273
138195 morgane
Omnomnomnivoor
pi_93917660
Jemig, dan reed je wel flink te hard of niet?

Zit nu een bord kant-en-klare hutspot van Aldi weg te werken, best lekker! Maar weet iemand of het nog te eten is als ik de rest van de bak morgen nog een keer opwarm? Of wordt dat niks? Had nu de hele bak in de magnetron gezet.
  donderdag 10 maart 2011 @ 19:10:30 #274
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_93917699
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2011 18:56 schreef Cocktailprikker het volgende:
Vandaag verdorie voor het eerst gelaserd! was net 2 jaar rustig met de boetes :P

Schade 228 euro :X
Waar ergens...aan het boetetarief te zien binnen de bebouwde kom? Dat zat er wel een keer in natuurlijk hè :'). Ik weet hoe je je voelt ;(. De acceptgiro komt binnen twee weken, scheelt dat dan de stufi binnenkomt :+

Wees maar blij trouwens! Twee kilometer meer te snel en je had je eerste registratie te pakken. In theorie kun je al bij twee van die registraties (2× +31km/h) twee maanden rijontzegging krijgen.
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
pi_93917705
82 gemeten waar 50 is toegestaan :P Rustig in de 3 is bij deze motor toch iets harder schijnbaar :+

@ mikkie, staddijk, tussen tolhuis en berendonck. Maargoed dat hij 1 weg eerder stond, daar trok ik 3 seconden het gas even los en stond er 140 op de teller :')

Rap beestje 8-)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')