Tegen de tijd dat die er op komen ga ik misschien wel weer kijken.quote:Op maandag 10 oktober 2011 21:50 schreef LieLie het volgende:
Er komen ook buitenlandse kookprogramma's op 24kitchen, o.a. Jamie Oliver, Anthony Bourdain en Bill Granger:
http://www.24kitchen.nl/n(...)w-thuis-op-24kitchen
Hoezo zelfs jij? Blijkbaar lust je niet zo veel.quote:Op donderdag 13 oktober 2011 17:23 schreef Sylvana het volgende:
Zelfs ik vind die 4 ingredienten niet lekker
Mee eens. Ik zou het niet moeten.quote:Op donderdag 13 oktober 2011 16:45 schreef lemonlime het volgende:
Kijkersvraag: hoe kan ik mijn kinderen spinazie laten eten?
Rudolph's antwoord: in een hartige taart, met zalm, olijven en feta.
Hallo, alsof kinderen wel zalm, feta en olijven eten
Ik zou het graag eten!quote:Op donderdag 13 oktober 2011 19:35 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Mee eens. Ik zou het niet moeten.
dan kies ik toch liever voor spinazi ipv olijvenquote:Op vrijdag 14 oktober 2011 00:10 schreef lemonlime het volgende:
[..]
Ik zou het graag eten!
Maar een kind dat geen spinazie lust maar wel olijven eet?
dat dacht ik dus ook jaquote:Op vrijdag 14 oktober 2011 00:10 schreef lemonlime het volgende:
[..]
Ik zou het graag eten!
Maar een kind dat geen spinazie lust maar wel olijven eet?
Volgens mij is Rudolph geen homo hoor. Hij heeft in ieder geval wel twee dochters (nu kan dat natuurlijk ook als moderne homo-man, maar toch).quote:Op vrijdag 14 oktober 2011 02:01 schreef RobinOok het volgende:
Zoiets moette ok nie aan unne homo vraaaghuh!
Is het niet:quote:Op donderdag 13 oktober 2011 19:35 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Mee eens. Ik zou het niet moeten.
Gevaarlijke uitspraak voor jou.quote:Op vrijdag 14 oktober 2011 02:01 schreef RobinOok het volgende:
Zoiets moette ok nie aan unne homo vraaaghuh!
die van mij eet gewoon alles. Niet alle kinderen zijn van die zeikerds met etenquote:Op vrijdag 14 oktober 2011 00:10 schreef lemonlime het volgende:
[..]
Ik zou het graag eten!
Maar een kind dat geen spinazie lust maar wel olijven eet?
Nee MK, maar die van ons zijn wel een uitzondering op de regel hoor.... Als er hier vriendinnetjes blijven eten dan kijken die me altijd heel erg raar aan als ik een hartige taart met olijven en feta op tafel zet, terwijl mijn kind er van smult.quote:Op vrijdag 14 oktober 2011 10:43 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
die van mij eet gewoon alles. Niet alle kinderen zijn van die zeikerds met eten
Check, ik heb er zo een. Heb al verschillende varianten van spinazie geprobeerd, omdat we er zelf dol op zijn, maar ze spuugt het meteen weer uitquote:Op vrijdag 14 oktober 2011 00:10 schreef lemonlime het volgende:
Maar een kind dat geen spinazie lust maar wel olijven eet?
Misschien omdat het ook wel vrij simpel was??quote:Op vrijdag 14 oktober 2011 11:28 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Laatst had Rudolf een Schwarzwalder Kirsch taart gemaakt met chocolade eromheen gewikkeld. Leek me lekker, dus ik naar die site op zoek naar het recept, staat het hele stuk over het bekleden met chocola er niet bij. Knap waardeloos.
ook dat ja. En wij hebben ze van jongs af aan ook betrokken met het helpen van eten maken. Als ik even niet oplet pikt mevrouw zo alle olijven en schapenkaas uit de salade die ik net aant maken wasquote:Op vrijdag 14 oktober 2011 11:15 schreef Tezz het volgende:
[..]
Nee MK, maar die van ons zijn wel een uitzondering op de regel hoor.... Als er hier vriendinnetjes blijven eten dan kijken die me altijd heel erg raar aan als ik een hartige taart met olijven en feta op tafel zet, terwijl mijn kind er van smult.
Ik ben het wel eens met de algemene stelling dat als je gezonde dingen leuk 'verpakt' of mooi opmaakt kinderen eerder een hapje willen proberen (en het vaak ontzettend lekker vinden).
Mijn nicht is zo één. 32 jaar oud, maar vreselijk zeikerig over haar eten. Ze eet ook alleen maar kipfilet, want 'kip met bot is zo ieuwwww'quote:Op vrijdag 14 oktober 2011 12:18 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
ook dat ja. En wij hebben ze van jongs af aan ook betrokken met het helpen van eten maken. Als ik even niet oplet pikt mevrouw zo alle olijven en schapenkaas uit de salade die ik net aant maken wasWat nog erger is dan kinderen die niks lusten zijn volwassen die niks lusten natuurlijk
En hoe is haar weerstand ?quote:Op vrijdag 14 oktober 2011 12:32 schreef Axia het volgende:
[..]
Mijn nicht is zo één. 32 jaar oud, maar vreselijk zeikerig over haar eten. Ze eet ook alleen maar kipfilet, want 'kip met bot is zo ieuwwww'Groenten? Dat heeft ze bijna nooit gegeten. Als we een keer willen uiteten, dan moet het persé bij de Chinees, want mevrouw wilt alleen nasi met spiegelei.
Niet goed. Eeuwig klagen dat ze een pijntje hier of daar heeft. En ze wordt al moe als ze een kilometer moet lopen.quote:
dat is echt zo erg! Mijn dochter ging op haar 5de al mee naar de japannerquote:Op vrijdag 14 oktober 2011 12:32 schreef Axia het volgende:
[..]
Mijn nicht is zo één. 32 jaar oud, maar vreselijk zeikerig over haar eten. Ze eet ook alleen maar kipfilet, want 'kip met bot is zo ieuwwww'Groenten? Dat heeft ze bijna nooit gegeten. Als we een keer willen uiteten, dan moet het persé bij de Chinees, want mevrouw wilt alleen nasi met spiegelei.
Maar wat is er nou gezond aan taart?quote:Op vrijdag 14 oktober 2011 11:15 schreef Tezz het volgende:
[..]
Ik ben het wel eens met de algemene stelling dat als je gezonde dingen leuk 'verpakt' of mooi opmaakt kinderen eerder een hapje willen proberen (en het vaak ontzettend lekker vinden).
Ja!quote:Op vrijdag 14 oktober 2011 12:10 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Ik had alleen het resultaat gezien.
Hij deed er ook nog wat bovenop. Dat stond niet in het recept.
Het is toch raar dat je een niet volledig recept op je site zet? Simpel of niet.
Bedankt ik was al lichtelijk verbolgen.quote:
gaat meer om de smaken enzo denk ik. Dat ze niet alleen patat en pannenkoeken lustenquote:Op vrijdag 14 oktober 2011 13:46 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Maar wat is er nou gezond aan taart?![]()
Vet deeg, vette kaas en dan een minieme hoeveelheid spinazie. Ik snap dat hele principe van hartige taarten nooit.
(PS van die 2 kids zakt mijn mond wel open)
Je hebt helemaal gelijk, er is niets gezonds aan. Maar het ging er mij om dat je gezonde dingen gewoon op een aantrekkelijke manier moet presenteren voor kinderen.quote:Op vrijdag 14 oktober 2011 13:46 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Maar wat is er nou gezond aan taart?![]()
Vet deeg, vette kaas en dan een minieme hoeveelheid spinazie. Ik snap dat hele principe van hartige taarten nooit.
(PS van die 2 kids zakt mijn mond wel open)
kutwijf, nu moet ik weer teruglezenquote:Op vrijdag 14 oktober 2011 18:07 schreef RobinOok het volgende:
Die 2 kids van die homo natuurlijk! *proest*
quote:Op vrijdag 14 oktober 2011 18:07 schreef RobinOok het volgende:
Die 2 kids van die homo natuurlijk! *proest*
het viel me redelijk mee. Smaakvolquote:Op vrijdag 14 oktober 2011 21:31 schreef RobinOok het volgende:
Dat soort dingen zijn ook gewoon lekker, mits ze vers zijn.
omg ga jij eens posten dat je wel 2 dropjes hebt gegetenquote:Op zaterdag 15 oktober 2011 07:23 schreef FutureFairytale het volgende:
kunnen jullie niet beter een topic openen met als titel "kijk mijn kind eens geweldig zijn"? MK; je geeft zelf al aan dat je offtopic gaat en vervolgens blijf je net zo hard doorgaan over wat je kind allemaal wel niet eet. erg leuk maar niet hier ajb..
Hahah ik begrijp je volkomen. Maar ouders zijn trots op hun kinderenquote:Op zaterdag 15 oktober 2011 07:23 schreef FutureFairytale het volgende:
kunnen jullie niet beter een topic openen met als titel "kijk mijn kind eens geweldig zijn"? MK; je geeft zelf al aan dat je offtopic gaat en vervolgens blijf je net zo hard doorgaan over wat je kind allemaal wel niet eet. erg leuk maar niet hier ajb..
oh ik begrijp heel goed dat ouders trots zijn maar je hebt ook een subforum voor oudersquote:Op zaterdag 15 oktober 2011 08:25 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Hahah ik begrijp je volkomen. Maar ouders zijn trots op hun kinderenAlleen hebben we daar inderdaad plek genoeg voor elders op het forum
En toch blijft Rudolfs Bakery mijn favoriet.
Nou, wat een plezier. Krijg de zenuwen van dat mens. Evenals dat vrouwelijk duo. Nee, dan zie ik liever het mannelijk geslacht achter de kachel.quote:Op zondag 16 oktober 2011 15:29 schreef Cinderella_Man het volgende:
Die Angelique Schmeink is wel een plezier om naar te kijken..uitstekende chef!
Ze loopt telkens met haar messen en lepels te prutsen. En dan die carrousel met verse ingrediënten, lijkt wel een etalagequote:Op zondag 16 oktober 2011 15:29 schreef Cinderella_Man het volgende:
Die Angelique Schmeink is wel een plezier om naar te kijken..uitstekende chef!
Dat krijg ik dan weer van dat mens met het oostbrabantse/limburgse accentquote:Op zondag 16 oktober 2011 18:05 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Nou, wat een plezier. Krijg de zenuwen van dat mens.
Ja die is vreselijk.......quote:Op zondag 16 oktober 2011 19:29 schreef Cinderella_Man het volgende:
[..]
Dat krijg ik dan weer van dat mens met het oostbrabantse/limburgse accent
Ja die ook jaquote:
Was 't dat maar.quote:Op maandag 17 oktober 2011 08:47 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Ja die ook ja
En die marrokaan met die blonde dan...... Oef!
Ja lekker dit, zullen we lekker dit doen? ja lekker, doe maar lekker.
Tis godver geen porno kanaal
Denk het ja. Ik vind hem wel sympathiek, doet niet zo moeilijk, kan goed zijn passie overbrengen en maakt koken leuk en "makkelijk".quote:Op donderdag 20 oktober 2011 21:59 schreef IrCute het volgende:
Ik ben vast de enige hier die rudolph irritant vindIk had gehoopt op allerlei buitenlandse koks eigenlijk.
quote:Op vrijdag 21 oktober 2011 11:37 schreef Paul-89 het volgende:
Ik vind Rudolph juist ook een van de betere tv koks, goede tips, leuke/simpele gerechten en verder geen onzin.
Ik las pas dat ze allerlei contracten hadden voor programma's van jamie oliver en no reservations. Dus daar mogen ze wel mee beginnen en dan nog wat extra's erachteraan. Van de nederlandse kookprogramma's vind ik eigenlijk alleen rudolph de moeite waard.quote:Op donderdag 20 oktober 2011 21:59 schreef IrCute het volgende:
Ik ben vast de enige hier die rudolph irritant vindIk had gehoopt op allerlei buitenlandse koks eigenlijk.
Jamie's Great Britain komt aankomende dinsdag op Channel 4, en aangezien die serie volgens het persbericht ook op 24Kitchen zou komen zal het wel niet lang meer duren.quote:
quote:Op vrijdag 21 oktober 2011 22:57 schreef SamAxe het volgende:
[..]
Jamie's Great Britain komt aankomende dinsdag op Channel 4, en aangezien die serie volgens het persbericht ook op 24Kitchen zou komen zal het wel niet lang meer duren.
klopt,heb het met de vrouw zitten kijken laatst en idd doet hij heel leuk en duidelijk zonder poespas.quote:Op vrijdag 21 oktober 2011 11:37 schreef Paul-89 het volgende:
Ik vind Rudolph juist ook een van de betere tv koks, goede tips, leuke/simpele gerechten en verder geen onzin.
Het zijn er maar 4. (geen 1000quote:Op maandag 24 oktober 2011 10:16 schreef GeenWijn het volgende:
jammer dat ik het niet kan ontvangen (KPN), maar op 1000 programma's van rudolph zit ik ook niet te wachten
quote:Op maandag 24 oktober 2011 18:12 schreef soapie het volgende:
Wat is die Italiaan trouwens irritant zeg... Gemaakt grappig.
Nou ik kijk liever naar Rudolph dan die achterlijke Italiaan en irritante Limburgse Brabanderquote:
En toch kan ik op de een of andere manier, die italiaan wel waarderen. Niet om zijn kookkunsten, maar om zijn doen en latenquote:Op maandag 24 oktober 2011 18:50 schreef Skaai het volgende:
[..]
Nou ik kijk liever naar Rudolph dan die achterlijke Italiaan en irritante Limburgse Brabander
Dat is idd heel irritant!!!quote:Op maandag 24 oktober 2011 19:20 schreef Sunnythesun het volgende:
Zit nu voor het eerst ff te kijken, maar ik vind het nu al irritant dat ik de tv steeds harder en zachter moet zetten
Ja, ik mag 'm ook wel, die Limbo vrouw met dat korte haar is vreselijk, die andere vrouw, Meinck o.i.d. kan ik na een tijdje beter waarderen, maar vind ik te fancy dingen maken, denk dat dat niet aansluit op het publiek. Die "Fransman" moest ik ook even aan wennen, maar pruim ik nu ook wel.quote:Op maandag 24 oktober 2011 18:57 schreef fotostarter het volgende:
[..]
En toch kan ik op de een of andere manier, die italiaan wel waarderen. Niet om zijn kookkunsten, maar om zijn doen en laten
Beter dan/als die limbo
Op mijn tv zit een setting waarmee je dat uit kunt zetten. Sindsdien heb ik er geen last meer van. Wellicht op die van jullie ookquote:Op maandag 24 oktober 2011 19:20 schreef Sunnythesun het volgende:
Zit nu voor het eerst ff te kijken, maar ik vind het nu al irritant dat ik de tv steeds harder en zachter moet zetten
Wat uit zetten? Het geluid?quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 21:00 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Op mijn tv zit een setting waarmee je dat uit kunt zetten. Sindsdien heb ik er geen last meer van. Wellicht op die van jullie ook
Nee mopje, we hadden het over grote geluidsverschillen, op mijn tv zit een setting die het hardere geluid dempt naar het normale niveau, dus dan heb je daar geen last meer van.quote:
Ja joh! Kneusquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 21:05 schreef Guus Muisarm het volgende:
Ja, leg de grap even uit. Kneus.
edit: zat er weer een reactie tussen.
Vind eigenlijk gewoon dat die zender dat zelf beter moet regelenquote:Op dinsdag 25 oktober 2011 21:03 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Nee mopje, we hadden het over grote geluidsverschillen, op mijn tv zit een setting die het hardere geluid dempt naar het normale niveau, dus dan heb je daar geen last meer van.
Volgens mij doen meer zenders dat. 13th Street heeft er ook een handje van. Het is in ieder geval een aardige oplossing voor iemand die wel die instelling op z'n tv wil opzoeken.quote:Op dinsdag 25 oktober 2011 21:11 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Vind eigenlijk gewoon dat die zender dat zelf beter moet regelenZal vast nog wel bijgesteld worden. Geen idee of onze tv zo'n knopje heeft, niet echt de moeite om daar naar te zoeken voor die korte tijd dat ik af en toe kijk naar die zender
Dat ligt er helemaal aan hoe je het bereidt. Laatst maakte hij een maaltijdsoep daar ging ook van alles in maar was zo klaar en iedere minkukel zou het moeten kunnen maken.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 15:23 schreef rubje het volgende:
Nog een keer want ik laat mij niet de mond snoeren op een normale post door de edit van Mirjam of een note...![]()
Ik vind dat als je snel en makkelijk zegt je niet vervolgens aan moet komen met +/- 10 ingrediënten want dan is er geen sprake van snel en makkelijk gerecht maar van een gewoon standaard gerecht.![]()
Nou Mirjam ga je dit ook editen als zijnde het een abnormale post of laat je je vooroordeel weer gelden jegens mij middels een edit!
Kom op, maakt het uit of 1 een wortel in blokjes snijdt, of dat doet met zowel wortel als komkommer, augurk en aubergine? Ook de recepten met wat meer ingrediënten zijn in 15 minuten klaar, dat is nog steeds snel en zeker niet moeilijker dan slechts alleen de wortel.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 15:41 schreef rubje het volgende:
Nog een keer.Voor mensen die al de nodige ervaringen hebben met het bereiden van gerechten is een gerecht waar je meer dan 3 ingrediënten oid in moet doen geen probleem,maar dat is lijkt mij niet de gemiddelde kijker van dit kanaal(of misschien wel) en lijkt het mij handiger dat Rudolp als hij het over 'snel' en makkelijk' heeft met die achtergrond beter niet over snel en makkelijk kan hebben als hij dit soort gerechten bereidt voor mensen die dus alleen maar AH instantmaaltijden( stop'm in de magnetron) gewend zijn.
Ik denk dat mensen die hun avondeten normaal gesproken kant en klaar kopen en microwaven niet snel 24kitchen kijken. Mensen die iets meer passie/gevoel bij etenswaren hebben zullen het eerder kijken en zo inspiratie en nieuwe ideeën opdoen.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 15:41 schreef rubje het volgende:
Nog een keer.Voor mensen die al de nodige ervaringen hebben met het bereiden van gerechten is een gerecht waar je meer dan 3 ingrediënten oid in moet doen geen probleem,maar dat is lijkt mij niet de gemiddelde kijker van dit kanaal(of misschien wel) en lijkt het mij handiger dat Rudolp als hij het over 'snel' en makkelijk' heeft met die achtergrond beter niet over snel en makkelijk kan hebben als hij dit soort gerechten bereidt voor mensen die dus alleen maar AH instantmaaltijden( stop'm in de magnetron) gewend zijn.
Kijk uit hoor, Rubje is de DAM van cul.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 15:46 schreef Paul-89 het volgende:
[..]
Ik denk dat mensen die hun avondeten normaal gesproken kant en klaar kopen en microwaven niet snel 24kitchen kijken. Mensen die iets meer passie/gevoel bij etenswaren hebben zullen het eerder kijken en zo inspiratie en nieuwe ideeën opdoen.
Nergens staat ook dat ze als doelgroep de complete nitwits proberen te bereiken, ik denk dat ze meer inzetten met dit programma op moeders/vaders met een gezin die gevarieerd willen eten maar niet altijd de tijd/inspiratie hebben voor een goede maaltijd met de juiste verse ingrediënten.
Rudolph laat zien dat je niet veel hoeft te weten/kunnen om een goede maaltijd te kunnen bereiden. Maar inderdaad voor complete onwetende zal het vast te moeilijk zijn.
Rubje doet nog aan onderbouwing.quote:Op woensdag 26 oktober 2011 15:52 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Kijk uit hoor, Rubje is de DAM van cul.
Ik snap wat je bedoelt, maar wat ik wel goed vind is dat hij juist laat zien dat meer ingrediënten niet 'eng' hoeft te zijn. De makkelijkheid zit hem dan ook misschien meer in wat je er mee doet. Beetje snijden en dan roerbakken is dead simple, of je dat nou met 3 of met 10 dingen doet bijvoorbeeldquote:Op woensdag 26 oktober 2011 15:31 schreef rubje het volgende:
Voor iemand die al ervaren genoeg is met keukenhandelingen is het altijd makkelijker en zo te doen.Punt is dat de meeste kijkers van dit soort programma's de standaard AH klanten zijn die zich van alles laten aanpraten en het liefst alles vooringepakt en voorbereidt meenemen en vervolgens alleen maar in de oven hoeven te doen en dan te serveren en dat als 'snel en ' makkelijk' bestempelen. En met die achtergrond kijk ik dus naar zo een advies van Rudolp en niet als iemand die al de benodigde keukenervaringen heeft en voor wie 10 ingrediënten in de voorbereiding niks is.
quote:Op 1 november starten drie nieuwe programma’s van gerenommeerde buitenlandse topchefs op foodzender 24Kitchen. Elke werkdag geven de populaire tv-koks Donna Hay en Bill Granger hun keukengeheimen prijs en laten de kijker zien hoe je op eenvoudige wijze een verrukkelijke maaltijd op tafel zet. Gastronoom Anthony Bourdain gaat op avontuur en ontdekt overal ter wereld authentieke plaatselijke gerechten.
In Fast, Fresh, Simple onthult de Australische Donna Hay haar culinaire trucs en tips. Bill Granger deelt in Bill’s Food zijn passie voor het koken en laat zien hoe je voor elke gelegenheid een smakelijk gerecht kan bereiden. En in de Emmy genomineerde serie No Reservations gaat Anthony Bourdain op reis en verkent alle uithoeken van de wereld. Tijdens zijn reizen maakt hij kennis met de kleurrijke lokale inwoners en ontdekt hij de internationale culturele landschappen.
Series:
Bill’s Food – vanaf 1 november elke werkdag om 20.00 uur In zijn eerste televisieserie deelt de Australische restauranteigenaar en best-selling auteur Bill Granger zijn passie voor koken in dezelfde rustgevende en verbluffende stijl als in zijn cafés en kookboeken. Met duidelijke recepten en simpele ingrediënten zorgt Bill ervoor dat iedereen deze heerlijke gerechten kan bereiden.
No Reservations – vanaf 1 november elke werkdag om 22.00 uur De Amerikaanse chef-kok en auteur Anthony Bourdain reist de wereld rond en maakt kennis met de plaatselijke keukens. Hij is een echte avonturier, zelfs voor het eten van een oogbal van een bloedig zeehondenkarkas of een hagedissenjacht in de woestijn deinst hij niet terug.
Fast, Fresh, Simple – vanaf 1 november elke werkdag om 23.00 De Australische kok Donna Hay is wereldberoemd en heeft diverse bestsellers op haar naam staan. In Fast, Fresh, Simple laat ze zien hoe je met haar tips en trucs maaltijden bereidt die net zo goed smaken als dat ze eruit zien.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |