FOK!forum / Culinesse à gogo / Multivlaai vs. Hema taarten
#ANONIEMwoensdag 2 februari 2011 @ 10:37
Zijn de taarten van de multivlaai nu echt véél beter dan die van de Hema? Ga er voor het werk morgen eentje halen.. laatste keer was het hema.. maar na 1 stukje hoef je tot 2 weken erna geen taart meer te zien. (twijfel is ivm tijd die ik er aan kwijt ben, hema is 2 min. lopen, en de multivlaai 35min.)
Dus.. stemmen maar :P (met toelichting evt.)

Poll: Multivlaai vs. Hema
Multivlaai
Hema
Tussenstand:
results.cgi?pid=368236&layout=3&sort=prc
Ook een poll maken? Klik hier
:)
Magneetwoensdag 2 februari 2011 @ 10:38
Hema ftw! Smaken imho echt een stuk beter.
Myraelawoensdag 2 februari 2011 @ 10:40
Ik heb er nog nooit een van de hema op, maar ik vind die van de multivlaai in ieder geval niet bijzonder.
FutureFairytalewoensdag 2 februari 2011 @ 10:44
vind de vulling van multivlaai niet lekker en hou sowieso niet van vlaaibodems. hema heeft ook koekdeegbodems en cake en de appelkruimelvlaai (met vlaaibodem) blijft heerlijk :9
bioloogjewoensdag 2 februari 2011 @ 10:45
Die van de Hema zijn duidelijk stukken beter te eten.
FutureFairytalewoensdag 2 februari 2011 @ 10:46
quote:
1s.gif Op woensdag 2 februari 2011 10:45 schreef bioloogje het volgende:
Die van de Hema zijn duidelijk stukken beter te eten.
en ook nog goedkoper. echt een topprijs :)
friekin_woensdag 2 februari 2011 @ 10:50
Gewoon Limburgse vlaaien regelen bij Limburgse bakker.
hextawoensdag 2 februari 2011 @ 10:51
quote:
1s.gif Op woensdag 2 februari 2011 10:44 schreef FutureFairytale het volgende:
vind de vulling van multivlaai niet lekker en hou sowieso niet van vlaaibodems. hema heeft ook koekdeegbodems en cake en de appelkruimelvlaai (met vlaaibodem) blijft heerlijk :9
Biogardewoensdag 2 februari 2011 @ 10:52
quote:
1s.gif Op woensdag 2 februari 2011 10:50 schreef friekin_ het volgende:
Gewoon Limburgse vlaaien regelen bij Limburgse bakker.
Daar hebben we er echt veel van in Utrecht.
friekin_woensdag 2 februari 2011 @ 10:53
quote:
9s.gif Op woensdag 2 februari 2011 10:52 schreef Biogarde het volgende:

[..]

Daar hebben we er echt veel van in Utrecht.
Dan gewoon appeltaart kanen :P
spacebenwoensdag 2 februari 2011 @ 10:55
Multivlaai is wel makkelijk, online bestellen, ophalen klaar.
En er zitten erg lekkere tussen.

Maar hier is iedereen zowiezo een beetje vlaai moe...
Biogardewoensdag 2 februari 2011 @ 10:57
quote:
1s.gif Op woensdag 2 februari 2011 10:55 schreef spaceben het volgende:
Multivlaai is wel makkelijk, online bestellen, ophalen klaar.
En er zitten erg lekkere tussen.

Maar hier is iedereen zowiezo een beetje vlaai moe...
Online bestellen en moeten ophalen is soberzo niet echt een anno 2011 handigheid?
Brentmeisterwoensdag 2 februari 2011 @ 10:58
quote:
1s.gif Op woensdag 2 februari 2011 10:55 schreef spaceben het volgende:
Multivlaai is wel makkelijk, online bestellen, ophalen klaar.
En er zitten erg lekkere tussen.
Hema is nog makkelijker, ophalen klaar!
Magneetwoensdag 2 februari 2011 @ 10:59
hema kan je ook online bestellen dus dat is geen pre voor Multivlaai
Klonkwoensdag 2 februari 2011 @ 10:59
Geen van beide, vieze industriezooi. Beter geen vlaai vreten dan een vlaai van een die bedrijven. Verse vlaaien van een bakker uit Limboland of anders niets
mscholwoensdag 2 februari 2011 @ 11:04
ooit 1 op van de hema en dat vind ik toch niet zo lekker als de multivlaai...
mscholwoensdag 2 februari 2011 @ 11:05
quote:
1s.gif Op woensdag 2 februari 2011 10:59 schreef Klonk het volgende:
Geen van beide, vieze industriezooi. Beter geen vlaai vreten dan een vlaai van een die bedrijven. Verse vlaaien van een bakker uit Limboland of anders niets
bij gebrek aan beter is het prima te doen...
bioloogjewoensdag 2 februari 2011 @ 11:10
quote:
1s.gif Op woensdag 2 februari 2011 10:59 schreef Klonk het volgende:
Geen van beide, vieze industriezooi. Beter geen vlaai vreten dan een vlaai van een die bedrijven. Verse vlaaien van een bakker uit Limboland of anders niets
Jij bent die zuurpruim die op een verjaardag eerst gaat vragen waar de vlaai vandaan komt, voordat je besluit of deze wel goed genoeg voor je is? :X
friekin_woensdag 2 februari 2011 @ 11:11
quote:
1s.gif Op woensdag 2 februari 2011 11:05 schreef mschol het volgende:

[..]

bij gebrek aan beter is het prima te doen...
Duidelijk nooit vlaai van Limburgse bakker gehad.

4387160226_686f71ae2c.jpg

_O_
mscholwoensdag 2 februari 2011 @ 11:13
quote:
1s.gif Op woensdag 2 februari 2011 11:11 schreef friekin_ het volgende:

[..]

Duidelijk nooit vlaai van Limburgse bakker gehad.

[ afbeelding ]

_O_
oh jawel hoor..
het was kennelijk alleen niet zo spectaculair dat ik alleen daarvoor 3 uur heen en weer ga rijden als ze hier om de hoek ook prima vlaaien hebben :')
#ANONIEMwoensdag 2 februari 2011 @ 11:24
ke.. aangezien "vlaai" dus niet zo'n succes wordt, dan is wellicht een "boeren appeltaart" een beter idee?
Wellicht nog van bakkerij bart? :D
kwiwiwoensdag 2 februari 2011 @ 11:33
quote:
1s.gif Op woensdag 2 februari 2011 11:24 schreef andreas612 het volgende:
ke.. aangezien "vlaai" dus niet zo'n succes wordt, dan is wellicht een "boeren appeltaart" een beter idee?
Wellicht nog van bakkerij bart? :D
De slagroomtaart van de hema :9~
Strychnoswoensdag 2 februari 2011 @ 13:41
Brrr alleen het idee al, ga wel gewoon naar de bakker.
boriszwoensdag 2 februari 2011 @ 13:42
Wij hebben een banketbakker en die is _O_

Maar goed als ik moest kiezen hema.
#ANONIEMwoensdag 2 februari 2011 @ 13:59
quote:
1s.gif Op woensdag 2 februari 2011 11:11 schreef friekin_ het volgende:

[..]

Duidelijk nooit vlaai van Limburgse bakker gehad.

[ afbeelding ]

_O_
Ziet eruit alsof-ie al een keer gegeten is. :{
friekin_woensdag 2 februari 2011 @ 14:00
quote:
10s.gif Op woensdag 2 februari 2011 13:59 schreef k_man het volgende:

[..]

Ziet eruit alsof-ie al een keer gegeten is. :{
Martinus ijstaartvlaai :9
pussywillowwoensdag 2 februari 2011 @ 14:35
quote:
1s.gif Op woensdag 2 februari 2011 11:11 schreef friekin_ het volgende:

[..]

Duidelijk nooit vlaai van Limburgse bakker gehad.

[ afbeelding ]

_O_
Doet me denken aan de Christoffeltaart die de banketbakker hier verkoopt. Heel duur (je betaalt zo 20 euro voor een fatsoenlijk formaat taart) maar zo lekker :9 O+
friekin_woensdag 2 februari 2011 @ 14:39
quote:
1s.gif Op woensdag 2 februari 2011 14:35 schreef pussywillow het volgende:

[..]

Doet me denken aan de Christoffeltaart die de banketbakker hier verkoopt. Heel duur (je betaalt zo 20 euro voor een fatsoenlijk formaat taart) maar zo lekker :9 O+
In Weert is het Martinus, in de buurt van Roermond is het idd Christoffel :9
#ANONIEMwoensdag 2 februari 2011 @ 14:59
:') ik koop wel een boerenappeltaart bij de Deen.. die is altijd wel lekker :P
Klonkwoensdag 2 februari 2011 @ 15:33
quote:
5s.gif Op woensdag 2 februari 2011 11:10 schreef bioloogje het volgende:

[..]

Jij bent die zuurpruim die op een verjaardag eerst gaat vragen waar de vlaai vandaan komt, voordat je besluit of deze wel goed genoeg voor je is? :X
nee, niet nodig, ik kom alleen op limburgse verjaardagen en weet dat ze daar allemaal hun vlaai bij de lokale bakker kopen :P
dutchdevilwoensdag 2 februari 2011 @ 17:09
De hazelnootschuimtaart van de Albert Heijn!!
En de aardbeientaart en appelkruimeltaart van de AH is ook erg lekker :9
GuitarJJwoensdag 2 februari 2011 @ 17:11
Multivlaai :9
Echter zijn de appelkruimeltaarten van de Hema ook wel erg lekker!
FutureFairytalewoensdag 2 februari 2011 @ 17:35
offtopic tip; koop geen appelkruimelvlaai van de C1000! echt.. gatverdamme. hoe kun je een appeltaart nou vies maken? :X
kawotskiwoensdag 2 februari 2011 @ 19:28
tov de Multivlaai heeft de Hema maar een klein assortiment op vlaaiengebied. Beide zijn qua smaak van hetzelfde niveau, volgens mij als je een blinddoek gebruikt zou je het verschil niet weten.
mscholwoensdag 2 februari 2011 @ 20:10
quote:
1s.gif Op woensdag 2 februari 2011 17:35 schreef FutureFairytale het volgende:
offtopic tip; koop geen appelkruimelvlaai van de C1000! echt.. gatverdamme. hoe kun je een appeltaart nou vies maken? :X
die boerenappeltaarten van de AH zijn ook niet lekker, regelmatig harde stukjes appel in die dingen, bah..

die gewone appeltaartjes bij de bakker (die kleintjes) zijn wel errug lekker bij de AH, en regelmatig in de bonus :)
Taninwoensdag 2 februari 2011 @ 23:19
Ik vind vlaaien (of iig die van multivlaai) echt ranzig. HEMA vind ik goed te doen.
Mijn favoriete taart is appelkruimel, en heb die een keer blind geproeft van beiden, en vond de HEMA toch echt lekkerder.
Jacky89vrijdag 10 juni 2011 @ 12:22
Hee mensen!

Ik kom toevallig op dit topic en ik zie het echt heel anders;) Ik werk bij de Multi-Vlaai en ben een paar weken geleden naar Limburg geweest om te kijken in de Bakkerij.. De vlaaien bij Multi-Vlaai worden echt iedere dag vers uit Limburg geleverd. In de Bakkerij staan uiteraard machines, maar bijvoorbeeld de toefjes slagroom worden echt met de hand gedaan! Het is echt zeker niet allemaal fabriekswerk! Echt veel wordt nog met de hand gedaan langs een lopende band. Er staat bijvoorbeeld een bak met bavaroise en iemand doet dat met de hand in de bodem, de volgende spuit met de hand de slagroom erop enz..

Ik vind eerlijk gezegd die gewone zache vlaaibodems ook niet te eten.. Maar er zijn zoveel vlaaien die een harde bodem, bladerdeegbodem of roomboter hebben tegenwoordig. Ik vind dat Multivlaai bijna taarten verkoopt en geen vlaaien meer. Bijvoorbeeld de appelnoten of kersenschuim zijn echt heerlijk vind ik!

Overigens heb ik die slagroomtaart nog nooit geproefd dus dat weet ik niet;)

Groetjes
bioloogjevrijdag 10 juni 2011 @ 12:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juni 2011 12:22 schreef Jacky89 het volgende:
Hee mensen!

Ik kom toevallig op dit topic en ik zie het echt heel anders;) Ik werk bij de Multi-Vlaai en ben een paar weken geleden naar Limburg geweest om te kijken in de Bakkerij.. De vlaaien bij Multi-Vlaai worden echt iedere dag vers uit Limburg geleverd. In de Bakkerij staan uiteraard machines, maar bijvoorbeeld de toefjes slagroom worden echt met de hand gedaan! Het is echt zeker niet allemaal fabriekswerk! Echt veel wordt nog met de hand gedaan langs een lopende band. Er staat bijvoorbeeld een bak met bavaroise en iemand doet dat met de hand in de bodem, de volgende spuit met de hand de slagroom erop enz..

Ik vind eerlijk gezegd die gewone zache vlaaibodems ook niet te eten.. Maar er zijn zoveel vlaaien die een harde bodem, bladerdeegbodem of roomboter hebben tegenwoordig. Ik vind dat Multivlaai bijna taarten verkoopt en geen vlaaien meer. Bijvoorbeeld de appelnoten of kersenschuim zijn echt heerlijk vind ik!

Overigens heb ik die slagroomtaart nog nooit geproefd dus dat weet ik niet;)

Groetjes
Fijn dat je dat even komt melden, en leuk dat ze dingen er met de hand op doen. Maar het gaat er natuurlijk om hoe dat spul wat ze erop smeren gemaakt wordt. Dat is namelijk gewoon massa productie als in de eerste de beste fabriek. Daar komt geen echte bakker aan te pas.
Pietverdrietvrijdag 10 juni 2011 @ 12:35
Hema is lekkerder en hebben ook saucijzenbroodjes, en wie multivlaai lekker vindt heeft nog nooit echt vla gegeten
essentieelvrijdag 10 juni 2011 @ 12:35
vlaai :r :r hoe kunnen mensen die smerige bodem lekker vinden. :{ ;( :r
Ahmad1nejadvrijdag 10 juni 2011 @ 12:39
quote:
0s.gif Op woensdag 2 februari 2011 17:09 schreef dutchdevil het volgende:
De hazelnootschuimtaart van de Albert Heijn!!
Dit, sowieso hazelnootschuimtaart > alle andere meuk. Maar als ik dan toch moet kiezen doe dan maar taart van de hema, multivlaai is zo ranzig en chemisch dat je het geen gebak mag noemen.
Jacky89vrijdag 10 juni 2011 @ 12:53
Haha oke ik vind t wel echt lekker!;) iedereen eigen smaak toch;)
foodlovervrijdag 10 juni 2011 @ 14:01
Heerlijk! Mis een goede Rijstevlaai met slagroom of een Bienestich (2 cakebodems met slagroom en kersen ertussen). Een goede Limburgse bakker is Bakkerij Smeets in de Hendriklaan in Roermond.
Vroeger had je ook bakkerij Holleman (iets verder, Nassaustraat) en die verkocht een Advocaatvlaai met bladerdeegbodem, slagroom, advocaat en boerenjongens, afgedecoreerd met chocolade en die was heerlijk, nooit meer ergens gezien helaas.

Vroeger zat er op de Maria-Theresialaan een bakker en die verkocht m.i. de lekkerste Chistoffelgebakjes! Zit even op Google te kijken en verbaas me dat er nog maar zo weinig bakkers aldaar over zijn, vroeger zaten er alleen al 3 bij mij om de hoek (Loven, Holleman, Smeets).

In Den Haag verkoopt Maison Kelder heerlijke taarten, een bekende is de hazelnoot-schuimtaart of Chipolatataart maar dat kan echt niet tippen aan 't Limburgse gebak.

[ Bericht 0% gewijzigd door foodlover op 10-06-2011 14:07:52 ]
Pietverdrietvrijdag 10 juni 2011 @ 14:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juni 2011 14:01 schreef foodlover het volgende:
Heerlijk! Mis een goede Rijstevlaai met slagroom of een Bienestich (2 cakebodems met slagroom en kersen ertussen). Een goede Limburgse bakker is Bakkerij Smeets in de Hendriklaan in Roermond.
Vroeger had je ook bakkerij Holleman (iets verder, Nassaustraat) en die verkocht een Advocaatvlaai met bladerdeegbodem, slagroom, advocaat en boerenjongens, afgedecoreerd met chocolade en die was heerlijk, nooit meer ergens gezien helaas.

Vroeger zat er op de Maria-Theresialaan een bakker en die verkocht m.i. de lekkerste Chistoffelgebakjes! Zit even op Google te kijken en verbaas me dat er nog maar zo weinig bakkers aldaar over zijn, vroeger zaten er alleen al 3 bij mij om de hoek (Loven, Holleman, Smeets).

In Den Haag verkoopt Maison Kelder heerlijke taarten, een bekende is de hazelnoot-schuimtaart of Chipolatataart maar dat kan echt niet tippen aan 't Limburgse gebak.
Ik was recent weer eens in Limburg en heb me rotgezocht naar een goede bakker. Dat was in mijn jeugd ook anders. Bij tantes op bezoek in de mijnstreek, vla eten, asperges, ach heit, al het mooie verdwijnt.
megamandyvrijdag 10 juni 2011 @ 14:31
Rij naar Patisserie Royale in Maastricht
Die appelvla _O_ en daar moet ik dan iedere dag langslopen als ik ga werken.
www.royale.nl

Edit:
Ik heb een tijdje bij de Bijenkorf in Maastricht gewerkt. "De Meesterbanketbakker" maakte bij ons altijd zelf zijn vlaaien. Toen kreeg de Bijenkorf opeens ook zelf dat idee om vlaaien te gaan verkopen en kregen wij dat als personeel om te testen. Ik heb geen hap genomen, hoe heerlijk de andere boltaaren van de Meesterbankertbakker ook altijd lijken, die vlaaien zagen er niet smakelijk uit en roken ook niet lekker. Iedereen kraakte het ook af op het feedbackformulier.
Massaproductievlaai :')

Net tenminste lekkere appelamandelvlaai gegeten van een echte bakker, mmmmm

[ Bericht 54% gewijzigd door megamandy op 10-06-2011 14:37:24 ]
#ANONIEMvrijdag 10 juni 2011 @ 16:57
wat een kutkick :')
essentieelvrijdag 10 juni 2011 @ 17:04
edit: nee.

[ Bericht 98% gewijzigd door Mirjam op 10-06-2011 20:45:46 ]
Paarse_Kiwivrijdag 10 juni 2011 @ 23:20
Hema!!
FkTwkGs2012vrijdag 10 juni 2011 @ 23:56
Multivlaai spul is de moeite van het eten niet waard. HEMA, dus. Liever een goede bakker natuurlijk :9
Mulazaterdag 11 juni 2011 @ 00:04
Hema! Alhoewel ik bijna alles wel lust op taartgebied. ;)

Vooral de mini appelkruimeltaartjes zijn lekker bij de Hema.
Doedezemaarzaterdag 11 juni 2011 @ 18:22
Ik lust die dingen van de Mulltivlaai niet, ik heb op verjaardagen altijd pech, want het is bij mijn familie en op het werk nog steeds 'in' om dat soort zooi te presenteren.
mscholzaterdag 11 juni 2011 @ 19:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2011 18:22 schreef Doedezemaar het volgende:
Ik lust die dingen van de Mulltivlaai niet, ik heb op verjaardagen altijd pech, want het is bij mijn familie en op het werk nog steeds 'in' om dat soort zooi te presenteren.
daarom gaan we hier meestal gewoon voor de kleine AH appeltaart, die zijn wellicht wat duurder, maar redelijk neutraal en vrijwel iedereen lust het
Pietverdrietzaterdag 11 juni 2011 @ 20:02
Ik bak liever zelf een taart. Als ik al taarten koop dan van Coppenrath & Wiese, diepvries Duits kwaliteitsproduct, beter dan 90% van de bakkers.
Taninzaterdag 11 juni 2011 @ 20:05
quote:
0s.gif Op woensdag 2 februari 2011 19:28 schreef kawotski het volgende:
tov de Multivlaai heeft de Hema maar een klein assortiment op vlaaiengebied. Beide zijn qua smaak van hetzelfde niveau, volgens mij als je een blinddoek gebruikt zou je het verschil niet weten.
Ik wel. Ik zweet het je. Op verjaardag door miscommunicatie een keer een appelkruimel van elk gehad, en ik heb altijd bij hoog en laag beweert dat HEMA lekkerder was, dus heb het geprobeerd, en ik had het wel degelijk door.

Overigens is appelkruimel de enige waar ik de vlaai bodem wel weg krijg, bij alle andere taarten vind ik die wel zo smerig.
Pietverdrietzaterdag 11 juni 2011 @ 20:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2011 20:05 schreef Tanin het volgende:

[..]

Ik wel. Ik zweet het je. Op verjaardag door miscommunicatie een keer een appelkruimel van elk gehad, en ik heb altijd bij hoog en laag beweert dat HEMA lekkerder was, dus heb het geprobeerd, en ik had het wel degelijk door.

Overigens is appelkruimel de enige waar ik de vlaai bodem wel weg krijg, bij alle andere taarten vind ik die wel zo smerig.
Een vla is geen taart, bij een échte vla is de bodem van brooddeeg.
Taninzaterdag 11 juni 2011 @ 20:15
Nou lette ik nog ZO op, en in de laatste zin... ;( 8)7
nexus-pilotzaterdag 11 juni 2011 @ 23:06
Kan je taarten kopen in de Hema? :'(
megamandyzondag 12 juni 2011 @ 00:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2011 20:10 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Een vla is geen taart, bij een échte vla is de bodem van brooddeeg.
Jij zegt ook vla O+
Wat hollanders vla noemen heet pudding.
Ziggerzondag 12 juni 2011 @ 12:39
Hema en mulitvlaai halen het bij lange na niet bij sommige bakkers in Limburg. Niet allemaal top, ook hier veel wannabe's met weinig liefde voor het vak.

Als je bijv. in Maastricht bent, probeer dan eens een vlaai van Schols of een vlaai of taart van Mathieu Hermans. HEERLIJK!!!!

[ Bericht 0% gewijzigd door Zigger op 12-06-2011 12:47:16 ]
mscholzondag 12 juni 2011 @ 13:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2011 20:10 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Een vla is geen taart, bij een échte vla is de bodem van brooddeeg.
vla heeft uberhaupt geen bodem:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Vla
mscholzondag 12 juni 2011 @ 13:07
quote:
16s.gif Op zondag 12 juni 2011 12:39 schreef Zigger het volgende:
Hema en mulitvlaai halen het bij lange na niet bij sommige bakkers in Limburg. Niet allemaal top, ook hier veel wannabe's met weinig liefde voor het vak.

Als je bijv. in Maastricht bent, probeer dan eens een vlaai van Schols of een vlaai of taart van Mathieu Hermans. HEERLIJK!!!!
limburgers zijn overrated...
Ziggerzondag 12 juni 2011 @ 13:08
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2011 13:07 schreef mschol het volgende:
[..]limburgers zijn overrated...
Blijf maar lekker daar boven, dan is het nóg meer genieten voor onszelf!
Pietverdrietzondag 12 juni 2011 @ 13:38
quote:
16s.gif Op zondag 12 juni 2011 13:06 schreef mschol het volgende:

[..]

vla heeft uberhaupt geen bodem:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Vla
http://li.wikipedia.org/wiki/Limburgse_vla
mscholzondag 12 juni 2011 @ 14:20
quote:
ah, vandaar dat een nederlandse wikipedia het niet kent, een of andere buitenlandse subsite kent het :')
kortzondag 12 juni 2011 @ 16:11
multivlaai O+
essentieelzondag 12 juni 2011 @ 16:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2011 20:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik bak liever zelf een taart. Als ik al taarten koop dan van Coppenrath & Wiese, diepvries Duits kwaliteitsproduct, beter dan 90% van de bakkers.
Coppenrath & Wiese _O_
megamandyzondag 12 juni 2011 @ 21:58
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2011 14:20 schreef mschol het volgende:

[..]

ah, vandaar dat een nederlandse wikipedia het niet kent, een of andere buitenlandse subsite kent het :')
:')
Moet je wel de gehele pagina doorlezen
Adelantezondag 12 juni 2011 @ 22:02
www.limburgiavlaai.nl