abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_87532719
Vast even een reactie want ik zat net te denken. Weltschmerz, als ik jou een plezier kan doen met Devos & Lemmens sauzen. Stuur gerust even een PM. Dan stuur ik je wat toe.

Sligro ga ik vanmiddag niet meer redden en moet straks ook nog naar de dierenarts. Wordt morgen dus.

Andere reacties beantwoord ik vanavond! Ben erg enthousiast over de erwtensoep.
pi_87533311
quote:
Op woensdag 13 oktober 2010 19:02 schreef Stali het volgende:
Geweldige reactie, Weltschmerz en bedankt voor het meedenken, dat vind ik echt heel aardig van je.
Dank voor de complimenten, maar zoals ik in een eerde post al aangaf, ik denk mee omdat ík dat leuk vind dus het is niet echt een opoffering, zoals de meeste adviezen die je als beginnend ondernemer krijgt zullen voortkomen uit de behoefte om advies te geven, en niet uit jouw behoefte aan advies. Dat geeft helemaal niks, als je je maar realiseert dat het over jouw geld gaat, en het lekker roepen is vanaf de zijlijn wat er allemaal wel niet mogelijk is.

quote:
Ik kom zelf bijv. uit de randstad maar woon inmiddels in het zuiden, dus gezond en een grote verandering van smaak speelt gelukkig niet. Maar je geeft zeker tips waar ik iets aan heb. Reageer later, ben aan het koken. Bedankt iig.
Dat zal wel uitmaken denk ik. maar toch denk ik dat ook daar mensen friet doseren ivm de gezondheid en het uiterlijk, dat is nou eenmaal de trend. Als je dan ook iets gezonds hebt komen ze misschien twee keer in de week langs ipv een keer. En elke keer dat ze langskomen voor het een, heb je vanzelf alweer reclame gemaakt voor het ander.

Waar ik ook nog aan dacht is kip van het spit. Dat heb je in Z-Europa wel veel, zo'n grilletje met een draaiende kip waar je meteen honger van krijgt en dan heb je voor 10-15 euro een hele kip. De lekkerste manier om kip te bereiden m.i. en het vet druipt er gewoon uit, waardoor het als gezond te verkopen is, wat het ook gewoon is namelijk. Maar dan zit ik alweer meer te denken aan een hele maaltijd takeaway, en niet aan staand eten voor een kraam. Ik weet alleen niet hoe dat zit met warm op voorrraad houden en het in stukken aanbieden.

Mosselen is misschien ook nog een optie, klassieker samen met friet natuurlijk. Het bestek zit er al omheen, porties van 6 of 12? Praktisch misschien wat lastig ivm de garing en bederf.

Stoofvlees, kun je ook hoge kwaliteit in aanbieden, en leent zich prima om warm te houden.

quote:
Op donderdag 14 oktober 2010 14:23 schreef Stali het volgende:
Vast even een reactie want ik zat net te denken. Weltschmerz, als ik jou een plezier kan doen met Devos & Lemmens sauzen. Stuur gerust even een PM. Dan stuur ik je wat toe.
Dat is erg aardig van je, maar tegenwoordig kan ik hier hun hele assortiment krijgen, ik hoef er niet eens meer voor om te fietsen, dus dan is het een beetje onzin om het op te sturen. Overigens zie ik dat de mayo met azijn ipv citroen is verdwenen, eerlijk gezegd had die ook wel zijn eigen rauwe charme.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_87533353
@The_Hives; verschil tussen groothandel spul en zelf gemaakte friet is best groot hoor.. :@ Althans ik proef het altijd. Misschien is het de liefde van de maker, maar het is gewoon vele malen lekkerder als het zelf gemaakt is.


Erwtensoep?? Gewoon ECHTE erwtensoep? Van die dikke waar 'de lippel in blie stoan' (de lepel in blijft staan)?? :9~ :9~ Jammie!!!
Prrrrttt
Op dinsdag 12 oktober 2010 19:11 schreef 4EverBlackEyed het volgende:Perry is de oppercavia :')
  donderdag 14 oktober 2010 @ 14:43:48 #204
68576 eleusis
fokked op kidz
pi_87533444
quote:
Op maandag 11 oktober 2010 20:56 schreef Stali het volgende:
Ik ben maar alleen he?
De liefde van de man gaat door de maag :9
Ik in een aantal worden omschreven: Ondernemend | Moedig | Stout | Lief | Positief | Intuïtief | Communicatief | Humor | Creatief | Spontaan | Open | Sociaal | Vrolijk | Organisator | Pro-actief | Meedenkend | Levensgenieter | Spiritueel
pi_87533690
Hier trouwens nog een prachtig filmpje van hoe je Belgische friet bakt, door het onvolprezen plat preferé.
Het frietgedeelte begint op 2.50, maar deel 1 en 3 zijn natuurlijk ook een aanrader.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  donderdag 14 oktober 2010 @ 15:11:44 #206
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_87534491
quote:
Op donderdag 14 oktober 2010 14:41 schreef PerryVogelbekdier het volgende:
@The_Hives; verschil tussen groothandel spul en zelf gemaakte friet is best groot hoor.. :@ Althans ik proef het altijd. Misschien is het de liefde van de maker, maar het is gewoon vele malen lekkerder als het zelf gemaakt is.
Ik haalde ergens een patatje en toen zag ik van die grote Aviko zakken. Dat haalde op de één of andere manier de 'charme' weg want die kan ik zelf ook wel frituren :+ Als er dus een snackbar zou zijn die de friet zelf maakt dan zou ik daar eerder naartoe gaan dan waar ze groothandel spul frituren.

En ik wil degene bedanken die het had over kip op spit. Daar heb ik nu zin in :( :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  donderdag 14 oktober 2010 @ 22:39:55 #207
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_87553232
quote:
Op donderdag 14 oktober 2010 14:41 schreef PerryVogelbekdier het volgende:
@The_Hives; verschil tussen groothandel spul en zelf gemaakte friet is best groot hoor.. :@ Althans ik proef het altijd. Misschien is het de liefde van de maker, maar het is gewoon vele malen lekkerder als het zelf gemaakt is.


vind ik ook, maar als het zelf doen te veel werk blijkt, is dat van Manneke Pis een goed alternatief. Beste
'fabrieksfriet' die ik tot nu toe heb gehad :)
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_87554938
Ik vind het een goeie tip. Dat moet toch ook kwalitatief goed in te kopen zijn? Heb even gezocht naar Manneke Pis (wat is dat populair! :o. ) maakt er een fraai geheim van. Maar las wel dat zij vers laten aanleveren uit Zeeland. Vraag me af of zij orderen bij McCain, want die zit daar als grootste fabriek.

Van een Chef kreeg ik ook die tip dat men diepvries vaak onderschat. Als iets vers gesneden is en binnen een uur ingevroren dan is dat ook vers. Nou blijf ik bij de ambacht. Dat is mijn concept en dat gaat niet zomaar de prullebak in. Maar stel dat ik het op een gegeven moment niet aankan is toch wel makkelijk om thuis uit de schuur een paar dozen op voorraad te hebben. Dus ik sta er zeker voor open. Moet sowieso denk ik wel een vrieskist aanschaffen.

Overigens weet ik inmiddels van simpelweg friet bakken een ware rocket science te maken. :').
Heb al verschillende bakmethoden uitgeprobeerd, ook de tripple cook methode. Dat is grappig om een keer thuis te doen maar je tast rap de structuur van de frieten aan en ook breken ze te makkelijk.
  donderdag 14 oktober 2010 @ 23:21:59 #209
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_87555079
McDonalds friet is ook van McCain :Y
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_87555611
Over de specialiteiten, want die wil ik graag hebben op vaste dagen, vind ik erwtensoep een heel goed idee. Want ik moet inderdaad de marges goed in de gaten houden.

Ik wil bijv. Vlaams stoofvlees maken. Mijn twee concurrenten trekken voor stoofvlees gewoon een blik open. :r . Dat is wel wel heel goedkoop maar ik eet het zelf niet dus ga het een ander niet voorzetten.. Zelfgemaakte is vele malen duurder. Moet daar inderdaad voor oppassen dat ik op die marges let en mezelf ook niet over de kop ga werken. Verder snacks als frikadellen e.d. ambachtelijk inkopen. Een duurder segment dus en daarnaast specialiteiten en als hoofdprocuct echte frieten.v

Bier heb ik over nagedacht maar niet lang. Ik wil niet de lokale clochards de hele dag aan mijn kraampje voor hun gezelligheid en de supermarkten zijn tot laat open. Ik wil geen sociale problemen aantrekken. Dat is nl. wel gebeurd bij de tweede snackbar op het dorp. Daar zit iedere middag hetzelfde gezelschap aan flesjes bier te lurken.

P.S. even zwaaien naar Ayca. :W . Leuk dat je mijn topic volgt.
pi_87555975
quote:
Op donderdag 14 oktober 2010 23:21 schreef Maraca het volgende:
McDonalds friet is ook van McCain :Y
Ja, precies en die vind ik dus niets omdat je de aardappel niet proeft en eigenlijk alleen maar vet binnenkrijgt.

Ben nl. toch wel benieuwd waar Manneke Pis zijn Vlaamse friet inkoopt. Wat ik begrepen heb is dat zij wel traditioneel voor- en afbakken. Ze doen iets goed want zijn boven de rivieren razend populair. Wie weet kan ik ook uit hun Vlaamse frietvijver vissen voor achter de hand.

Ga ook SeaofLove aanschrijven en kijken of ik haar erwtensoeprecept kan ontfutselen.

Aankomende week staan hier thuis in ieder geval een paar keer stoofvlees en erwtensoep op het menu. Ik gebruik ze een beetje als laboratoriumproefkonijnen, dus even wat meer gezonds op tafel voordat ze bloedgroep frituurvet krijgen . :D.
pi_87556972
Hoe was het bij degemeente ? Wanneer wil/kan jebeginnen ?
Wat vind je partner ervan ?
pi_87557222
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 00:15 schreef stoeltafel het volgende:
Hoe was het bij degemeente ? Wanneer wil/kan jebeginnen ?
Wat vind je partner ervan ?
Ik wil gisteren beginnen. Vergunningsaanvragen gaan helaas niet zo snel.

Mijn partner steunt me en denkt met me mee.
pi_87566029
quote:
Op donderdag 14 oktober 2010 23:36 schreef Stali het volgende:
Over de specialiteiten, want die wil ik graag hebben op vaste dagen, vind ik erwtensoep een heel goed idee. Want ik moet inderdaad de marges goed in de gaten houden.

Ik wil bijv. Vlaams stoofvlees maken. Mijn twee concurrenten trekken voor stoofvlees gewoon een blik open. :r . Dat is wel wel heel goedkoop maar ik eet het zelf niet dus ga het een ander niet voorzetten.. Zelfgemaakte is vele malen duurder. Moet daar inderdaad voor oppassen dat ik op die marges let en mezelf ook niet over de kop ga werken. Verder snacks als frikadellen e.d. ambachtelijk inkopen. Een duurder segment dus en daarnaast specialiteiten en als hoofdprocuct echte frieten.v

Bier heb ik over nagedacht maar niet lang. Ik wil niet de lokale clochards de hele dag aan mijn kraampje voor hun gezelligheid en de supermarkten zijn tot laat open. Ik wil geen sociale problemen aantrekken. Dat is nl. wel gebeurd bij de tweede snackbar op het dorp. Daar zit iedere middag hetzelfde gezelschap aan flesjes bier te lurken.

P.S. even zwaaien naar Ayca. :W . Leuk dat je mijn topic volgt.
O+ stoofvlees. Mis stoofvlees en goede friet ontzettend sinds ik niet meer in Maastricht woon. Ik zou voor stoofvlees sws wat meer geld vragen. Friet zuurvlees/stoofvlees is in het zuiden vaak sws niet heel goedkoop.

DL heeft citroen mayo en gewone. Bij het Belgische frietkot waar we wel eens heen gingen, kon je dan kiezen. Gewone vind ik lekkerder bij stoofvlees.

Mijn recept voor gestoofde varkenswangen: http://nombelina.com/pork-cheek-stew/ is nog lekkerder als je paardenvlees gebruikt (hoort eigenlijk in Vlaams stoofvlees). Paardenvlees is ook erg goedkoop.
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 12:25:38 #215
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_87566757
quote:
Op donderdag 14 oktober 2010 23:47 schreef Stali het volgende:
Aankomende week staan hier thuis in ieder geval een paar keer stoofvlees en erwtensoep op het menu. Ik gebruik ze een beetje als laboratoriumproefkonijnen, dus even wat meer gezonds op tafel voordat ze bloedgroep frituurvet krijgen . :D.
Mogen wij ook aanschuiven? :@
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_87566834
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 00:23 schreef Stali het volgende:

[..]



Ik wil gisteren beginnen. Vergunningsaanvragen gaan helaas niet zo snel.

Mijn partner steunt me en denkt met me mee.
Krijg je niet ook nog eens te maken met allerlei HACCP-regels? (precies wat me weerhoudt om hier in het winkelcentrum een afhaalchinees te beginnen (twee jaar terug is het halve winkelcentrum afgebrand met daarbij ook de zeer drukke afhaaltoko. Zij waren niet verzekerd en nu het weer bijna allemaal open is, komt er niets voor in de plaats).
[b]A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?[/b]
pi_87567150
quote:
Op donderdag 14 oktober 2010 23:36 schreef Stali het volgende:
Over de specialiteiten, want die wil ik graag hebben op vaste dagen, vind ik erwtensoep een heel goed idee. Want ik moet inderdaad de marges goed in de gaten houden.
Ik zou de specialiteiten aan het seizoen, en niet aan de dag binden. Dus in de herfst en winter stoofvlees, erwtesoep, ... en in de lente bijvoorbeeld fruitsalades.
La derecha oprime, la izquierda libera
  Licht Ontvlambaar vrijdag 15 oktober 2010 @ 12:41:50 #218
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_87567171
Op zich zijn die HACCP regels niet zo dramatisch, het is alleen veel papierwerk.
Een handige link: http://www.kenniscentrumhoreca.nl/Themas/Hygienecode.aspx
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 12:48:04 #219
73232 De_Hertog
Aut bibat, aut abeat
pi_87567363
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 12:41 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Ik zou de specialiteiten aan het seizoen, en niet aan de dag binden. Dus in de herfst en winter stoofvlees, erwtesoep, ... en in de lente bijvoorbeeld fruitsalades.
Tsja, dat zijn dingen waar je eigenlijk een marktonderzoek voor zou moeten doen ;) Ik heb bijvoorbeeld lang niet altijd seizoensgebonden trek in erwtensoep of stoofvlees, maar ik heb geen idee of ik daar alleen in ben :P
Mary had a little lamb
Then Mary had dessert
pi_87567408
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 12:41 schreef Sjeen het volgende:
het is veel papierwerk.
Dat dus.
[b]A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?[/b]
pi_87567495
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 12:48 schreef De_Hertog het volgende:

[..]

Tsja, dat zijn dingen waar je eigenlijk een marktonderzoek voor zou moeten doen ;) Ik heb bijvoorbeeld lang niet altijd seizoensgebonden trek in erwtensoep of stoofvlees, maar ik heb geen idee of ik daar alleen in ben :P
True, al kan je er wel vanuit gaan dat met 35 graden en een zonnetje je erwtesoep niet zo hard zal gaan :)
La derecha oprime, la izquierda libera
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 12:54:52 #222
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_87567574
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 12:52 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

True, al kan je er wel vanuit gaan dat met 35 graden en een zonnetje je erwtesoep niet zo hard zal gaan :)
Dan heb je idd meer zin in zelfgemaakte ijs of ijskoffie O+
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_87568203
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 12:48 schreef De_Hertog het volgende:

[..]

Tsja, dat zijn dingen waar je eigenlijk een marktonderzoek voor zou moeten doen ;) Ik heb bijvoorbeeld lang niet altijd seizoensgebonden trek in erwtensoep of stoofvlees, maar ik heb geen idee of ik daar alleen in ben :P
Je kunt alles wel aan marktonderzoek onderwerpen, laten we niet vergeten dat marketeers als eerste de boodschap aan de man hebben gebracht dat marketing zo ontzettend belangrijk is. Wij van wc-eend... Je kunt ook wel een marktonderzoek beginnen in de categorie 'houdt u van lekker eten?' en dan op basis daarvan lekker eten gaan aanbieden. Veel mensen vinden erwtensoep lekker, moet je eigenlijk wel meer weten? Het is al heel lang een seizoensproduct, heb je meer kennis nodig?

In dit geval zou ik er op bedacht zijn dat het een beetje zo'n product is waar mensen een verwachting bij hebben, van zus en zo moet het ongeveer smaken. Die smaak zal per regio verschillen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 13:32:28 #224
73232 De_Hertog
Aut bibat, aut abeat
pi_87568977
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 13:12 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Je kunt alles wel aan marktonderzoek onderwerpen, laten we niet vergeten dat marketeers als eerste de boodschap aan de man hebben gebracht dat marketing zo ontzettend belangrijk is.
Sorry, mijn post kwam blijkbaar verkeerd over :) Die knipoog-smiley was om aan te tonen dat die opmerking over marktonderzoek niet zo serieus was bedoeld. Ik wilde alleen maar aangeven dat niet alle producten voor iedereen 'seizoensproducten (hoeven te) zijn.
Mary had a little lamb
Then Mary had dessert
pi_87569568
Ik gebruik zelf nauwelijks smilies, maar kennelijk lees ik er ook overheen. Ik wilde slechts even kwijt dat je rekening moet houden met streekgebonden smaakverkeuren, en dat het eerste wat marketeers succesvol hebben verkocht, het idee betreft dat marketing extreem belangrijk is.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_87570037
Ik vind dit topic, en vooral je moed en doorzettingsvermogen echt geweldig Stali _O_

(verkapte dit moet ik blijven volgen)
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 14:58:34 #227
260000 Cat_Tank
Is not amused
pi_87572393
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 14:00 schreef Yashaaaaa het volgende:
Ik vind dit topic, en vooral je moed en doorzettingsvermogen echt geweldig Stali _O_

(verkapte dit moet ik blijven volgen)
Dit :s)
SPACE AND TIME ARE NO OBSTACLE TO CAT_TANK
Cat_Tank is strong
pi_87572484
Heb je ook nagedacht over je boekhouding en hoe je alles belastingtechnisch gaat doen?
Facts don't care about your feelings
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 19:22:22 #229
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_87581839
quote:
Op donderdag 14 oktober 2010 23:47 schreef Stali het volgende:

[..]



Ja, precies en die vind ik dus niets omdat je de aardappel niet proeft en eigenlijk alleen maar vet binnenkrijgt.

Ben nl. toch wel benieuwd waar Manneke Pis zijn Vlaamse friet inkoopt. Wat ik begrepen heb is dat zij wel traditioneel voor- en afbakken. Ze doen iets goed want zijn boven de rivieren razend populair. Wie weet kan ik ook uit hun Vlaamse frietvijver vissen voor achter de hand.

Ga ook SeaofLove aanschrijven en kijken of ik haar erwtensoeprecept kan ontfutselen.

Aankomende week staan hier thuis in ieder geval een paar keer stoofvlees en erwtensoep op het menu. Ik gebruik ze een beetje als laboratoriumproefkonijnen, dus even wat meer gezonds op tafel voordat ze bloedgroep frituurvet krijgen . :D.
Weet niet zeker of het McCain is, maar wel een bekend merk. Heb paar keer gezien dat ze aan het lossen waren. En ga eens rond een uur of 5 naar de Dam in Amsterdam. Daar bakken ze dan echt niet voor hoor bij Manneke Pis :)
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 19:25:16 #230
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_87581932
en als je je snacks ambachtelijk laat maken, het duurdere segment, koop je dan in eerste instantie niet te veel in? Voor het zelfde geld willen ze in het dorp waar je staat goedkoop en is je friet dan al exclusief genoeg. Dan blijf je misschien zitten met je ambachtelijk snacks terwijl je gedwongen die goedkope shit moet verkopen.
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_87586262
Kan niet alles afzonderlijk beantwoorden maar:

Ik ga een cursus bedrijfsadministratie doen en we hebben gelukkig een fiscalist op hoog niveau in de familie. Zal het inderdaad goed moeten leren bijhouden.

Verder ook een cursus HACCP. Denk echt dat dit reuze meevalt, Five_Horizons en omdat het er al eerder gezeten heeft heb je kans dat je in het bestemmingsplan van de gemeente valt.

Bedankt voor het recept N0a. Het scheen vroeger van de niet meer bruikbare paarden van mijnwerkers gemaakt te worden. Weet niet of het zo is maar dit heb ik begrepen. Hier in de regio wordt het tegenwoordig van rundvlees gemaakt. Ik kan heerlijke Franse maken maar moet aankomende week dus echt leren de Vlaamse te maken.

Varkensvlees maak ik uit principe niet klaar en kip vind ik te eng voor in een karretje evenals mosselen. Niet dat iemand ziek raakt en ik mijn boeltje kan inpakken. Heb wel een goede leverancier gevonden voor goede Vlaamse snacks zoals garnalen kroketjes, kaaskroketjes. En The_Hives, daar heb jij absoluut gelijk in. Niet teveel en voornamelijk friet en in het begin aftasten wat nog meer zal lopen.

Uiteraard ga ik zomers geen erwtensoep serveren. :D.
Die specialiteiten zal ik per week willen bekijken aan de hand van wat de inkoopaanbiedingen zijn en naar mijn vermogen het goed te bereiden.

Aan de zomer denk ik nog niet. Wrs. begin ik in de winter en dus meteen in de hardste periode, denk ik. Heb al gekeken naar een oliekachel.
pi_87586596
ik moet hier gepost hebben zodat ik later terug kan vinden waar ik frietjes moet gaan eten (zeker weten dat ik langskom, is me wel een uurtje treinen waard)
"Pools are perfect for holding water"
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 21:19:45 #233
263062 Joosterd
All-Round Fokker.!!
pi_87586639
Misschien als bijverkoop of als de mensen het zelf willen over hun patat.


Heb het nog niet bij veel soorten snack bars gezien maar ik vindt het meesterlijk spul. :D

[ Bericht 0% gewijzigd door Joosterd op 15-10-2010 21:27:59 ]
You have to make the right choice. As long as you don't choose, everything remains possible.
pi_87586913
Vandaag naar de Sligro geweest. Nog niets gekocht, puur ter oriëntatie.

Kan daar geweldig slagen m.b.t. puntzakhouders, strooiers, rollen papier, blusdeken, kassa, strooiers, buffetserveerplateau ( om warm te houden), Ossewit, D&L sauzen, rollen papier, messen, servetten.

Voor alles eigenlijk behalve de puntzakken, kartonnen bakjes, familiezakken en tasjes.
Ze hadden alleen van die standaard zakken en puntzakken met krantenprint. Laatste is leuk maar ik heb echt een heel traditioneel idee in mijn hoofd dus daar moet ik echt nog naar zoeken.

@Joosterd, die kruidenmix wil ik zelf mengen, en inderdaad als keuze aanbieden. Zelf ontdekte ik ook ooit door die potjes dat kruiden inderdaad lekker zijn.
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 21:26:30 #235
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87587026
Voor kruiden zoiets als Herbemare van Dr. Vogel :Y
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 21:32:45 #236
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_87587349
Het idee klinkt fantastisch, laat weten wanneer ik waar kan komen eten, garnalenkroketten O+
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 21:38:17 #237
73232 De_Hertog
Aut bibat, aut abeat
pi_87587658
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 21:24 schreef Stali het volgende:
Ze hadden alleen van die standaard zakken en puntzakken met krantenprint. Laatste is leuk maar ik heb echt een heel traditioneel idee in mijn hoofd dus daar moet ik echt nog naar zoeken.
Puntzakken met krantenprint moet je ook alleen doen voor een zaak met een Engels thema.
Mary had a little lamb
Then Mary had dessert
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 21:39:36 #238
73232 De_Hertog
Aut bibat, aut abeat
pi_87587726
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 21:32 schreef Windigo het volgende:
Het idee klinkt fantastisch, laat weten wanneer ik waar kan komen eten
En dat, wil ook graag een keer een frietje bij je proberen. Niet zo zeer vanwege dat 'communitygevoel' maar gewoon omdat het idee van een ambachtelijk frietje me erg aanstaat. En ik het verhaal erg leuk vind. :)
Mary had a little lamb
Then Mary had dessert
pi_87588030
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 21:12 schreef Stali het volgende:

Verder ook een cursus HACCP. Denk echt dat dit reuze meevalt, Five_Horizons en omdat het er al eerder gezeten heeft heb je kans dat je in het bestemmingsplan van de gemeente valt.


Het gaat mij ook niet om die cursus ;) Maar gewoon vanwege al het papierwerk. Ik ben ondernemer, waarbij je juist niet gebonden wilt zijn aan allerlei voorschriften die allerlei instanties (al dan niet terecht; die discussie wil ik even niet voeren) van je eisen, terwijl je met het échte ondernemen bezig bent)
[b]A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?[/b]
pi_87589645
Makro heeft ook allerlij bakjes en de Deli XL natuurlijk ( bezorgt voornamelijk) en Horesca. Sligro is niet de enige dus ;-)

En ken je lihanboutjes? :9

[ Bericht 0% gewijzigd door Peter op 15-10-2010 22:26:32 ]
dag
pi_87589723
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 22:20 schreef Peter het volgende:

En ken je lihamboutjes? :9
Wat? ik dacht even aan een Suske & Wiske-album van wat jaren terug :@
[b]A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?[/b]
pi_87589968
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 22:22 schreef Five_Horizons het volgende:

[..]



Wat? ik dacht even aan een Suske & Wiske-album van wat jaren terug :@
Lihan

o.a. van Van der Laan snacks ( bij Makro verkrijgbaar en bij de rijdende ijsboeren..)
Gehakt gepaneerd op een stokje. Kan gefrituurd of gebakken :9
dag
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 22:28:21 #243
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87590006
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 22:27 schreef Peter het volgende:

[..]

Lihan
[ afbeelding ]
o.a. van Van der Laan snacks ( bij Makro verkrijgbaar en bij de rijdende ijsboeren..)
Gehakt gepaneerd op een stokje. Kan gefrituurd of gebakken :9
Die hebben ze hier standaard bij elke snackbar, is dat niet normaal?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87590068
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 22:28 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Die hebben ze hier standaard bij elke snackbar, is dat niet normaal?
Hier in het westen zie ik hem toch niet zomaar :@
Heb er zelf een doos van in de vriezer :9
dag
pi_87590127
Je moet er van houden.... laat ik het daar op houden :@
[b]A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?[/b]
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 22:31:44 #246
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87590160
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 22:29 schreef Peter het volgende:

[..]

Hier in het westen zie ik hem toch niet zomaar :@
Heb er zelf een doos van in de vriezer :9
Noord is natuurlijk weer de beste.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87590529
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 21:24 schreef Stali het volgende:
Vandaag naar de Sligro geweest. Nog niets gekocht, puur ter oriëntatie.

Kan daar geweldig slagen m.b.t. puntzakhouders, strooiers, rollen papier, blusdeken, kassa, strooiers, buffetserveerplateau ( om warm te houden), Ossewit, D&L sauzen, rollen papier, messen, servetten.

Voor alles eigenlijk behalve de puntzakken, kartonnen bakjes, familiezakken en tasjes.
Ze hadden alleen van die standaard zakken en puntzakken met krantenprint. Laatste is leuk maar ik heb echt een heel traditioneel idee in mijn hoofd dus daar moet ik echt nog naar zoeken.

@Joosterd, die kruidenmix wil ik zelf mengen, en inderdaad als keuze aanbieden. Zelf ontdekte ik ook ooit door die potjes dat kruiden inderdaad lekker zijn.
Met rundvlees is dat stoofrecept ook lekker. Wissel het af en maak er variaties op met varken, rund en paardenvlees. Schijnt dat paardenvlees in NL sws van "afgeschreven" paarden komt en samen met het feit dat er weinig vraag naar is het zo goedkoop is.

M'n oom vertelde een tijd geleden over kruidenmixen van Verstegen. Hij heeft een eigen winkel gehad en vertelde dat er iemand van Verstegen langs kwam en ze samen een eigen mix samenstelden die hij dan kon bestellen. Misschien alleen handig als je echt heel veel nodig hebt, maar misschien heb je er wat aan.
pi_87694681
Nog wat gebeurd ?
pi_87948059
Alweer nieuws?
Als je hoort hoe het klokje thuis tikt, zit je niet in het café.
pi_87960494
quote:
1s.gif Op maandag 25 oktober 2010 19:15 schreef Chr1st1aan het volgende:
Alweer nieuws?
Tof dat je het vraagt.
Vergunningaanvraag is nog in behandeling. Geen nieuws nog. Reken maar dat ik het meteen zal kicken. Ik wil eerst een vergunning rondkrijgen en dan pas aanschaffen.

Wel gekookt en gebakken thuis. Ik vind het Franse stoofvlees persoonlijk vele malen lekkerder. Duurder ook btw. Lastig dus. Maak intussen nog steeds van frietjes bakken een rocket science. :'). Ik kan het goed.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')