Je hebt ook nog te maken met koude gerechtenquote:Op woensdag 12 januari 2011 00:37 schreef Goodluck_Charm het volgende:
[..]
Oke, dat is wel nastmaar die Rob Geus met z'n gejank of etiketjes en vieze vloeren. Boeiend!
Of een keuken schoon genoeg is, zie je in 1 oogopslag.
Bovendien, bacterien gaan toch dood tijdens het koken
Ik las kots. Maar jij wilt toch ook niet neuken met een open deur?quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:04 schreef gebrokenglas het volgende:
Wij westerlingen houden van een open keuken zodat je de koks bezig kunt zien. Ik wel tenminste. Weet je zeker dat het goed zit.
Geen ideequote:Op woensdag 12 januari 2011 00:49 schreef vogeltjesdans het volgende:
Wist je trouwens hoeveel bacterien er zich bevinden op je tandenborstel?
Ja dat klopt. Maar van een paar bacterien ga je niet dood. Er zitten er doorgaans meer op je toetsenbord dan op de handen van de kok.quote:Op woensdag 12 januari 2011 00:50 schreef yosander het volgende:
[..]
Je hebt ook nog te maken met koude gerechten.
Uit Gezond Nu van deze maand: een tandenborstel van drie maanden oud bevat gemiddeld 7 miljoen bacterien. Reden genoeg om deze tijdig te vervangen lijkt me zoquote:Op woensdag 12 januari 2011 00:52 schreef Goodluck_Charm het volgende:
[..]
Geen ideeiig niet genoeg om tanden poetsen slecht te maken
Bovendien, bacterien zitten overal. Wat dacht je van toetsenborden en lichtknopjes
2 maanden is max toch? Maar goed, in principe zitten er na je eerste poetsbeurt al bacterien op, is onvermijdelijk gezien de wereld waar we in leven.quote:Op woensdag 12 januari 2011 01:31 schreef vogeltjesdans het volgende:
[..]
Uit Gezond Nu van deze maand: een tandenborstel van drie maanden oud bevat gemiddeld 7 miljoen bacterien. Reden genoeg om deze tijdig te vervangen lijkt me zo
De casinos hier zitten ook vol met Chinezen.. dus dat kan wel kloppen jaquote:Op woensdag 12 januari 2011 11:21 schreef valek het volgende:
De chinees tegenover mij had een open keuken. Zijn ze ineens dicht. De roddels zijn dat hij veel gokte. En de anderen Chinezen hier hebben wel allemaal zo'n luikje.
Geloof niet dat er veel mensen dood gaan door vieze tandenborstels...quote:Op woensdag 12 januari 2011 01:31 schreef vogeltjesdans het volgende:
Uit Gezond Nu van deze maand: een tandenborstel van drie maanden oud bevat gemiddeld 7 miljoen bacterien. Reden genoeg om deze tijdig te vervangen lijkt me zo
Gaan er wel zoveel mensen dood door het eten van chinees dan?quote:Op woensdag 12 januari 2011 13:31 schreef Northside het volgende:
[..]
Geloof niet dat er veel mensen dood gaan door vieze tandenborstels...
Nee. Niets mis met wat onhygiene en bacterieen links en rechts dus.quote:Op woensdag 12 januari 2011 14:17 schreef Goodluck_Charm het volgende:
Gaan er wel zoveel mensen dood door het eten van chinees dan?
Dat, goed voor je immuunsysteem, anders wordt je idd heel snel ziek van alles en nogwatquote:Op woensdag 12 januari 2011 14:28 schreef Northside het volgende:
[..]
Nee. Niets mis met wat onhygiene en bacterieen links en rechts dus.
Eet je wel in restaurants of laat je wel eens een pizza oid bezorgen dan?quote:Op woensdag 12 januari 2011 15:55 schreef Lonka het volgende:
Ik weet wel dat dat luikje de reden is waarom ik nooit Chinees eet... Als je al geen glimp van de keuken op mag vangen wil ik niet weten wat er daar gebeurt!
Dit gaat natuurlijk wel meer over een Chinees waar je niet eet, maar alleen wat bakjes af komt halen. Bakjes die onder een luikje door worden geschoven.quote:Op woensdag 12 januari 2011 16:15 schreef Vleyczejtur het volgende:
Ik vind een open keuken altijd wel irritant. Zit je lekker van je eten te genieten, staat er een kok naast je in ziekenhuislicht te zweten en hard te werken. Nee dank je. Ik heb dan liever een dichte keuken waar je als je wilt een kijkje kan nemen ofzo.
En oma's wijsheid 'zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten' schoot mij te binnen.quote:Op woensdag 12 januari 2011 15:55 schreef Lonka het volgende:
Ik weet wel dat dat luikje de reden is waarom ik nooit Chinees eet... Als je al geen glimp van de keuken op mag vangen wil ik niet weten wat er daar gebeurt!
ze bezorgen ook hoorquote:Op woensdag 12 januari 2011 22:41 schreef MaGNeT het volgende:
Restaurant Oosthout in Voorhout
De beste afhaalchinees die ik ooit heb gehad
Jammer dat ik er 200km vanaf woon
Als je er eens in de buurt bent ga je er toch gewoon langs? Die handel is best in de magnetron weer op te warmen...quote:Op woensdag 12 januari 2011 22:41 schreef MaGNeT het volgende:
Restaurant Oosthout in Voorhout
De beste afhaalchinees die ik ooit heb gehad
Jammer dat ik er 200km vanaf woon
Zo ken ik er ook een in Paterswolde, alleen dat ligt ook 200 km van mijn woonplaats af.quote:Op woensdag 12 januari 2011 22:41 schreef MaGNeT het volgende:
Restaurant Oosthout in Voorhout
De beste afhaalchinees die ik ooit heb gehad
Jammer dat ik er 200km vanaf woon
Deze meneer heeft ook vieze nagels:quote:Op woensdag 12 januari 2011 00:32 schreef vogeltjesdans het volgende:
[..]
Mja maar in Maastricht was vroeger zo een Griek die echt met vuile nagels stond te koken
Als je bezig bent met een drukke keuken, dan laat je zo'n bosmongool toch niet toe in je keuken? Verbaast me altijd bij sommige restaurants, enorm drukke keuken, gaat die Rob Geus er nog tussen lopen met z'n rubbertjes.quote:Op dinsdag 11 januari 2011 23:01 schreef Geranium_Opa het volgende:
[..]
Als de keuken schoon en in orde is heb je niets te verbergen, en je hebt gelijk goede publiciteit.
Ik denk omdat als je zou zien hoe de keuken bij de Chinees eruit ziet, je je eten niet meer lust.quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:04 schreef gebrokenglas het volgende:
Waarom wordt die steeds zo angstvallig dichtgehouden?
Je staat bij de afhaalchinees te wachten op je dubbele portie Babi Pangang Tjap Tjoi met kipfilet,
en dan zie je dat af en toe dat luikje van de keuken openschuiven, worden er 3 bakjes bami naar voren geschoven en pats direct dat luikje weer dicht.
Waarom zeg?
Is dat zodat de klanten niet kunnen zien wat voor een teringzooi het eigenlijk wel niet is in die keuken?
Of heeft het te maken met oosterse beleefheid ofzo?
Wij westerlingen houden van een open keuken zodat je de koks bezig kunt zien. Ik wel tenminste. Weet je zeker dat het goed zit.
Maar ze worden toch regelmatig gecheckt? Door weet ik wat voor instantie? En hopelijk onaangekondigd....quote:Op zaterdag 15 januari 2011 14:19 schreef Booomer het volgende:
[..]
Ik denk omdat als je zou zien hoe de keuken bij de Chinees eruit ziet, je je eten niet meer lust.
Dit dus, al is het zeker geen kokspaleis binnen de keuken bij de chinees.quote:Op zaterdag 15 januari 2011 16:25 schreef gebrokenglas het volgende:
[..]
Maar ze worden toch regelmatig gecheckt? Door weet ik wat voor instantie? En hopelijk onaangekondigd....
Als het werkelijk onverantwoord is gooit de gemeente? de tent wel dicht lijkt me.
Chinezen kunnen geen patat bakken!quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:41 schreef Elkouw het volgende:
Chinezen die naast bami en dergelijke ook nog eens een snackbar in hetzelfde pand runnen zijn nou ook niet echt je van het. Bami maken ze vaak van te voren klaar om het zo snel mogelijk te kunnen verkopen
Dat begrijp ik niet. Kun je dat uitleggen?quote:Op zaterdag 15 januari 2011 16:34 schreef Lindstrøm. het volgende:
Heb even gebeld. Het heeft te maken met diffusie
Bedankt vool tip, ik zal el binnenkolt eens langs gaan.quote:Op woensdag 12 januari 2011 22:41 schreef MaGNeT het volgende:
Restaurant Oosthout in Voorhout
De beste afhaalchinees die ik ooit heb gehad
Jammer dat ik er 200km vanaf woon
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |