abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 1 december 2010 @ 13:51:55 #1
33954 ElisaB
ook in zwart verkrijgbaar!
pi_89383640
Het begon in het klein met een user die een kerstpakket aanbood voor iemand die wel een steuntje in de rug kon gebruiken. Al snel deed goed voorbeeld goed volgen en meldden meerdere users zich.

Inmiddels is dit topic geworden tot het centrale 'kerstpakket zoekt passende ontvanger'-topic.

Wordt jouw decembermaand een beetje zonniger als je gewoon eens iets leuks, nuttigs en / of lekkers van iemand ontvangt? Kunnen we jouw kerst wat opfleuren of ben je hard toe aan een duwtje in de rug, meld je dan! Dat mag hieronder in het topic, maar ook per PM.

Ik zal dagelijks de OP aanpassen en aanvullen, zodat duidelijk is wat er allemaal te vergeven of reeds vergeven is. Het complete lijstje staat hieronder.

Maar eerst nog even dit:

quote:
1s.gif Op dinsdag 7 december 2010 19:53 schreef ElisaB het volgende:
Juist!

Even een berichtje voor de mensen die eigenlijk wel een pakket zouden willen, maar niet durven te PM-men: doe het nou gewoon!

Wat kan jou het schelen dat ik weet dat je tóch wel graag iets wilt krijgen. Je hoeft niet je hele verhaal te vertellen, je hoeft niet met je naam op internet, je hoeft geen eeuwige dank te beloven, je mag helemaal anoniem blijven (behalve voor mij, want iemand moet natuurlijk zorgen dat het pakket uiteindelijk bij jou terecht komt). Wat kan je gebeuren, behalve misschien iets waar je even een beetje blij van wordt?!

Zet je schaamte, je twijfel, je angst en al het andere dat je tegenhoudt opzij, en drop me gewoon een PM ^O^

Dawast weer :)

:W
________________________________


De laatste stand van zaken:

~:) = we zoeken er iemand voor
*O* = er is iemand voor gevonden

***

De volgende pakketten zoeken nog een nieuw baasje :Y

~:) Pakket E) motorbloempje biedt voor iemand in de omgeving van Nijmegen iets zelfgemaaktst (is dat een woord??) aan. Iets dat ze voor je bakt, zodat je onder de boom of bij de koffie een tractatie hebt voor jou en je eventuele bezoekers. Zie je het al voor je? Buiten sneeuwt het van heb ik jou daar, en jullie zitten gezellig binnen een vette of zoete bek te halen. Gewoon, omdat het kan!

~:) Pakket G) Hukkie zou het leuk vinden om iemand te voorzien van een kerstmaaltijd, bijvoorbeeld in de vorm van een gourmetschotel, de sauzen, de stokbroden, etc. Bijna het enige dat je zelf nog hoeft te doen is aanschuiven (en natuurlijk je eigen afwas na afloop).

~:) Pakket O: is van internationale komaf! Want sitting_elfling stelt vanuit Engeland een pakket beschikbaar met Engelse lekkernijen. Nu weet ik uit betrouwbare bron dat de Engelsen een aantal erg lekkere dingetjes maken, dus dat wordt smullen!

~:) Pakket P: komt van asfalthooligan. Het stelt een wensbon van ¤ 15 beschikbaar. Neem even een kijkje op de site, want wie weet is dit nu precies waar jij naar op zoek was! Ow, en asfalthooligan is niet de directeur van Wensbon; hij heeft er eentje gewonnen en wil 'm gewoon graag aan iemand anders geven!

~:) Pakket R komt van een grote onbekende. Hij hoeft alleen maar antwoord op de vragen wie, wat, waar en hoe en dan gaat hij het in orde maken.

~:) Pakket T is van een user die praktisch denkt: vlees is duur, dus bonnen van de Keurslager zijn vást leuk en handig om te krijgen. En zo hebben we dus een aantal Keurslagerbonnen beschikbaar. Heb je zin in eens iets lekkers wat je normaal vanwege de kosten laat liggen? Dan is dit er eentje voor jou!

~:) Pakket X wordt aangeboden door missyB aan iemand die trek heeft in een borreltje. Je mag zelf kiezen, want het betreft een bon voor Gall&Gall.

~:) Pakket Z zal van tietvlag komen, tenzij zijn / haar baas dit jaar geen kerstpakketten geeft. Een flinke verrassing dus.

~:) Pakket AA is van AllOfTheSameBlood en is een verrassingspakket met vrouwendingetjes. Iets lekkers, iets ontspannends, iets gezelligs. Leuk voor mensen die wel hun voedsel kunnen betalen, maar geen ruimte hebben om zichzelf eens te verwennen/wat extra's te doen.



De volgende pakketten hebben inmiddels een baasje gevonden :Y

*O* Pakket A) Zoals je bovenin deze OP kunt lezen, biedt MrX (die graag anoniem wil blijven) een kerstpakket aan met een inhoud naar keuze. MrX heeft aan mij per PM uiteraard een budget doorgegeven. We zijn op zoek naar iemand die hij echt blij kan maken, iemand die de eindjes misschien net niet helemaal aan elkaar geknoopt krijgt en op een of andere manier steeds overal net naastgrijpt.

*O* Pakket B) Nemain ziet het al voor zich; komen er veel aanvragen en blijken er te weinig pakketten, dan stelt Nemain er ook een beschikbaar. Het mag een verrassingspakket zijn, maar als je specifieke wensen hebt, dan mag je die aangeven. Heb je het slecht naar je zin, of kan je echt wel een oppepper gebruiken voor de decembermaand en zou een verrassingspakket misschien precies dát voor je kunnen zijn, stuur me dan een berichtje!

*O* Pakket C) Felixa was ons eigenlijk voor, want die had elders al een pakket beschikbaar gesteld. Blijkbaar beviel het goed, want ze doet het gewoon nog een keer! Ik heb zojuist per PM vernomen dat ze er met veel plezier een verrassingspakket van maakt (met spullen uit de supermarkt), maar als je speciale wensen hebt, dan mag je die met liefde doorgeven. Wordt jouw kerst hiervan een pietsie zonniger, schroom dan niet en trek aan onze PM-bel.

*O* Pakket D) PeterPastoor biedt een Americaans pakket aan met alle artikelen uit zijn amerikaanse winkel (punt nl). Ik heb eens even rondgekeken en volgens mij gaat dat heerlijke toetjes opleveren. Heb je zin in eens iets anders, dan zou dit 'm wel eens voor je kunnen zijn!

*O* Pakket F) Dit pakket gaat komen van JJH. Omdat hij zeker weet dat er mensen zijn die het minder hebben dan hij. Een groot gebaar uit een goed hart!

*O* Pakket H) Was van mezelf. En dat was eigenlijk geen pakket; het was er gewoon ineens. Ik kon geen weerstand bieden aan het verhaal in de PM van een user. Hij en de rest van het gezin hebben zoveel voor hun kiezen gehad, dat de leut er voor iedereen een beetje af is. Hij wilde heel graag dat ze eens met z'n allen uit eten konden. Zoiets hadden ze al jaren niet kunnen doen. Dus dat heb ik hem, zijn pap & mam en broertje en zusje aangeboden.

*O* Pakket I Felixa was vanavond bij een vriendin en die bood spontaan ook een pakket aan. Dit is er eentje voor wie van verrassingen houdt, want het verhaal vertelt niet wat erin zal zitten

*O* Pakket J rebel-angel heeft iets lekkers in de aanbieding: een pakket met verzorgingsproducten voor vrouwen. Je kent het wel: van alles voor het reinigen en verzorgen van lijf en leden. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik wel eens met een mandje door de drogisterij ga, dan betekent dat altijd flink aftikken bij de kassa. Maar het is zo lekker! Waarschijnlijk niet een eerste levensbehoefte en daarom juist extra fijn voor iemand die het met wat minder moet doen!

*O* Pakket K (en eventueel L) komt van misterDre. Gewoon, omdat hij ookl graag iets weggeeft. Loopt het helemaal uit de hand, dan wil hij pakket L ook voor zijn rekening nemen!

~:) Pakket L komt eveneens van misterDre. Naast pakket K wilde hij ook L namelijk wel voor zijn rekening nemen.

*O* Pakket M: Snuitebolletje (dat verzin je niet) stelt het kerstpakket beschikbaar dat hij (of zij) van zijn (of haar) baas krijgt. Een verrassing voor iedereen!

-O- Pakket N: is vervallen; baas was niet zo gul dit jaar.

*O* Pakket Q is van zwartedoos. Die heeft iets in elkaar geflanst en het meteen even op de foto gezet: [aangeboden] Kerstpakket, om iemand echt blij te maken Ik vind 'm echt superleuk!

*O* Pakket U is van brunette82 en bevat proefmonstertjes van geurtjes en cremes. Kun je lekker tutten in de kerstvakantie!

*O* Pakket V komt van Remco_h. Hij heeft de keuze uit drie pakketen, dus er zit zeker iets voor je bij. Voor de details verwijs ik je graag naar zijn eigen post: [aangeboden] Kerstpakket, om iemand echt blij te maken

*O* Pakket W wordt geschonken door Papabear. Vertel hoe je (gezins-) situatie ongeveer in elkaar zit (qua samenstelling dus) en Papabear maakt een pakket op maat!

*O* Pakkket Y is een wijnpakket van Gurb. Het bevat een aantal flessen rode wijn, dus als je regelmatig een goed glas nuttigt, of visite krijgt met kerst, heb je in elk geval even genoeg!

[ Bericht 9% gewijzigd door ElisaB op 06-01-2011 01:28:14 ]
Muil houwe of ik sjoel d'r eentje in!
  woensdag 1 december 2010 @ 13:56:32 #2
299208 Rifoki
Met de noorderzon vertrokken.
pi_89383831
Super tof idee, succes er mee! ^O^
While writing the story of your life, don't let anyone else hold the pen.
pi_89383886
Super actie! Ik heb het zelf ook niet breed (heb ook een topic geopend in dit forum), maar gelukkig kan ik wel eten. Zorg a.u.b. dat het bij iemand terecht komt die het ook echt nodig heeft!!!!
pi_89383894
Wat een kerstgedachte. O+
[b] Unstable. Volatile. Dangerous. [/b]
YES! The rhythm, the rebel.
pi_89383932
Mooie actie inderdaad. O+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 01-12-2010 13:59:16 ]
pi_89383937
quote:
99s.gif Op woensdag 1 december 2010 13:58 schreef Kluts het volgende:
Wat een kerstgedachte. O+
Dat!
POLLETJE PREE MUURSCHILDERINGEN! Facebook en website
  woensdag 1 december 2010 @ 14:06:36 #7
179525 Nemain
Zo winnen we de oorlog nooit
pi_89384257
Mochten er inderdaad honderden reacties binnenkomen van mensen die graag een kerstpakket willen krijgen, dan verstuur ik er met liefde ook eentje.
En daarom, voor wij elkander weer vergeten
Laten wij zacht zijn voor elkander, kind
pi_89384418
O+ Wat lief!
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
pi_89384500
Ik heb in een ander topic ook al een kerstpakket aangeboden maar ik wil er best nog eentje versturen. :)
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
  Moderator woensdag 1 december 2010 @ 14:17:04 #10
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_89384665
Kun je de PM's niet geanonimiseerd hier neerzetten? Dan kunnen we democratisch te werk gaan. Of zo.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Admin woensdag 1 december 2010 @ 14:19:13 #11
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_89384771
quote:
14s.gif Op woensdag 1 december 2010 14:17 schreef UIO_AMS het volgende:
Kun je de PM's niet geanonimiseerd hier neerzetten? Dan kunnen we democratisch te werk gaan. Of zo.
Ik laat het liever aan de vertrouwenspersoon ElisaB O+ over en bij twijfel raadpleegt ze mij.
IDemocratie prima, maar niet als het om mensen gaat die het slecht of minder hebben.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  † In Memoriam † woensdag 1 december 2010 @ 14:19:54 #12
220133 De_Kardinaal
sapiens sine operibus
pi_89384807
Mooi idee! :P
______________________________________
Hier tekenen:
.......................De_Kardinaal......................
______________________________________
pi_89384946
Wat een mooi idee!
Haters gonna hate.
  Moderator woensdag 1 december 2010 @ 14:23:23 #14
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_89384967
quote:
1s.gif Op woensdag 1 december 2010 14:19 schreef yvonne het volgende:
Ik laat het liever aan de vertrouwenspersoon ElisaB O+ over en bij twijfel raadpleegt ze mij.
IDemocratie prima, maar niet als het om mensen gaat die het slecht of minder hebben.
Uiteraard kan O+ ElisaB O+ dat prima, maar ik ben gewoon benieuwd naar die geanonimiseerde berichten. B-)
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Admin woensdag 1 december 2010 @ 14:24:08 #15
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_89384999
quote:
14s.gif Op woensdag 1 december 2010 14:23 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Uiteraard kan O+ ElisaB O+ dat prima, maar ik ben gewoon benieuwd naar die geanonimiseerde berichten. B-)
Aagje O+

Maar ik vind dit een bijzondere geste, top ^O^
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  woensdag 1 december 2010 @ 14:31:02 #16
33954 ElisaB
ook in zwart verkrijgbaar!
pi_89385275
quote:
1s.gif Op woensdag 1 december 2010 13:57 schreef Miertje88 het volgende:
Super actie! Ik heb het zelf ook niet breed (heb ook een topic geopend in dit forum), maar gelukkig kan ik wel eten. Zorg a.u.b. dat het bij iemand terecht komt die het ook echt nodig heeft!!!!
Daar gaan we onze stinkende best voor doen. Gewoon zien te zorgen dat het daar terecht komt waar het echt voor veel plezier zorgt!
Muil houwe of ik sjoel d'r eentje in!
  woensdag 1 december 2010 @ 14:43:16 #17
33954 ElisaB
ook in zwart verkrijgbaar!
pi_89385830
OMFG :o Kom maar op met die kerstpakketten :X

Ik krijg zulke geweldige PM's. Echt. Wat kunnen we als FOK!-ers nog veel moois doen voor onze medemensch O+

Lieve PM'ers: ik lees alles, maar kan niet iedereen op korte termijn antwoord geven, want het wordt een complete chaos _O-

Geloof me; het komt goed. Vanavond, als ik zelf niet vind dat ik ook nog moet werken, als er niet 7 collegá's om me heen hangen, dan zal ik zorgen voor een net overzicht :Y
Muil houwe of ik sjoel d'r eentje in!
  woensdag 1 december 2010 @ 14:44:37 #18
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_89385893
Wat een mooi gebaar.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 1 december 2010 @ 14:44:39 #19
33954 ElisaB
ook in zwart verkrijgbaar!
pi_89385894
quote:
14s.gif Op woensdag 1 december 2010 14:06 schreef Nemain het volgende:
Mochten er inderdaad honderden reacties binnenkomen van mensen die graag een kerstpakket willen krijgen, dan verstuur ik er met liefde ook eentje.
quote:
1s.gif Op woensdag 1 december 2010 14:12 schreef Felixa het volgende:
Ik heb in een ander topic ook al een kerstpakket aangeboden maar ik wil er best nog eentje versturen. :)
Mag ik jullie er in de OP bijzetten? Als optie B en optie C?
Muil houwe of ik sjoel d'r eentje in!
pi_89386023
quote:
1s.gif Op woensdag 1 december 2010 14:44 schreef ElisaB het volgende:

[..]

[..]

Mag ik jullie er in de OP bijzetten? Als optie B en optie C?
Ja hoor, prima! :)
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
  woensdag 1 december 2010 @ 14:51:36 #21
33954 ElisaB
ook in zwart verkrijgbaar!
pi_89386183
quote:
1s.gif Op woensdag 1 december 2010 14:47 schreef Felixa het volgende:
Ja hoor, prima! :)
O+

Is het een verrassingspakket, of weet je al wat erin zit? Moet ik er verder nog iets van weten om een goede kandidaat-ontvanger voor je te vinden?
Muil houwe of ik sjoel d'r eentje in!
  woensdag 1 december 2010 @ 14:52:37 #22
141104 Patje1987
Madre me quiero un frikandel.
pi_89386232
Ik had een soortgelijk idee maar was nog aan het uitwerken met een paar mensen, kunnen we wel combineren hier denk ik zo.
Wij vormen tezamen gezellig een schaar.
Sportief zijn wij allen en voor elkaar.
Ons doel en ons streven is vriendschap en vree
Aan ons de victorie aan RKC!
pi_89386342
O+ voor MrX!
pi_89386358
quote:
14s.gif Op woensdag 1 december 2010 14:51 schreef ElisaB het volgende:

[..]

O+

Is het een verrassingspakket, of weet je al wat erin zit? Moet ik er verder nog iets van weten om een goede kandidaat-ontvanger voor je te vinden?
Ik PM wel even. :)
Wer lesen kann, ist klar im Vorteil.
  woensdag 1 december 2010 @ 14:55:59 #25
33954 ElisaB
ook in zwart verkrijgbaar!
pi_89386379
quote:
7s.gif Op woensdag 1 december 2010 14:52 schreef Patje1987 het volgende:
Ik had een soortgelijk idee maar was nog aan het uitwerken met een paar mensen, kunnen we wel combineren hier denk ik zo.
Lijkt me een plan ^O^
quote:
1s.gif Op woensdag 1 december 2010 14:55 schreef Felixa het volgende:
Ik PM wel even. :)
:*
Muil houwe of ik sjoel d'r eentje in!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')