Kip heeft gewoon even tijd nodig om mals te worden in de oven.quote:Op dinsdag 26 oktober 2010 00:23 schreef loecje het volgende:
[..]
moeten die ook zo lang in de oven? opzich geen probleem maar mijn oven maakt extreem veel lawaai en ik heb alles in 1 kamer dus liefst zo kort mogelijk aan.
quote:De sweetie is een kruising tussen de grapefruit en de pomelo, die in 1984 vanuit Israël op de markt is gekomen. De schil is groen tot geel en het vruchtvlees is bleek geel. De smaak is zoals de naam al zegt zoet. De vrucht is even groot als de pomelo.
Ze heten ook wel pomelites. In NL heb ik ze nog nooit gezien. Ze zijn best lekker, maar kijk uit met die schil, hij zorgt voor een soort pijnlijke, tintelende reactie van je huid (althans, heb ik nu al van meer mensen gehoord en zelf ook last van gehad), dus verwijder hem even.quote:Op vrijdag 5 november 2010 14:12 schreef Trusten het volgende:
Wellicht dat veel mensen het al kennen maar ik had het nog nooit gezien.
Sweetie's
[ afbeelding ][ afbeelding ]
[..]
De C1000 hier verkocht ze, maar wat bedoel je met de schil verwijderen? Het vliesje?quote:Op vrijdag 5 november 2010 15:47 schreef Sts het volgende:
Ze heten ook wel pomelites. In NL heb ik ze nog nooit gezien. Ze zijn best lekker, maar kijk uit met die schil, hij zorgt voor een soort pijnlijke, tintelende reactie van je huid (althans, heb ik nu al van meer mensen gehoord en zelf ook last van gehad), dus verwijder hem even.
oooh zien er lekker uit waar koop je die??quote:Op vrijdag 5 november 2010 14:12 schreef Trusten het volgende:
Wellicht dat veel mensen het al kennen maar ik had het nog nooit gezien.
Sweetie's
[ afbeelding ][ afbeelding ]
[..]
Nee, echt de dikke witte schil (zie dat plaatje). Ik eet sinaasappels bijvoorbeeld wel eens door ze in partjes te snijden en het vruchtvlees eruit te 'happen' (maar misschien is dat raar...). Daar zijn deze minder geschikt voor, hallo opgezwollen lippen.quote:Op vrijdag 5 november 2010 15:50 schreef Trusten het volgende:
[..]
De C1000 hier verkocht ze, maar wat bedoel je met de schil verwijderen? Het vliesje?
Ziet er lekker uitquote:
Bitterkoekjes zijn lekkerder met vla, als je 't mij vraagtquote:Op zaterdag 6 november 2010 00:20 schreef FutureFairytale het volgende:
proefde vanmiddag de bitterkoekjes variant van mona boordevol. smaakte echt naar bitterkoekjes maar vind dat persoonlijk niet zo lekker voor yoghurt. heb ze liever gewoon gewoon
vind ik ook alleen heb je helaas geen bitterkoekjes vla nu in de winkel staan? of weet jij een winkel waar ze het wel verkoepN?quote:Op dinsdag 9 november 2010 22:49 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Bitterkoekjes zijn lekkerder met vla, als je 't mij vraagt
Oh, wij verkruimelden dan gewoon bitterkoekjes boven de vlaquote:Op woensdag 10 november 2010 07:58 schreef casper019 het volgende:
vind ik ook alleen heb je helaas geen bitterkoekjes vla nu in de winkel staan? of weet jij een winkel waar ze het wel verkoepN?
quote:Op dinsdag 16 november 2010 17:39 schreef casper019 het volgende:
de ah heeft een nieuw toetje:
Sint TOetje met kruidnootjes
is een chocoladepudding met bovenop kruidnootjes die jer bij in kan gooien
vanmiddag gekocht
ben benieuwd!!
Ik krijg dat altijd bij vruchten die niet in Nederland gekweekt zijn, ben ik allergisch voor. Misschien is dat daarbij extra erg en krijgen anderen er ook last van of iets?quote:Op vrijdag 5 november 2010 16:57 schreef Sts het volgende:
[..]
Nee, echt de dikke witte schil (zie dat plaatje). Ik eet sinaasappels bijvoorbeeld wel eens door ze in partjes te snijden en het vruchtvlees eruit te 'happen' (maar misschien is dat raar...). Daar zijn deze minder geschikt voor, hallo opgezwollen lippen.
Ik wilde het kookboek hebben dus ik had wat soorten gekocht, de lasagne is goed te doen, de kip toscane vond ik niet veel aan.quote:Op dinsdag 16 november 2010 22:22 schreef roos85 het volgende:
Ben erg benieuwd naar de Bertolli maaltijdpakketten, heeft iemand ze al geprobeerd?
Ik vind ze niet veel aan en de saus zit in een zakje, terwijl het meer een pasta is. Je moet dat zakje dus aan 3 kanten open knippen en het er dan uitschrapen om het er een beetje goed uit te kunnen krijgen. Bij de boemboes van de Conimex is dat een stuk makkelijker, die zitten in een bakje waar je het zo uit kunt scheppen. Ik ben er dus niet echt fan van.quote:Op dinsdag 16 november 2010 22:22 schreef roos85 het volgende:
Ben erg benieuwd naar de Bertolli maaltijdpakketten, heeft iemand ze al geprobeerd?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |