Al een week niet meer in gepost even onder de aandacht houdenquote:
ben ik van mening dat? Je denkt dat neem ik aan.quote:Op donderdag 23 december 2010 21:48 schreef HokkaHokka het volgende:
Google SEO zal ook in 2011 nog een hit blijven... Echter, per optimalisatie van je website moet je kijken welke doelgroep jij op richt. Ga er bovendien ook niet vanuit dat je direct op nr 1 staat als je canvas art verkoopt e.g.
Overigens ben ik van mening dat in 2011 het effect van BING en YAHOO erg zal gaan toenemen!
Hoe krijg je het voor elkaar dat je op 1 zoekwoord goed te vinden bent?quote:Op donderdag 23 december 2010 22:00 schreef JDx het volgende:
Ik heb laatst een site van een bedrijf hoger in Google proberen te krijgen op 5 zoekwoorden, sta daar nu 1,1,2,4 en 8.
Toen keek ik op die zoekwoorden op Bing en daar stond de site op 1,1,1,1 en 2. Dus werkt vrijwel hetzelfde denk ik.
I know lol.....quote:Op vrijdag 24 december 2010 12:48 schreef YoshiBignose het volgende:
Ja, zelfs op dat dit kan in nederland scoor je niet bovenaan, maar Fok
Bedrijven moeten begrijpen dat je als SEO afhankelijk bent van het algoritme van Google (of Yahoo of Bing) en dat je daarom nooit met garanties kan werken. Resultaten zijn afhankelijk van tijd, keywords, concurrentie etc etc.quote:Op vrijdag 24 december 2010 12:51 schreef JDx het volgende:
Trouwens kan het wel 6 maanden duren voor je resultaten ziet.
Vandaar ook dat ik het moeilijk vind om er geld voor te vragen voor bedrijven, je hebt nooit een garantie en pas na maanden resultaat.
Zit een soort van niet goed geld terug systeem te bedenken, maar dat schiet ook niet ook, moet je na 6 maand nog achter je geld aan, of eerste betalen en een deel terug bij geen succes ofzo.
Google kijkt sowieso niet naar die keywords maar naar de inhoud. Google bekijkt alleen datgene wat een gebruiker ook ziet. Of andere zoekmachines dit ook doen weet ik niet.quote:Op vrijdag 24 december 2010 14:10 schreef Razor21 het volgende:
Ok vraagje over zoekwoorden heb nu deze in mijn SEO Plugin ingesteld iemand suggesties / verbetering. En wat is het max van keywords (20 toch?).
[..]
Dat neem je aan, maakt het geen feit, of heb ik het gemist toen Google zijn zoekmethodes prijsgaf? Andere bronnen vermelden weer dat het belangrijk is om je keywords vaak in je content terug te laten komen.quote:Op maandag 27 december 2010 22:35 schreef JoshuaL het volgende:
[..]
Google kijkt sowieso niet naar die keywords maar naar de inhoud. Google bekijkt alleen datgene wat een gebruiker ook ziet. Of andere zoekmachines dit ook doen weet ik niet.
De eerste 5 zijn wel goed, je eigen titel is compleet nutteloos - als ze weten hoe je heet, weten ze je ook wel te vinden. Enkele woorden is ook nutteloos. Ten eerste scoor je tóch niet hoog op alleen "Nederland" of "Hypotheek" en ten tweede willen mensen jou helemaal niet vinden als ze daarop zouden zoeken. Dus, schrap al die enkele woorden en ga voor woordcombinaties van 3-4 woorden.quote:Op vrijdag 24 december 2010 14:10 schreef Razor21 het volgende:
Ok vraagje over zoekwoorden heb nu deze in mijn SEO Plugin ingesteld iemand suggesties / verbetering. En wat is het max van keywords (20 toch?).
Raar nieuws, Opvallend nieuws, Opzienbarend nieuws, Grappig nieuws, Schokkend nieuws, datditkan, Nederland, Holland, bizar nieuws, vreemd nieuws, nieuwsfeiten, schokkend, opvallend, datditkaninnederland, spraakmakend, geld, lenen, hypotheek, Offerte, krediet, Amsterdam, Weed, Coffeeshop
Ik weet het wel zeker dat ze keywords niet gebruiken voor de ranking.quote:Op maandag 27 december 2010 23:02 schreef illusions het volgende:
[..]
Dat neem je aan, maakt het geen feit, of heb ik het gemist toen Google zijn zoekmethodes prijsgaf? Andere bronnen vermelden weer dat het belangrijk is om je keywords vaak in je content terug te laten komen.
[..]
Bron: Google Webmaster Central Blog.quote:Q: Does Google ever use the "keywords" meta tag in its web search ranking?
A: In a word, no. Google does sell a Google Search Appliance, and that product has the ability to match meta tags, which could include the keywords meta tag. But that's an enterprise search appliance that is completely separate from our main web search. Our web search (the well-known search at Google.com that hundreds of millions of people use each day) disregards keyword metatags completely. They simply don't have any effect in our search ranking at present.
Bedankt voor je feedback. Die Adsense is ervoor dat ik toch nog wat kan verdienen voor het werk / tijd dat ik er in steek. Analytics gebruik ik heel lang mensen vinden mij steeds meer via Google of via andere sites.quote:Op dinsdag 28 december 2010 09:08 schreef HokkaHokka het volgende:
Je website moet zeker bestaan aan een x aantal keywords. Wat eerder is gezegt ga in de stoel van de klant zitten en typ in wat hij denkt. Als mensen "Nederland Hypotheek" zoeken willen ze niet bij een website uitkomen wat opzienbarend nieuws uitbrengt.
Als je keywords gebruik dan MOETEN deze woorden terugkomen of in je content, of als headliners/paginatitels/koptekst (er zijn volgens mij nog andere technieken... programeer zelf niet...)
Zoekmachines kijken juist naar bepaalde woorden die voorkomen in de content. Bing en Yahoo doen nagenoeg hetzelfde. Een website zonder keywords is ten dode opgeschreven TENZIJ deze al jaren bestaat of een unieke URL heeft.
Razor: Ik heb je website bekeken en mocht ik op zoek zijn naar bizar nieuws or schokkend nieuws dan vind ik je website zwaar irritant om te lezen. Waarom in godsnaam al die google advertenties. Ik heb dan het gevoel dat ik elk moment wordt door gelinkt naar een of andere datingsite. Haal dat aub weg!
Meld je sowieso aan bij Google analytics (of heb je dat al gedaan?) Hier kan je goed aflezen waar de mensen vandaan komen die je website bekijken.
En btw wat wil je bereiken met je website?
Geen van beiden. Facebook verdient op advertenties, Google ook, Jan met de pet niet. Daartussen zit nog een hoop, maar geld puur verdiend op CPC is zuur verdiend. Je moet een product hebben, reseller van een product zijn, of tenminste een flinke affiliatecommissie op een product krijgen.quote:Op donderdag 30 december 2010 02:53 schreef HokkaHokka het volgende:
Ik weet het fijne er niet van maar... Als je een eigen website bouwt waar verdien je dan op. Alleen op Google ads (die zwaar irri zijn in je website?) Of na loop van tijd bezoekers op je website en dan bedrijven die adverteren op je website.
Als het antwoord nummertje 1 is... Ja maak dan een website vol met ads dan boeit het je blijkbaar niet of er wel of geen bezoekers komen op je website. En ALS ze komen hoe lang ze er blijven
Nee uiteindelijk draait het om links.quote:Op maandag 27 december 2010 23:15 schreef Catch22- het volgende:
Je content moet gewoon goed zijn. Stel je html title goed in met een goede URL en dan kom je er wel.
Keywords zijn overrated. Description is wel handig voor je SERP.
Je kan je wel fixeren op allemaal 'trucjes', maar uiteindelijk draait het om goede, leesbare content.
Ik wou het niet zeggen, maar als je een beetje zoekt op internet is dat wel duidelijk.quote:Op donderdag 30 december 2010 09:49 schreef Rejected het volgende:
[..]
Nee uiteindelijk draait het om links.
Juah daar zijn wel manieren voor.quote:Op donderdag 30 december 2010 10:21 schreef Catch22- het volgende:
en die krijg je niet zonder goede content. Althans; niet van autoritaire sites
Dat is een goeie met welk zoekwoord.....damn......weet jij iets voor mijn weblog?quote:Op donderdag 30 december 2010 12:03 schreef JDx het volgende:
Met welk zoekwoord?
Op sommige fora helpt het ook om je link (inclusief gewenst zoekwoord) in de signature te zetten, op fok worden de sigs helaas niet meegenomen in de kale versie die Fok aanbied aan Google Robots.
Ze komen met verschillende zoekwoorden op mijn website uit. Via opmerkelijk nieuws o.i.d. heb ik ze nog niet gehad.quote:Op donderdag 30 december 2010 14:43 schreef JDx het volgende:
Dat vragen die bedrijven ook altijd aan mij, ze komen eerst met... ja we willen op 1 in Google!
Okee... met welk zoekwoord? Wat? Zoekwoord? Gewoon bovenaan.
Dan leg ik het uit, en zeggen ze hmmm ja, dat moet jij toch wetenalsof ik weet waar klanten van een bedrijf op zoeken waarvan ik amper weet wat ze doen.
Jij hebt trouwens een aardig overall blog, dus dat is moeilijk te zeggen, zullen niet snel mensen zoeken op: "Opmerkelijk nieuws" ofzo.
Keyword research tool gebruiken en de populariteit van zoekwoorden bepalen waar jouw doelgroep op zou zoeken, je kan wel op 1 staan voor "ergernissen nederland" maar als niemand daarop zoekt, krijg je geen bezoekers. Tevens moet je weten wat mensen verwachten als ze daarop zoeken, want jouw resultaat moet wel relevant zijn aan de zoekopdracht.quote:Op donderdag 30 december 2010 15:07 schreef Razor21 het volgende:
[..]
Ze komen met verschillende zoekwoorden op mijn website uit. Via opmerkelijk nieuws o.i.d. heb ik ze nog niet gehad.
Anders maar iets met ergernissen Nederland.
Beetje ongelukkige domeinnaam heb ik (achteraf) gekozen.
Ok duidelijk dus ik ga even wat research doen en uiteindelijk heb ik een bepaald zoekwoord bedacht.quote:Op vrijdag 31 december 2010 10:04 schreef illusions het volgende:
[..]
Keyword research tool gebruiken en de populariteit van zoekwoorden bepalen waar jouw doelgroep op zou zoeken, je kan wel op 1 staan voor "ergernissen nederland" maar als niemand daarop zoekt, krijg je geen bezoekers. Tevens moet je weten wat mensen verwachten als ze daarop zoeken, want jouw resultaat moet wel relevant zijn aan de zoekopdracht.
Je kan met plugins je artikelen op andere zoekwoorden optimaliseren, je moet namelijk niet elke pagina op dezelfde zoekwoorden baseren. Je bepaalt een aantal zoekwoorden voor je website, en gaat dan individuele pagina's verder optimaliseren op de relevante content daarvan.quote:Op zondag 23 januari 2011 17:31 schreef Razor21 het volgende:
[..]
Ok duidelijk dus ik ga even wat research doen en uiteindelijk heb ik een bepaald zoekwoord bedacht.
Dit kan ik natuurlijk in mijn artikelen gebruiken en via mijn SEO Plugin in Wordpress. Alleen dan nog niet de garantie dat ik meteen met dat woord op 1 kom te staan.
Met andere woorden het is niet alleen een kwestie om het zoekwoord een paar keer terug te laten komen op je site. Zal mij er wel wat meer in gaan verdiepen.
Wat voor oude techniek dan? Of is dat het geheim van de smit?quote:Op donderdag 27 januari 2011 21:09 schreef JDx het volgende:
Heb er net eentje aangemaakt Automerken nu afwachten wat het gaat doen, heb een oude techniek toegepast.
Nog niet alles werkt, maar het is een testje om te zien hoe snel iets opgenomen wordt en hoe hoog iets kan komen wat eigenlijk nergens over gaat.
Heb ook ALL in One SEO pack voor WP daar heb ik alles ingevuld keywords etc.quote:Op dinsdag 25 januari 2011 00:26 schreef tennisracket het volgende:
Ik wil graag mijn post editten maar ga mijn add blocker niet uitzetten.
Voor wordpress is die All in One SEO pack erg goed, ik raad je wel aan handmatig de keywords en description in te vullen. Naar mijn ervaring werkt dat altijd net een beetje beter.
De websites die ik bovenaan heb gepost zijn meer bedoelt voor gewone websites in plaats van weblogs. Vooral als het onderwerp erg varieerd kun je beter per blog-post SEO toepassen in plaats van de hele website.
Kijk ook eens naar WP Super Cache en WP Minify, deze kunnen bijdragen aan de snelheid van je site, Google kijkt daar ook naar.quote:Op vrijdag 28 januari 2011 12:30 schreef Razor21 het volgende:
[..]
Heb ook ALL in One SEO pack voor WP daar heb ik alles ingevuld keywords etc.
Maar wat jij dus zegt het is ook handig om het per post (artikel) ook nog in te vullen?
Zag inderdaad dat die optie ook aanwezig is.
Bij mij sta je 20e plaats (2e pagina onderaan).quote:Op zaterdag 29 januari 2011 12:16 schreef JDx het volgende:
Na 2 dagen ontdekte ik dit:
[ afbeelding ]
Het kan zijn dat ik hem hoger krijg dan jullie omdat ik ingelogd ben, maar wat een snelle opname zeg, kan me herinneren dat dit vroeger weken duurde!
Uiteraard, helemaal als je een blog hebt waarvan elke pagina/post sterk verschilt. Stel ook een beschrijvend keyword/keyphrase in voor je friendly URL.quote:Op vrijdag 28 januari 2011 12:30 schreef Razor21 het volgende:
[..]
Heb ook ALL in One SEO pack voor WP daar heb ik alles ingevuld keywords etc.
Maar wat jij dus zegt het is ook handig om het per post (artikel) ook nog in te vullen?
Zag inderdaad dat die optie ook aanwezig is.
Ligt eraan. Als je bedenkt dat ruim 2/3e van het internet uit de adult market bestaat, en hier SEO van vrij kleine invloed is, is SEO niet noodzakelijk voor online succes.quote:Op vrijdag 28 januari 2011 11:28 schreef Seolabnl het volgende:
@tennisracket Bedankt voor je verwijzing!
SEO (Zoekmachine optimalisatie) is noodzakelijk voor online succes!
Dit maakt in principe niks uit (correct me if im wrong) omdat je op affiliate links en zowel redirect pages een nofollow zet zodat crawlers die pagina's niet crawlen. Dus je zal altijd maar die 1 pageview houden.quote:Op zaterdag 29 januari 2011 16:52 schreef _dirkjan_ het volgende:
Ik heb ooit gehoord dat het ook belangrijk is dat als je google analytics gebruikt om ervoor te zorgen dat je bounce rate (het aantal bezoekers dat na één pagina wegklikt) niet te hoog is. Stel dat je meteen doorlinkt naar de pagina van een adverteerder, doe daar dan een redirectpagina tussen. Zo lijkt het of je bezoekers 2 pagina's bezoeken, en denkt google dat je bezoekers meer tevreden zijn op je site.
http://www.tools4google.c(...)keyword_tracking.phpquote:Op zaterdag 29 januari 2011 16:28 schreef JDx het volgende:
Is er ook een mogelijkheid om een goed beeld te krijgen van hoe hoog een site staat in Google op een bepaald zoekwoord?
Bijvoorbeeld nu.nl op het zoekwoord nieuws?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |