waar woon je? in de buurt van schiphol? je hebt zoveel ballen over waarschijnlijk.. vast een paar voor een vleesliefhebber als ikquote:Op zondag 6 juni 2010 13:13 schreef pavv het volgende:
We gaan gewoon hier verder
er komt wel wat onweer en regen aan, maar ik denk dat de Q gewoon weer aan gaat hoor
om het af te leren...nog een keer de MOINK Balls
[ afbeelding ]
Een zijlende, dat is ook wel een mooi stuk vlees hoor...hoe ga je hem bereiden?
en komen er pics van?
dat klinkt mega! waar smeer je het overheen?quote:Op zondag 6 juni 2010 13:43 schreef motorbloempje het volgende:
Honing, soja-saus en zelfs nog wat 'zuur': tomatenpuree nom!
lamsribjesquote:Op zondag 6 juni 2010 13:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
dat klinkt mega! waar smeer je het overheen?
De Barbecue Bijbel van Steven Raichlen. Het basisboek voor de BBQer!quote:Op zondag 6 juni 2010 14:39 schreef Beauregard het volgende:
Kan iemand mij hét barbecueboek tippen? Ik hou er niet van om alles van internet te plukken, ik wil er een bijbel naast hebben om wat in te bladeren en inspiratie op te doen.
Wordt er reeds op het einde van het grillen opgedaan.quote:Op zondag 6 juni 2010 22:09 schreef Tezz het volgende:
Die zien er echt lekker uit! Wat voor sausje doe je er op na het grillen? (of moet je dat al smeren tijdens het grillen?)
is dat nou niet gigatische zout en vet(met saus)quote:Op zondag 6 juni 2010 21:26 schreef Drossie het volgende:
Ik maakte ook MOINK balls gisteren
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
ach als je cholesterolgehalte goed is, waarom niet?quote:Op zondag 6 juni 2010 22:54 schreef rubje het volgende:
[..]
is dat nou niet gigatische zout en vet(met saus)
dit lijkt me echt zo een hap die heel slecht is voor je cholesterol
quote:Op zondag 6 juni 2010 22:54 schreef rubje het volgende:
[..]
is dat nou niet gigatische zout en vet(met saus)
dit lijkt me echt zo een hap die heel slecht is voor je cholesterol
een combinatie van Bone sucking rub (Sligro, een tamelijk zoetige rub) en de zelfgemaakte Noskos Classic rub (ziehttp://www.bbq-nl.com/2009/02/basis-barbecue-rub.html , een wat pittigere rub, maar ik stop daar wel de helft minder zout in)quote:Op maandag 7 juni 2010 09:02 schreef Oceanonix het volgende:
@Pavv
welke rub gebruik je voor de Moinks? Ik kan het op de foto net niet lezen.
Ik begrijp ook niet wat er te vet of zout zou zijn hoor.quote:Op maandag 7 juni 2010 03:36 schreef pavv het volgende:
[..]
ehhh... saus: "Ketchup, Worcestersaus, vloeibare honing en azijn en dit allemaal wat laten inkoken." welk vet?
gehaktballetjes: rundergehakt
ontbijtspek... ja natuurlijk zit hier vet in...maar als je niet de hele bak opeet , en zeker niet elke dag, denk ik dat je er oud mee kan worden.
zout? eigenlijk alleen in het spek... voor de gehaktballetjes zelf gebruik je amper zout (minder dan in bijvoorbeeld brood)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |