je krijgt er vanzelf handigheid in!quote:Op zondag 2 januari 2011 16:54 schreef soapie het volgende:
Ik vind dat maar lastig om voor de hele week wat te verzinnen, heb al moeite met 1 dag....
Ik zou het toch een keer proberen als je het wat lijkt. Het kost even wat moeite, dat is waar, maar het is voor mij en de rest hier juist makkelijker uiteindelijk. Je kijkt welke ingrediënten je over hebt en die geven je weer inspiratie wat je daarmee kan doen. En dat kleine half uurtje per week dat je erover na moet denken haal je er makkelijk uit.quote:Op zondag 2 januari 2011 16:54 schreef soapie het volgende:
Ik vind dat maar lastig om voor de hele week wat te verzinnen, heb al moeite met 1 dag....
Het recept is ooit ontstaan toen ik geen zin had om boodschappen te doen. Hij is heel makkelijk te varieren afhankelijk van wat je in huis hebt.quote:Op zondag 2 januari 2011 22:12 schreef MariaEtcetera het volgende:
De spicy pompoenstoofschotel van rijsttafel en de ovenschotel aardappel/kip/feta/etc van Xennia klinken interessant, receptjes indien niet teveel moeite?
Oh ik had je antwoord tot nu toe gemist! Dank je wel voor het uittikken Het klinkt erg lekker, ik ga het binnenkort eens proberenquote:Op zondag 2 januari 2011 22:24 schreef Xennia het volgende:
[..]
Het recept is ooit ontstaan toen ik geen zin had om boodschappen te doen. Hij is heel makkelijk te varieren afhankelijk van wat je in huis hebt.
Boen aardappels schoon en kook ze 15 min voor. Snijd ze daarna in 4 stukken.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd kipfilet in reepjes (of gebruik kluifjes, of gebruik geen kip en maak er een lekker bijgerecht van) en bak ze bruin.
Snijd tomaatjes door de helft, rode ui in ringen, groene olijven
snijd verse tijm of peterselie
snijd feta.
Vermeng alle ingredienten. Pers knoflookteentjes er boven uit. Voeg wat olijfolie, balsemico-azijn, peper en zout toe. Doe alles op een bakplaat met bakpapier en bak in de oven tot de aardappels bruin zijn.
Ik heb 'm nog niet gemaakt (moest m'n weekmenu veranderen) dus ik heb nog geen receptquote:Op zondag 2 januari 2011 22:12 schreef MariaEtcetera het volgende:
De spicy pompoenstoofschotel van rijsttafel en de ovenschotel aardappel/kip/feta/etc van Xennia klinken interessant, receptjes indien niet teveel moeite?
Ik heb het volste vertrouwen in je broodbakkunstenquote:Op vrijdag 7 januari 2011 10:40 schreef DarkElf het volgende:
[..]
zondag eens zien of ik zelf een focaccia kan produceren
De snert en Aardappel anders zijn van plek geruild en de boerenkool komt te vervallen, omdat de klussers voor vijven alweer verdwijnenquote:Op donderdag 30 december 2010 17:24 schreef Muck het volgende:
In het nieuwe jaar gaan we weer beginnen met weekmenu's
Zo 02-01: Chinees (dan ben ik jarig)
Ma 03-01: Kip uit de oven met aardappeltjes
Di 04-01: Goulash met rijst
Wo 05-01: Snert
Do 06-01: Aardappel anders
Vr 07-01: Spaghetti
Za 08-01: Boerenkool (de hele dag klussers over de vloer)
Doe je dat met een bepaald soort meel?quote:Op vrijdag 7 januari 2011 10:40 schreef DarkElf het volgende:
[..]
zondag eens zien of ik zelf een focaccia kan produceren
heb gewoon biobloem die ik wilde gebruiken.quote:Op vrijdag 7 januari 2011 15:53 schreef Ml-etje het volgende:
[..]
Doe je dat met een bepaald soort meel?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |