Dat niet, maar deze week valt het wel heel erg tegen. Kijk het nog even aan, kan nog overstappen op de vitatas.quote:Op dinsdag 28 september 2010 15:02 schreef Windigo het volgende:
[..]
Krijg jij al zo lang dingen die je niet lekker vindt dan?
Foei, je eet vegetarisch of je bent vegetariër. Ik neem aan dat er nog geen blaadjes uit je oren groeien . Topics zijn tot nu toe wisselend geweest van recepten/ervaringen uitwisselen, vleesch-baggeraars en andere gesprekjes .quote:Op dinsdag 28 september 2010 15:03 schreef h0neybunnY het volgende:
[..]
Ben ik ook wel benieuwd naar ja .
Zelf ben ik al 11 jaar vegetarisch.
In het begin moest ik nog wel eens in de maand vis eten van m'n moeder en melk drinken . Maar vis eet ik nu ook al zo'n 9 á 10 jaar niet meer (lust het ook gewoon niet). En melk drink ik al zo'n 4 jaar bijna nooit meer. Vind dat niet zo lekker.
Eieren en kaas neem ik ook zelden, zelfde reden .
Foutje !quote:Op dinsdag 28 september 2010 15:28 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Dat niet, maar deze week valt het wel heel erg tegen. Kijk het nog even aan, kan nog overstappen op de vitatas.
[..]
Foei, je eet vegetarisch of je bent vegetariër. Ik neem aan dat er nog geen blaadjes uit je oren groeien . Topics zijn tot nu toe wisselend geweest van recepten/ervaringen uitwisselen, vleesch-baggeraars en andere gesprekjes .
Heej, toffe site! Die kan ik wel gebruiken.quote:Op dinsdag 28 september 2010 14:27 schreef Natalie78 het volgende:
[..]
Hartstikke goed!
Handig topic, eens teruglezen! Voor nu alvast een tip van mij, een weblog waar ik al veel vegetarische recepten vandaan heb die tenminste niet zo ingewikkeld zijn met 1001 ingrediënten en dus betaalbaar en nog best redelijk te doen voor non-keukenprinsessen zoals ikzelf.
http://mamwatetenwevandaag.web-log.nl
mijn vriend vertelde dat het laatst zelfs in een tv-serie stond! Avatar volgens mij Ik heb hem al goed afgericht dat hij het weet als niet vegetariër.quote:Op dinsdag 28 september 2010 15:28 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
Dat niet, maar deze week valt het wel heel erg tegen. Kijk het nog even aan, kan nog overstappen op de vitatas.
[..]
Foei, je eet vegetarisch of je bent vegetariër. Ik neem aan dat er nog geen blaadjes uit je oren groeien . Topics zijn tot nu toe wisselend geweest van recepten/ervaringen uitwisselen, vleesch-baggeraars en andere gesprekjes .
Of wat dacht je van een lekker hapje antibiotica?quote:Op donderdag 30 september 2010 11:12 schreef Windigo het volgende:
Ik eet geen vlees meer vanaf vandaag. Ik lees wéér over allerlei ellende met giftige kippen etc, ik geloof het wel en voor écht goed vlees heb ik geen geld. En deze keer hou ik het wel vol, want ik heb het er echt helemaal mee gehad. Dan maar geen lekker biefstukje op mn bord, ik heb teveel ellende gezien en wil niet weten wat dat in mijn lijf aanricht.
Linkje naar het betreffende artikel: http://www.trouw.nl/nieuw(...)_minister_Klink.html
Kip eten is veilig ja, ja. Ik vraag me af wat die resistente bacterieën in mijn lijf doen?
Ja precies daar dacht ik dus ook al aan Ik hoef geen gif meer op mijn bord.quote:Op donderdag 30 september 2010 12:16 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Of wat dacht je van een lekker hapje antibiotica?
De wat?quote:Op donderdag 30 september 2010 11:33 schreef mjan het volgende:
4 oktober is de officiële opening van de vegetarische slager trouwens in Den Haag. Ben wel benieuwd of dat wat is.
Thanks voor de link, zo eens even kijken! En nee het zit helaas niet bij me in de buurt, voor Ekoplaza reis ik (onder andere speciaal) naar Den Haag. Al hebben we hier ook een fijne en supergrote biologische winkel met een behoorlijk vegetarisch en veganistisch assortiment. Mocht je eens in Rotterdam zijn, echt een bezoekje waard.quote:Op donderdag 30 september 2010 14:34 schreef douche-eendje het volgende:
Odin voor 1-2 personen is met een grote eter erg weinig. Ik kan er wel even mee doen in mijn eentje, maar veel is het niet. Je kunt het wel eerst proberen met een 1-2 personenpakket, je kunt namelijk altijd wisselen van pakket.
Natalie, is een slager die geen vlees verkoopt (www.devegetarischeslager.nl ):). Fijn dat er bij jou nog wel een Ekoplaza zit, die in Alkmaar is dicht omdat de huur van het pand niet meer op te brengen was. Erg jammer, want het was wel een erg fijne winkel.
Haha, ik vraag me af of dat restaurantdeel nog bestaat? Nog nooit van gehoord eigenlijk. De toko Siesan zelf is er in ieder geval nog wel; vond het wel een grappig winkeltje.quote:Op donderdag 30 september 2010 15:11 schreef Natalie78 het volgende:
Via de Twitter van die Vegetarische Slager kwam ik op een Toko in Den Haag terecht. Ik hoop dat de koks daar beter zijn dan de webmaster...pop up bij binnengaan van de website over de opening op 1 april 2006.
http://siesan.nl/kortingsbon.jpg
Wat je reden ook is, in ieder geval tof dat je het ook gaat proberen!quote:Op donderdag 30 september 2010 12:20 schreef Windigo het volgende:
[..]
Ja precies daar dacht ik dus ook al aan Ik hoef geen gif meer op mijn bord.
Sylvia witteman heeft getwitterd dat ze daar misselijk van is geworden, en haar vijf kinderen ook Ze mogen hem dus nog even verder testenquote:Op zondag 3 oktober 2010 15:22 schreef rijsttafel het volgende:
Een item over de nieuwe vleesvervanger:
http://www.eenvandaag.nl/(...)s_meer_op_echt_vlees
Beetje jammer dat het in dat item weer eens lijkt alsof je niet volwaardig kunt koken zonder vlees of vleesvervanger, maar goed.
Heb je gezien hoeveel ze aten? Dan zou ik ook misselijk worden.quote:Op zondag 3 oktober 2010 15:49 schreef Windigo het volgende:
[..]
Sylvia witteman heeft getwitterd dat ze daar misselijk van is geworden, en haar vijf kinderen ook Ze mogen hem dus nog even verder testen
Moet je even deze aflevering van de wilde keuken kijken.quote:Op maandag 4 oktober 2010 12:13 schreef Principessa.Farfallus het volgende:
Hoe zit het eigenlijk met melk? Is dat ook zielig?
Serieuze vraag hoor!
Ik hoorde namelijk dat er geitenlammetjes werden geboren en daarna afgemaakt zodat de moeder melk bleef geven en ik geitenkaas kan eten !
Hier thuis doet dit recept het altijd goed, is ook makkelijk naar smaak aan te passen.quote:Op donderdag 30 september 2010 14:31 schreef frame-saw het volgende:
Iemand een lekker recept voor bonenburgers? Zoals bij de Mac in Engeland, die zijn echt heerlijk maar weet niet zeker of het bonenburgers zijn.
Of hoe maak je een krokant laagje?
ah, nu je terug bent kan ik je er wat over vragen heb ze laatst eindelijk gemaakt maar kreeg ze lastig krokant bruin, met wat olie gewoon in de koekenpan.. vraag me af wat ik verkeerd doe.. onderkant werd vrij snel (ook op laag gas) donker, maar de zijkanten bleven 'groen'. En op de zijkant houden was nogal riskant ivm de breekbaarheid...quote:Op dinsdag 5 oktober 2010 09:05 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Hier thuis doet dit recept het altijd goed, is ook makkelijk naar smaak aan te passen.
Voor degenen met bloemkool in hun pakket: ik ben er ook niet zo dol op, maar heb een paar maanden geleden dit recept geprobeerd en dat was best goed te pruimen! Alles met tahin is lekker
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |