24.quote:Op woensdag 5 oktober 2011 17:54 schreef Bleie het volgende:
Ben even in een superluie bui: op welke zender zit-ie bij UPC? Ben toch wel benieuwd.
Wat zou er dan bijzonder/anders moeten zijn ?quote:Op woensdag 5 oktober 2011 18:39 schreef The_Hives het volgende:
wat ik tot nu toe gezien heb was weinig bijzonders. Ook 2 dagen achter elkaar hetzelfde op hetzelfde tijdstip...
Ik vind haar juist wel prettig. Ze kookt rustig door, babbelt er relaxt bij zonder dat het blabla is want ze weet gewoon heel veel. Ik vind dat altijd wel prettig, een beetje kennis en kunde. En dus knap, dat ze kan lullen en doen tegelijk, sommigen vallen stil als het moeilijk wordt. :-)quote:Op vrijdag 7 oktober 2011 08:26 schreef fotostarter het volgende:
[ afbeelding ]
Ik had er nog nooit van gehoord, maar jezus, wat krijg ik de zenuwen van dat mens.
Waarom? Ik weet het niet, maar waarschijnlijk door steeds die rare handbewegingen.
Ik ben het met je eens! Ik waardeer haar kennis ook en ze maakt verrassende dingen.quote:Op vrijdag 7 oktober 2011 11:38 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik vind haar juist wel prettig. Ze kookt rustig door, babbelt er relaxt bij zonder dat het blabla is want ze weet gewoon heel veel. Ik vind dat altijd wel prettig, een beetje kennis en kunde. En dus knap, dat ze kan lullen en doen tegelijk, sommigen vallen stil als het moeilijk wordt. :-)
Ben het er helemaal mee eens, zij is absoluut een aanwinst.quote:Op vrijdag 7 oktober 2011 13:20 schreef Tezz het volgende:
[..]
Ik ben het met je eens! Ik waardeer haar kennis ook en ze maakt verrassende dingen.
Rudolph is meesterkok. Dus tja, over een 'echte kok' gesproken....quote:Op vrijdag 7 oktober 2011 13:36 schreef Red_85 het volgende:
Veel minder familie rudolph met zn kutaccent en meer echte koks. Tot nu toe vind ik het allemaal maar te rtl4'ish en skyradio achtig.
The travel channel had nog meer en betere kook programma's.
Grenzeloos koken vind ik ook niet echt geweldig nee. Vooral die man met dat haarbandje en die Italiaan. Vreselijk!quote:Op vrijdag 7 oktober 2011 13:25 schreef Paul-89 het volgende:
Bij dat grenzeloos koken zitten wel een aantal prutsers hoor,die 2 vrouwen die samen koken vond ik erg matig.
Rudolphs Bakery vind ik wel leuk om te zien.
hahahahaha ik ben het daar zo mee eens..quote:Op vrijdag 7 oktober 2011 08:26 schreef fotostarter het volgende:
[ afbeelding ]
Ik had er nog nooit van gehoord, maar jezus, wat krijg ik de zenuwen van dat mens.
Waarom? Ik weet het niet, maar waarschijnlijk door steeds die rare handbewegingen.
Had deze week een paar dagen vrij van werk en had de tv rond dezelfde tijd 3 dagen achter elkaar op deze zender staan maar heb toch wel steeds andere uitzendingen gezien.quote:Op vrijdag 7 oktober 2011 15:24 schreef kabouter.muts het volgende:
En ze maakt zoooooo veel potjes en pannetjes vies!
Steeds als ik kijk zie ik dezelfde afleveringen.
Echt veel herhaling dus.
Waarschijnlijk alleen in de avond nieuwe programma's?
Gelukkig ben ik niet de enige dan. Ik had het de eerste keer al. Ze weet niet goed wat ze moet doen, heeft moeite met een vijg doorsnijden. vliegt van links naar rechts.... Nee dit gaat hem niet wordenquote:Op vrijdag 7 oktober 2011 16:50 schreef ticklemepink het volgende:
[..]
hahahahaha ik ben het daar zo mee eens..
Dinsdag 11 okt. komt de herhaling volgens mij.quote:Op zaterdag 8 oktober 2011 14:47 schreef rece het volgende:
Ik wilde Rupolph's bloemkoolsoep maken, staat het recept niet op de site. Iemand het opgeschreven?
quote:10:30 Makkelijke maaltijd Afl. 18
Een Italiaanse hamburger met gebakken aardappeltjes en een heerlijke bloemkoolsoep: wie lust dat niet? Vandaag weer twee recepten die binnen een mum van tijd op tafel staan!
Van de Nederlanders ook lang niet allemaal. En jezus, wat krijg je vaak herhalingen, en reclamequote:Op zondag 9 oktober 2011 15:45 schreef Steven184 het volgende:
Jammer trouwens dat de recepten van de buitenlandse chefs er niet opstaan.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |