Celis White kun je in bijna iedere bierwinkel krijgenquote:Op vrijdag 24 september 2010 16:07 schreef avw1982 het volgende:
En hier verder.
Weet trouwens iemand waar je Celis white kan krijgen?
Even plaatje erbij om het op te leuken. Biertje met goede herinneringen.
[ afbeelding ]
Maar dit topic gaat niet over bier maar over speciaalbier.quote:Op vrijdag 24 september 2010 16:06 schreef avw1982 het volgende:
[..]
Lol, je had gewoon gelijk hoor. Als iets pils is, is het ook bier.
Ik meen dat ik die hier heb staan, meegenomen uit Frankrijkquote:Op vrijdag 24 september 2010 16:20 schreef helemaaldewegkwijt het volgende:
Mijn all-time-favourite is Duchesse de Bourgogne
Deze robijnrode juweel wordt gebrouwen met diep gebrand gerstemout en overjaarse hoppen met een laag bitterheidsgehalte. Duchesse de Bourgogne is een zoet, fruitig bier met een aangename fris-zurige eikenhouten afdronk
*bookmarked*quote:Op zaterdag 25 september 2010 01:18 schreef OnCraintDégun het volgende:
Misschien bij berts bierhuis in Utrecht
http://www.bertsbierhuis.nl/
Maredsous vind ik erg lekkerquote:Op zaterdag 25 september 2010 16:20 schreef bear87 het volgende:
[..]
Ik meen dat ik die hier heb staan, meegenomen uit Frankrijk![]()
Vanavond heb ik dit op het menu staan:
-Mardesous Blond.
-Jopen extra stout.
Ken ze allebei nog niet, is het te drinken?
Een peperquote:Op zondag 26 september 2010 23:45 schreef chufi het volgende:
Wat is die chipotie eigenlijk.... ? Paprika of een Peper(dat dus) Tos toch al herfstachtig ...
Waar heb je die gescored eigenlijk?quote:Op zondag 26 september 2010 23:41 schreef Curchulain het volgende:
Eergisteren [ link | afbeelding ] op... aanvankelijk niet echt onder de indruk, totdat de chipotle zijn werk ging doen... een heerlijk warm gevoel in de mond. Waarschijnlijk nog beter te doen als het herfstweer is.
Het is een Mexicaanse pepersoort, en vrij scherp ook. Maar bij dit bier is dat niet zo sterk, gewoon lekker warm.quote:Op zondag 26 september 2010 23:45 schreef chufi het volgende:
Wat is die chipotie eigenlijk.... ? Paprika of een Peper(dat dus) Tos toch al herfstachtig ...
Inderdaad, die binnenkort weer een keer halen. Van het weekend de La Trappe Dubbel en Tripel op. Beide smaken goed, alleen mijn voorkeur gaat uit naar de Dubbel.quote:Op zondag 26 september 2010 00:42 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Maredsous 10 is ook erg lekker
Het is een Amerikaans bier... dat zou genoeg moeten zeggen over de temperatuurquote:Op maandag 27 september 2010 00:02 schreef chufi het volgende:
Wordt al tiempo gesreveerd dan ? Tis hier nu 10 graden... in Amsterdam dan
Die volg ik niet?quote:Op maandag 27 september 2010 14:56 schreef Curchulain het volgende:
[..]
Het is een Amerikaans bier... dat zou genoeg moeten zeggen over de temperatuur
Ik ben volgens mij nog geen enkel Amerikaans bier tegengekomen dat niet standaard beneden 10 graden geschonken werd...quote:
Sam Adams wordt vaak wat warmer geschonkenquote:Op maandag 27 september 2010 16:46 schreef Curchulain het volgende:
[..]
Ik ben volgens mij nog geen enkel Amerikaans bier tegengekomen dat niet standaard beneden 10 graden geschonken werd...
Dat zal wel van de soort Sam Adams afhangen. Ik heb zelf alleen de Boston Lager en de Boston Ale op, en die waren allebei flink gekoeld.quote:Op maandag 27 september 2010 17:22 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Sam Adams wordt vaak wat warmer geschonken
Zolang de smaak goed is, heb ik niets tegen sterk. Dan is zelfs iets warmer dan aangeraden geen probleem. Maar dat gaat in mijn geval voornamelijk op voor de echt donkere bieren.quote:Persoonlijk vind ik het niet erg dat ze zo fris worden geschonken want ze hebben vaak hele sterke smaken en die worden wel iets afgezwakt op die manier
Het bo(c)kbier seizon begint idd weer. Nog maar een maandje wachten tot het bokbierfestivalquote:Op maandag 27 september 2010 21:15 schreef travelman het volgende:
Gisteren had de lokale kroeg een 'La Chouffe' dag; ik kende de La Chouffe al; nu de Mc, Houblon, N' Ice en Bok mogen proeven!! Goed spul!!
De Houblon is verreweg mijn favorietquote:Op maandag 27 september 2010 21:15 schreef travelman het volgende:
Gisteren had de lokale kroeg een 'La Chouffe' dag; ik kende de La Chouffe al; nu de Mc, Houblon, N' Ice en Bok mogen proeven!! Goed spul!!
Had ik dat geweten, ik dacht dat het zo hoorde.quote:Op dinsdag 28 september 2010 13:06 schreef Nembrionic het volgende:
Zuur? Ik zou zeggen: probeer nog wat IPA's her en der want zurig als oud afwaswater is echt niet de bedoeling
Lijkt me meer dat de tap niet schoon is.
Nederlandse bescheidenheid om niet gewoon wat nieuws te bestellen zeggen dat het niet te zuipen isquote:Op dinsdag 28 september 2010 13:16 schreef Frollo het volgende:
[..]
Had ik dat geweten, ik dacht dat het zo hoorde.
De smerigste halve liter van m'n leven.
Anchor Old Foghorn, inderdaad errug lekker.quote:Op zaterdag 2 oktober 2010 12:08 schreef _Flea_ het volgende:
In Nijmegen zijn ook veel plekken om speciale bieren te drinken. In De Blauw Hand heb ik toen Old Foghorn gedronken. Wat een heerlijk bier was dat!
Geloof iets van +/- 10% en met een lichte Engelse drop nasmaak. Lekker was dat!
Heb het hier nog niet kunnen vinden in fles.
Enig idee waar je dat in NL kan kopen?quote:Op zondag 3 oktober 2010 02:52 schreef Curchulain het volgende:
[..]
Anchor Old Foghorn, inderdaad errug lekker.
Volgens de website heeft Bert's Bierhuis in Utrecht 'm. Anders geen idee. Zo vaak kom ik niet in NL.quote:Op zondag 3 oktober 2010 12:11 schreef _Flea_ het volgende:
[..]
Enig idee waar je dat in NL kan kopen?
Is dat een houdbaarheidsdatum? Ik dacht dat die nummers er voor de decoratie op stondenquote:Op vrijdag 8 oktober 2010 14:10 schreef Nembrionic het volgende:
Gisteravond mogen genieten van een Caracole Nostradamus die goed was tot 2009
Op voedsel/drinken staat altijd een houdbaarheidsdatumquote:Op zondag 10 oktober 2010 00:50 schreef Curchulain het volgende:
[..]
Is dat een houdbaarheidsdatum? Ik dacht dat die nummers er voor de decoratie op stonden![]()
Schijnt wel de moeite te zijn, maar ben er zelf nog nooit geweest (ook al is het maar zo'n 10km ver). Vlakbij heb je de Vismarkt, een klein gezellig pleintje met imo de leukere cafés van Mechelen.quote:Op maandag 11 oktober 2010 11:40 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Op voedsel/drinken staat altijd een houdbaarheidsdatum
Met onze kroeg hebben we in november een dagtripje naar brouwerij Het Anker(Gouden Carolus). Ik heb er zin an
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Jusqu'ici tout va bien
quote:Op maandag 11 oktober 2010 12:00 schreef Quannum het volgende:
[..]
Schijnt wel de moeite te zijn, maar ben er zelf nog nooit geweest (ook al is het maar zo'n 10km ver). Vlakbij heb je de Vismarkt, een klein gezellig pleintje met imo de leukere cafés van Mechelen.
We gaan aan het einde van de we dag gewoon terugSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bedankt voor de kroegtips trouwens..die zullen we vast nog wel even aandoen
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
Its Kili time!quote:Op vrijdag 24 september 2010 16:07 schreef avw1982 het volgende:
En hier verder.
Weet trouwens iemand waar je Celis white kan krijgen?
Even plaatje erbij om het op te leuken. Biertje met goede herinneringen.
[ afbeeldi
Mg ]
Jazekerquote:Op dinsdag 12 oktober 2010 23:29 schreef robuust89 het volgende:
[..]
Its Kili time!dat vond ik wel lekker :p
Vraag; wat Brewdog maakt, kan je dat ook schalen onder speciaalbier?
Het was ook lekker, zeker als je daarvoor de kili zelf heb beklommen.quote:Op dinsdag 12 oktober 2010 23:29 schreef robuust89 het volgende:
[..]
Its Kili time!dat vond ik wel lekker :p
Vraag; wat Brewdog maakt, kan je dat ook schalen onder speciaalbier?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |