Daar moet je nu als jongetje eens mee proberen weg te komen.quote:Op woensdag 2 maart 2011 21:08 schreef MadMaster het volgende:
Ik heb als kind ook zo''n broek gehad.
Wit met in allerlei kleuren bloemen er op.
Was je de bink mee op het schoolplein...
Goede man dus.quote:Op woensdag 2 maart 2011 21:05 schreef TradeMarkie het volgende:
Ja, dat heb ik ook wel gezegd, dat ik het wel kan waarderen dat hij erop terug is gekomen
En hoe hebben de anderen het kunnen overnemen dan?quote:Op woensdag 2 maart 2011 20:36 schreef TradeMarkie het volgende:
[..]
Omdat hij misschien toch ook wel het idee had dat ie fout zat en er een aantal mensen in de klas zitten die weten hoe het verhaal in elkaar zit?
Die hebben dus verteld hoe het zit en hij is op z'n beslissing teruggekomen.
Ik ben er iig wel blij mee
Doordat ik ze uitleg heb gegeven over de werking van het programma, ook aan de hand van een paar voorbeelden uit mijn berekeningen. En toen zijn ze zo stom geweest om ook de kopie van mijn werk in te leverenquote:Op woensdag 2 maart 2011 21:17 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
En hoe hebben de anderen het kunnen overnemen dan?
Maakt niet uit. Maar de truuk is dat je deeg niet te vochtig is. Dus een beetje meer bloem erbij om het droger te maken is het devies.quote:Op woensdag 2 maart 2011 21:20 schreef wyccie het volgende:
De mensen die wel eens crumble maken... op internet zie ik telkens andere hoeveelheden staan voor bloem, suiker en boter. Hoe weet ik nou welke ik moet hebben?
Ja dat is nogal dom van zequote:Op woensdag 2 maart 2011 21:19 schreef TradeMarkie het volgende:
[..]
Doordat ik ze uitleg heb gegeven over de werking van het programma, ook aan de hand van een paar voorbeelden uit mijn berekeningen. En toen zijn ze zo stom geweest om ook de kopie van mijn werk in te leveren
Heb je er 1 gewonnen?quote:Op woensdag 2 maart 2011 21:50 schreef Etcetera het volgende:
Iemand geinteresseerd in een Dolce Gusto apparaatthingy?
Dat zal wel in bulk worden opgekocht.quote:Op woensdag 2 maart 2011 21:55 schreef Etcetera het volgende:
Nope, It's winkelinhoud wordt geveild: http://www.bva-auctions.com/news/index/1091
40 minuten ofzo?quote:Op woensdag 2 maart 2011 22:14 schreef wyccie het volgende:
Allemaal 1 terabyte opslag voor > 70 euro.
De crumble staat in de oven. Op het laatst inderdaad nog maar wat bloem erbij gegooid. Lekker makkelijk om te maen. Duurt alleen best lang voor het klaar is.
Onmenselijk.quote:
Nu al 33 min. +10 min. + 30 sec grill. Nog maar eens 10 min erbij nu.quote:
Ik moest ooit zandgebak maken en volgens het recept een half uur, maar ik heb ze uiteindelijk 50-60 minuten erin gehad. Dus het ligt aan de ovenquote:Op woensdag 2 maart 2011 22:52 schreef wyccie het volgende:
[..]
Onmenselijk.
[..]
Nu al 33 min. +10 min. + 30 sec grill. Nog maar eens 10 min erbij nu.
Het wordt niet bruin, niet knapperig.
En zo moeilijk was het toch echt niet.
De crumble komt nog. Of je deeg was niet droog genoegquote:Op woensdag 2 maart 2011 22:57 schreef wyccie het volgende:
Het ligt zeker aan de oven, want de isoleerband zit los.
Maar hij was wel goed voorverwarmd, dus ik dacht dat het wel ging.
Het wordt al aardig bruin. Maar ik geloof dat er weinig 'crumble' aan is.
Heb 'm nu hoger gezet, en nog eens 8 minuten erbij.
Anders straks met de fohn de taart even uitdrogen. Moet je kijken hoe crumble 'ie dan wordt...quote:Op woensdag 2 maart 2011 22:57 schreef wyccie het volgende:
Het ligt zeker aan de oven, want de isoleerband zit los.
Maar hij was wel goed voorverwarmd, dus ik dacht dat het wel ging.
Het wordt al aardig bruin. Maar ik geloof dat er weinig 'crumble' aan is.
Heb 'm nu hoger gezet, en nog eens 8 minuten erbij.
Ah, ik vroeg me al af hoe ik nou moet weten of mijn deeg nou droog of nat is....quote:Op woensdag 2 maart 2011 22:58 schreef Nembrionic het volgende:
De crumble komt nog. Of je deeg was niet droog genoeg
Toen ik de oven opendeed om te kijken (want glas te vies), besloeg mijn bril.quote:Juist met dit soort dingen moet je met het oog werken
Werkt dat echt?quote:Op woensdag 2 maart 2011 23:00 schreef MadMaster het volgende:
Anders straks met de fohn de taart even uitdrogen. Moet je kijken hoe crumble 'ie dan wordt...
Als het plakt, dan is het te nat. Als het bijna uit elkaar valt van droogheid, dan is het goedquote:Op woensdag 2 maart 2011 23:01 schreef wyccie het volgende:
Ah, ik vroeg me al af hoe ik nou moet weten of mijn deeg nou droog of nat is....
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |