Die gast is toch niet van Die antwoord? maar is een solo artiest?quote:Op vrijdag 26 november 2010 18:35 schreef Mexicaantje. het volgende:
Weet iemand wat er zo bijzonder is aan Die Antwoord trouwens?
Ja maar wel allebei uit Zuid-Afrika dus ik moest er ineens aan denken.quote:Op vrijdag 26 november 2010 18:35 schreef Hyman het volgende:
[..]
Die gast is toch niet van Die antwoord? maar is een solo artiest?
Het is vanwege het taaltje denk ikquote:Op vrijdag 26 november 2010 18:36 schreef Mexicaantje. het volgende:
[..]
Ja maar wel allebei uit Zuid-Afrika dus ik moest er ineens aan denken.
Ja maar gast, mijn pet is geen 47 cm, dus ik mis die swagger daarvoorquote:Op vrijdag 26 november 2010 18:34 schreef Hyman het volgende:
[..]
als je nu nog "als" als "as" deed dan was je een eckte petmans.
Het is gewoon tof.quote:Op vrijdag 26 november 2010 18:35 schreef Mexicaantje. het volgende:
Weet iemand wat er zo bijzonder is aan Die Antwoord trouwens?
Nee het is echt heeeeel overrated. Steeds hetzelfde en het enige wat dat mens doet is schreeuwen en kreunen tussendoor.quote:
Nietsquote:Op vrijdag 26 november 2010 18:35 schreef Mexicaantje. het volgende:
Weet iemand wat er zo bijzonder is aan Die Antwoord trouwens?
Hij heb ook een plaat met the opposites en nog wat andere nummers met ander NL talig volkquote:Op vrijdag 26 november 2010 18:42 schreef Mexicaantje. het volgende:
[..]
Nee het is echt heeeeel overrated. Steeds hetzelfde en het enige wat dat mens doet is schreeuwen en kreunen tussendoor.
Ja? Heb die dat meid?quote:Op vrijdag 26 november 2010 18:49 schreef x3ro het volgende:
[..]
Hij heb ook een plaat met the opposites en nog wat andere nummers met ander NL talig volk
Joah dat heb 'iequote:
Beetje zwart en droog?quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:01 schreef Mexicaantje. het volgende:
Mijn biefstuk is een beeetje mislukt.
quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:03 schreef Mexicaantje. het volgende:
[..]
Nee schoenzool maar nog wel rood in het midden.
Juist wel, dan kan hij nog koud zijn van binnen!quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:03 schreef x3ro het volgende:
[..]
Gelukkig hoef ik ze zoals ik ze lekker vind niet lang te bakken, kan dr ook minder fout gaan
Gewoon niet te hoog zetten, 'it comes all good' danquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:05 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Juist wel, dan kan hij nog koud zijn van binnen!
Mja mja, maar dan wordt hij weer snel te gaarquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:06 schreef x3ro het volgende:
[..]
Gewoon niet te hoog zetten, 'it comes all good' dan
Is ekte zo lastig niet, de biefstuk bedoel ikquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:07 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Mja mja, maar dan wordt hij weer snel te gaarIk kan nog steeds niet echt best biefstuk bakken
Zelfs mayonaise maken lukt beter tegenwoordig en dát zegt wat
Truequote:Op vrijdag 26 november 2010 19:10 schreef x3ro het volgende:
[..]
Is ekte zo lastig niet, de biefstuk bedoel ik![]()
Hoewel ik wel veeeeeeel liever kook op gas ipv die kudt inductie kookplaat hier
2 minuten ene kant 2 minuten andere kant en verder warm maken in de oven op 60 graden.quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:14 schreef Bravebart het volgende:
[..]
TrueMijn biefstuk is altijd of nog te rauw/koud, of al net ff te ver enzo, bah
Voor LL?quote:
quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:14 schreef Mexicaantje. het volgende:
[..]
2 minuten ene kant 2 minuten andere kant en verder warm maken in de oven op 60 graden.
60 graden is veeeeeeel te laag. Een kwartier op 150 graden eerder.quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:14 schreef Mexicaantje. het volgende:
[..]
2 minuten ene kant 2 minuten andere kant en verder warm maken in de oven op 60 graden.
Voor wanneer het bakken te lastig isquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:15 schreef Mexicaantje. het volgende:
[..]
Dat zei mijn huisgenoot vorige keer en dat ging prima.
quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:16 schreef Bravebart het volgende:
[..]
60 graden is veeeeeeel te laag. Een kwartier op 150 graden eerder.
quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:15 schreef Mexicaantje. het volgende:
[..]
Dat zei mijn huisgenoot vorige keer en dat ging prima.
Onzin, vlees garen in de oven is juist veel beter dan in de panquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:16 schreef x3ro het volgende:
[..]
Voor wanneer het bakken te lastig is
Jaaaaaaaaaquote:
Wanneer ik steak maak doe ik dat op de gril of panquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:19 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Onzin, vlees garen in de oven is juist veel beter dan in de pan
Dan gaan die bacteriën nooit doodquote:Op vrijdag 26 november 2010 19:21 schreef Mexicaantje. het volgende:
Alsof warm maken/houden niet lukt op 60 graden.En nu ben ik weg doei
Gaat 't leuk worden?quote:
Geen idee, ik ga met mijn fanboys dus dat komt wel goed.quote:
Rood vlees hoeft niet doorgegaard worden hè.quote:
Ach, dankzij mijn niet altijd volledig 100% smetvrije eten kan ik wel overal op vakantie gewoon lekker uit de kraan drinken en bij kraampjes eten zonder dat alles weer vloeibaar naar buiten komtquote:
Zitten daar geen bacteriën in? worden die nog opgevreten door de rode bloedlichaampjes ofzo?quote:Op vrijdag 26 november 2010 19:23 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Rood vlees hoeft niet doorgegaard worden hè.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |