Mijn vriezer staat buiten inderdaadquote:Op dinsdag 24 augustus 2010 11:29 schreef D. het volgende:
[..]
Jij hebt bevroren frambozen in de tuin?
quote:Op dinsdag 24 augustus 2010 11:34 schreef Tha_Erik het volgende:
[..]
Mijn oma zei altijd; een veranderlijk mens wordt niet snel gek.
Handigquote:Op dinsdag 24 augustus 2010 11:35 schreef Rauzer het volgende:
[..]
Mijn vriezer staat buiten inderdaad.
quote:Op dinsdag 24 augustus 2010 11:33 schreef Tha_Erik het volgende:
[..]
Nou dan ga ik wel zoeken, maar het was me onduidelijk dat het blijkbaar gewoon ergens te vinden is. Dat had namelijk niemand gezegd.
quote:Op dinsdag 24 augustus 2010 11:06 schreef tombolafan het volgende:
[..]
In CUL is een heel cheesecake-topic![]()
Waar woon je?
Ik zie nog steeds niet staan dat Greys' recept daar dan zou moeten staan.quote:
quote:Op dinsdag 24 augustus 2010 11:38 schreef Tha_Erik het volgende:
[..]
Ik zie nog steeds niet staan dat Greys' recept daar dan zou moeten staan.
quote:Op dinsdag 24 augustus 2010 11:20 schreef Rauzer het volgende:
[..]
Ja ik heb jouw recept al! STAAT IN CUL IN DAT TOPIC!!!!1
quote:Op dinsdag 3 maart 2009 18:37 schreef Greys het volgende:
Cheesecake met witte chocolade en frambozen of cranberry
Ingrediėnten
* 100 gr biscuit
* 50 gr boter
* 150 gr bevroren frambozen (supermarkt in de vriezer)
Vulling:
* 60 ml slagroom
* 180 gr witte chocolade, fijn gehakt
* 375 gr roomkaas (philadelphia, mon chou, net wat je lekker vindt)
* 1 theelepel fijngesneden sinaasappelschil
* 110 gr kristalsuiker
* 1 ei
Voorbereiding
* Oven voorverwarmen op 160 °C
* Springvorm onderin bekleden met bakpapier of invetten
* Kaas op kamertemperatuur laten komen
Bereidingswijze
Bodem:
* Biscuit goed fijn verkruimelen
* Boter in een pannetje zachtjes laten smelten
* Biscuit toevoegen en goed doorroeren
* Biscuit verdelen over vorm en goed aandrukken met bv. bolle kant van een lepel
* Vorm 30 min. in de koelkast zetten
Vulling:
* slagroom en 130 gr witte chocolade in pan op laag vuur zetten
* blijven roeren totdat de chocolade is gesmolten
* vuur uitzetten en mengsel beetje af laten koelen
* roomkaas, sinaasappelschil, suiker en ei in een kom goed mixen totdat je een glad mengsel hebt
* afgekoelde chocolademengsel door kaasmengsel mixen
* vulling over vorm verdelen
* cranberries (of frambozen) over de vorm verdelen
* 30 minuten bakken in de oven
* cheesecake in de over laten afkoelen, met de deur op een kier
* afgekoelde cheesecake 3 uur in de koelkast op laten stijven
* overgebleven witte chocolade smelten en over cheesecake verdelen
Eet smakelijk!
*ook afdruiptquote:Op dinsdag 24 augustus 2010 11:43 schreef Rauzer het volgende:
[..]
Dan mag je ook niet in dit topic posten! Kssssjjt
quote:Op dinsdag 24 augustus 2010 11:43 schreef Rauzer het volgende:
[..]
Dan mag je ook niet in dit topic posten! Kssssjjt
quote:
Zelf maken, vandaag nogquote:Op dinsdag 24 augustus 2010 11:44 schreef charmed_angel het volgende:
[..]Maar ik wil het wel proberen
Wat is je adres, kom ik even langs
Neequote:Op dinsdag 24 augustus 2010 11:47 schreef Loveless85 het volgende:
[..]
Heb jij mijn studielink/IBG/DigID paint weleens gezien?
Dr. Utkerquote:Op dinsdag 24 augustus 2010 11:47 schreef Rauzer het volgende:
Ik heb zelf trouwens ook nog nooit echte cheesecake gehad. Alleen maar kwarktaarten van Dr.Oetker
.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |