Zo te zien heb je al een stuk vlees opquote:Op dinsdag 8 februari 2011 18:21 schreef Toekito het volgende:
[ afbeelding ]
Geen idee of het smaakt. Maar ga het wel proberen.
Ik had gister bietjes (quote:
Volgens mij heeft de kat van de bovenbuurvrouw stiekem een hap genomenquote:Op dinsdag 8 februari 2011 18:25 schreef OA het volgende:
[..]
Zo te zien heb je al een stuk vlees op
moest toch kijken of die smaakte of dat ik de pizzalijn moest bellen.quote:Op dinsdag 8 februari 2011 18:25 schreef OA het volgende:
[..]
Zo te zien heb je al een stuk vlees op
rosti rondjes die ik verkracht heb (viel uit elkaar) met schnitzel uit wenen met een Hak potje bonenfantasie.quote:
quote:Op dinsdag 8 februari 2011 18:26 schreef suikertaartje het volgende:
Oh, en doei![]()
10 minuten gaan echt vet snel![]()
Kusje voor wie dat wil en tot straks![]()
Jij ook een kusjequote:Op dinsdag 8 februari 2011 18:26 schreef suikertaartje het volgende:
Oh, en doei![]()
10 minuten gaan echt vet snel![]()
Kusje voor wie dat wil en tot straks![]()
Eetsmakelijkquote:Op dinsdag 8 februari 2011 18:26 schreef suikertaartje het volgende:
Oh, en doei![]()
10 minuten gaan echt vet snel![]()
Kusje voor wie dat wil en tot straks![]()
Dat ligt er aan waar je ze mee vult.quote:Op dinsdag 8 februari 2011 18:31 schreef OA het volgende:
De gevulde puntpaprika's waren trouwens erg lekker. Aanradertje
Uiteraard. Voor het recept moet je even MPG'enquote:Op dinsdag 8 februari 2011 18:31 schreef Pheno het volgende:
[..]
Dat ligt er aan waar je ze mee vult.
Join the club. En dan roepen ze dat het warm is buiten. Mafkezen.quote:
Dat laat ik aan MPG over.quote:Op dinsdag 8 februari 2011 18:32 schreef OA het volgende:
[..]
Uiteraard. Voor het recept moet je even MPG'en
Trev....!quote:
Nou, sorry hoorquote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |