Gewoon niet te hoog zetten, 'it comes all good' danquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:05 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Juist wel, dan kan hij nog koud zijn van binnen!
Mja mja, maar dan wordt hij weer snel te gaar Ik kan nog steeds niet echt best biefstuk bakken Zelfs mayonaise maken lukt beter tegenwoordig en dát zegt watquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:06 schreef x3ro het volgende:
[..]
Gewoon niet te hoog zetten, 'it comes all good' dan
Is ekte zo lastig niet, de biefstuk bedoel ik Hoewel ik wel veeeeeeel liever kook op gas ipv die kudt inductie kookplaat hierquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:07 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Mja mja, maar dan wordt hij weer snel te gaar Ik kan nog steeds niet echt best biefstuk bakken Zelfs mayonaise maken lukt beter tegenwoordig en dát zegt wat
True Mijn biefstuk is altijd of nog te rauw/koud, of al net ff te ver enzo, bahquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:10 schreef x3ro het volgende:
[..]
Is ekte zo lastig niet, de biefstuk bedoel ik Hoewel ik wel veeeeeeel liever kook op gas ipv die kudt inductie kookplaat hier
2 minuten ene kant 2 minuten andere kant en verder warm maken in de oven op 60 graden.quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:14 schreef Bravebart het volgende:
[..]
True Mijn biefstuk is altijd of nog te rauw/koud, of al net ff te ver enzo, bah
Voor LL?quote:
quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:14 schreef Mexicaantje. het volgende:
[..]
2 minuten ene kant 2 minuten andere kant en verder warm maken in de oven op 60 graden.
60 graden is veeeeeeel te laag. Een kwartier op 150 graden eerder.quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:14 schreef Mexicaantje. het volgende:
[..]
2 minuten ene kant 2 minuten andere kant en verder warm maken in de oven op 60 graden.
Voor wanneer het bakken te lastig isquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:15 schreef Mexicaantje. het volgende:
[..]
Dat zei mijn huisgenoot vorige keer en dat ging prima.
quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:16 schreef Bravebart het volgende:
[..]
60 graden is veeeeeeel te laag. Een kwartier op 150 graden eerder.
quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:15 schreef Mexicaantje. het volgende:
[..]
Dat zei mijn huisgenoot vorige keer en dat ging prima.
Onzin, vlees garen in de oven is juist veel beter dan in de panquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:16 schreef x3ro het volgende:
[..]
Voor wanneer het bakken te lastig is
Jaaaaaaaaaquote:
Wanneer ik steak maak doe ik dat op de gril of pan Hoewel ik niet vies ben van bijvoorbeeld een lekker stukje kip maken in de ovenquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:19 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Onzin, vlees garen in de oven is juist veel beter dan in de pan
Dan gaan die bacteriën nooit doodquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:21 schreef Mexicaantje. het volgende:
Alsof warm maken/houden niet lukt op 60 graden. En nu ben ik weg doei
Gaat 't leuk worden?quote:
Geen idee, ik ga met mijn fanboys dus dat komt wel goed.quote:
Rood vlees hoeft niet doorgegaard worden hè.quote:
Ach, dankzij mijn niet altijd volledig 100% smetvrije eten kan ik wel overal op vakantie gewoon lekker uit de kraan drinken en bij kraampjes eten zonder dat alles weer vloeibaar naar buiten komtquote:
Zitten daar geen bacteriën in? worden die nog opgevreten door de rode bloedlichaampjes ofzo?quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:23 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Rood vlees hoeft niet doorgegaard worden hè.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |