kijk hier ff :quote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:06 schreef Trevland het volgende:
[..]
om precies te zijn een EVGA e-Geforce 8800 GTS 360 MB superklokt
Leen nu nog een kaart van een maat van mij, aankomende week even een nieuwe bestellen
rofl ... die van mij wasquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:06 schreef MPG het volgende:
[..]
Mja, ik wil er tegenwoordig geen 150 piek meer voor neerleggen. Mijnes van 65 doet t ok prima.
[..]
Jawel, want die bestaan.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.#Gomorra
O’ terremot è vuler’ ‘e Dio, fa ben’ alla terra. Comm’ quann’ na persona sta mal’: accumula, accumula, finchè o s’ libera e sfoga, o mor!
Maar de mijne is gewoon overhit, dat weet ik zeker, het is helaas niet anders maar de pc is ook al bijna 4 jaar oudquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:07 schreef _F.U.B.A.R_ het volgende:
[..]
kijk hier ff :
http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1367618
en ja bakken werkt in 90% van alle gevallen
dus ?quote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:09 schreef Stuart het volgende:
Ik heb hier allemaal geen verstand van
Ik ook nietquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:09 schreef Stuart het volgende:
Ik heb hier allemaal geen verstand van
mja ken beurenquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:09 schreef Trevland het volgende:
[..]
Maar de mijne is gewoon overhit, dat weet ik zeker, het is helaas niet anders maar de pc is ook al bijna 4 jaar oud antiek !
Dus niets? Ik mag dat niet meldenquote:
ik ook nietquote:
Dribbelquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:11 schreef LovelyLady het volgende:
En we hebben een dvd van Dribbel gekocht![]()
[ afbeelding ]
Dribbel is toffffquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:11 schreef LovelyLady het volgende:
En we hebben een dvd van Dribbel gekocht![]()
[ afbeelding ]
Dit is redelijk normaal alleen even de spek weglaten?quote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:11 schreef suikertaartje het volgende:
Ik wil gewoon een zuurkoolschotel uit de oven maken, met gehakt en aardappels..
En ik kan gewoon geen normaal recept vinden
Niks meer slopen dusquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:10 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Mja heb wel weer genoeg geld uit gegeven
Dan krijg jij wel snertquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:13 schreef Stuart het volgende:
Zuurkool, boerenkool, bloemkool, rode kool bladieblabla kool, ik vind het allemaal vreselijk![]()
Daar hou ik dus ook niet van. Ik ben niet zo van de Nederlandse keuken vrees ikquote:
en ik krijg weer nix nah lekker weer ...quote:
Ik had nu dees gevonden:quote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:12 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Dit is redelijk normaal alleen even de spek weglaten?
recept
ga lekker haggis en black pudding eten in je eigen land manquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:14 schreef Stuart het volgende:
[..]
Daar hou ik dus ook niet van. Ik ben niet zo van de Nederlandse keuken vrees ik
eigenwijsquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:15 schreef suikertaartje het volgende:
[..]
Ik had nu dees gevonden:
met ananas![]()
Nou noem je ook wel de 2 smerigste dingen op Flashquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:15 schreef Dr_Flash het volgende:
[..]
ga lekker haggis en black pudding eten in je eigen land man![]()
Dan hoop ik dat de rest in huis niet ook (bijna) way too old isquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:14 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Ik heb het niet geslooptdie wasmachien was waaaaay tooo old
ik vond toevallig net wel eentje waar ik wat mee konquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:15 schreef LovelyLady het volgende:
eigenwijs![]()
vraaaaaaaaaaaaaag het dan niet
Kom, wij gaan wel wat anders etenquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:15 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
eigenwijs![]()
vraaaaaaaaaaaaaag het dan niet
Mwoah de standby knop vd tv is nie helemaal tofquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:16 schreef MPG het volgende:
[..]
Dan hoop ik dat de rest in huis niet ook (bijna) way too old is..
Nou hup naar je plek danquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:17 schreef suikertaartje het volgende:
[..]
ik vond toevallig net wel eentje waar ik wat mee kon![]()
Ik heb nog nooit van het woord 'balkenbrij' gehoord maar het klinkt smerigquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:18 schreef suikertaartje het volgende:
Thijs zag vandaag eerst rookworst, toen droge worst en daarna balkenbrij.
Hij zei: Worst! Ook worst! ....Vies bruin!
Weet je zeker dat hij de rookworst niet als tweede zag?quote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:18 schreef suikertaartje het volgende:
Thijs zag vandaag eerst rookworst, toen droge worst en daarna balkenbrij.
Hij zei: Worst! Ook worst! ....Vies bruin!
Is pas voor morgen, vandaag kookt meneerquote:
whahahaha okeeeeeeeeequote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:19 schreef suikertaartje het volgende:
[..]
Is pas voor morgen, vandaag kookt meneer
Hij snapt het welquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:18 schreef suikertaartje het volgende:
Thijs zag vandaag eerst rookworst, toen droge worst en daarna balkenbrij.
Hij zei: Worst! Ook worst! ....Vies bruin!
Balkenbrijquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:19 schreef Stuart het volgende:
[..]
Ik heb nog nooit van het woord 'balkenbrij' gehoord maar het klinkt smerig
quote:Limburgse Balkenbrij ('karboet')
Ingrediënten:
250 gram vers spek (zonder zwoerd)
1,5 dl. vleesbouillon
750 gram varkensgehakt
0,5 liter varkensbloed
300 gram boekweitmeel
5 gram gemalen verse witte peper
5 gram kruidnagelen
5 gram nootmuskaat
5 gram foelie
zout naar smaak
boter om in te bakken
(bijzondere materialen:)
kookpan (7 liter)
broodvorm
Bereiding:
Snijd het spek in dobbelsteentjes van 0,5 cm. Breng spek, bouillon, gehakt,
bloed en kruiden samen aan de kook.
Boekweitmeel beetje voor beetje toevoegen (wel voordurend roeren, oppassen
voor klontjes). Flink door laten koken ('ploffen'). Blijven roeren met
spatel. Op smaak brengen met zout.
Broodvorm bekleden met plastic folie. De massa in de vorm storten en
bovenkant glad strijken. Laten afkoelen en koel wegzetten (24 uur).
Storten, plakken snijden en aan beide zijden in hete boter bakken (ruim
1 cm. dik; krokant bakken). Serveren met roggebrood.
quote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:19 schreef Stuart het volgende:
Ik heb nog nooit van het woord 'balkenbrij' gehoord maar het klinkt smerig
quote:Traditioneel wordt het gemaakt van in bouillon (en soms bloed) gekookt slachtafval van het varken (onder meer kop of ribbetjes, spek en lever)
Hier vandaag frietjesquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:19 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Ik ga brood eten.. carpaccio en heb ook snert in huis
dat lijkt me echt niet lekkerquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:20 schreef MPG het volgende:
[..]
Balkenbrij. Pf npouja, Kerboët
...
Gebakken en dan op roggebrood.
[..]
Jaquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:19 schreef MPG het volgende:
[..]
Weet je zeker dat hij de rookworst niet als tweede zag?
Dus dan is het straks weer grote opruim tijd?quote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:19 schreef suikertaartje het volgende:
[..]
Is pas voor morgen, vandaag kookt meneer
Wij eten morgen frietjesquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:21 schreef MPG het volgende:
[..]
Hier vandaag frietjes.
Maare.. dat van jou klinkt anders ook bijzonder lekker![]()
..
Jaquote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:22 schreef Trevland het volgende:
[..]
Dus dan is het straks weer grote opruim tijd?
Is hij dan zo'n keuken prinses?quote:Op zaterdag 22 januari 2011 17:22 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Wij eten morgen frietjes
Oh en J. gaat een ei bakkenlachen joh
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |