abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 18 februari 2011 @ 10:32:48 #1
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92955963

Play

Farmville is hét spel van Facebook waarbij je je eigen farm kan aanmaken om er vervolgens veel verschillende crops op te planten, het naar je eigen smaak in te richten én ook nog eens bomen en dieren kan oogsten.


XP - Je krijgt voor het aankopen van bepaalde items een hoeveelheid XP.
Deze XP heb je nodig om te kunnen levelen. In totaal zijn er 90 levels.

Ribbons - Je kan verschillende ribbons halen, door bepaalde hoeveelheden te voltooien.
Hieronder valt bijvoorbeeld: 50 buren toevoegen aan je farm, of zoveel soorten bomen te oogsten.
Op het moment zijn er 40 ribbons, maar er zullen er vast nog wel een aantal bij komen.

Masterys - De mastery kan je zien in de Market, dat is het balkje onder de crops hun foto en die 3 sterren.
Als je met je muis op dat balkje gaat staan krijg je te zien hoeveel je van die soort moet oogsten om dan de eerste mastery ster te halen. Je kan ook zien hoe ver je bent, die balk wordt langzamerhand blauw.
Als je een ster hebt gehaald krijg je een hoeveelheid xp.

Bushels - Als je gewassen oogst kun je bushels van dat gewas krijgen. Voor 50.000 coins kun je een marktkraampje kopen waarin je je bushels voor een bepaalde tijd kunt aanbieden. Als anderen een bushel van je kopen kun als beloning kiezen uit coins, XP of fuel. Zelf kun je ook bushels van anderen pakken, dit kost je (vooralsnog) niets. Als je bij voorbeeld grapes oogst en net voor het oogsten een grape bushel activeert dan krijg je dubbele masterypunten. Ook zijn bushels nodig om producten te produceren in je crafting building, lees hier meer over bij "goods".

Goods - Goods zijn producten die je in kunt leveren voor fuel, hoe hoger het level van het product hoe meer fuel het oplevert. In een crafting building, dat kan een bakkerij, een wijnboerderij of een spa zijn, kun je goods maken om ze daarna te verkopen aan je buren. Goods maak je van verschillende bushels die je bij je buren kunt pakken, elk product heeft andere bushels nodig. Elke keer als je een product maakt of verkoopt kan het een level omhoog gaan, dat houdt in dat ze duurder voor je buren zijn om ze te kopen maar ook dat ze meer fuel opleveren. Als een bepaalds aantal goods een level omhoog zijn gegaan kan je je crafting building upgraden met coins.

Co-op - Het samen boeren. Met een aantal mensen moet je zo snel mogelijk een opdracht voltooien voor een beloning in de vorm van xp en coins, en daarnaast een aparte beloning bij het behalen van een gouden medaille. Je kan Co-ops joinen via de wall of via de co-op knop in het spel zelf. Voor meer info: klik hier.


De Dairy Farm - Deze stal is bedoeld voor koeien, en heeft ruimte voor 20 koeien. Als je er een stier bij plaatst heb je kans op kalfjes. De kalfjes kunnen overigens NIET in de Dairy Farm. De Dairy Farm is uit te breiden, zodat er plaats is voor 40 koeien.

De Chicken Coop - Deze stal heeft ruimte voor 20 kippen, van allerlei soorten. Sinds kort is deze opslag ook uit te breiden tot een opslag van 100 kippen. Het voordeel van deze stal is dat het eieren kan produceren. Als je een ei weet te produceren uit je Chicken Coop kan je deze posten op je startpagina. Iedereen die een ei open maakt, kan allerlei verschillende cadeautjes krijgen.

Horse Stable - Deze stal is bedoeld voor paarden, en heeft ruimte voor 20 paarden. Sinds kort is hij in stappen uit te breiden naar ruimte voor 40 paarden. Bij het oogsten van deze stal maak je kans op verschillende bonussen. Als je een stallion in je stal zet (via de feed) dan heb je kans op een veulentje. Het leuke aan deze stal is dat je hem zelf moet opbouwen. Je moet 50 items verzamelen om de stal compleet te krijgen en te kunnen gebruiken voor je paarden. Via hulp van vrienden kan je je stal zo snel mogelijk af maken.

Deze 50 items zijn opgedeeld in de volgende categoriën:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Harness
- Horseshoe

De Nursery - Een speciale stal voor kalfjes en veulens. De Nursery is net als de Horse Stable een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Blanket
- Bottle

Je kalfjes en veulens kunnen opgroeien in de Nursery tot volwassen beesten die je dan weer in je Dairy Farm of Horse Stable kunt zetten Als je in de Nursery kijkt en met je muis over de verschillende beesten gaat kun je zien waarin ze opgroeien. Want ze veranderen niet per definitie in een volwassen versie van hun soort. Je moet het volgroeide jong wel vervangen voor een nieuw exemplaar. In de Nursery passen 20 dieren, maar het gebouw is uit te breiden tot 40 dieren.

De Beehive - Je kunt nu ook bijen verzamelen in de daarvoor bestemde Beehive, deze wordt steeds groter naarmate er meer bijen in zitten. Ook de Beehive is een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de categoriën:
- Smoker
- Bees wax
- Wooden board
- Brick
- Nail

Om de bijen te kunnen verzamelen in je Beehive moet je eerst een "Queen Bee" vinden, deze kun je vinden tijdens het fertilizen van land van je buren óf bij het oogsten van gewassen op je eigen farm. De bijen zelf kun je krijgen door gifts van je buren of door ze te kopen van FC. Het nut van de bijen is dat je pollinated seeds (bestuifde zaden) krijgt van crops die gefertilized zijn. Ze zorgen ervoor dat je Pollinated crops krijgt in je market waarmee je een grotere kans krijgt hebt op bushels bij het oogsten van die crops.

De Pigpen - Sinds kort is het mogelijk om je varkens onderdak te geven in dit hok, in totaal is er ruimte voor 20 varkens, maar ook de Pigpen is uit te breiden tot 40 varkens. Ook de Pigpen is een verzamelgebouw waarvoor je ditmaal maar 30 items moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de volgende 3 categoriën:
- Brick
- Nail
- Wooden board

De Duck Pond - Om al je eenden en zwanen een onderdak te geven, is er de Duck Pond. Deze vijver moet je zelf graven en vullen. Je hebt dus 20 shovels en 20 watering cans nodig. Eenmaal af is er plek voor 20 eenden en/of zwanen. Binnenkort krijgen deze dieren ook jongen, die dan weer op kunnen groeien tot nieuwe watervogels. Ganzen kunnen overigens niet in de vijver.

De Garage- Je kunt hier niet alleen al je voertuigen kwijt maar je kunt ze hierin ook nog eens upgraden! Door vehicle parts (die je kan krijgen als gifts van buren) toe te voegen aan je voertuig kun je ervoor zorgen dat ze over een groter stuk land hun werk doen, stel je tractor kan 2x2 ploegen en je upgrade hem één keer dan kan hij 2x3 ploegen! De maximale grote dat je je voertuig kan laten ploegen is 9x9. Vanaf level 20 kun je de garage in de farmers market kopen voor 50.000 coins, daarna moet je nog eens 30 items verzamelen om hem op te kunnen bouwen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Storage Cellar - Dit is een opslagplaats die weinig plaats in beslag neemt maar die ervoor zorgt dat je tot maarliefst 500 spullen kan opslaan. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Door shovels toe te voegen vergroot je het aantal spullen die je kwijt kan, elke shovel zorgt voor 1 plekje ruimte meer. Het leuke is dat je ook prijzen kan claimen met je shovels, zo kun je bijv. voor 60 shovels een miner sheep claimen en voor 200 shovels een antique tractor!

Orchards - Sinds kort zijn er de Orchards, de boomgaarden. Deze bouw je zelf. Je hebt hiervoor nodig:
- 10 bricks
- 10 wooden boards
- 10 nails
Eenmaal af kan je je orchard vullen met 20 bomen. Deze bomen kunnen na 2 dagen geoogst worden. Hierbij krijg je niet alleen masterypunten, maar af en toe ook mystery seedlings. Deze seedlings laat je groot worden door ze 10 keer water te geven. Ze groeien dan uit tot een level 2 boom.

NB: ook bomen die niet in de orchard staan, leveren masterypunten. Hierbij krijg je echter geen seedlings.


FarmVille Calculator
FarmVille Wiki
FarmVille Freak
Hoeveel moet ik planten voor ik een mastery haal?


Wanneer je level 10 bereikt kan je collections verzamelen. Onderdelen hiervoor vind je bij vrienden of op je eigen farm. Zodra je een collection compleet hebt kan je deze op je prikbord of op het forum plaatsen zodat anderen hier weer een collectible door krijgen.
Complete Handleiding
Uitleg Firefox
Uitleg Chrome
Uitleg Internet Explorer


Als buren kan je elkaar gifts sturen. Wil je een gift versturen die niet in je lijstje staat?
Gebruik dan deze handleiding.

FOK!kers op farmville:

! Je wordt vriendelijk verzocht bij het toevoegen van een van deze personen erbij te vermelden dat je van FOK! bent en/of dat het voor FV is !

Buurvrouw_Rietman
DjFrodo
Gateway
koei
Krioro
liesje1979
Lienzz
Lorteti
Misan
NelisZ
Pindanoot
sbientje
Sjowhan
Solique
TJV
Tombolafan
Trainfreak
zoejes

Wel meespelen maar niet al je gegevens blootgeven?
Hier kun je tips over de privacy settings voor Facebook en Farmville vinden.


Deze OP is hier te vinden.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92955998
ik heb de mint candy uit het vorige topic meegepikt :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  vrijdag 18 februari 2011 @ 10:40:43 #3
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92956193
Stomme munten :r

En ik de ornament tree :)

Heb gisteren een bug gemeld bij Zynga, en toch mooi 10FC gekregen als dank B-).
Daar kan ik 2 nieuwe boompjes van kopen *O*
  vrijdag 18 februari 2011 @ 10:53:21 #4
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92956623
Onze bomenverzorger :P
Oh nee dat is Xebber meer
  † In Memoriam † vrijdag 18 februari 2011 @ 11:01:12 #5
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92956857
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  vrijdag 18 februari 2011 @ 11:03:56 #6
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92956947
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 10:53 schreef 1UP het volgende:
Onze bomenverzorger :P
Oh nee dat is Xebber meer
:')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92958055
ik ben mn wishing well kwijt :'(
ik moest even plekje zoeken waar die kon staan
en toen ging dat ding ineens een landje plowen
en nou heb ik hem niet...

en hij staat in mn market ook nog op locked :{
  vrijdag 18 februari 2011 @ 11:38:39 #8
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92958116
Giftbox.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92958202
quote:
14s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 11:38 schreef Harajuku. het volgende:
Giftbox.
ow tuurlijk! :@
dank
  † In Memoriam † vrijdag 18 februari 2011 @ 11:45:33 #10
675 just me
oldbie DCLXXV
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 18 februari 2011 @ 11:49:57 #11
163650 Greys
pi_92958503
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 11:41 schreef draculettetje het volgende:

[..]

ow tuurlijk! :@
dank
En anders in je opslagruimte :Y
Dat is mij ook wel eens gebeurd, dat ik hem verkeerd los liet.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 18 februari 2011 @ 11:50:22 #12
163650 Greys
pi_92958517
Hoe kan je trouwens aan de muntjes komen, alleen via de feed?
Of kan je de wishing wells van je buren straks harvesten oid? :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  vrijdag 18 februari 2011 @ 12:00:52 #13
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92958847
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 11:45 schreef just me het volgende:
water!!
Dank je !
  vrijdag 18 februari 2011 @ 12:05:31 #14
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92959018
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 12:05 schreef 1UP het volgende:
Bahri Date tree
dank!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  vrijdag 18 februari 2011 @ 12:07:14 #16
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  vrijdag 18 februari 2011 @ 12:09:36 #17
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92959216
ik vind de wensput eigenlijk wel leuk :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  vrijdag 18 februari 2011 @ 12:21:05 #19
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92959467
Die meldingen van "Slow Down" beginnen nou toch wel vervelend te worden. :')

Beter hadden ze zoiets gedaan als dat je zoveel mag pakken als je ook zoveel online flikkert.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  vrijdag 18 februari 2011 @ 12:58:04 #20
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92962238
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 12:58 schreef Sjowhan het volgende:
[ link | afbeelding ]
was al weg :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92962502
van mij ook weer een boompje:
Disco Ball Tree

en purple tomato zaadjes :)
http://apps.facebook.com/(...)1sxNazkt9eZ5f&ref=nf
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92964566
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92966619
Hoi!
pi_92966722
quote:
10s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 15:26 schreef Peekies het volgende:
Hoi!
[ link | afbeelding ]
ik was te laat, again :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  vrijdag 18 februari 2011 @ 15:51:14 #26
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92967699
Dat was ik.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92969110
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  vrijdag 18 februari 2011 @ 16:35:38 #28
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92969729
Haah wtf, die was er nog
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 18 februari 2011 @ 16:37:35 #29
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92973867
eindelijk mijn farm weer gewoon met 1 gewas beplant :D wat een zooitje was het met al die korte gewassen
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  vrijdag 18 februari 2011 @ 18:18:38 #31
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92975154
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92976388
Alles weg behalve het konijn maar bedankt sbientje!
pi_92981060
Dimitri just gave you this Ornament Tree II as a thank you for your interest!
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  vrijdag 18 februari 2011 @ 20:12:54 #37
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92981133
Leuke nieuwe vrienden heb ik :')

Michele Rich
ASKING if everyone could please put this as their status for one hour. I know my family will. Think of someone you know or love who has had cancer. My prayer is that in 2011 a cure will be found. Will you post? For the memory of (too many to mention), and in honor of EVERYONE fighting it! Cancer has no guidelines. It can happen to anyone at any age
45 minutes ago · Like ·
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92981479
Iemand een Mint Candy Tree?
pi_92981558
quote:
9s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 20:12 schreef Harajuku. het volgende:
Leuke nieuwe vrienden heb ik :')

Michele Rich
ASKING if everyone could please put this as their status for one hour. I know my family will. Think of someone you know or love who has had cancer. My prayer is that in 2011 a cure will be found. Will you post? For the memory of (too many to mention), and in honor of EVERYONE fighting it! Cancer has no guidelines. It can happen to anyone at any age
45 minutes ago · Like ·
ik had gisteren dit
HONDEN ZIJN NIET VOOR EVEN!
Maar voor heel je leven!!! Zit dit in je profiel als je heel speciale honden
hebt die je heel erg dierbaar zijn
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † vrijdag 18 februari 2011 @ 20:21:26 #40
675 just me
oldbie DCLXXV
  † In Memoriam † vrijdag 18 februari 2011 @ 20:21:50 #41
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92981638
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 20:19 schreef NieuweUser het volgende:
Iemand een Mint Candy Tree?
Ja ik wil !
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_92981708
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 20:21 schreef just me het volgende:

[..]

Ja ik wil !
Je hebt hem via PM!
  vrijdag 18 februari 2011 @ 20:25:51 #43
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92981912
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 18 februari 2011 @ 20:26:23 #44
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92981951
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 20:20 schreef sbientje het volgende:

[..]

ik had gisteren dit
HONDEN ZIJN NIET VOOR EVEN!
Maar voor heel je leven!!! Zit dit in je profiel als je heel speciale honden
hebt die je heel erg dierbaar zijn
:D! Jij wint.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92982184
vandaag had ik ook nog wat, maar dat kan ik nou niet meer vinden :S
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † vrijdag 18 februari 2011 @ 20:32:13 #46
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92982342
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 20:22 schreef NieuweUser het volgende:

[..]

Je hebt hem via PM!
super :Y

ik heb nog een ierse cottage als weekendhuisje
http://apps.facebook.com/(...)%28%29yCt%21L&ref=nf
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  vrijdag 18 februari 2011 @ 20:34:23 #47
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92982467
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 20:32 schreef just me het volgende:

[..]

super :Y

ik heb nog een ierse cottage als weekendhuisje
http://apps.facebook.com/(...)%28%29yCt%21L&ref=nf
Ik nu ook.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92985258
Indian Laurel Tree

http://apps.facebook.com/(...)888e35b18b73518379b4$$ccF(NUXY)7ozT.YUzNKZxQ)k!pL(MNRV(5Ro9imWeAL3np0AB-1iMZlufKYyVoUi&next=reward.php%3FfrHost%3D100000960951924%26frId%3Dce5469jymc08so008owcog080%26frType%3DConstructionBuildingFriendReward%26key%3D%7B%2Akey%2A%7D
pi_92985371
Peach Palm Tree

http://apps.facebook.com/(...)e849377d3f7793f1d576$$ccF(NUXY)7ozT.YUzNKZxQ)k!pL(MNRV(5Ro9imWeAL3np0AB-1iMZlufL.DVoUi&next=reward.php%3FfrHost%3D100000960951924%26frId%3Dbujv9y0yc9sgwgg4cccg0w4so%26frType%3DConstructionBuildingFriendReward%26key%3D%7B%2Akey%2A%7D
pi_92985530
White Walnut Tree

http://apps.facebook.com/(...)702aa64b6316823b219e$$ccF(NUXY)7ozT.YUzNKZxQ)k!pL(MNRV(5Ro9imWeAL3np0AB-1iMZlufN,DVoUi&next=reward.php%3FfrHost%3D100000960951924%26frId%3D8rmzcv0ht80sgowcwokw0cw8s%26frType%3DConstructionBuildingFriendReward%26key%3D%7B%2Akey%2A%7D
pi_92985666
Wild Cashew Tree

http://apps.facebook.com/(...)eb9d68e6ad6c5a276d44$$ccF(NUXY)7ozT.YUzNKZxQ)k!pL(MNRV(5Ro9imWeAL3np0AB-1iMZlufPUCVoUi&next=reward.php%3FfrHost%3D100000960951924%26frId%3Da5swsy8ye5ssggkcwkosco08k%26frType%3DConstructionBuildingFriendReward%26key%3D%7B%2Akey%2A%7D
pi_92985790
Hass Avocado Tree

http://apps.facebook.com/(...)f3af3389193c320ecf9b$$ccF(NUXY)7ozT.YUzNKZxQ)k!pL(MNRV(5Ro9imWeAL3np0AB-1iMZlufQVEVoUi&next=reward.php%3FfrHost%3D100000960951924%26frId%3D3s40ojrs9h6ocggwgs0o8gg0c%26frType%3DConstructionBuildingFriendReward%26key%3D%7B%2Akey%2A%7D
pi_92985906
Ponderosa Lemon Tree

http://apps.facebook.com/(...)b79729269c08b175bf37$$ccF(NUXY)7ozT.YUzNKZxQ)k!pL(MNRV(5Ro9imWeAL3np0AB-1iMZlufRYDVoUi&next=reward.php%3FfrHost%3D100000960951924%26frId%3D94l8l0lp99gkcg4kwkg4sggos%26frType%3DConstructionBuildingFriendReward%26key%3D%7B%2Akey%2A%7D
  vrijdag 18 februari 2011 @ 21:26:55 #54
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92985952
't Is je nog steeds niet opgevallen dat die links zo niet werken, hmm?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92986235
quote:
7s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 21:26 schreef Harajuku. het volgende:
't Is je nog steeds niet opgevallen dat die links zo niet werken, hmm?
Het is idd even knippen en plakken. :)

Zo beter?

Dwarf Almond Tree
  vrijdag 18 februari 2011 @ 21:32:39 #56
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92986295
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 21:31 schreef NieuweUser het volgende:

[..]

Het is idd even knippen en plakken. :)

Zo beter?

Dwarf Almond Tree
Perfect!

Ik moet mijn links zelf ook al zo doen, dus ik heb eerlijk gezegd geen zin om het voor de rest ook te doen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92986480
quote:
7s.gif Op vrijdag 18 februari 2011 21:32 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Perfect!

Ik moet mijn links zelf ook al zo doen, dus ik heb eerlijk gezegd geen zin om het voor de rest ook te doen.
Ik zal ze nu goed doen! :)

Golden Plum Tree
pi_93001270
Een heart candy voor een nachtbraker! http://apps.facebook.com/(...)HvR27nMZqggCL&ref=nf
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  zaterdag 19 februari 2011 @ 02:17:17 #60
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93001296
DAt ben ik in het weekend.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_93001521
Ik wil een nieuwe orchard gaan kopen, maar er staat nu bij dat je er maximaal één mag hebben (heb er al 2,5). Hebben meer mensen dat? En mijn honden hebben plotseling weer trek in eten terwijl ze allang uitgegroeid waren...
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_93001907
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 februari 2011 02:28 schreef koei het volgende:
Ik wil een nieuwe orchard gaan kopen, maar er staat nu bij dat je er maximaal één mag hebben (heb er al 2,5). Hebben meer mensen dat? En mijn honden hebben plotseling weer trek in eten terwijl ze allang uitgegroeid waren...
Even van die halve een hele maken ;)
Je mag pas een nieuwe kopen als de andere af is.
pi_93003311
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 februari 2011 02:28 schreef koei het volgende:
Ik wil een nieuwe orchard gaan kopen, maar er staat nu bij dat je er maximaal één mag hebben (heb er al 2,5). Hebben meer mensen dat? En mijn honden hebben plotseling weer trek in eten terwijl ze allang uitgegroeid waren...
dat hadden mijn honden ook idd...ik had geen koekjes dus ik denk dat ze maar even normaal moeten doen _O-
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_93003475
Thanks! I have collected this bonus using Farm Bonuses - htp://apps.facebook.com/freeder-farm/?trk=thank
(Linkje onklaar gemaakt)

Is dat ook geen snagbar?
Sorry Tom, maar dan vlieg je uit min lijst hoor...
pi_93004468
Mijn hondje wil ook opeens weer koekjes, maar dat kan ie mooi vergeten. Mn farm is ook om de twee minuten out of sync, nog iemand die daar last van heeft?
  zaterdag 19 februari 2011 @ 10:38:23 #66
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  zaterdag 19 februari 2011 @ 10:40:49 #67
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_93004945
te geef:
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  † In Memoriam † zaterdag 19 februari 2011 @ 10:50:17 #69
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_93005123
Mirjam, mag ik ?
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_93005519
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 februari 2011 10:50 schreef just me het volgende:
Mirjam, mag ik ?
is 'ie al aangekomen?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_93005675
OMG een put :')
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  † In Memoriam † zaterdag 19 februari 2011 @ 11:17:03 #72
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_93005794
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 februari 2011 11:05 schreef Mirjam het volgende:

[..]

is 'ie al aangekomen?
:Y dank je wel!!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  zaterdag 19 februari 2011 @ 11:59:37 #73
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_93007105
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 februari 2011 11:12 schreef tombolafan het volgende:
OMG een put :')
Nee, een wensput
  † In Memoriam † zaterdag 19 februari 2011 @ 14:39:09 #74
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_93012276
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_93012796
quote:
Haha ik dacht, wat is in hemelsnaam een fankoe? Een fan koe dus _O-
pi_93014323
De caramel apple boom verandert nu in een big caramel apple.
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  † In Memoriam † zaterdag 19 februari 2011 @ 16:16:07 #77
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_93015652
quote:
11s.gif Op zaterdag 19 februari 2011 14:52 schreef Peekies het volgende:

[..]

Haha ik dacht, wat is in hemelsnaam een fankoe? Een fan koe dus _O-
ik heb nu een dexterkoe

http://apps.facebook.com/(...)%28%29yCt%21L&ref=nf
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 19 februari 2011 @ 16:19:48 #78
163650 Greys
pi_93015772
Is dat een bug, dat de hondjes ineens weer gevoederd moeten worden?
Lopen ze dan weer weg als je ze niet voert met puppy kibble en moet je dan weer farmcash betalen om hem terug te krijgen? Ze waren toch al lang klaar?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 19 februari 2011 @ 16:20:27 #79
163650 Greys
pi_93015790
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 februari 2011 16:16 schreef just me het volgende:

[..]

ik heb nu een dexterkoe

http://apps.facebook.com/(...)%28%29yCt%21L&ref=nf
Dankjewel! ^O^
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † zaterdag 19 februari 2011 @ 16:21:06 #80
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_93015808
Ja ;mijn honden hebben opeens honger terwijl ze helemaal volgroeid zijn!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  zaterdag 19 februari 2011 @ 17:46:09 #82
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93018490


[ Bericht 0% gewijzigd door Xebber op 19-02-2011 17:58:40 ]
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_93018510
ik ben te laat voor die cherry tree, en ook voor die candy apple ;(
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 19 februari 2011 @ 17:58:31 #84
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93018814
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_93018858
ik ben alweer te laat, wie zit er hier te f5'en? :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 19 februari 2011 @ 18:10:20 #86
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93019160
Ik zal nog eens bijzondere bomen hier neerpleuren. :N
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_93019173
en ik zit maar te wachten tot ik er 1 kan bemachtigen :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_93019347
Meh, ik heb ze ook niet. Het zijn wel weer leuke bomen!
pi_93020863
die gouden appelboom is mooi :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_93020999
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † zaterdag 19 februari 2011 @ 19:58:15 #91
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_93023600
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  † In Memoriam † zaterdag 19 februari 2011 @ 20:06:16 #92
675 just me
oldbie DCLXXV
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 19 februari 2011 @ 21:42:32 #93
163650 Greys
pi_93028739
Ik vind het jammer dat ik klaar ben met muntjes gooien, triest eigenlijk :D :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † zaterdag 19 februari 2011 @ 22:33:10 #94
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_93031663
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 februari 2011 21:42 schreef Greys het volgende:
Ik vind het jammer dat ik klaar ben met muntjes gooien, triest eigenlijk :D :')
zeker als je nog veel muntjes hebt *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_93032847
Uit een zaadje van de feed; :D
Giant Chocolate Hart
  zaterdag 19 februari 2011 @ 22:55:27 #96
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93032870
Thanks.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 19 februari 2011 @ 23:00:49 #97
163650 Greys
pi_93033187
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 februari 2011 22:33 schreef just me het volgende:

[..]

zeker als je nog veel muntjes hebt *)
Ik had er nog veel en heb er een paar keer achter elkaar per 4 tegelijk een aantal ge-regift.
Daarna moest ik mijn farm synchronisen en was de mogelijkheid tot regiften weg :(
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_93035250
quote:
6s.gif Op zaterdag 19 februari 2011 17:58 schreef Xebber het volgende:

Wat is dat voor boom?
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_93040064
een ijslanderveulen voor de nachtbrakers of vroege vogels
http://apps.facebook.com/(...)i%28b_-6jhN-3&ref=nf
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_93040329
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 01:21 schreef sbientje het volgende:
een ijslanderveulen voor de nachtbrakers of vroege vogels
http://apps.facebook.com/(...)i%28b_-6jhN-3&ref=nf
tnx *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_93047120
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 10:36 schreef Sientje_ het volgende:
White Pine Tree
ugh, weer te laat :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_93047294
2 dagen van mijn farm weggeweest dus mijn kipjes hebben goed hun best gedaan: regenboog ei!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93047503
Hooray! You just collected your Mystery Egg! It will be in your Gift Box.

Edit; jammer, Cornish Chicken
pi_93047822
ik heb ook nog een ei *O*
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  † In Memoriam † zondag 20 februari 2011 @ 11:22:40 #106
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_93048111
ik had ook nog 'n veulentje!!
dank!!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  zondag 20 februari 2011 @ 11:47:51 #107
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_93049028
Hmm. Mijn hondjes zijn hongerig. Wtf? :D
  zondag 20 februari 2011 @ 11:58:16 #108
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93049384
quote:
11s.gif Op zaterdag 19 februari 2011 23:45 schreef beefcake het volgende:

[..]

Wat is dat voor boom?
Golden Apple
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 20 februari 2011 @ 11:59:16 #109
163650 Greys
pi_93049428
quote:
11s.gif Op zondag 20 februari 2011 11:47 schreef Sjowhan het volgende:
Hmm. Mijn hondjes zijn hongerig. Wtf? :D
Ja de mijne ook.
Echt irritant. Als je ze niet voert lopen ze zeker weer weg en kan je weer FC gaan betalen om ze terug te krijgen? :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 20 februari 2011 @ 12:03:41 #110
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93049606
Ik kan nog steeds niet uitbreiden.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 20 februari 2011 @ 12:06:24 #111
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93049715
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 20 februari 2011 @ 12:06:39 #112
163650 Greys
pi_93049723
Heb je nog niet genoeg Oostblokhoeren?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_93049764
quote:
10s.gif Op zondag 20 februari 2011 12:06 schreef Greys het volgende:
Heb je nog niet genoeg Oostblokhoeren?
Ik ook niet hoor :(
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 20 februari 2011 @ 12:07:44 #114
163650 Greys
pi_93049771
Wil je er een paar van mij?
Ik heb hele leuke! O-)

Ik heb trouwens ook een nieuwe buurman die Steve heet.
Die heel macho shirtless op de foto staat :') Maar hij is wel fanatiek in het spel, dat dan weer wel.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_93049793
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 12:07 schreef Greys het volgende:
Wil je er een paar van mij?
Ik heb hele leuke! O-)

Ik heb trouwens ook een nieuwe buurman die Steve heet.
Die heel macho shirtless op de foto staat :') Maar hij is wel fanatiek in het spel, dat dan weer wel.
Ik ga wel even ronselen onder jouw buren ja :P
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  zondag 20 februari 2011 @ 12:09:02 #116
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93049822
quote:
10s.gif Op zondag 20 februari 2011 12:06 schreef Greys het volgende:
Heb je nog niet genoeg Oostblokhoeren?
Wel 10, geen 120.

Priority zei Zynga, ja ja.

Jaren 70
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 20 februari 2011 @ 12:09:26 #117
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93049843
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 12:07 schreef Greys het volgende:
Wil je er een paar van mij?
Ik heb hele leuke! O-)

Ik heb trouwens ook een nieuwe buurman die Steve heet.
Die heel macho shirtless op de foto staat :') Maar hij is wel fanatiek in het spel, dat dan weer wel.
Heeft ie ook een goed lijf dan? Anders hoef ik hem niet
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 20 februari 2011 @ 12:11:04 #118
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93049888
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 20 februari 2011 @ 12:12:15 #119
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93049936
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 20 februari 2011 @ 12:12:29 #120
163650 Greys
pi_93049943
quote:
10s.gif Op zondag 20 februari 2011 12:09 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Wel 10, geen 120.

Priority zei Zynga, ja ja.

Jaren 70
Oh ja fak, jij had rigoureus opgeruimd :') :@

Ik zoek Steve ff voor je, moment :+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 20 februari 2011 @ 12:12:48 #121
163650 Greys
pi_93049948
Fuck, je bubble was meteen weg :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_93049973
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 12:12 schreef Greys het volgende:
Fuck, je bubble was meteen weg :D
ik kwam denk ik net op het goede moment :D
de avocado staat er nog :Y
  zondag 20 februari 2011 @ 12:14:11 #123
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93049998
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 12:12 schreef Greys het volgende:
Fuck, je bubble was meteen weg :D
Wil je een golden apple? Of is die niet bijzonder :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 20 februari 2011 @ 12:14:15 #124
163650 Greys
pi_93049999
Hara, meet Steve.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 20 februari 2011 @ 12:14:32 #125
163650 Greys
pi_93050009
quote:
10s.gif Op zondag 20 februari 2011 12:14 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Wil je een golden apple? Of is die niet bijzonder :')
Jaaaaaaaaaaaaaa, want die heb ik nog niet :9
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 20 februari 2011 @ 12:15:07 #126
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93050029
Bwahahahahha, die zwembroek en die pose :') Kan geen foto's meer copypasten hè }:|
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 20 februari 2011 @ 12:20:01 #128
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_93050177
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 11:59 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja de mijne ook.
Echt irritant. Als je ze niet voert lopen ze zeker weer weg en kan je weer FC gaan betalen om ze terug te krijgen? :D
Nouja, denk dat het (weer) een bug is. Dus afwachten :{
  zondag 20 februari 2011 @ 13:04:47 #129
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93051928
quote:
10s.gif Op zondag 20 februari 2011 12:14 schreef Greys het volgende:
Hara, meet Steve.
Wtf?
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 20 februari 2011 @ 13:31:08 #130
163650 Greys
pi_93053188
quote:
15s.gif Op zondag 20 februari 2011 13:04 schreef Xebber het volgende:

[..]

Wtf?
_O-
Hara zoekt nog buren. Dit leek me wel iets voor haar :+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 20 februari 2011 @ 13:33:38 #131
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93053331
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dit is gewoon op en top gayness. :r
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 20 februari 2011 @ 13:34:38 #132
163650 Greys
pi_93053375
*giechel*

Ik vind veel gays leuk, by the way :P

Heb geprobeerd een hartje in mijn crops te maken, maar dat is heel erg gefaald.
Dat valt nog niet mee, iets in je farm knutselen _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 20 februari 2011 @ 13:36:49 #133
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93053474
Ik heb ook heel veel homosexuele vrienden (zowel mannen als vrouwen), maar géén enkele neemt dit soort poses in. Zijn stuk voor stuk next-door-jongeren.

Maar hey, 't gaat hier over Farmville. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  zondag 20 februari 2011 @ 13:37:56 #134
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93053529
quote:
9s.gif Op zondag 20 februari 2011 13:33 schreef Xebber het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dit is gewoon op en top gayness. :r
Die foto b edoelde ik, hoe doe je dat? Ik kan geen FB-fotos meer posten
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 20 februari 2011 @ 13:39:07 #135
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93053588
quote:
11s.gif Op zondag 20 februari 2011 13:37 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Die foto b edoelde ik, hoe doe je dat? Ik kan geen FB-fotos meer posten
*Kuch* broncode (regel 15) *kuch*
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_93054227
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 13:31 schreef Greys het volgende:

[..]

_O-
Hara zoekt nog buren. Dit leek me wel iets voor haar :+
Wat heb jij een slechte indruk van Hara. :D _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93055364


Vermeld even wie welke heeft :D
  zondag 20 februari 2011 @ 14:17:35 #138
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93055412
Ik niks. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_93055432
Durian. ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93055456
Peach Palm *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_93055655
ajb ^O^

Het stelt inderdaad niet heel veel voor, maar vanavond zijn de orchards met speciale bomen weer klaar!
pi_93060314
You dream it, I live it.
pi_93060368
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 15:49 schreef Meddo het volgende:
regenboog ei
*O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 20 februari 2011 @ 15:50:31 #144
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93060382
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 15:50 schreef Cat22 het volgende:

[..]

*O*
Edit: Jewel. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_93060614
Ik had een rhode island kip. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93060714
ik ook ;(
You dream it, I live it.
pi_93061257
pink patch koe:

http://apps.facebook.com/(...)HvR41kHWmggCL&ref=nf

en ik zoek nog twee klikkers voor een barnraising:
http://apps.facebook.com/(...)kmrUS-drVabKuR238EJd
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_93061424
Koe en klik!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 20 februari 2011 @ 16:13:15 #149
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93061458
Thanks for trying to help, but Lillie has already had enough help to raise their barn!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_93061482
Thanks!
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  zondag 20 februari 2011 @ 16:19:48 #151
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_93061853
Alma fig gepakt. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93061919
ik heb een niet zo grote giant golden apple in de aanbieding voor de eerste die reageert!
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_93062108
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 16:23 schreef koei het volgende:
ik heb een niet zo grote giant golden apple in de aanbieding voor de eerste die reageert!
*O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93062219
ik heb de hass advocado meegenomen :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 20 februari 2011 @ 16:31:29 #156
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93062301
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 16:23 schreef koei het volgende:
ik heb een niet zo grote giant golden apple in de aanbieding voor de eerste die reageert!
Te laat zeker? :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_93062475
quote:
9s.gif Op zondag 20 februari 2011 16:31 schreef Xebber het volgende:

[..]

Te laat zeker? :')
Ik heb nog niks van koei gehoord dus geen idee.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 20 februari 2011 @ 16:37:27 #158
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93062591
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 16:34 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ik heb nog niks van koei gehoord dus geen idee.
Ik wil 'm zo graag. D'r staat een heule lege orchard op 'm te wachten. :@

/voordringt
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_93063055
quote:
11s.gif Op zondag 20 februari 2011 16:37 schreef Xebber het volgende:

[..]

Ik wil 'm zo graag. D'r staat een heule lege orchard op 'm te wachten. :@

/voordringt
o|O
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 20 februari 2011 @ 16:49:04 #160
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93063076
quote:
Blijkbaar gaat de Ierse St. Patricks Day feestdag de volgende weken FarmVille domineren. FarmVille spelers hebben al de Wishing Well gekregen en binnenkort mogen ze de Pot Of Gold 2011 (lees: Pot Of Gold 2011 komt er aan) verwachten. En er is meer nieuws, een St Patricks Tree House. Dit boom huis zal in 5 fasen worden gebouwd, begin maar alvast met het verzamelen van Nails, Bricks en Wooden Boards.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar DB's sparen. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_93063117
sorry, er kwam telefoon tussendoor :@ Maar ik heb 'm naar Cat verstuurd, die was de eerste!
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_93063157
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 16:50 schreef koei het volgende:
sorry, er kwam telefoon tussendoor :@ Maar ik heb 'm naar Cat verstuurd, die was de eerste!
*O*

En :6 naar de voordringert!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93063200
quote:
11s.gif Op zondag 20 februari 2011 16:49 schreef Xebber het volgende:

[..]

Maar DB's sparen. :P
Ah, mooi. Ik heb nog een en ander klaar staan. Maar dan moet FB het wel beter gaan doen, ik kan nu niet aan mijn gifts. En de popups als ik een snowman oogst of zo zijn de halve tijd nog steeds gaar.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 20 februari 2011 @ 16:52:28 #164
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93063206
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 16:51 schreef Cat22 het volgende:

[..]

*O*

En :6 naar de voordringert!
Het is je gegund. :9
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_93063246
quote:
16s.gif Op zondag 20 februari 2011 16:52 schreef Xebber het volgende:

[..]

Het is je gegund. :9
Ik maak wel een keer appeltaart. Mag jij het eerste stukje. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 20 februari 2011 @ 16:53:57 #166
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93063267
Golden Apple Pie. :9
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_93063284
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 16:53 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ik maak wel een keer appeltaart. Mag jij het eerste stukje. :)
Liefde O+
pi_93063589
Xebber, wil je een caramel appel dan om het goed te maken?
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_93063690
DB's?
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_93063737
Mocht iemand nog een gouden of caramel appelboom overhebben, ik bied me aan :D

Ik heb vanavond kans op een bubble gum/giant iets/kerstachtig/newyear boompje :7
  zondag 20 februari 2011 @ 17:05:18 #171
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93063800
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 17:00 schreef koei het volgende:
Xebber, wil je een caramel appel dan om het goed te maken?
Altijd. O+

quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 17:02 schreef sbientje het volgende:
DB's?
Delivery Boxes
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_93063939
quote:
12s.gif Op zondag 20 februari 2011 17:05 schreef Xebber het volgende:

[..]

Altijd. O+

[..]

Delivery Boxes
oh okee :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_93063997
quote:
11s.gif Op zondag 20 februari 2011 17:03 schreef Peekies het volgende:
Mocht iemand nog een gouden of caramel appelboom overhebben, ik bied me aan :D

Ik heb vanavond kans op een bubble gum/giant iets/kerstachtig/newyear boompje :7
Mijn heartcandy/gouden/caramel orchard staat op 95%, dus wellicht vanavond weer!
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_93065030
quote:
12s.gif Op zondag 20 februari 2011 17:05 schreef Xebber het volgende:

[..]

Altijd. O+

[..]

Delivery Boxes
Special deliveries. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93065057
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 17:32 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Special deliveries. :P
juist, DB's zijn voor mij dead bodies :D Ik kijk teveel misdaadseries _O-
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_93067169


Wie wilt er een van deze? En heeft daar misschien iets leuks voor terug? :@
  zondag 20 februari 2011 @ 18:23:59 #177
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_93067311
quote:
12s.gif Op zondag 20 februari 2011 18:20 schreef Peekies het volgende:
[ afbeelding ] [ afbeelding ]

Wie wilt er een van deze? En heeft daar misschien iets leuks voor terug? :@
Ik wil wel de black cherry, heb nu alleen nog niks terug...
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_93067505
quote:
12s.gif Op zondag 20 februari 2011 18:20 schreef Peekies het volgende:
[ afbeelding ] [ afbeelding ]

Wie wilt er een van deze? En heeft daar misschien iets leuks voor terug? :@
Dan wil ik die andere wel. :@ Maar op het moment ook niks terug.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 20 februari 2011 @ 18:29:04 #179
163650 Greys
pi_93067521
quote:
11s.gif Op zondag 20 februari 2011 16:49 schreef Xebber het volgende:

[..]

Maar DB's sparen. :P
Goffer, daar denken ze dat dat met dezelfde coins gaat als de wishing well.
En die coins die ik over had heb ik allemaal weggedaan :') :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_93067616
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 18:23 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Ik wil wel de black cherry, heb nu alleen nog niks terug...
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 18:28 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Dan wil ik die andere wel. :@ Maar op het moment ook niks terug.
Alleen maar nemen... :(

Neehoor, jullie hebben 'm, ik heb vast ook wel eens wat van jullie gepakt hier :P
pi_93067696
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 18:29 schreef Greys het volgende:

[..]

Goffer, daar denken ze dat dat met dezelfde coins gaat als de wishing well.
En die coins die ik over had heb ik allemaal weggedaan :') :D
Over? :D Ik ben nog aan het sparen en ben pas bij level 2. _O-
Ik heb duidelijk veel gemist in 2 dagen. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93067705
quote:
10s.gif Op zondag 20 februari 2011 18:31 schreef Peekies het volgende:

[..]



[..]

Alleen maar nemen... :(

Neehoor, jullie hebben 'm, ik heb vast ook wel eens wat van jullie gepakt hier :P
Dank je. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93067766
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 18:33 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Over? :D Ik ben nog aan het sparen en ben pas bij level 2. _O-
Ik heb duidelijk veel gemist in 2 dagen. :')
ik ben al bezig vanaf het begin en ik ben met veel moeite bij level 3 aangekomen, ik krijg alleen maar dezelfde _O-
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 20 februari 2011 @ 18:36:12 #184
163650 Greys
pi_93067785
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 18:33 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Over? :D Ik ben nog aan het sparen en ben pas bij level 2. _O-
Ik heb duidelijk veel gemist in 2 dagen. :')
Ik had iets van 40 muntjes over toen ik klaar was :D
En die heb ik nog keurig geregift per 4 stuks ofzo.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_93067922
pi_93068188
heb m :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_93068665
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93068767
En ik heb pennies om uit te delen.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93070820
Niemand die een linkje heeft aangeklikt? :D

Nog een keer proberen dan:
mountain ebony tree

Golden plum

Longan tree


White walnut

Rainier cherry tree
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93071110
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 19:03 schreef Cat22 het volgende:
Klaver knijn.

Edit: of ierse cottage.
Het konijn is al weg :(
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_93071587
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 19:59 schreef Cat22 het volgende:
Niemand die een linkje heeft aangeklikt? :D

Nog een keer proberen dan:
mountain ebony tree

Golden plum

Longan tree


White walnut

Rainier cherry tree
Jawel, ik had een penny en een plum!
  zondag 20 februari 2011 @ 20:18:25 #192
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93071649
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 13:54 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Wat heb jij een slechte indruk van Hara. :D _O-
Ben je mal, ik val hartstikke op lelijke, oude homo's.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 20 februari 2011 @ 20:20:51 #193
163650 Greys
pi_93071776
Ondankbaar nest :{w

( _O- )
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_93072038
quote:
10s.gif Op zondag 20 februari 2011 20:18 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ben je mal, ik val hartstikke op lelijke, oude homo's.
Ah, dan moet ik mijn indruk van jou naar beneden bijstellen. :7
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93073473
Dat greenhouse leaderboard klopt voor geen meter. Ik heb daar nog geen enkele crop geoogst. Mogen ze mij uitleggen waarom ik al 2 mastery bordjes heb staan. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93073551
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 20:48 schreef Cat22 het volgende:
Dat greenhouse leaderboard klopt voor geen meter. Ik heb daar nog geen enkele crop geoogst. Mogen ze mij uitleggen waarom ik al 2 mastery bordjes heb staan. :')
tis pas later ingegaan volgens mij. Maar ik heb nu ook al crops geoogs, terwijl dat niet zo is. Heb alleen gezaaid _O-
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_93074186
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 20:49 schreef sbientje het volgende:

[..]

tis pas later ingegaan volgens mij. Maar ik heb nu ook al crops geoogs, terwijl dat niet zo is. Heb alleen gezaaid _O-
:|W
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93075570
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 20:59 schreef Cat22 het volgende:

[..]

:|W
was toch met die collections-stats ook? ging ook pas tellen toen het werd ingevoerd :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † zondag 20 februari 2011 @ 21:38:26 #199
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_93078799
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 22:01 schreef Sientje_ het volgende:

[..]

Je zaadje werd bij mij een heart candy tree
Die alweer weg is. :{
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93079156
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 22:07 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Die alweer weg is. :{
Ik had hem O-) Maakt dit het goed?
  Redactie Sport zondag 20 februari 2011 @ 22:12:20 #204
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_93079227
Ik grijp hier ook overal naast natuurlijk. :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_93079551
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 22:11 schreef Peekies het volgende:

[..]

Ik had hem O-) Maakt dit het goed?
[ link | afbeelding ]
Als je hem in een linkje naar mij had gestuurd wel ja. :')

Maar ik had net een giant bubbelgum van de feed dus dat maakt deze dubbele teleurstelling een beetje goed. ;)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 20 februari 2011 @ 22:31:56 #206
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_93080605
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  zondag 20 februari 2011 @ 22:38:09 #207
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_93081012
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_93081082
dank u dank u :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_93081518
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † zondag 20 februari 2011 @ 22:48:09 #210
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_93081711
Die heb ik dan weer, dank voor het volwassen maken ;)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_93082479
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 20:49 schreef sbientje het volgende:

[..]

tis pas later ingegaan volgens mij. Maar ik heb nu ook al crops geoogs, terwijl dat niet zo is. Heb alleen gezaaid _O-
Had ik ook, maar nu ik heb echt geoogst worden echt alleen de geoogste crops geteld.
pi_93082523
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 23:01 schreef Sientje_ het volgende:

[..]

Had ik ook, maar nu ik heb echt geoogst worden echt alleen de geoogste crops geteld.
En ik ben nu gestegen in de ranking omdat ik gezaaid heb maar volgens FV geoogst. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 21 februari 2011 @ 00:32:03 #213
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_93086980
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  maandag 21 februari 2011 @ 00:32:45 #214
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93087008
quote:
1s.gif Op maandag 21 februari 2011 00:32 schreef NelisZ het volgende:
Giant black cherry
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 21 februari 2011 @ 00:33:08 #215
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_93087027
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_93091870
quote:
1s.gif Op maandag 21 februari 2011 07:15 schreef Sientje_ het volgende:
Big Caramel Apple Tree

En ik zoek nog een paar Raspberry bushels
thanks en verstuurd :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Redactie Sport maandag 21 februari 2011 @ 09:41:56 #218
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_93092074
Alles weg. :'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  maandag 21 februari 2011 @ 10:24:24 #219
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  maandag 21 februari 2011 @ 14:13:25 #220
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93101069
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  maandag 21 februari 2011 @ 14:15:08 #221
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_93101132
oe ik heb een big caramel apple gepakt :9
pi_93101595
Ik de Giant Cocoa Tree ^O^
  maandag 21 februari 2011 @ 14:28:05 #223
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_93101677
Nou vooruit, dan pak ik die Red Alder wel :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  maandag 21 februari 2011 @ 14:38:03 #224
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  maandag 21 februari 2011 @ 15:57:56 #225
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93105671
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  maandag 21 februari 2011 @ 15:58:35 #226
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_93105705
quote:
2s.gif Op maandag 21 februari 2011 15:57 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]
Te laat :(
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  maandag 21 februari 2011 @ 16:09:52 #227
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93106292
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  maandag 21 februari 2011 @ 16:12:17 #228
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_93106388
quote:
2s.gif Op maandag 21 februari 2011 16:09 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]
Jeej, wel op tijd voor de giant black cherry *O*
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  Redactie Sport maandag 21 februari 2011 @ 17:40:21 #229
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_93110607
Grmbl, ik wil ook wat. :'( :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_93110678
Ik weet niet wat ik hier moet van denken.
Buur maar verwijderen of is het geen snagbar?

Thanks! I have collected this bonus using Farm Bonuses - http://apps.facebook.com/freeder-farm/?trk=thank
pi_93111180
Stond het onder een bericht op de feed of bij een gift die je kreeg? Ik gebruik zelf de Farmville Extender, een extension(plug in) voor Chrome die alle gifts die je hebt op facebook.nl/reqs.php accepteert en terugstuurt. Soms staat er een berichtje onder van 'thanks for the gift, this gift is returned with Farmville Extender'.
Is niet cheaten want je haalt niets van de feed, maar blijkbaar zijn er mensen die het mij niet gunnen om minder te klikken. :')
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
pi_93111429
Het stond bij een hoop berichten die ik op de feed zette.
Ze waren van Tom Winterbower. Is die hier ook niet actief, want nogal wat buurtjes hebben die...
  maandag 21 februari 2011 @ 18:04:04 #233
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_93112391
You dream it, I live it.
pi_93112737
quote:
1s.gif Op maandag 21 februari 2011 18:21 schreef Meddo het volgende:
Regenboog eitje
^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  † In Memoriam † maandag 21 februari 2011 @ 18:52:36 #236
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_93113891
quote:
1s.gif Op zondag 20 februari 2011 22:01 schreef Sientje_ het volgende:

[..]

Je zaadje werd bij mij een heart candy tree
wat leuk :Y
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_93115697
quote:
1s.gif Op maandag 21 februari 2011 18:21 schreef Meddo het volgende:
Regenboog eitje
Ik kwam gewoon echt een rainbow chicken uit!
  maandag 21 februari 2011 @ 20:49:45 #238
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_93120570
quote:
1s.gif Op maandag 21 februari 2011 17:41 schreef trainfreak het volgende:
Ik weet niet wat ik hier moet van denken.
Buur maar verwijderen of is het geen snagbar?

Thanks! I have collected this bonus using Farm Bonuses - http://apps.facebook.com/freeder-farm/?trk=thank
Dát is wel een snatcher :Y :). Doet hetzelfde als alle snatchers doen; de feed afstruinen en een berichtje achterlaten als het een goede catch is geweest
pi_93121287
quote:
1s.gif Op maandag 21 februari 2011 20:49 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Dát is wel een snatcher :Y :). Doet hetzelfde als alle snatchers doen; de feed afstruinen en een berichtje achterlaten als het een goede catch is geweest
Die gaat naar de prullenbak dus :)
  maandag 21 februari 2011 @ 21:37:02 #240
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_93123989
quote:
Ik heb er een *O*
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  dinsdag 22 februari 2011 @ 10:17:48 #242
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_93141114
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_93141138
Ik heb de black cherry tree :)
  dinsdag 22 februari 2011 @ 10:29:39 #244
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_93141690
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 22 februari 2011 @ 11:07:09 #246
163650 Greys
pi_93142804
Hoe kom je nou aan zo'n oranje Fan Cow?
Er staat dan in zo'n berichtje *Naam* became a fan of cows and... blabla.
Hoe doe je dat dan, fan worden van koeien? :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 22 februari 2011 @ 11:10:55 #247
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_93145432
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_93145592
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 12:17 schreef beefcake het volgende:
[ link | afbeelding ]
I haz it, thanks *O*
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Redactie Sport dinsdag 22 februari 2011 @ 12:34:59 #250
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_93146075
Hihi, net een Pink Gyspy Foal van de feed afgehaald. _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport dinsdag 22 februari 2011 @ 12:35:35 #251
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_93146103
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 11:07 schreef Greys het volgende:
Hoe kom je nou aan zo'n oranje Fan Cow?
Er staat dan in zo'n berichtje *Naam* became a fan of cows and... blabla.
Hoe doe je dat dan, fan worden van koeien? :D
Ik klikte gewoon zon koe aan op de feed en toen kreeg ik er een en kon ik er ook een sharen. :P
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_93148532
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 11:07 schreef Greys het volgende:
Hoe kom je nou aan zo'n oranje Fan Cow?
Er staat dan in zo'n berichtje *Naam* became a fan of cows and... blabla.
Hoe doe je dat dan, fan worden van koeien? :D
Zit één in je PM mailbox
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 22 februari 2011 @ 14:07:51 #253
163650 Greys
pi_93149654
Bedankt! Ik heb nu zelfs twee fankoeien! :o O+
Ook nog eentje gekregen via FV in de berichten.

Nu kan ik ze ook weer met jullie sharen dus?
Even proberen!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 22 februari 2011 @ 14:12:26 #254
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_93149835
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  Redactie Sport dinsdag 22 februari 2011 @ 14:18:43 #255
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_93150088
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  dinsdag 22 februari 2011 @ 14:20:44 #256
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_93150165
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_93150334
yeah cocoa *O*
  dinsdag 22 februari 2011 @ 14:29:14 #258
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93150524
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 14:18 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Al weg. :{
Zes minuten later, hoezo al
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 22 februari 2011 @ 14:32:06 #259
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_93166267
Hmm. net begonnen met dit spel. Best tof! Iemand wat handige beginnerstips?
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
pi_93167565
Zaadje uit speciale bomengaard.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 22 februari 2011 @ 20:27:53 #262
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_93167890
Dank je :)
  dinsdag 22 februari 2011 @ 20:56:31 #263
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93169576
Ik vergeet FV steeds, mijn crops zijn steeds dood :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_93169676
Wie wil mijn buurman zijn?
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
  dinsdag 22 februari 2011 @ 20:58:33 #265
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93169693
De mensen in de OP.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_93169720
Oh die kan ik gewoon toevoegen?
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
  dinsdag 22 februari 2011 @ 20:58:56 #267
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93169728
Wie van mijn lieve FV-vriendjes wil nog een Bubble?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 22 februari 2011 @ 20:59:31 #268
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93169765
Nee, die staan er voor de show
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_93169837
quote:
11s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 20:59 schreef Harajuku. het volgende:
Nee, die staan er voor de show
}:|

Ik snap niks van dit spel, heb nu een heel veld met bloemen geplant ofzo.
"A goal without a plan is just a wish." - Antoine de Saint-Exupery
  dinsdag 22 februari 2011 @ 21:01:37 #270
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93169892
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 21:00 schreef Neraice het volgende:

[..]

}:|

Ik snap niks van dit spel, heb nu een heel veld met bloemen geplant ofzo.
Staat er toch, mensen uit de OP mag je toevoegen, even vermelden dat 't om FV gaat.

Ja, dat is het spel. Dingen zaaien en harvesten :D :') Zoek in het begin zaden die veel opleveren, en let op de groeitijd.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 22 februari 2011 @ 21:02:38 #271
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_93169970
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 20:58 schreef Harajuku. het volgende:
Wie van mijn lieve FV-vriendjes wil nog een Bubble?
Als je een bubble gum tree bedoelt heb ik wel interesse!
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_93169980
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 20:58 schreef Harajuku. het volgende:
Wie van mijn lieve FV-vriendjes wil nog een Bubble?
*;

8 seconden te laat. :'(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 22 februari 2011 @ 21:04:13 #273
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93170066
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 21:02 schreef Cat22 het volgende:

[..]

*;

8 seconden te laat. :'(
De volgende is voor jou.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_93170123
quote:
6s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 21:04 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

De volgende is voor jou.
O+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 22 februari 2011 @ 21:06:43 #275
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_93170231
*O*
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  Redactie Sport dinsdag 22 februari 2011 @ 22:54:19 #276
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_93177575
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 20:56 schreef Harajuku. het volgende:
Ik vergeet FV steeds, mijn crops zijn steeds dood :')
Mijn straspberry seeds waren ookal voor een deel withered. :(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_93177645
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 19:58 schreef Neraice het volgende:
Hmm. net begonnen met dit spel. Best tof! Iemand wat handige beginnerstips?
tips niet echt, je leert het snelste door het te spelen. zorg vooral voor zoveel mogelijk buurtjes. je mag mij ook toevoegen: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1474884239. verder is deze link best nuttig http://apps.facebook.com/onthefarm/stimulus.php
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 22 februari 2011 @ 22:57:33 #278
163650 Greys
pi_93177801
Echt voor de 18e keer vanavond Out of Sync, meteen als de farm geladen is.
Kan weer niets en mijn paarse tomaten verpieteren zometeen :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † dinsdag 22 februari 2011 @ 23:01:40 #279
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_93178052
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_93178152
quote:
^O^

Als dankjewel een Dexter cow.
Wat is dat beest lellik! :D
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93178596
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 22:57 schreef Greys het volgende:
Echt voor de 18e keer vanavond Out of Sync, meteen als de farm geladen is.
Kan weer niets en mijn paarse tomaten verpieteren zometeen :')
Moet ik oogsten voor je? :*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_93178602
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 23:03 schreef Cat22 het volgende:

[..]

^O^

Als dankjewel een Dexter cow.
Wat is dat beest lellik! :D
tnx *O*
Ik vind m mooi :6
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_93179049
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_93180454
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  dinsdag 22 februari 2011 @ 23:46:45 #285
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_93180482
quote:
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 22 februari 2011 @ 23:54:10 #286
163650 Greys
pi_93180794
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 februari 2011 23:11 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Moet ik oogsten voor je? :*
Lief! O+
Maar het is net tussen diverse out of syncs door gelukt om steeds een paar veldjes te doen, dus nu is de ergste spoed weg :+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_93181539
Een modje of iemand mag mij trouwens uit de OP halen. Heb geen buren meer nodig en word nu toegevoegd door mensen die hier toch niet posten.
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_93186746


Voor de héle vroege/late farmers... ;)
pi_93186751
en dezeeee



zo en nu slapen :D
pi_93187171
Vroeg opstaan heeft zo zijn voordelen :D
Bedankt voor de boom en het eitje!

Ornament Tree II


[ Bericht 52% gewijzigd door trainfreak op 23-02-2011 08:26:34 ]
  woensdag 23 februari 2011 @ 09:38:28 #291
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
  † In Memoriam † woensdag 23 februari 2011 @ 10:17:18 #293
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_93189413
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 09:38 schreef Sjowhan het volgende:
hij was er ook nog *O*
voor mij was er ook nog één *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_93191065
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 11:04 schreef Sientje_ het volgende:
Disco Ball Tree
Al weg (nee, ik heb hem niet).
  woensdag 23 februari 2011 @ 11:20:08 #296
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
  Redactie Sport woensdag 23 februari 2011 @ 11:23:19 #297
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_93191506
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 11:20 schreef Sjowhan het volgende:
[ link | afbeelding ]
Ook weg :'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_93191904
Huh? Ik pak hem net 20 seconden geleden. :P

Bedankt Johan. :)
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  Redactie Sport woensdag 23 februari 2011 @ 11:40:51 #299
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_93192107
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 11:35 schreef TJV het volgende:
Huh? Ik pak hem net 20 seconden geleden. :P

Bedankt Johan. :)
:'( :'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport woensdag 23 februari 2011 @ 11:59:50 #300
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_93192815
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_93193194
mensen stop met die valentijns crap sturen! :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')