Denk het wel, het is vrijwel altijd een grote ranzige bende in die keukens, willen ze niet teveel aan mensen laten zien.quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:04 schreef gebrokenglas het volgende:
Is dat zodat de klanten niet kunnen zien wat voor een teringzooi het eigenlijk wel niet is in die keuken?
Wij westerlingen houden van een open keuken zodat je de koks bezig kunt zien. Ik wel tenminste. Weet je zeker dat het goed zit.
Nou ik hoorde laatste dat, toen het wat warmer was, de chinees hier om de hoek, het minstens 47 graden had in de keuken.quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:08 schreef beatrijs het volgende:
Wat boeit het, als het eten maar lekker is.
Het geld ligt toch niet in de keuken?quote:
Iddquote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:08 schreef beatrijs het volgende:
Wat boeit het, als het eten maar lekker is.
Je bedoelt een wokrestaurant?quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:13 schreef Elkouw het volgende:
Onze vaste chinees heeft een open keuken, bakt z'n bami 2 meter voor je neus
De bereidingswijze? Je mag niet zien dat ze het opwarmen in een magnetron?quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:13 schreef MotorCitySoul het volgende:
Het aantal vaste bezoekers zal sterk afnemen, wanneer iedereen de bezigheden in de keuken van de Chinees kan volgen. Het voedsel is weliswaar aardig te eten, maar sommige zaken moeten nou eenmaal geheim blijven.
Of een familieruzie...quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:18 schreef Remqo het volgende:
Toen ik laatst af ging halen, kwamen er elke keer kreten uit de keuken vandaan als het luikje open ging. Ik kreeg meer het idee dat ze met kong fu bezig waren dan met de fu yong hai die ze klaar moesten maken.
Ook dat, maar het is er lang niet altijd even netjes en hygiënisch. Ook werken er vrij vaak (te) jonge kinderen.quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:15 schreef gebrokenglas het volgende:
[..]
De bereidingswijze? Je mag niet zien dat ze het opwarmen in een magnetron?
Nee, gewoon echt een afhaalrestauranttokoquote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:14 schreef MotorCitySoul het volgende:
[..]
Je bedoelt een wokrestaurant?
Ok, is toch heerlijk man.quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:19 schreef Elkouw het volgende:
[..]
Nee, gewoon echt een afhaalrestauranttoko
Of het heerlijk is dat weet Elkouw wel.quote:
Ja en die open keuken is er niet vaak. Daar gaat dit topic over.quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:22 schreef Daywalk3r het volgende:
[..]
Of het heerlijk is dat weet Elkouw wel.
Maar het is sowieso netjes. Een open keuken is
Net zoals de loempia's die je krijgt in een Vietnamese snackbar.quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:41 schreef Elkouw het volgende:
Chinezen die naast bami en dergelijke ook nog eens een snackbar in hetzelfde pand runnen zijn nou ook niet echt je van het. Bami maken ze vaak van te voren klaar om het zo snel mogelijk te kunnen verkopen
Interesseert me echt geen bal. Vind het nog steeds lekker. Net zoals de bami overigens.quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:44 schreef MotorCitySoul het volgende:
[..]
Net zoals de loempia's die je krijgt in een Vietnamese snackbar.
Ok amazing, en nu?quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:50 schreef Chule het volgende:
[..]
Interesseert me echt geen bal. Vind het nog steeds lekker. Net zoals de bami overigens.
Nouja, als die bami na bereiding in een vrieskist wordt gegooid of goed koel bewaard hoeft dat niet zo erg te zijn.quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:41 schreef Elkouw het volgende:
Chinezen die naast bami en dergelijke ook nog eens een snackbar in hetzelfde pand runnen zijn nou ook niet echt je van het. Bami maken ze vaak van te voren klaar om het zo snel mogelijk te kunnen verkopen
quote:Op dinsdag 11 januari 2011 18:18 schreef Remqo het volgende:
Toen ik laatst af ging halen, kwamen er elke keer kreten uit de keuken vandaan als het luikje open ging. Ik kreeg meer het idee dat ze met kong fu bezig waren dan met de fu yong hai die ze klaar moesten maken.
quote:Op dinsdag 11 januari 2011 22:11 schreef DjimmyR het volgende:
Zodat je dit niet ziet;
http://www.google.nl/imag(...)i=&aql=&oq=&gs_rfai=
Ik vind dat er niet echt smakelijk uitzien.quote:Op dinsdag 11 januari 2011 22:19 schreef MotorCitySoul het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Chinese Breakfast?
Ik kan de Chinezen geen ongelijk geval in dit geval.quote:Op dinsdag 11 januari 2011 22:49 schreef Geranium_Opa het volgende:
Rob geus aka smaakpolitie wordt niets voor niets bijna altijd buiten de keuken bij chinezen gehouden.
Als de keuken schoon en in orde is heb je niets te verbergen, en je hebt gelijk goede publiciteit.quote:Op dinsdag 11 januari 2011 22:56 schreef MotorCitySoul het volgende:
[..]
Ik kan de Chinezen geen ongelijk geval in dit geval.
Nouja, het is maar de vraag of je zo'n clown van SBS6 in je zaak wilt hebben. Ik vind hem iig bloedirritant.quote:Op dinsdag 11 januari 2011 23:01 schreef Geranium_Opa het volgende:
[..]
Als de keuken schoon en in orde is heb je niets te verbergen, en je hebt gelijk goede publiciteit.
Mja maar in Maastricht was vroeger zo een Griek die echt met vuile nagels stond te kokenquote:Op woensdag 12 januari 2011 00:27 schreef Goodluck_Charm het volgende:
Die Rob Geus is sowieso zo ongelofelijk overdreven.
Ik ben allesbehalve een onhygienisch persoon maar sjongejonge zeg, hij is echt een mierenneuker.
Van vieze handjes tijdens het koken bouwen in ieder geval nog wat weerstand op
Oke, dat is wel nastquote:Op woensdag 12 januari 2011 00:32 schreef vogeltjesdans het volgende:
[..]
Mja maar in Maastricht was vroeger zo een Griek die echt met vuile nagels stond te koken
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |