abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 9 oktober 2010 @ 08:51:35 #251
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_87349772
Gefeliciteerd *O* Ben je gevraagd?
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_87356526
Is het eigenlijk gebruikelijk dat de bruidegom de kleur van de jurk weet? Ik heb net een stukje stof ontvangen van mijn jurk en mijn vriend is doodnieuwsgierig. Komt ook een beetje omdat ik hem heb gezegd dat mijn jurk paars is :')
pi_87356667
quote:
Op zaterdag 9 oktober 2010 14:48 schreef Raissa het volgende:
Is het eigenlijk gebruikelijk dat de bruidegom de kleur van de jurk weet? Ik heb net een stukje stof ontvangen van mijn jurk en mijn vriend is doodnieuwsgierig. Komt ook een beetje omdat ik hem heb gezegd dat mijn jurk paars is :')
Mijn man ging met mijn schoonmoeder een pak uitzoeken en ik heb haar dat staaltje van de stof meegegeven. Zo kon zij bepalen of de kleur van het pak er goed bij zou passen en bleef het voor hem een verrassing.
pi_87357317
Ik ben net voor het eerst jurken gaan passen *)

Ik heb er zeven gepast maar kon eigenlijk na nummer 1 wel ophouden. Werkelijk een bril-jan-te jurk en hij stond belachelijk goed (al zeg ik zelf :') ).

En aangezien hier zover ik weet toch geen kip meeleest (voor wie het ook nog per se geheim moet blijven dan ;)) en er toch nog niets bepaald is (want ik ga binnenkort in een andere zaak ook nog jurken van andere merken passen), show ik 'm hier ook even:



Maar trouwen in het zwart zie ik niet zo zitten. Dus als ie 't wordt, dan in een lichte kleur (ivoor-ish).

O+

Maar in het kader van dunne ijslagen na één nacht heb ik nog geen beslissingen genomen. Ik heb wel al utlieme schoenen gevonden, geloof ik:

pi_87358776
Haha Jentin wat grappig, nog 'geen beslissingen genomen', maar al wél de ultieme schoenen gevonden! O+

Wij zijn vanmorgen weer terug gekeerd van Honeymoon. Ik zag dat er inmiddels een aantal nieuw verloofden en getrouwden bij gekomen zijn, maar helaas ben ik de tel nog een beetje bijster. In ieder geval van harte gefeliciteerd allemaal!
De foto's van Tahiti zijn me wél bijgebleven, leuk om te zien hoe het er daar nou aan toe gaat. Het ziet er uit als een dag die je niet snel zal vergeten!! Uiteraard ook van harte gefeliciteerd!

Er was bij thuiskomst nog geen bericht van de fotografe, dus de officiele foto's laten nog even op zich wachten. Omdat het al met al een wedding-week was denk ik dat het hele verhaal misschien een beetje te lang wordt voor hier. Wie echt geintereseerd is, ik heb alvast een stukje op onze site geschreven: www.LivingEA.com

Een samenvatting van de échte trouwdag:
Het thema van onze dag was:'Better Together', niet alleen wij tweeën, maar ook met en door de mensen om ons heen. We wilden dan ook graag een heel kleine, intieme en persoonlijke bruiloft, en dat is aardig gelukt vinden wij zelf.
De hele dag vond plaats in een lodge die we volledig hadden afgehuurd. Om daar te komen moet je eerst een 1,5 uur hobbelen over een zandweg, maar het landschap en de uitzichten zijn fantastisch.
De ceremonie vond plaats bij een stroompje op een open plek onder een stel bomen, echt het gevoel van een 'regenwoud'. De ceremonie zelf was wat je noemt 'kort maar krachtig' (denk in totaal 3 minuten) maar daar waren we op voorbereid, en daarom hadden we de beide vaders gevraagd een speech voor te bereiden, dat maakte het geheel heel bijzonder. De ambtenaar heeft het in die 3 minuten toch nog voor elkaar gekregen om de hele boel in de war te schoppen, verkeerde papieren, verkeerde getuigen enzovoorts, dus dat moeten we allemaal nog even recht gaan zetten weer, haha TIA! (This Is Africa)

Na de ceremonie was er een toost en gelegenheid tot feliciteren, en daarna vertrokken we allemaal naar een open plek in het bos dichter bij de lodge waar een Bushdiner op ons wachtte. Tussen de gangen door veel speeches, en de volle maan op de achtergrond!

Na het bushdiner was het tijd voor feest! De dansvloer was op de veranda van de lodge, de bar en het loungegedeelte waren binnen bij de open haard!

We hadden een aantal verassingen voor de gasten bedacht, en die waren stuk voor stuk een groot succes. Zo was er voor ieder aanwezig kind een tasje met wat speelgoed en snoepgoed om de ceremonie wat leuker te maken, voor de volwassenen waren er geborduurde zakdoekjes die door heren én dames gretig zijn gebruikt om traantjes weg te deppen. Om lekker cool te blijven waren er ook waaiertjes met op de achterkant wat wist-u-datjes.
Bij het bushdiner waren er daarintegen juist geborduurde dekentjes om warm te blijven en op de dansvloer stond een mand slippers tegen de zere voetjes! De officiele 'give-aways' waren lampjes van gerecyclde koffieblikjes, en het effect van al die lampjes bij het diner (er stond er een op ieders bord) was héél grappig. Bij de bar/ loungearea hing en fotowand met darop van iedere gast minstens één foto en daartussen de tekst 'We are so good together'. Dat was een echt succes!

Nu raak ik toch nog in de verleiding om te vertellen over de 'receptie' de volgende dag die eigenlijk een brunch aan het meer was, en waar wij per boot arriveerden, of over de safari in de dagen daarna waarbij we voor iedere gast een hoedje van palmblad hadden, en een verassings 'bushbreakfast', maar het is nu al een véél langer stuk geworden dan ik van plan was.
Het is wel duidelijk denk ik, wij genieten nog steeds na!
een heel lief, braaf, aardig, keurig, net en onschuldig meisje...
pi_87359539
elvy ik heb het verhaal op jullie website ook gelezen, echt wat geweldig allemaal O+ O+
"Wie niet gelooft in wonderen, is geen realist."
pi_87362973
elvy, ik heb even je weblog bekeken, wat een fantastische droombruiloft hebben jullie gehad! Ik weet zeker dat het voor alle aanwezigen een unieke ervaring was! O+
One of the least benightedly unintelligent life forms it has been my profound lack of pleasure not to be able to avoid meeting.
pi_87363825
quote:
Op zaterdag 9 oktober 2010 15:29 schreef Jentin het volgende:
Maar in het kader van dunne ijslagen na één nacht heb ik nog geen beslissingen genomen. Ik heb wel al utlieme schoenen gevonden, geloof ik:

[ afbeelding ]
Mooie jurk hoor!

Die schoenen zou ik wel even passen en goed voelen, ik vond zelf schoenen met zo'n missende zijkant erg onprettig zitten..
pi_87379737
Elvy, wat een verhaal en wat een mooie plaatjes!

Raissa: ik heb die schoenen gisteren gepast, het waren mijn 'passchoenen' zeg maar. Ik mocht er zo'n 2,5 uur op rondbanjeren, en dat ging heerlijk. Ik heb de zijkantjes niet gemist in ieder geval. En ze zijn heel zacht van binnen, alsof ze gevoerd zijn ofzo? Maar goed, wie weet wat ik nog tegenkom. Ik vond ze wel erg gaaf in elk geval :).
  Redactie Frontpage / Sport zondag 10 oktober 2010 @ 11:55:37 #260
54593 crew  Olga
Cheese
pi_87379852
quote:
Op vrijdag 8 oktober 2010 21:43 schreef Leigh het volgende:
steenz & ik zijn verloofd! ^)
:o

Gefeliciteerd *O* :*

En ik blijf het tof vinden dat jullie elkaar voor het eerst bij mij ontmoeten :P
Genealogie: Niet alleen voor oude knarren
  dinsdag 12 oktober 2010 @ 12:34:22 #261
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_87453050
Zojuist even de gemeente gebeld en onze nieuwe trouwdatum is geen probleem *O*
Ik heb geen idee hoe ik de fok-wiki moet aanpassen, dus als iemand die dat wel kan de trouwdatum van mij en DirtyHarry zou willen veranderen naar 3 juni 2011? O+

3 juni is overigens de verjaardag van opa die 1,5 jaar geleden overleden is, dus hij is er zo ook nog een beetje bij :) Toen hij ziek werd wist ik al dat ik DiryHarry ten huwelijk zou gaan vragen en het was ook duidelijk dat hij nog maar een aantal weken te leven had. Ik heb hem toen in het ziekenhuis tijdens een van zijn heldere momenten verteld dat ik mijn vriend ten huwelijk ging vragen. Dat vond hij echt geweldig om te horen, hij zei ook dat DirtyHarry een goede man voor mij is O+

Ik drukte hem toen op het hart dat hij het aan niemand mocht vertellen en hij beloofde ook dat hij niemand iets zou zeggen, oma ook niet. Maar omdat hij zo verward was dacht ik dat hij het sowieso snel weer zou vergeten. Maar een week later toen mijn moeder bij hem was (zij wist ook van mijn aanzoeksplan), zei hij nog dat hij het zo leuk vond en het ook aan niemand heeft verteld. Vond ik toch heel bijzonder. Een kleine twee weken nadat ik het hem had verteld, is hij overleden.

Voelde heel erg aan alsof ik net op tijd was met vertellen, de laatste keer dat ik hem zag, twee dagen voor hij stierf, was hij bijna niet meer aanspreekbaar en hallucineerde hij veel. Voelt toch alsof ik een beetje zijn zegen heb meegekregen en dat maakt de keuze voor 3 juni nu nog mooier O+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_87467053
quote:
Op zaterdag 9 oktober 2010 08:51 schreef Chanty het volgende:
Gefeliciteerd *O* Ben je gevraagd?
Uhhuh!
Op de avond dat we 5 jaar samen waren (afgelopen vrijdag dus) :D
En zaterdag meteen naar Parijs. We komen net terug :)
Liej
pi_87467095
quote:
Op zondag 10 oktober 2010 11:55 schreef Olga het volgende:

[..]



:o

Gefeliciteerd *O* :*

En ik blijf het tof vinden dat jullie elkaar voor het eerst bij mij ontmoeten :P
Very true!
Had ik die bezem bij me :')
Liej
  dinsdag 12 oktober 2010 @ 19:52:30 #264
189732 Niara
Whooo hooo!
pi_87468543
Wow elvy, dat klinkt echt als een sprookje! Gefeliciteerd!
En gefeliciteerd Leigh :D
pi_87485931
Wij zijn eruit qua locatie. En met de gemeente is het ook geregeld.

Alleen trouwen we nu in een andere plaats dan we wonen en nu las ik de site van die gemeente dit over ondertrouw:

De eerste officiële stap is de ‘ondertrouw’. Met ‘ondertrouw’ wordt ook de aangifte geregistreerd partnerschap bedoeld. Dit is het moment waarop wordt vastgesteld of u een huwelijk of een geregistreerd partnerschap kunt en mag aangaan. Daarnaast zullen we een aantal zaken over de ceremonie bespreken en geven wij u hier de gelegenheid om een voorkeur voor een trouwambtenaar uit te spreken.

Het is vereist dat tenminste één van u in plaats X woont en u kunt dit minimaal twee weken en maximaal één jaar van tevoren doen. De aangifte is maximaal één jaar geldig. Om praktische redenen kunt u het beste zes tot acht weken voor de datum van uw huwelijk/geregistreerd partnerschap in ondertrouw gaan.

Moet je dan weer in ondertrouw in de gemeente waar je woont???
pi_87486015
Wij gaan 11 november in ondertrouw, dan zijn we precies 3 jaar bij elkaar O+

Zijn nog aan het kijken voor een goede locatie voor de kleine receptie die we willen houden. We hebben wel al de jurk en accesoires, taart, bedankjes, trouwkaarten, ringen, trouwauto :)
Haters gonna hate.
pi_87487314
@Stansfield: je moet in ondertrouw in de gemeente waar jij of je partner woont...

Mijn vriend woont in Hilversum, daar zijn we in ondertrouw gegaan..

We trouwen in Vollenhove, gemeente Steenwijkerland en daar hebben we volgende week vrijdag een afspraak om alle spullen in te leveren en wat dingen door te spreken :)
"Wie niet gelooft in wonderen, is geen realist."
pi_87487480
quote:
Op woensdag 13 oktober 2010 10:04 schreef progje het volgende:
@Stansfield: je moet in ondertrouw in de gemeente waar jij of je partner woont...

Mijn vriend woont in Hilversum, daar zijn we in ondertrouw gegaan..

We trouwen in Vollenhove, gemeente Steenwijkerland en daar hebben we volgende week vrijdag een afspraak om alle spullen in te leveren en wat dingen door te spreken :)
aha dus in ondertrouw in de gemeente waar je woont, en de huwlijksvoltrekking regel je in de gemeente waar je gaat trouwen.
pi_87488348
Ik heb m'n jurk *O* !
  woensdag 13 oktober 2010 @ 14:08:35 #270
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_87494768
quote:
Op woensdag 13 oktober 2010 10:12 schreef Stansfield het volgende:

[..]

aha dus in ondertrouw in de gemeente waar je woont, en de huwlijksvoltrekking regel je in de gemeente waar je gaat trouwen.
Klopt, en dat levert een heel gedoe op :') Tenminste bij ons omdat alle betrokken partijen telkens een ander verhaal ophangen over de procedure :+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  woensdag 13 oktober 2010 @ 14:17:24 #271
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_87495110
Mooi verhaal over je opa Chanty, best bijzonder zo met die datum O+
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_87495461
quote:
Op woensdag 13 oktober 2010 10:47 schreef Jentin het volgende:
Ik heb m'n jurk *O* !
pics??? ;)

ennuh.. gefeliciteerd!!

ik ben wel blij dat wij gaan trouwen in de gemeente waar we wonen.. de ondertrouw is dus ook in dezelfde gemeente.. levert weer 1 stresspuntje minder op ;)

Af en toe denk ik : "nu alleen de jurk nog en dan is het klaar", maar pff.. nog zooveel tedoen! ;)
mijn(ons) lijstje:
- Save-the-date email
- foto's laten maken
- "kaart" opmaken
- email adressen verzamelen
- ceremonie
- Tantes vragen of zij de ceremonie willen "begeleiden"
- met tantes muziek / teksten uitzoeken
- ceremonie boekje maken
- uitnodigingen
-voorkant maken ( O+)
- Tekst bedenken ( wie, wat, waar, verschillende uitnodigingen voor daggasten, ceremonie gasten en receptie gasten)
- definitieve gastenlijst
- Adressenlijst opstellen
- Kleding
- DE jurk vinden
- alle bijbehorende zooi (schoenen, sluier ( op aanvraag O+, de romanticus ;) ), hoedje , goede pantykousen/hold-ups/panty's ( ik heb een hekel an die dingen en om nou de halve dag je panty op te staan hijsen ;( ), evt lingerie)
- HET pak vinden
- de RINGEN
- bestellen en ophalen in londen ( *O* te combineren met bezoekje aan vriendinnetje)
- Een auto
- de bloemen
- alles doorspreken met de ceremonie meester
-kadootjes /bedankjes ceremonie meester & getuigen

en dan ben ik er nog niet! arrgghh..
( ja ja.. nog 7 maanden, maar ik heb graag alles goed geregeld :@ )

[ Bericht 69% gewijzigd door Barretje80 op 13-10-2010 14:40:18 ]

Vrouwen weten dondersgoed wanneer mannen buitenspel staan...
A kiss is a lovely trick, designed by nature, to stop words when speech becomes superfluous
pi_87508991
Zo... dan kom je er achter hoevel je moet regelen met trouwen (:
It's a way of dealing with all the feeling. keep believing in dreams.
pi_87601074
Wij gaan vandaag of morgen eens wandeling doen langs een paar trouwlocaties. Eens zien of het wat is :)
Liej
pi_87601546
Zo Barretje, wat een lijst nog ;)!

Leigh, hebben jullie al een stiekeme voorkeur?

De jurk, ik heb geen goed plaatje. Hij staat nergens online (nee, echt niet, ik heb de fabrikant of hoe je dat ook noemt gemaild voor een plaatje, en dat is echt schuwlelijk :')). En verder heb ik alleen foto's met mezelf erin, en die bewaar ik ook nog even voor mezelf. (Bovendien: de pasjurk was maat 38 en mijn lijf duidelijk niet ;))

Maar ik hou ervan O+ Het passen was ook superleuk, toevallig was ik deze keer alleen met m'n moeder en die moest heel hard huilen, een beetje zo: O+ + :'( + :o + *O* En toen ik gekozen had, kregen we roze champagne en chocolaatjes enzo *) Het is gewoon bijna jammer dat ik m'n jurk nu al heb ;).

Ik heb overigens wel een plaatje van de nummer twee ;):



'Mylie' van Maggie Sottero.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')