romski | vrijdag 17 september 2010 @ 21:17 |
Kaasverslaving. Niet kunnen eten zonder kaas, kaas in en overal op, stiekem kaas snoepen, kaas kopen ook heb je hem niet nodig. Ook andere soorten kaas inslaan en daar in zwelgen en tot slot natuurlijk veel te dik worden en een te hoge bloeddruk omdat kaas, vooral oude en de meest favoriete, tamelijk veel zout bevat. Nu vind ik die van Milner 30+ gerijpt wel lekker, 18% vet (ipv 32% van beemster ![]() Maargoed.. Ik wil enkele kilo's afvallen, alleen die milner is nogal duur. Ik heb 30+ kaas geprobeert van de lidl en de aldi en van andere merkenvan bijv. c1000, alleen dat zijn net plakken rubber. Dan helemaal niet te spreken over 20+ kaas!! Wie heeft er nog meer een kaasverslaving? ![]() [ Bericht 5% gewijzigd door romski op 17-09-2010 21:58:23 ] | |
Rewimo | vrijdag 17 september 2010 @ 21:18 |
Jonge kaas ![]() Geitenkaas ![]() | |
FruitenCo | vrijdag 17 september 2010 @ 21:19 |
http://www.kaas.nl/kaas_verslaving.html ? | |
Hyman | vrijdag 17 september 2010 @ 21:19 |
Oude kaas op een knäckebröd ![]() | |
DuchessX | vrijdag 17 september 2010 @ 21:21 |
quote:Copy/paste in de openingspost ![]() Mįįr kaas is idd erg lekker. Graskaas ![]() | |
oranjekoek | vrijdag 17 september 2010 @ 21:24 |
![]() ![]() | |
L-ascorbinezuur | vrijdag 17 september 2010 @ 21:25 |
quote: ![]() | |
oranjekoek | vrijdag 17 september 2010 @ 21:29 |
quote:haha! Dat is dan wel weer extreem. | |
romski | vrijdag 17 september 2010 @ 21:31 |
quote:Copy/paste ? Ja 1 alinea. Dusss?? Nu vroeg ik niet eens of je wou googlen. dat had ik zelf al gedaan. Jullie lijken wel aivd'ers! En voor mijn overtuiging::Het bestaat dus echt! Kaasverslaving. | |
Rubber_Johnny | vrijdag 17 september 2010 @ 21:31 |
Meld hier of je van kaas houdt. | |
romski | vrijdag 17 september 2010 @ 21:33 |
quote:Fok!-inspecteur van de veiligheidsdienst? | |
romski | vrijdag 17 september 2010 @ 21:34 |
quote:Niet, want het gaat hier om verslaving en gezondheid. | |
Mirjam | vrijdag 17 september 2010 @ 21:36 |
verslaving? ![]() ik kan niet zonder kaas ![]() kaas is lekker, nomnomnom ![]() maar een verslaving? ![]() --> CUL trouwens, terwijl ik wat parmaham met geitenkaas eet ![]() | |
romski | vrijdag 17 september 2010 @ 21:43 |
quote:Tsja, kaasverslavingen gaan meestal samen met rauwe ham/schwarzwalder schinken/boerenlandham luchtgedroogt.. Probeer eens; een rolletje rauwe ham, blokje monchou en een reepje rode rode paprika. ![]() | |
Mirjam | vrijdag 17 september 2010 @ 21:44 |
quote:die ken ik idd, al laat ik de paprika weg wegens bah, maar die is idd heel lekker ![]() ik smeer altijd van die zachte geitenkaas van president ofzo in de ham en rol het op ![]() | |
oranjekoek | vrijdag 17 september 2010 @ 21:44 |
quote:Nee, geen verslaving, ik eet het wel veel maar ben niet verslaafd ![]() | |
Sisiorange94 | vrijdag 17 september 2010 @ 21:46 |
Brie ![]() | |
romski | vrijdag 17 september 2010 @ 21:47 |
Of op brood: 1 kant van broodje besmeren met boter, andere kant met groene pesto.. Dan wat plakken beemsterkaas ertussen... ![]() | |
BasEnAad | vrijdag 17 september 2010 @ 21:49 |
Smeerkaas misschien, daar zijn ook 20+ versies van. | |
romski | vrijdag 17 september 2010 @ 21:51 |
quote:Nee dat begrijpt iedereen, wij zijn ook niet verslaafd. Maar als het er inene niet meer was... Dan mis ik het.. Vooral dat broodje kaas met beschuit smorgens af en toe enne dat snoepen.. Dat noemt men: ontkenningsfase. | |
romski | vrijdag 17 september 2010 @ 21:54 |
quote:Ja ook lekker! En sommige 20+ gaan wel, zoals mediterane van binnenkort weer even bloedprikken voor cholesterol.. Haha | |
oranjekoek | vrijdag 17 september 2010 @ 21:59 |
quote:De koelkast staat hier ook vol smeerkaas ![]() | |
Sunnythesun | vrijdag 17 september 2010 @ 23:18 |
quote:Tip: ga naar een goede kaasboer. Ik haal mijn 20+ kaas bij de lokale kaasboer en het is een heerlijke boeren kaas. Bijna net zo lekker als een 48+ kaas ![]() | |
Kptelmo | vrijdag 17 september 2010 @ 23:21 |
Stiekem kaas snoepen ![]() | |
DuchessX | vrijdag 17 september 2010 @ 23:23 |
quote:NOFI TS ![]() ![]() TS wat is je favo recept met kaas? ![]() | |
stavromulabeta | zaterdag 18 september 2010 @ 00:05 |
quote:Ikke... Vooral als ik in Belgiė of Frankrijk ben... Dan kan ik mijn pinpas beter thuislaten. Taeter op de markt in Aubel. Of 'Les bonnes paturages' in Lille, daar moet ik nog maar een keer naartoe als ik m'n eindejaarsbonus heb. ![]() | |
romski | zaterdag 18 september 2010 @ 01:57 |
quote:Toch wel pizza quatro fromaggio, quatro stagioni met extra kaas.. of lasagne met veel kaas, maar geen 2 kilo.. Ja en die rolletjes rauwe ham met monchou en paprika..Daar kan ik me ziek in vreten.. Tosti ham kaas kaas kaas.. of broodje met beschuit en kaas.. Macaroni/spaghetti met geraspte of parmesaanse kaas... | |
Zhe-AnGeL | zaterdag 18 september 2010 @ 01:58 |
Beter kaas snoepen dan snoep snoepen | |
Stirner | zaterdag 18 september 2010 @ 02:23 |
Zijn er eigenlijk nog kaas-fundamentalisten die uit principe tegen een tosti (met kaas) zijn? | |
Zhe-AnGeL | zaterdag 18 september 2010 @ 02:24 |
quote:Je bedoel kasitariers? | |
Rewimo | zaterdag 18 september 2010 @ 08:11 |
Tosti met veeeeeeel kaas ![]() ![]() Pizza bestel ik altijd met extra kaas ![]() | |
Mirjam | zaterdag 18 september 2010 @ 09:17 |
opgeschoond | |
FutureFairytale | zaterdag 18 september 2010 @ 09:41 |
of gewoon n hap gesmolten kaas ![]() ![]() ![]() | |
Gtaboy107 | woensdag 22 september 2010 @ 20:39 |
Ik pak wel eens stiekem de kaasschaaf, en ga dan kaas snijden, want het is te lekker. | |
Arizona | woensdag 22 september 2010 @ 21:28 |
kaas=baas ![]() | |
M-arijnn | woensdag 22 september 2010 @ 22:30 |
Kaaaas (L) Soms even blok graskaas pakken, paar plakjes van schaven en oprollen en in de mosterdpot dopen. Daar heb ik nu zin in! | |
Riann | donderdag 23 september 2010 @ 09:05 |
ik ben op moment weer verslaafd een boterham met gesmoltenkaas ![]() | |
FutureFairytale | donderdag 23 september 2010 @ 09:08 |
gisteren stuk van 7 ons Old Amsterdam gekocht ![]() | |
Weltschmerz | donderdag 23 september 2010 @ 12:49 |
quote:Koop eens goede kaas bij een kaasboer. Meer smaak, minder grammen nodig voor evenveel smaak, minder kilo's, minder bloeddrukverhogers etc. | |
romski | maandag 4 oktober 2010 @ 23:03 |
quote:Inmiddels ben ik erachter dat je 30+ kaas moet kopen als blok. Die kant en klare plakken smaken altijd minder. Een blok milner is zo duur nog niet tov plakken. En het gaat langer mee, omdat je niet meteen zo'n hele plak opvreet als tussendoortje, en omdat je de kaasschaaf moet pakken. | |
Weltschmerz | dinsdag 5 oktober 2010 @ 18:51 |
quote:Dat is dus precies wat ik niet bedoel. | |
Pietverdriet | dinsdag 5 oktober 2010 @ 20:17 |
Kaas, hoe vetter hoe better | |
#ANONIEM | dinsdag 5 oktober 2010 @ 20:49 |
quote:wat begrijp je niet van: ga eens naar een goede kaasboer? ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 5 oktober 2010 @ 20:52 |
quote: ![]() ![]() | |
Rezzy | woensdag 6 oktober 2010 @ 17:51 |
quote:Wauw...da's geen kaaswinkel, da's pure porno! Man man man, ik zou na een week in de schuldsanering kunnen als ik in de buurt van die zaak zou wonen... | |
Tezz | woensdag 6 oktober 2010 @ 19:42 |
Ik heb ook een kaasverslaving......... onbewust zit er bijna altijd kaas in mijn gerechten, haha! Het is een tijd zo erg geweest dat ik ovenschotels standaard half met kaas en half zonder kaas maakte, omdat mijn man de kaas onderhand beu was..... Maar kaas......hmmm..........straks nog blokjes belegen Beemster door de boerenkool gespateld, heerlijk! | |
romski | woensdag 6 oktober 2010 @ 20:31 |
quote:Ja heb ik ook weleens geproeft. Is lekkerder, maar wou tot voor kort nog niet zoveel weten van 30+ kaas. Hier in de buurt zit geen goeie kaasboer, dan moet ik toch 25km rijden, dus vandaar. Komt vast wel een keer goed ![]() | |
08gnoT. | donderdag 7 oktober 2010 @ 00:04 |
Heeft iemand de nieuwe kaas van de AH al geproefd?![]() | |
romski | zondag 24 oktober 2010 @ 03:20 |
Was laatst van alles over Goudse kaas bij de keuringsdienst van waarde. Het word zelfs in Polen gemaakt. Vandaar die blokken boter bij de Aldi | |
Riann | zondag 24 oktober 2010 @ 09:48 |
quote:proeft ie echt zoveel anders als gewoon belegen. Ik vind van de voorverpakte kaas van de albert hein en als ik bij de plus en dan van plus zelf wel het lekkerste. | |
Mirjam | zondag 24 oktober 2010 @ 12:15 |
quote: ![]() | |
Riann | zondag 24 oktober 2010 @ 14:14 |
quote:Welk voorverpakte kaas pak jij? | |
drijfhout | zondag 24 oktober 2010 @ 14:20 |
quote: ![]() ![]() ![]() | |
Mirjam | zondag 24 oktober 2010 @ 14:29 |
quote:verschillend, maar kijk nog eens goed naar dat plaatje ![]() | |
Pietverdriet | zondag 24 oktober 2010 @ 14:33 |
quote:En jij denkt dat de Aldi is die dat doet? Ken mensen die in een kaasfabriek in Nieuw Zeeland werken en kaas produceren voor AH. | |
mazaru | zondag 24 oktober 2010 @ 14:35 |
quote:Met plakjes tomaat erop! ![]() | |
stavromulabeta | zondag 24 oktober 2010 @ 14:50 |
quote:Schapenkaas? | |
kabouter.muts | zondag 24 oktober 2010 @ 15:04 |
Blij te horen dat meer mensen OVERAL kaas bij eten. Geen maaltijd zonder kaas. Ik zou graag wat willen minderen maar.......ik ben zwak. Het is te lekker! Bietjes met geitenkaas.....vanavond. | |
Pietverdriet | zondag 24 oktober 2010 @ 15:06 |
quote:Nope, Goudse Kaas | |
romski | zondag 24 oktober 2010 @ 23:43 |
quote:Ik denk? Nee dat kwam ook ter sprake. Als je dat programma gezien had.. Alle goedkopere kaas in de supermarkten komt uit het buitenland. Nieuw zeeland ook. Maar wat het nut ervan is om daar goudse kaas te bestellen ![]() | |
Joran-Joran | donderdag 4 november 2010 @ 00:21 |
![]() ![]() | |
caroline88 | donderdag 4 november 2010 @ 08:57 |
Kaas ja maar belegen nee dank u. Ik vind de 30+ van de Lidl nog wel te eten alleen is hij lang niet altijd in de winkel. Moet en wil wel minder kaas eten maar dat lukt niet altijd ![]() | |
Pietverdriet | donderdag 4 november 2010 @ 09:18 |
Je bedoeld waarom goudse kaas uit NZ halen (of waar dan ook) ? Omdat ze een prima kaas tegen een lagere prijs leveren vermoed ik. | |
rubje | donderdag 4 november 2010 @ 11:05 |
![]() ![]() ![]() | |
littledrummergirl | donderdag 4 november 2010 @ 12:45 |
kaas ![]() | |
RabbitHeart | donderdag 4 november 2010 @ 13:31 |
Net nog een broodje met Philadelphia en mature cheddar gegeten ![]() Ik houd echt van kaas, alle soorten. Brie is wel mijn favoriet denk ik. En oude kaas. En stilton. Weet je wat lekker is.... Stilton soup! Ik zou dan ook nooit iets met een veganist kunnen beginnen ![]() | |
Ienepien | zondag 7 november 2010 @ 13:57 |
Kaasfondue! ![]() | |
romski | vrijdag 12 november 2010 @ 18:55 |
Ik was woensdag in Alkmaar, het kaaswinkeltje voor de Grote Kerk, linksaf aan het eind van de winkelstraat. Daar hadden ze dus extreem oude kaas van minimaal 10 tot 12 jaar oud! Zag er niet vies uit en niet eens duur. Als ik daar weer kom ga ik die toch eens proeven. Ik had al ergens anders genoeg kaas gehaald, dus ben snel doorgelopen. We stonden daar te kwijlen voor de etalage, maar konden de verleiding net weerstaan.. ![]() Trouwens, die post van Rubje hierboven, dat soort kaas is niet mijn ding. Lijkt net eikelbrie met spinazie. Maar ieder zijn smaak ![]() | |
Tware | vrijdag 12 november 2010 @ 19:02 |
![]() ![]() ![]() | |
roos85 | maandag 15 november 2010 @ 15:46 |
Kaas ![]() Net op de markt lekker stukje extra belegen en oude kaas gehaald ![]() | |
capricia | maandag 15 november 2010 @ 15:55 |
![]() | |
sciter | maandag 15 november 2010 @ 17:43 |
Rocollo:![]() Val Taleggio: ![]() Mozarella di Bufala (buffelmozarella): ![]() | |
Bombshell | dinsdag 16 november 2010 @ 00:35 |
Lekkerrr | |
kieskleurig | dinsdag 16 november 2010 @ 13:00 |
Fenegriek van de kaasboer ![]() | |
FutureFairytale | dinsdag 16 november 2010 @ 13:47 |
kaassalade is ook lekker. kaasmosterd salade ![]() | |
Miam | woensdag 17 november 2010 @ 11:12 |
Kaas. ![]() Pa werkt in de kaasmakerij en neemt dus wel eens wat kaas mee. in allerlei soorten, jong, oud, belegen, kruidnagel, komijn, mosterd .. En krijg het allemaal gratis. heerlijk ![]() | |
Weltschmerz | woensdag 17 november 2010 @ 12:02 |
Toen ik als kind van een jaar of 10 op vakantie in Frankrijk de hele trolley met kaasplank aan het leeg eten was toen mijn ouders even niet opletten bleek ik wel in de risicogroep te zitten. Dat was zo'n kaasplank die alle tafels nog langs moest, met allemaal eenvoudige doch flinke stinkkazen en blauwschimmels. Sindsdien wel geleerd een beetje maat te houden. Met drank (en cannabis) op wil het nog wel eens uit de hand lopen, dan gaat het met grote stukken tegelijk en meerdere vrienden van me hebben al eens 's ochtends een stuk kaas aangetroffen met een grote hap eruit, waarbij de gebitsafdruk niet eens nodig was om mij als dader aan te wijzen. Maar meestal benader ik het toch als bonbons, kleine stukjes, met heel veel smaak die je met aandacht opeet. Op brood beleg ik het wel dik maar ook niet heel extreem. Het heeft niet zoveel toegevoegde waarde, veel goede kazen komen juist beter tot hun recht in dunne stukjes. | |
romski | woensdag 17 november 2010 @ 20:14 |
Goeie plakken op brood en een flinke laag roomboter ![]() | |
Weltschmerz | donderdag 18 november 2010 @ 08:35 |
Dun snijden, dik beleggen. | |
Rewimo | donderdag 18 november 2010 @ 08:45 |
Ik ben erg blij dat we hier ook NL kaasboeren hebben (eindje over de grens in DLD), zodat ik af en toe een lekker stuk Hollandse geitenkaas of jonge kaas kan halen ![]() | |
romski | woensdag 8 december 2010 @ 23:38 |
Jouw pa werkt in een kaasmakerij? Volgens mij krijg je nooit genoeg daarvan.. Hahaha Nouja, 1 voordeel, veel eiwitten, sterke tanden, sterke beenspieren.. | |
TC_Artemis | woensdag 8 december 2010 @ 23:58 |
Kaas ![]() | |
Riann | donderdag 9 december 2010 @ 08:19 |
Ik hou heel erg van paprika kaas. Helaas hebben ze het bij geen 1 supermarkt en zelfs hier in Asten niet op de markt. Als ik het een stuk moet hebben moet ik helemaal speciaal naar de kaasboer. | |
beatrijs | donderdag 9 december 2010 @ 08:21 |
Goatse??? wtf ![]() | |
Rewimo | donderdag 9 december 2010 @ 08:25 |
Ik ging gisteren even naar de supermarkt, want de kaas was op. Ik betrapte mezelf er bij de kassa op dat ik alleen maar kaasboodschappen had: gewone kaas, geraspte kaas, kaasflips en Griekse bladerdeeghapjes. Met kaas uiteraard ![]() | |
stavromulabeta | zaterdag 8 januari 2011 @ 20:28 |
Zo, even een kickje... Ik ben tijdens m'n zaterdagelijkse zwerftocht door Europa diep in Belgiė weer een kaasverslavingstempel tegen gekomen. Eindelijk eens eentje met een ruime sortering lokaal spul en ook nog eens een eigenaar die precies kon vertellen waar het vandaan kwam, wie het maakte en die ook eerlijk zei als hij een kaas niet adviseert. Dus ik ga zo even smullen. Voor de liefhebber, het is Fil ō Fromage in Welkenraedt. Alleen jammer dat het 4 uur is met de Benelux en IC-A vanuit Den Haag. | |
Mirjam | zaterdag 8 januari 2011 @ 21:15 |
mag ik bij je komen eten? ![]() | |
lisa1109 | zaterdag 8 januari 2011 @ 21:22 |
Kaas met een beetje italiaanse kruiden ![]() | |
Pietverdriet | zaterdag 8 januari 2011 @ 21:33 |
Als je een kaasverslaving hebt moet je eens gaan eten bij Schiffchen in Duesseldorf, http://www.im-schiffchen.de/ Niet verwarren met http://www.brauerei-zum-schiffchen.de/ waar je ook prima kan eten trouwens Maar goed, Im Schiffchen hebben ze behalve zeer goed eten, werkelijk uitmuntend eten, ook een geweldige kaaswagen. Heb nergens zo goed kazen gegeten als daar. | |
stavromulabeta | zaterdag 8 januari 2011 @ 21:49 |
vrouw. Check. '82. Check. Randstad. Check. Kaasverslaving. Dubbelcheck. Prima plan ![]() maar wel pas nadat ik die heerlijke Le Malmedy, die op kamertemperatuur zo heerlijk uitloopt, op je tong smelt en in je hand ook, voor mezelf verstopt heb. Wat nog een hele klus wordt, gezien de geur die die verspreidt. Hmmm, Düsseldorf is in ieder geval minder dan 4 uur hier vandaan. Zo te zien is het wel een klassiek, sorry, een Klassiek restaurant... Niet echt iets om in m'n eentje op zaterdagmiddag kaas te gaan kanen, maar wel even onthouden voor een daarbij passende gelegenheid... Op het station in Amersfoort heb je trouwens ook een restaurant met een kaaskar die je 10 tafels verderop al ruikt. Helaas werd er aan de overkant van mijn tafel al geklaagd over de geuren van 5 tafels verderop, waardoor ik het niet meer aandurfde om ook gebruik te maken van die kar. Een gemiste kans. | |
Pietverdriet | zaterdag 8 januari 2011 @ 21:53 |
Nee, je moet dan een keer een hotelletje daar vlakbij nemen, daar heen gaan, het menu met wijn er bij nemen, en dan de kazen. Een onvergetelijke eet ervaring Welk restaurant is dat? Heb daar vlakbij gewerkt, zou zo niet weten wat je bedoeld | |
Tsunade | zaterdag 8 januari 2011 @ 21:53 |
Kaasverslaafde meldt zich! Iemand nog verrukkelijke kaasfondue recepten of tips? ![]() | |
stavromulabeta | zaterdag 8 januari 2011 @ 21:57 |
Op het perron is een restaurant, en dan heb ik het niet over de kiosk. Eten is zeg maar the upper middle of the upper middle class. Ik heb wel eens beter gegeten, maar nog véél vaker slechter. Alleen jammer dat er nog een paar zandkorrels op mijn aardappel zaten. En er is natuurlijk geen beter locatie voor wanneer je na een paar flessen wijn met een zatte kop naar huis wilt. | |
Pietverdriet | zaterdag 8 januari 2011 @ 21:59 |
Dankjewel | |
stavromulabeta | zaterdag 8 januari 2011 @ 22:07 |
Goede kaas moet je niet verprutsen met fondue... Gewoon zo, met wat goed brood en boter. En eventueel wat stroop, peren, krenten of kweeperengelei. | |
Mirjam | zaterdag 8 januari 2011 @ 22:15 |
een kaadate! ![]() ![]() ![]() | |
JeMoeder | zondag 9 januari 2011 @ 12:41 |
Probeer eens 30+ kaas van de markt, bij een kaasboer. Da's wel degelijk lekker. | |
BabyBorn | zondag 9 januari 2011 @ 15:12 |
Met verse stukjes sinaasappel ! | |
Ferdii | zondag 9 januari 2011 @ 15:27 |
meld zich, zwaar verslaafd aan roquefort ![]() kan overal bij, door de sla, op brood, 's avonds op een toastje, gewoon tussendoor etc ![]() iemand die toevallig het verschil in prijs in frankrijk en nederland mbt roquefort weet? ![]() | |
stavromulabeta | zondag 9 januari 2011 @ 17:59 |
Geen idee hoe het met precies met Roquefort zit, maar mijn ervaring is dat de prijzen niet geweldig verschillen. Uitzondering daarop zijn echte schaarse regionale specialiteiten, die in de regio zelf best betaalbaar zijn en hier voor het dubbele bij een enkele speciaalzaak liggen. Maar Roquefort is daarvoor veel te gangbaar. | |
travelman | maandag 10 januari 2011 @ 21:20 |
Eerst de Rotweinwanderweg lopen, dan hier eten http://www.sanct-peter.de/ en eindigen met een kaasplankje en Eiswein!! Aansluitend nog wat wijn bestellen en je hebt een topdag!!! | |
Keukenprinsesje | maandag 10 januari 2011 @ 21:24 |
Heerlijk! Overjarige brokkelkaas Belegen komijn zacht belegen geitenkaas smelten met honing ![]() van de kaasboer uiteraard! ....bij ons wordt er vaker een stukje kaas gepikt dan chips gegeten | |
_Fanta | maandag 10 januari 2011 @ 21:25 |
kaas! ![]() | |
grasisbruin | donderdag 13 januari 2011 @ 01:11 |
Favorieten voor mij zijn toch wel Vacherin Mont d'Or, Epoisses, Artevacchio en natuurlijk Cabrales Valdeon op leeftijd. | |
Tsunade | dinsdag 18 januari 2011 @ 18:42 |
Prima Donna (oude kaas bij de Appie) geitenkaas Blue dauvergne Port Salut ![]() een paar van mijn lievelingskaasjes, maar eigenlijk vind ik alles lekker, behalve van die rode zachte stinkkaas in zon zilverfolietje, vreselijk sterke geur... ![]() | |
jeloen | dinsdag 25 januari 2011 @ 20:56 |
algemeen adviseur van defokkers defokkers is per abuis aanelkaar geschreven en dit is zo gebleven
| |
onlogisch | maandag 16 juni 2014 @ 22:12 |
Blokjes jonge kaas met mosterd. Goddelijk ![]() | |
onlogisch | maandag 16 juni 2014 @ 22:13 |
Oh, een redelijke kick zie ik ![]() ![]() | |
Spanky78 | maandag 16 juni 2014 @ 22:34 |
Hmm, heel oude kaas, dan maar de helft met 4x de smaak. | |
Thezappa | maandag 16 juni 2014 @ 22:52 |
Verslaafd aan manchego | |
#ANONIEM | dinsdag 17 juni 2014 @ 16:20 |
Ik ben o.a. gek op goede/top kaas. Met name onderstaande.![]() Helaas kan ik er niet anno 2014 er niet teveel meer van hebben, net zo als melk e.d. [ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 17-06-2014 16:21:49 ] | |
Cici | dinsdag 17 juni 2014 @ 17:26 |
Monchou mengen met een heel klein half versnipperd uitje en dat smeren op wat plakken ham, nog een keer doormidden snijden. Jummie!! |