Ja, het rijst heel goed juist, daarom vind ik het zo raar. Ik zie nu je edit, ik ga even kijken, thanks!quote:Op donderdag 5 augustus 2010 19:14 schreef Redcoon het volgende:
[..]
Zou ook zonder een steen moeten lukken, heb in het verleden goede resultaten behaald op de bakplaat. Rijst het deeg goed, ziitten er veel luchtbelletjes in?
Als ik het deeg zo bereid als op het pakje staat (wordt nog over rijzen gerept trouwens) vind ik het veel te zwaar en krijg ik de bodem ook niet dun genoeg omdat het deeg zegmaar teveel naar elkaar toe trekt.quote:Op donderdag 5 augustus 2010 12:03 schreef Redcoon het volgende:
....
En ik ben zeer tevreden over het La Tua Farina type bloem van de AH.
[ afbeelding ]
Ik denk ik doe braaf en begin eens met het bereiden volgens recept. De tijd die erop staat is trouwens echt belachelijk: 20(!) minuten (op 220c geloof ik).quote:Op zaterdag 7 augustus 2010 11:13 schreef Redcoon het volgende:
Ik heb het recept op de achterkant nog geen een keer gelezen
Een pizza?quote:Op zaterdag 7 augustus 2010 19:19 schreef Dionysius85 het volgende:
[..]
Ik denk ik doe braaf en begin eens met het bereiden volgens recept. De tijd die erop staat is trouwens echt belachelijk: 20(!) minuten (op 220c geloof ik).
Zodirect even weer een pizzatje proberen met dit type bloem.
Ja, volgens mij staat dat er op. Verpakking ligt echter al in de prullenbak. Die tijd heb ik me trouwens niet aan gehouden hoor, hier ook tussen de 5 en 7 minuten op 250 graden (tevens max van de oven). Voorverwarmen doe ik met de grill aan.quote:Op zondag 8 augustus 2010 12:35 schreef LieLie het volgende:
Een pizza?
Ze zitten er hier misschien 5-7 minuten in. (Op 250 graden)
Hier ook een hetelucht, echter deze gaat tot 250 graden. Ik verwarm voor met de grill aan en gooi dan de pizza bovenin. Ik bak hem verder op het oog af, maar meestal tussen de 5 en 7 minuutjes. Meestal draai ik de pizza tegen het einde nog even om de pizza rondom gelijk gebakken te krijgen; dat is toch een nadeel van heteluchtovens.quote:Op zondag 8 augustus 2010 15:01 schreef diedlaughing het volgende:
Mijn heteluchtoven gaat tot 275graden.
Moet ik mijn pizza op de onderste stand van de oven plaatsen of juist helemaal boven?
Laatste keer heb ik hem helemaal boven gedaan, die pizza redelijk gelukt.
Wil prima zonder pizza oven of steen hoor, gewoon een flink periode voorverwarmen op de hoogste temperatuur en tijdens het afbakken steeds in de gaten houden.quote:Op woensdag 11 augustus 2010 11:51 schreef Stansfield het volgende:
Komende week vakantie dus dan ga ik het zeker een keer proberen. Ik heb al bloem van de cecco in huis dus nog even topping en klaar is kees. Wel is waar heb ik geen pizza oven of pizza steen, maar een gewone oven moet het dan maar doen.
Ik durf te wedden dat als je eenmaal zelf bezig bent geweest en het een beetje onder de knie hebt je terugkomt op deze uitspraak!quote:Op donderdag 12 augustus 2010 00:26 schreef Nectar het volgende:
Ik vind pizza´s lekkerder als ik ze haal van een goede plek
Ik maak de pizza op een vel bakpapier, dan leg ik hem met papier en al op een groot bord, en dan schuif je hem zo van het bord op de plaat!quote:Op donderdag 12 augustus 2010 09:17 schreef Redcoon het volgende:
De bakplaat in het midden van de oven 20 a 30 minuten op de hoogste stand voorverwarmen. Plaats vlak voor het bakken nog een vel bakpapier op de plaat zodat de pizza niet blijft plakken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |