Nee, havervlokken zijn harder. Je moet snelkokende havermout hebben.quote:Op zondag 31 oktober 2010 18:07 schreef lady-wrb het volgende:
oke, ik ga hem ook maken.
havermout is toch niet hetzelfde als havervlokken, toch?
Elke normale rasp voldoet, als je de fijne tandjes maar gebruikt.quote:Op maandag 1 november 2010 12:36 schreef lady-wrb het volgende:
ik ga zo wat appels scoren en dan ga ik m ook maken.
wat voor rasp heb je nodig voor de citroenschil?
ik heb zo'n ding waar je sliertjes mee trekt. dat is m niet zeker?
Ja, alle havermout waar je ook pap mee kunt maken is geschikt, zolang het maar naturel is (dus 100% havermout, geen toevoegingen).quote:Op maandag 1 november 2010 14:04 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Volgens mij heb je geen citroenschil nodig als je een zuur appeltje gebruikt als een Goudreinet...verder ga ik het binnenkort eens proberen! Snelkokende havermout dus?
ik doe altijd wat geraspte citroenschil in mijn appeltaart, door de appelen mengenquote:Op maandag 1 november 2010 14:31 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Hum, zal de citroen in overweging nemen, maar doe het ook nooit in mijn normale appeltaart, ben een purist op appeltaartgebied, en m'n lief is nog veel erger.
Er zijn ook mensen die er geen zout in doen, dat moet er wel in voor de bakresultaten (niet voor de smaak, al heeft zout wel een smaakversterkende werking). Zo heb je 1001 varianten op appeltaarten/koeken etc. Je kunt er ook rozijnen/krenten door doen, scheutje amaretto, amandelschaafsel en ga zo maar door. Je kunt hem zo simpel en ingewikkeld maken als je maar wil.quote:Op maandag 1 november 2010 14:31 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Hum, zal de citroen in overweging nemen, maar doe het ook nooit in mijn normale appeltaart, ben een purist op appeltaartgebied, en m'n lief is nog veel erger.
Ik heb mijne op 140 gebakken, maar ik weet dat mijn oven altijd warmer wordt dan ik aangeefquote:Op maandag 1 november 2010 17:49 schreef djkoelkast het volgende:
Hangt van je oven af, als hij wat licht blijft beter op 170 bakken, kan zijn dat je oven de 160 niet echt stabiel houdt, in dat geval is 170 beter.
Je appels zijn in elk geval wel gaar nu, nu nog een kleurtje. Maar niet te lang, dan wordt 'ie zwart
uitprinten op je werk?quote:Op dinsdag 2 november 2010 10:29 schreef Windigo het volgende:
Gaat nog even duren voor ik die kan maken, pc is kapot dus kan thuis t recept niet zien
Hahaquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |