Ik vind elke vorm van Cup a Soup vies.quote:Op zaterdag 25 september 2010 16:12 schreef Sarabi het volgende:
is die lekker?
ik heb eigenlijk altijd alleen maar tomatensoep
*is een klein kind*
Ik had ook niet verwacht dat ook maar iemand uit Cul het lekker zou vindenquote:Op zaterdag 25 september 2010 16:15 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vind elke vorm van Cup a Soup vies.
joepiequote:
zeker niet lekker nee. de enige die nog enigszins draaglijk is is tomaten cremequote:Op zaterdag 25 september 2010 16:16 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Ik had ook niet verwacht dat ook maar iemand uit Cul het lekker zou vinden
???quote:Op zaterdag 25 september 2010 16:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
joepie![]()
heb je net gepm'd, gooi maar weg. welterusten
Ik vind het wel lekker.quote:Op zaterdag 25 september 2010 16:16 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Ik had ook niet verwacht dat ook maar iemand uit Cul het lekker zou vinden
quote:Op zaterdag 25 september 2010 16:21 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Ik vind het wel lekker.Mononatriumglutamaat FTW
Oequote:Op zaterdag 25 september 2010 16:29 schreef Stereotomy het volgende:
[ afbeelding ]
Koninginnesoep
http://www.coquinaria.nl/recepten/07.2histrecept.htm
Aspergesoep vind ik ook lekker. Alle witte soepjes vind ik lekker.
Hoe laat kan ik aanschuiven?quote:Op zaterdag 25 september 2010 16:32 schreef golfer het volgende:
Mise-an-place is klaar.
Het wordt een soort Japanse (zelfverzonnen) maaltijdsalade met in knoflook gebakken gamba's, kogelbiefstukreepjes, kastanjechampignons, geroosterde sesamzaadjes, taugé, jonge bladsla en een dressing van vissaus, limoensap, olijfolie, Japanse soja, balsamicoazijn en sambal.
Hier nog eentje iddquote:
Kom maar om 6 uur even aanschuiven.quote:
nom! dat eet ik morgen, met een sucadelappenstoofpotjequote:Op zaterdag 25 september 2010 16:41 schreef PdeHoog het volgende:
Ik ga maar beginnen aan de zuurkool want ik heb echt flinke trek nu
En daarbij gaat de fles SteerSaké openquote:Op zaterdag 25 september 2010 16:32 schreef golfer het volgende:
Mise-an-place is klaar.
Het wordt een soort Japanse (zelfverzonnen) maaltijdsalade met in knoflook gebakken gamba's, kogelbiefstukreepjes, kastanjechampignons, geroosterde sesamzaadjes, taugé, jonge bladsla en een dressing van vissaus, limoensap, olijfolie, Japanse soja, balsamicoazijn en sambal.
Proostquote:Op zaterdag 25 september 2010 16:54 schreef Bluezz het volgende:
[..]
En daarbij gaat de fles SteerSaké open
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |