bewuste keuze! Ik weet niet hoe lang ik het volhoud hoor..misschien ga ik m'n oude ik wel zoveel missen!quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:00 schreef V1z0R het volgende:
Ja is moeilijk te raden!
Had je je naam niet op wat anders kunnen laten eindigen?
Wordt beetje lullig voor mij om nu op je te reageren
Ik heb pakketten gemaakt met gemengde inhoud (karbo, gehakt, wat lapjes, botjes).quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:49 schreef V1z0R het volgende:
Blurred, kroketten bestaan maar voor 10% uit vlees
Wanneer je ze zelf maakt kun je de blokjes vlees wel vervangen met vleesvervangers, is dus geen geldige reden
Sigme, hoeveel kilo is er te kopen? Voor 5kilo is het de rit nog wel waard, plus dat ik dan naar de Makro kan.
Witlofsalade
Ik denk dat ik bij jou wel kan laten bezorgen, eigenlijk.quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:50 schreef conleche het volgende:
[..]
Ja, ik wil wel!!! Maar hoe ga je dat doen? Verzenden?
Nou, helemaal vega zal ik niet worden denk ik. Maar stond vandaag bij die pizzaboer en had ineens zoiets van...meh.. nee.. alleen ananas is voldoende.quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:39 schreef kwakz0r het volgende:
@xcuzme: ok, das een goeie reden. maar vergeet dan niet je eiwitjes uit andere bronnen! en let op je ijzer...
Ja, heb ik. Nodig: Riblappen. Ik snij die lappen in stukken van ą 10x10 cm. Zodat ze wat handzamer zijn en je al direct porties hebt. Vet er aan laten zitten. Het merendeel smelt weg en dat wat er na bereiding nog zit hoef je niet op te eten. Boter in de pan bruin laten worden (niet te heet!! verbrande boter is vies) drooggedept vlees in de pan doen en rondom aanbakken totdat het al een beetje bruin is. Intussen bouillon verwarmen. (liefst eigengemaakt, maar van 2 bouillonblokjes is ook prima). Als die goed heet is bij het vlees doen. Zodat het vlees zo half ā driekwart onderstaat. Erbij: stuk of 4 kruidnagelen, wat laurierblaadjes, scheutje azijn of wijn. Flink peper en ook nog wat zout of een maggiblokje, (tenminste, ligt eraan hoe zout je bouillon was).quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:50 schreef Blurred86 het volgende:
[..]
oh dat lijkt me leuk om een keer te proberen om te maken! heb je een goed (foolproof) recept?
ik ben altijd bang dat het mislukt en dat ik dan met een grote pan vol enorm taai vlees zit
Ja, nu wel.quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:01 schreef Viking84 het volgende:
Ik weet ook al wie jagärtrut is hahahaha.
jouw nickname staat niet zo direct met jou persoonlijk prive in verbinding. Die van mij wel. De naam komt sowieso niet zoveel voor, maar ik neem aan dat ik de enige met die naam hier ben. Dus, mijn fok! account kan vrij snel aan mij gelinkt worden. Op zich niet erg, maar sommige dingen hoeven niet zo overduidelijk te zijn...quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:02 schreef XcUZ_Me het volgende:
Ik weet het ook, maar zie het nut nog niet helemaal in.
Hoezo nu wel?quote:
Had het over mezelfquote:Op dinsdag 14 december 2010 21:05 schreef Viking84 het volgende:
[..]
Hoezo nu wel?
Ik zag haar post en wist meteen: oh, daar heb je huppeldepup.
Mijn baas schrijft ook Engels op z'n FB. Net als zijn vrouw, zussen en broer. Met knoerten van taalfouten... en waarom? Omdat ze 1 (!) neef hebben in Amerika, en die zit ook tussen hun vrienden. En zijn vrouw is Amerikaansequote:Op dinsdag 14 december 2010 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:
Ik doe ook vaak in Engels reageren op Nederlanders! Beetje vanuit beleefdheidsoverwegingen ofzo? Als er bijv mutual friends zijn die Engels zijn ofzo. Dan kunnen die mijn comment ook lezen, indien gewenst. Maar ja ik kan best Engels zonder spelfouten, en de meesten van mijn vrienden ook wel
Kijk eens naar haar user icon. Komt die je niet bekend voor?quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:07 schreef Swietje het volgende:
Ik ben dom. Ik weet het nog steeds nie
Hak 'm eraf! Dat zal 'm leren!quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:08 schreef Tinkepink het volgende:
Heb zo'n vreselijke jeuk op mijn arm vandaag. Al de hele dag. Gekmakend.
ja hoi, ik woon in Zweden...het kan niet veel duidelijker!quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:07 schreef Swietje het volgende:
Ik ben dom. Ik weet het nog steeds nie
Dankjewelquote:Op dinsdag 14 december 2010 21:03 schreef conleche het volgende:
[..]
Ja, heb ik. Nodig: Riblappen. Ik snij die lappen in stukken van ą 10x10 cm. Zodat ze wat handzamer zijn en je al direct porties hebt. Vet er aan laten zitten. Het merendeel smelt weg en dat wat er na bereiding nog zit hoef je niet op te eten. Boter in de pan bruin laten worden (niet te heet!! verbrande boter is vies) drooggedept vlees in de pan doen en rondom aanbakken totdat het al een beetje bruin is. Intussen bouillon verwarmen. (liefst eigengemaakt, maar van 2 bouillonblokjes is ook prima). Als die goed heet is bij het vlees doen. Zodat het vlees zo half ā driekwart onderstaat. Erbij: stuk of 4 kruidnagelen, wat laurierblaadjes, scheutje azijn of wijn. Flink peper en ook nog wat zout of een maggiblokje, (tenminste, ligt eraan hoe zout je bouillon was).
Deksel op de pan en het gas op zijn laagst zetten en als het nog te veel borrelt, kan je er een vlamverdeler onder zetten, of bij gebrek daaraan een koekenpan; het moet nl. heeeel lang, heeeeeel zacht garen. Dit is het basisrecept. Je kan het ook in kleinere stukjes snijden en er uien doordoen, dan krijg je haché. Sommigen doen er wat bier door en/of ontbijtkoek. Kan allemaal.
Maar het belangrijkste is zacht vuur en tijd. Je moet het niet in 2 uur klaar willen hebben. Soms is het in 3 uur klaar en sommig vlees heeft langer nodig. Het is pas klaar als het zo'n beetje uit elkaar valt.
Het is de moeite waard om er speciaal voor naar de slager te gaan, waarbij je tegen de slager zegt dat je draadjesvlees wil maken. (Je hebt een oude koe nodig, eigenlijk, en hoewel de slager ook geen bejaarde melkkoe heeft hangen, heeft de supermarkt soms echt veel te jong vlees)quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:03 schreef conleche het volgende:
[..]
Ja, heb ik. Nodig: Riblappen. Ik snij die lappen in stukken van ą 10x10 cm. Zodat ze wat handzamer zijn en je al direct porties hebt. Vet er aan laten zitten. Het merendeel smelt weg en dat wat er na bereiding nog zit hoef je niet op te eten. Boter in de pan bruin laten worden (niet te heet!! verbrande boter is vies) drooggedept vlees in de pan doen en rondom aanbakken totdat het al een beetje bruin is. Intussen bouillon verwarmen. (liefst eigengemaakt, maar van 2 bouillonblokjes is ook prima). Als die goed heet is bij het vlees doen. Zodat het vlees zo half ā driekwart onderstaat. Erbij: stuk of 4 kruidnagelen, wat laurierblaadjes, scheutje azijn of wijn. Flink peper en ook nog wat zout of een maggiblokje, (tenminste, ligt eraan hoe zout je bouillon was).
Deksel op de pan en het gas op zijn laagst zetten en als het nog te veel borrelt, kan je er een vlamverdeler onder zetten, of bij gebrek daaraan een koekenpan; het moet nl. heeeel lang, heeeeeel zacht garen. Dit is het basisrecept. Je kan het ook in kleinere stukjes snijden en er uien doordoen, dan krijg je haché. Sommigen doen er wat bier door en/of ontbijtkoek. Kan allemaal.
Maar het belangrijkste is zacht vuur en tijd. Je moet het niet in 2 uur klaar willen hebben. Soms is het in 3 uur klaar en sommig vlees heeft langer nodig. Het is pas klaar als het zo'n beetje uit elkaar valt.
Oh dan heel graag! Zijn de pakketten ingevroren? Wat ik eigenlijk wil vragen: kan dit na de feestdagen? Want anders ben ik bang dat mijn vriezer het niet aankan, aangezien ik dan altijd zoveel in huis heb. En met botjes bedoel je spareribachtig spul?quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:01 schreef sigme het volgende:
[..]
Ik heb pakketten gemaakt met gemengde inhoud (karbo, gehakt, wat lapjes, botjes).
Een pakket weegt 2,5 kg en er zijn nog best een aantal pakketten.
2 pakketten kan ik zo voor je apart zetten.
[..]
Ik denk dat ik bij jou wel kan laten bezorgen, eigenlijk.
Mijn vaders vriendin woont in A'dam
Oh ja: de kleine lettertje: d'r zit dus ook bot in het pakket, dus behalve karbo ā 10/kg koop je ook bot ā 10/kg. En er is bonus, naar vrije keuze toe te voegen aan pakket: vetspek en/of pootjes.
O hai!quote:Op dinsdag 14 december 2010 20:55 schreef Jagärtrut het volgende:
Hoi.
Ik heb een nieuwe usernaam, in verband met herkenbaarheid...Er lopen niet heel veel mensen met mijn voornaam in mijn land rond, zo te zeggen! Hier en daar zal ik de oude nog wel gebruiken, maar om hier te kletsen is dit niet zo slecht!
Zo heb ik jaren geleden wel eens een dame gemaild met m'n Viking84-adres (die vervolgens terugmailde dat ze m'n fotoboek gezien had en toen wou ze niet meerquote:Op dinsdag 14 december 2010 21:10 schreef Syrena het volgende:
Ik baal alleen dat er een connectie is tussen mijn nick hier en mijn meest gebruikte emailadres. Terwijl ik tegelijkertijd een adres heb aangemaakt met mijn echte naam bij gmail en dat heb ik ooit 1 keer bij een sollicitatie gebruikt. En toen vergat ik dat dagelijks te checken waardoor ik bijna m'n gesprek had gemist. Ik heb ze wel aan elkaar gekoppeld, dacht ik. Maar ja.
En bij Lexa had ik ook deze nick. Niet handig, mijn weblog was toen ook zo gevonden.
Is goed! Tot nader bericht heb ik er 2 voor je staan (oftewel, als ze bijna op zijn en je bent nog niet langsgeweest informeer ik eens).quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:09 schreef V1z0R het volgende:
Sigme, als je dat wilt doen, graag! Hoop dat van het weekend het een beetje meevalt met de sneeuw, heb andere berichten gelezen namelijk
Ben toch wasmiddel en van alles nodig, dan scheelt de rit die kant op al snel!
Ja, is goed in te vriezen! Aardappels zijn er lekker bij, ook in pureevorm. En als groenten kan eigenlijk alles wel, sperzieboontjes, of broccoli, rode kool of eigenlijk alles wel en je kan dat ook vrij simpel houden omdat je er ook heerlijke jus van krijgt, die je daar dan een beetje overheen doet. En het kan bijna niet te lang, hoewel ik af en toe wel zou kijken of het vocht niet te veel is verdampt, maar met een goed sluitende pan zou dat niet moeten. Als je denkt dat het toch te droog is, kan je er gewoon weer een beetje heet water bij doen.quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:12 schreef Blurred86 het volgende:
[..]
Dankjewelmisschien dit weekend eens proberen, hopen dat ik dat vlees met 35% korting kan scoren deze week
Is het goed in te vriezen? dan maak ik meteen een grote pan en vries ik de rest in...
Ik heb alleen een elektrisch kookplaatje, maar die kan heel zacht volgens mij dus dat moet wel lukken! Kun je het vlees ook té lang garen? dat het dan te ver door gaart ofzo? of maakt dat niet zo veel uit?
oh en wat moet je erbij eten? gekookte aardappels? en wat voor groente is er lekker bij?
ik heb hier echt overduidelijk totaal geen verstand van
Tuurlijk! (Ingevroren, na feestdagen & botjes zijn deels krabbetjes en deels andere botjes met vlees eraan).quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:14 schreef conleche het volgende:
[..]
Oh dan heel graag! Zijn de pakketten ingevroren? Wat ik eigenlijk wil vragen: kan dit na de feestdagen? Want anders ben ik bang dat mijn vriezer het niet aankan, aangezien ik dan altijd zoveel in huis heb. En met botjes bedoel je spareribachtig spul?
Ik vind dit tof!
Ja potverdorie. Niet doenquote:Op dinsdag 14 december 2010 21:15 schreef Ewelina het volgende:
[..]
O hai!
Over nicks gesproken. De mijne kan je ook wel in verband brengen met mij (2e naam). En als die je in de search gooit komt er een topic naar boven wat niet iedereen hoeft te lezen.
(oja: wie 'm vindt, graag pm-en en niet online zetten)
Eind januari is wel prima!! Tegen die tijd heb ik zeker plaats, want dan hou ik er gewoon rekening mee! Ik zou dan ook wel 2 pakketten willen, als dat kan en ik wil het geld ook wel alvast overmaken? PM je gegevens maar!quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:20 schreef sigme het volgende:
[..]
Tuurlijk! (Ingevroren, na feestdagen & botjes zijn deels krabbetjes en deels andere botjes met vlees eraan).
Alleen vlieeeeeeeeeeeeg ik op nieuwjaarsdag naar de zon, dus dan moet ik het ķf laten bezorgen terwijl ik in offline-la-palma zit (wat ik stom vind), of het wordt pas vanaf eind januari.
Maar een 2,5 kg pakketje is niet zo groot hoor.
Mijn naam is wel te googlen, maar enige wat je dan vindt is mijn twitter en ergens nog een cv.quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:23 schreef XcUZ_Me het volgende:
Ik ben zo blij met mijn achternaam, die maakt mij lastiger te googlen. Kan nog wel en dan vind je wel iets, maar niks bijzonders.
Nee nee, dan raak ik helemaal in de war. Wat als de stroom uitvalt? Of er komt een boef langs? Of de hongerwinter breekt uit? Ik reserveer 2 pakketten voor je en eind januari zien we verder. Kom ik bij je langs in de galerie ofzo, met discreet verpakt vleesquote:Op dinsdag 14 december 2010 21:22 schreef conleche het volgende:
[..]
Eind januari is wel prima!! Tegen die tijd heb ik zeker plaats, want dan hou ik er gewoon rekening mee! Ik zou dan ook wel 2 pakketten willen, als dat kan en ik wil het geld ook wel alvast overmaken? PM je gegevens maar!
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
Je hebt jezelf ermee. Lust voor altijd vergaan.quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:41 schreef XcUZ_Me het volgende:
Duvel: "Wel flauw dat je verraden hebt wat je voor kerst voor me hebt gekocht.."
Ik ben er toe in staat nu.
Wie wil een remedie tegen geilheid dan?quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:42 schreef XcUZ_Me het volgende:
Het is alleen wel de remedie tegen geilheid.
quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:40 schreef conleche het volgende:
XM!!Ieuw. Nu associeer ik mijn vleespakketjes met die foto.
Ja, is goed, Sigme, doen we het zo, lijkt me leuk jou een keer te zien ook!
Ach, is er toch vast niet in jouw maatquote:Op dinsdag 14 december 2010 21:43 schreef Duvel het volgende:
Je denkt toch niet dat ik dat aantrek, wel?
Fijne billen!quote:
Is het degene die je aait? (ik moet nu wel oppassen voor het Flappie-het-konijneffect; dat ik postuum nog een band met de big krijgquote:
Best mogelijk, dat was wel een knuffelkont. Maar ik kan het niet zien op de foto. Op het laatst was hij wel echt veel te veel de baas; de twee die er nu nog zijn kregen bijna geen eten meer en werden wel veel gebeten. Dat helpt, bij het afvoeren.quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:45 schreef conleche het volgende:
[..]
Is het degene die je aait? (ik moet nu wel oppassen voor het Flappie-het-konijneffect; dat ik postuum nog een band met de big krijg)
quote:Op dinsdag 14 december 2010 21:45 schreef conleche het volgende:
[..]
Is het degene die je aait? (ik moet nu wel oppassen voor het Flappie-het-konijneffect; dat ik postuum nog een band met de big krijg)
Heb ik ook gezien jaquote:Op dinsdag 14 december 2010 22:05 schreef Viking84 het volgende:
Ik ben een documentaire aan het kijken over de COC die voorlichting geeft op middelbare scholen. Interessant! (via uitzendinggemist trouwens)
Niet heel verbazingwekkendquote:
Ik ook! Bekrompen reacties...quote:Op dinsdag 14 december 2010 22:13 schreef Viking84 het volgende:
[..]
Niet heel verbazingwekkend.
Ik schrok best wel een beetje, eigenlijk...
Ja maar het was gewoon grappig, want eerst waren ze heel erg van "hallo, wat gezellig, nieuwe mensen naast ons!" en daarna dus niet meerquote:Op dinsdag 14 december 2010 22:25 schreef Swietje het volgende:
'Je bent nog steeds dezelfde voor me' etc. heb ik ook nog nooit gehoord. Alleen maar 'Dat wist ik toch allllllllllllaaaaaaaaangggggggggggggg...'![]()
Tja, dat mensen de andere kant op kijken moeten ze zelf weten.. ik hoef ook geen mensen te zien die elkaars huig aan tikken..
Ja, dan ben je ook klaar hč?quote:Op dinsdag 14 december 2010 22:27 schreef Swietje het volgende:
Aparte types op die camping![]()
Klasgenootjes vroegen laatst of ik een vriendje heb.. uh nee
Wacht even tot zo'n jochie zegt dat 'ie die COC'er dood zou maken.quote:Op dinsdag 14 december 2010 22:27 schreef V1z0R het volgende:
Wat een sneue reacties...
Je zou maar tegen ze zeggen dat hun kleurtje ook een ziekte is
Ehm, maar jij bent toch niet homoseksueel?quote:Op dinsdag 14 december 2010 22:30 schreef Ewelina het volgende:
Ik had een docent die vertelde dat homoseksualiteit een ziekte was. Op de middelbare school. En veel van mijn grrrristelijke medeleerlingen dachten er net zo over: vaak genoeg beledigingen naar mijn kop gekregen.
Ik stond op de middelbare school bekend als lesbo. Iemand was zo vriendelijk om dat door de hele school rond te bazuinen.quote:Op dinsdag 14 december 2010 22:30 schreef Viking84 het volgende:
[..]
Ehm, maar jij bent toch niet homoseksueel?.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt."Wat is liefde? De behoefte aan zichzelf te ontsnappen."
quote:Op dinsdag 14 december 2010 23:36 schreef V1z0R het volgende:
Niets gezien MerelEn gek zijn we toch allemaal!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |