abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 14 december 2010 @ 21:10:22 #226
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_89934381
Pipilangkous!n ze leeft *O*

Ik ga slapen
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_89934411
Ik baal alleen dat er een connectie is tussen mijn nick hier en mijn meest gebruikte emailadres. Terwijl ik tegelijkertijd een adres heb aangemaakt met mijn echte naam bij gmail en dat heb ik ooit 1 keer bij een sollicitatie gebruikt :') . En toen vergat ik dat dagelijks te checken waardoor ik bijna m'n gesprek had gemist. Ik heb ze wel aan elkaar gekoppeld, dacht ik. Maar ja.

En bij Lexa had ik ook deze nick. Niet handig, mijn weblog was toen ook zo gevonden.
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_89934414
Slaap lekker Uniek :z
"Wat is liefde? De behoefte aan zichzelf te ontsnappen."
  dinsdag 14 december 2010 @ 21:12:41 #229
229513 Blurred86
Live Positive
pi_89934496
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 21:03 schreef conleche het volgende:

[..]

Ja, heb ik. Nodig: Riblappen. Ik snij die lappen in stukken van ± 10x10 cm. Zodat ze wat handzamer zijn en je al direct porties hebt. Vet er aan laten zitten. Het merendeel smelt weg en dat wat er na bereiding nog zit hoef je niet op te eten. Boter in de pan bruin laten worden (niet te heet!! verbrande boter is vies) drooggedept vlees in de pan doen en rondom aanbakken totdat het al een beetje bruin is. Intussen bouillon verwarmen. (liefst eigengemaakt, maar van 2 bouillonblokjes is ook prima). Als die goed heet is bij het vlees doen. Zodat het vlees zo half à driekwart onderstaat. Erbij: stuk of 4 kruidnagelen, wat laurierblaadjes, scheutje azijn of wijn. Flink peper en ook nog wat zout of een maggiblokje, (tenminste, ligt eraan hoe zout je bouillon was).

Deksel op de pan en het gas op zijn laagst zetten en als het nog te veel borrelt, kan je er een vlamverdeler onder zetten, of bij gebrek daaraan een koekenpan; het moet nl. heeeel lang, heeeeeel zacht garen. Dit is het basisrecept. Je kan het ook in kleinere stukjes snijden en er uien doordoen, dan krijg je haché. Sommigen doen er wat bier door en/of ontbijtkoek. Kan allemaal.

Maar het belangrijkste is zacht vuur en tijd. Je moet het niet in 2 uur klaar willen hebben. Soms is het in 3 uur klaar en sommig vlees heeft langer nodig. Het is pas klaar als het zo'n beetje uit elkaar valt.
Dankjewel O+ misschien dit weekend eens proberen, hopen dat ik dat vlees met 35% korting kan scoren deze week :P Is het goed in te vriezen? dan maak ik meteen een grote pan en vries ik de rest in...

Ik heb alleen een elektrisch kookplaatje, maar die kan heel zacht volgens mij dus dat moet wel lukken! Kun je het vlees ook té lang garen? dat het dan te ver door gaart ofzo? of maakt dat niet zo veel uit?

oh en wat moet je erbij eten? gekookte aardappels? en wat voor groente is er lekker bij?
ik heb hier echt overduidelijk totaal geen verstand van :D
but I am broken too, and spoken for, do not tempt me
pi_89934501
Trusten uniek!
Like anything else in life, anal fisting can be made high class by going at it with your pinkie out.
pi_89934527
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 21:03 schreef conleche het volgende:

[..]

Ja, heb ik. Nodig: Riblappen. Ik snij die lappen in stukken van ± 10x10 cm. Zodat ze wat handzamer zijn en je al direct porties hebt. Vet er aan laten zitten. Het merendeel smelt weg en dat wat er na bereiding nog zit hoef je niet op te eten. Boter in de pan bruin laten worden (niet te heet!! verbrande boter is vies) drooggedept vlees in de pan doen en rondom aanbakken totdat het al een beetje bruin is. Intussen bouillon verwarmen. (liefst eigengemaakt, maar van 2 bouillonblokjes is ook prima). Als die goed heet is bij het vlees doen. Zodat het vlees zo half à driekwart onderstaat. Erbij: stuk of 4 kruidnagelen, wat laurierblaadjes, scheutje azijn of wijn. Flink peper en ook nog wat zout of een maggiblokje, (tenminste, ligt eraan hoe zout je bouillon was).

Deksel op de pan en het gas op zijn laagst zetten en als het nog te veel borrelt, kan je er een vlamverdeler onder zetten, of bij gebrek daaraan een koekenpan; het moet nl. heeeel lang, heeeeeel zacht garen. Dit is het basisrecept. Je kan het ook in kleinere stukjes snijden en er uien doordoen, dan krijg je haché. Sommigen doen er wat bier door en/of ontbijtkoek. Kan allemaal.

Maar het belangrijkste is zacht vuur en tijd. Je moet het niet in 2 uur klaar willen hebben. Soms is het in 3 uur klaar en sommig vlees heeft langer nodig. Het is pas klaar als het zo'n beetje uit elkaar valt.
Het is de moeite waard om er speciaal voor naar de slager te gaan, waarbij je tegen de slager zegt dat je draadjesvlees wil maken. (Je hebt een oude koe nodig, eigenlijk, en hoewel de slager ook geen bejaarde melkkoe heeft hangen, heeft de supermarkt soms echt veel te jong vlees)

Het héél zachtjes koken heeft als doel dat je pan niet droogkookt. Het moet gewoon tegen de 100o zitten, op zich maakt het niet uit wanneer het harder kookt - de temperatuur wordt niet hoger dan 100 graden maar je pan kookt droog en dán wordt het opeens wel boven de 100. En zwart :+.
Wanneer je vloeistof teveel opraakt voordat je vlees zacht is: water toevoegen (liefst voorverwarmd).
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
pi_89934566
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 21:01 schreef sigme het volgende:

[..]

Ik heb pakketten gemaakt met gemengde inhoud (karbo, gehakt, wat lapjes, botjes).
Een pakket weegt 2,5 kg en er zijn nog best een aantal pakketten.
2 pakketten kan ik zo voor je apart zetten.



[..]

Ik denk dat ik bij jou wel kan laten bezorgen, eigenlijk.
Mijn vaders vriendin woont in A'dam

Oh ja: de kleine lettertje: d'r zit dus ook bot in het pakket, dus behalve karbo à 10/kg koop je ook bot à 10/kg. En er is bonus, naar vrije keuze toe te voegen aan pakket: vetspek en/of pootjes.
Oh dan heel graag! Zijn de pakketten ingevroren? Wat ik eigenlijk wil vragen: kan dit na de feestdagen? Want anders ben ik bang dat mijn vriezer het niet aankan, aangezien ik dan altijd zoveel in huis heb. En met botjes bedoel je spareribachtig spul?

Ik vind dit tof! :D
pi_89934618
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 20:55 schreef Jagärtrut het volgende:
Hoi.

Ik heb een nieuwe usernaam, in verband met herkenbaarheid...Er lopen niet heel veel mensen met mijn voornaam in mijn land rond, zo te zeggen! Hier en daar zal ik de oude nog wel gebruiken, maar om hier te kletsen is dit niet zo slecht!
O hai! :W

Over nicks gesproken. De mijne kan je ook wel in verband brengen met mij (2e naam). Dus misschien overweeg ik ook een nickchange.

Nu alleen nog uitvinden hoe ik een kloon aanmaak :')

[ Bericht 12% gewijzigd door Ewelina op 14-12-2010 21:24:00 ]
[b]Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
  dinsdag 14 december 2010 @ 21:15:16 #234
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_89934622
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 21:10 schreef Syrena het volgende:
Ik baal alleen dat er een connectie is tussen mijn nick hier en mijn meest gebruikte emailadres. Terwijl ik tegelijkertijd een adres heb aangemaakt met mijn echte naam bij gmail en dat heb ik ooit 1 keer bij een sollicitatie gebruikt :') . En toen vergat ik dat dagelijks te checken waardoor ik bijna m'n gesprek had gemist. Ik heb ze wel aan elkaar gekoppeld, dacht ik. Maar ja.

En bij Lexa had ik ook deze nick. Niet handig, mijn weblog was toen ook zo gevonden.
Zo heb ik jaren geleden wel eens een dame gemaild met m'n Viking84-adres (die vervolgens terugmailde dat ze m'n fotoboek gezien had en toen wou ze niet meer :'( :')) en er is ook al eens een sollicitatiebrief de deur uitgegaan met dat adres. En er was nog iets gênants, maar dat weet ik niet meer :P.
Niet meer actief op Fok!
pi_89934656
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 21:09 schreef V1z0R het volgende:
Sigme, als je dat wilt doen, graag! Hoop dat van het weekend het een beetje meevalt met de sneeuw, heb andere berichten gelezen namelijk :(

Ben toch wasmiddel en van alles nodig, dan scheelt de rit die kant op al snel!
Is goed! Tot nader bericht heb ik er 2 voor je staan (oftewel, als ze bijna op zijn en je bent nog niet langsgeweest informeer ik eens).
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
pi_89934737
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 21:12 schreef Blurred86 het volgende:

[..]

Dankjewel O+ misschien dit weekend eens proberen, hopen dat ik dat vlees met 35% korting kan scoren deze week :P Is het goed in te vriezen? dan maak ik meteen een grote pan en vries ik de rest in...

Ik heb alleen een elektrisch kookplaatje, maar die kan heel zacht volgens mij dus dat moet wel lukken! Kun je het vlees ook té lang garen? dat het dan te ver door gaart ofzo? of maakt dat niet zo veel uit?

oh en wat moet je erbij eten? gekookte aardappels? en wat voor groente is er lekker bij?
ik heb hier echt overduidelijk totaal geen verstand van :D
Ja, is goed in te vriezen! Aardappels zijn er lekker bij, ook in pureevorm. En als groenten kan eigenlijk alles wel, sperzieboontjes, of broccoli, rode kool of eigenlijk alles wel en je kan dat ook vrij simpel houden omdat je er ook heerlijke jus van krijgt, die je daar dan een beetje overheen doet. En het kan bijna niet te lang, hoewel ik af en toe wel zou kijken of het vocht niet te veel is verdampt, maar met een goed sluitende pan zou dat niet moeten. Als je denkt dat het toch te droog is, kan je er gewoon weer een beetje heet water bij doen.
pi_89934880
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 21:14 schreef conleche het volgende:

[..]

Oh dan heel graag! Zijn de pakketten ingevroren? Wat ik eigenlijk wil vragen: kan dit na de feestdagen? Want anders ben ik bang dat mijn vriezer het niet aankan, aangezien ik dan altijd zoveel in huis heb. En met botjes bedoel je spareribachtig spul?

Ik vind dit tof! :D
Tuurlijk! (Ingevroren, na feestdagen & botjes zijn deels krabbetjes en deels andere botjes met vlees eraan).
Alleen vlieeeeeeeeeeeeg ik op nieuwjaarsdag naar de zon, dus dan moet ik het óf laten bezorgen terwijl ik in offline-la-palma zit (wat ik stom vind), of het wordt pas vanaf eind januari.
Maar een 2,5 kg pakketje is niet zo groot hoor.
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
pi_89934937
Vik, ze had een fobie voor vikingen!? :P

Komt goed Sigme!
Like anything else in life, anal fisting can be made high class by going at it with your pinkie out.
  dinsdag 14 december 2010 @ 21:22:13 #239
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_89934998
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 21:15 schreef Ewelina het volgende:

[..]

O hai! :W

Over nicks gesproken. De mijne kan je ook wel in verband brengen met mij (2e naam). En als die je in de search gooit komt er een topic naar boven wat niet iedereen hoeft te lezen.

(oja: wie 'm vindt, graag pm-en en niet online zetten)
Ja potverdorie. Niet doen }:| Nou ben ik nieuwsgierig.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_89935040
quote:
14s.gif Op dinsdag 14 december 2010 21:20 schreef sigme het volgende:

[..]

Tuurlijk! (Ingevroren, na feestdagen & botjes zijn deels krabbetjes en deels andere botjes met vlees eraan).
Alleen vlieeeeeeeeeeeeg ik op nieuwjaarsdag naar de zon, dus dan moet ik het óf laten bezorgen terwijl ik in offline-la-palma zit (wat ik stom vind), of het wordt pas vanaf eind januari.
Maar een 2,5 kg pakketje is niet zo groot hoor.
Eind januari is wel prima!! Tegen die tijd heb ik zeker plaats, want dan hou ik er gewoon rekening mee! Ik zou dan ook wel 2 pakketten willen, als dat kan en ik wil het geld ook wel alvast overmaken? PM je gegevens maar!
  dinsdag 14 december 2010 @ 21:23:51 #241
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_89935074
Ik ben zo blij met mijn achternaam, die maakt mij lastiger te googlen. Kan nog wel en dan vind je wel iets, maar niks bijzonders.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_89935137
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 21:23 schreef XcUZ_Me het volgende:
Ik ben zo blij met mijn achternaam, die maakt mij lastiger te googlen. Kan nog wel en dan vind je wel iets, maar niks bijzonders.
Mijn naam is wel te googlen, maar enige wat je dan vindt is mijn twitter en ergens nog een cv.
[b]Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
  dinsdag 14 december 2010 @ 21:24:59 #243
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_89935139
Met mijn meisjesnaam vind je 1 hit, met de naam van mijn man (die ik niet eens aangenomen heb) vind je meer hits, die over het algemeen niet eens op mij slaan.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_89935246
misschien moet ik toch maar de achternaam van mijn vriend aannemen, dan vind je met mijn naam opeens heel veel hits van andere mensen O+
"Wie niet gelooft in wonderen, is geen realist."
pi_89935347
Ik vind het niet erg googelbaar te zijn. Ik zorg gewoon dat ik niks opschrijf waar ik me voor schaam. :+
pi_89935500
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 december 2010 21:22 schreef conleche het volgende:

[..]

Eind januari is wel prima!! Tegen die tijd heb ik zeker plaats, want dan hou ik er gewoon rekening mee! Ik zou dan ook wel 2 pakketten willen, als dat kan en ik wil het geld ook wel alvast overmaken? PM je gegevens maar!
Nee nee, dan raak ik helemaal in de war. Wat als de stroom uitvalt? Of er komt een boef langs? Of de hongerwinter breekt uit? Ik reserveer 2 pakketten voor je en eind januari zien we verder. Kom ik bij je langs in de galerie ofzo, met discreet verpakt vlees :D.
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
  dinsdag 14 december 2010 @ 21:34:13 #247
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_89935649
quote:
11s.gif Op dinsdag 14 december 2010 21:31 schreef sigme het volgende:

discreet verpakt vlees :D.
:')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_89935652
Discreet verpakt vlees :') _O-
Like anything else in life, anal fisting can be made high class by going at it with your pinkie out.
pi_89935683
XM! Dat is niet discreet! :(
Like anything else in life, anal fisting can be made high class by going at it with your pinkie out.
pi_89935704
_O-
[b]Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:[/b]
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')