Ik denk dat je daar wel een boek over kan schrijven. Voor de rest interessant, weer eens een andere kijk op de werkelijkheidquote:Op zaterdag 31 juli 2010 09:59 schreef Biancavia het volgende:
En wat bevindt zich dan buiten dat zwarte gat?
Het artikel geeft de volgende conclusies mee:quote:Op zaterdag 31 juli 2010 09:59 schreef Biancavia het volgende:
En wat bevindt zich dan buiten dat zwarte gat?
Hij zegt niet dat we in een stationair zwart gat leven, maar in een zwart gat dat al op z'n retour is.quote:Op maandag 2 augustus 2010 10:15 schreef Draganta het volgende:
Dat kan toch helemaal niet. In een zwart gat bestaat geen tijd. Waarom wel op aarde dan? Wat een flutwetenschapper
Ligt er een beetje aan wie z'n gat het isquote:Op zaterdag 31 juli 2010 09:39 schreef Bill_E het volgende:
het is een pool.. geen amerikaan. Maar ook al is het zo, wast is er verontrustend aan?
Hoe bedoel je?quote:Op maandag 2 augustus 2010 10:15 schreef Draganta het volgende:
Dat kan toch helemaal niet. In een zwart gat bestaat geen tijd.
In een zwart gat is toch singulariteit? Sowieso, al was dat er niet, in een zwart gat wordt ruimte/tijd toch extreem vervormd? En zijn er geen natuurwetten enzo? Het blijven maar theorieen, maar het bestaan van zwarte gaten is ook een theorie, aangezien we die niet kunnen zien.quote:
Als je met "binnen een zwart gat" bedoelt "binnen de waarnemershorizon", dan klopt het niet; voorbij de waarnemershorizon heb je alleen dat ruimte en tijd hun rol verwisselen. Zo heb je buiten een zwart gat bijvoorbeeld de vrijheid om elke kant op te bewegen, maar ben je gedwongen om altijd in de tijd te reizen; binnen de waarnemershorizon ben je altijd gedwongen om naar de singulariteit toe te gaan.quote:Op maandag 2 augustus 2010 22:12 schreef Draganta het volgende:
[..]
In een zwart gat is toch singulariteit? Sowieso, al was dat er niet, in een zwart gat wordt ruimte/tijd toch extreem vervormd? En zijn er geen natuurwetten enzo? Het blijven maar theorieen, maar het bestaan van zwarte gaten is ook een theorie, aangezien we die niet kunnen zien.
Kerel, je moet alleen al respect hebben voor die wetenschapper gezien het feit dat hij zo'n theorie kan opstellen: dat zijn er maar weinig die daartoe in staat zijn.. Dus dat jij toevallig hebt geleerd dat er in een zwart gat geen tijd is valt compleet in het niets met de kennis en vooral ook het denkvermogen van zo'n wetenschapper.quote:Op maandag 2 augustus 2010 10:15 schreef Draganta het volgende:
Dat kan toch helemaal niet. In een zwart gat bestaat geen tijd. Waarom wel op aarde dan? Wat een flutwetenschapper
Over 300 jaar lachen ze zich waarschijnlijk helemaal rot om de theorieën, aannames en 'zekerheden' die wij anno 2010 hebben.quote:Op dinsdag 3 augustus 2010 09:40 schreef AlmightyArjen het volgende:
[..]
Kerel, je moet alleen al respect hebben voor die wetenschapper gezien het feit dat hij zo'n theorie kan opstellen: dat zijn er maar weinig die daartoe in staat zijn.. Dus dat jij toevallig hebt geleerd dat er in een zwart gat geen tijd is valt compleet in het niets met de kennis en vooral ook het denkvermogen van zo'n wetenschapper.
OT: conclusie kan dus zijn dat het heelal nog vele malen groter is dan wij eerst dachten
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |