quote:Dat vind ik zo'n raar recept, "zet de boerenkool op met ruim water"'.Op maandag 25 oktober 2010 09:52 schreef Charmian het volgende:
[..]
Hij bestaat: http://www.smulweb.nl/111(...)-pindakaas-en-gehakt!!Klinkt-gek!!
En hoe was het ?quote:Op maandag 25 oktober 2010 09:57 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
gaaf! die ga ik vrijdag maken!
Vertel eens wat meer over hoe en wat, ziet er goed uit namelijk.quote:Op maandag 8 november 2010 17:47 schreef Gesloten het volgende:
Vanmiddag heb ik een zeer geslaagd experiment gemaakt, stamppot boerenkoolkroketten!
Heb foto`s gemaakt van voor en na het frituren. Wel een beetje baggerkwaliteit, maar dat doet niet onder voor de smaak
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wow geniaalquote:Op maandag 8 november 2010 17:47 schreef Gesloten het volgende:
Vanmiddag heb ik een zeer geslaagd experiment gemaakt, stamppot boerenkoolkroketten!
Heb foto`s gemaakt van voor en na het frituren. Wel een beetje baggerkwaliteit, maar dat doet niet onder voor de smaak
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Niet om het één of ander maar waarom zou je kroketten van stamppot maken?quote:Op maandag 8 november 2010 18:04 schreef Gesloten het volgende:
Gewoon je eigen recept voor stamppot gebruiken. Ik heb er nog wat spekjes doorgedaan.Als de stamppot klaar is even laten afkoelen en er kroketvormen van rollen. Eitje klutsen, kroketvorm erdoor halen, kroketvormen door wat paneermeer halen. Kroketten nog even laten liggen in de koelkast en dan zo`n 3 minuten frituren op 170 graden.
Omdat het kan.quote:Op maandag 8 november 2010 22:11 schreef Charmian het volgende:
[..]
Niet om het één of ander maar waarom zou je kroketten van stamppot maken?
Maar waar eet je het dan bij? Of gewoon als tussendoor?quote:
We aten het als hoofdgerecht, met een dikke jus erbij als dipsaus. En met een gehaktbal.quote:Op maandag 8 november 2010 22:58 schreef Charmian het volgende:
[..]
Maar waar eet je het dan bij? Of gewoon als tussendoor?
Hoe verzin je hetquote:Op maandag 8 november 2010 17:47 schreef Gesloten het volgende:
Vanmiddag heb ik een zeer geslaagd experiment gemaakt, stamppot boerenkoolkroketten!
Heb foto`s gemaakt van voor en na het frituren. Wel een beetje baggerkwaliteit, maar dat doet niet onder voor de smaak
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:Op maandag 8 november 2010 17:47 schreef Gesloten het volgende:
Vanmiddag heb ik een zeer geslaagd experiment gemaakt, stamppot boerenkoolkroketten!
Heb foto`s gemaakt van voor en na het frituren. Wel een beetje baggerkwaliteit, maar dat doet niet onder voor de smaak
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dat ga ik zeker eens proberen.quote:Op maandag 8 november 2010 18:04 schreef Gesloten het volgende:
Gewoon je eigen recept voor stamppot gebruiken. Ik heb er nog wat spekjes doorgedaan.Als de stamppot klaar is even laten afkoelen en er kroketvormen van rollen. Eitje klutsen, kroketvorm erdoor halen, kroketvormen door wat paneermeer halen. Kroketten nog even laten liggen in de koelkast en dan zo`n 3 minuten frituren op 170 graden.
Wohquote:Op maandag 8 november 2010 23:45 schreef Gesloten het volgende:
We aten het als hoofdgerecht, met een dikke jus erbij als dipsaus. En met een gehaktbal.
Dit is Hollandser dan molens, koeien, tulpen, regen en tegenwind op de fiets en klompen!. De boerenkoolkroket! HELD!quote:Op maandag 8 november 2010 17:47 schreef Gesloten het volgende:
Vanmiddag heb ik een zeer geslaagd experiment gemaakt, stamppot boerenkoolkroketten!
Heb foto`s gemaakt van voor en na het frituren. Wel een beetje baggerkwaliteit, maar dat doet niet onder voor de smaak
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
gesloten moet hier patent op aanvragen, en zijn idee aan FEBO slijten of zoquote:Op woensdag 10 november 2010 15:47 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Dit is Hollandser dan molens, koeien, tulpen, regen en tegenwind op de fiets en klompen!. De boerenkoolkroket! HELD!
Oh?quote:Op woensdag 10 november 2010 16:15 schreef Ole het volgende:
Ik vond het wel een eigen topic waard Het Grote Boerenkoolkroketten Fantopic
t belangrijkste verschil is de structuur en het vel. unox worsten hebben geen knapperig vel, en zijn van structuur net grote dikke knakworsten. hemaworst is worstiger en heeft een knapperig vel. ze zijn niet eens heel veel vetter, vooral veel sappiger (het vet in de unoxworst is gewoon meer gevangen in het zompige nepvlees)quote:Op maandag 13 september 2010 09:37 schreef DiRadical het volgende:
[..]
Gelijk heb je.
Hema worsten zijn ook niet lekker meer als je slagersrookworst hebt gehad
Daarnaast komen het Hema en Unox worsten uit dezelfde fabriek. Zoveel verschil zal er nu ook weer neit in zitten.
Krijg in 1 keer ook weer trek in boerenkool
[..]
Ik gooi er meestal wat piccalilly doorheen. Maar wel pas op mijn bord, niet in de pan
ga ik weer eigenwijs doen: ik kook de boerenkool juist apart om te voorkomen dat het bittere kookvocht de aardappels bitter maakt.quote:Op dinsdag 9 november 2010 17:04 schreef Loodje het volgende:
Aardappels koken, dan fijnstampen met een klein klontje boter/margarine en een klein scheutje melk
Lekker spekjes bakken
Owja ouderwets, boerenkool koken op de aardappels.
Rookworst
De slager heeft meestal toch ook fijnere worst?quote:Op vrijdag 3 december 2010 16:31 schreef kwakz0r het volgende:
[..]
t belangrijkste verschil is de structuur en het vel. unox worsten hebben geen knapperig vel, en zijn van structuur net grote dikke knakworsten. hemaworst is worstiger en heeft een knapperig vel. ze zijn niet eens heel veel vetter, vooral veel sappiger (het vet in de unoxworst is gewoon meer gevangen in het zompige nepvlees)
ja ik sorry ik haat unox rookworst.
en die van de slager vind ik meestal te grof
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |