Wel verschillende plankjes gebruiken hè!quote:Op donderdag 10 maart 2011 11:38 schreef IrishBastard het volgende:
Verschilt, maar als je veel groente moet snijden en daarna nog vlees und so
Pff... gaat toch allemaal in de pan.quote:Op donderdag 10 maart 2011 12:04 schreef morgane het volgende:
Ik heb mijn verschillende kleuren plankjes (Xenos) eigenlijk vooral gekocht omdat het zo gezellig staat in de keukenmaar hou me er wel netjes aan hoor
Heel even zag ik in gedachten IB een mens uitbenen....Maar toen l as ik IB zijn post onder jouquote:Op donderdag 10 maart 2011 11:29 schreef Mikkie het volgende:
Bij wat voor gerechten ben jij meer dan twintig minuten achter elkaar aan het snijden?
Als het nou snel wat warmer wordt, kun je mooi je snij-expertise laten zien bij een BBQ.
Ja...maar met een biefstukje ben je natuurlijk niet 20 min bezig....Ik kan me ook nog eens voorstellen dat als je daar een pony uit de wei trekt dat je dan wat langer aan het snijden bent...Wel goede oefeningquote:
quote:Op donderdag 10 maart 2011 12:10 schreef morgane het volgende:
Ik doe toch echt geen groenten in de pan als de kip nog rauw is.
Ik zie mogeljkhedenquote:Op donderdag 10 maart 2011 12:20 schreef Mikkie het volgende:
Echte mannen eten gewoon vlees direct van het dier af. Gewoon die complete pony op de BBQ dus.
Echte vent eet gewoon het paard zonder het te grillen. Gewoon levend het vlees van de benen trekken!quote:Op donderdag 10 maart 2011 12:20 schreef Mikkie het volgende:
Echte mannen eten gewoon vlees direct van het dier af. Gewoon die complete pony op de BBQ dus.
Eerst de kip laten dichtschroeienquote:
Ja, roerbakkend op een gigantisch hoog vuur, blijft knapperig en doodt alle meuk. Maar goed, ik hoe van malse kip. Ben misschien gewoon een waardeloze kok, kan natuurlijk ookquote:Op donderdag 10 maart 2011 12:32 schreef morgane het volgende:
[..]
Eerst de kip laten dichtschroeienmaar niet alleen vanwege het rauwe vlees hoor, ook omdat ik m'n groenten het lekkerst vind als het nog knapperig is. Dus kort in de pan.
Met kip moet je idd voorzichtig zijn en het goed doorbakken...en ik vind het ook lekkerder als de groente nog een beetje bite hebbenquote:Op donderdag 10 maart 2011 12:32 schreef morgane het volgende:
[..]
Eerst de kip laten dichtschroeienmaar niet alleen vanwege het rauwe vlees hoor, ook omdat ik m'n groenten het lekkerst vind als het nog knapperig is. Dus kort in de pan.
Misschien kunnen we wel zo'n spit bouwen. En dan een collage maken, van groot naar kleinquote:
Waar ergens...aan het boetetarief te zien binnen de bebouwde kom? Dat zat er wel een keer in natuurlijk hèquote:Op donderdag 10 maart 2011 18:56 schreef Cocktailprikker het volgende:
Vandaag verdorie voor het eerst gelaserd! was net 2 jaar rustig met de boetes
Schade 228 euro
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |