abonnement Unibet Coolblue
pi_82390742
Oeps; ik post een keer, maak ik em vol
die ballen zien er echt uit!! En MB: klinkt erg lekker! zou wel mee willen eten

Hier verder dus... kom maar op met jullie plaatjes, recepten en handige tips
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 6 juni 2010 @ 13:00:42 #2
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_82390905
Vanmiddag een zijlende van een argetijnse koe grillen. Ben benieuwd!
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  zondag 6 juni 2010 @ 13:13:39 #3
128548 pavv
The computer says NO
pi_82391416
We gaan gewoon hier verder

er komt wel wat onweer en regen aan, maar ik denk dat de Q gewoon weer aan gaat hoor


om het af te leren...nog een keer de MOINK Balls


Een zijlende, dat is ook wel een mooi stuk vlees hoor...hoe ga je hem bereiden?
en komen er pics van?
pi_82391535
quote:
Op zondag 6 juni 2010 13:13 schreef pavv het volgende:
We gaan gewoon hier verder

er komt wel wat onweer en regen aan, maar ik denk dat de Q gewoon weer aan gaat hoor


om het af te leren...nog een keer de MOINK Balls
[ afbeelding ]

Een zijlende, dat is ook wel een mooi stuk vlees hoor...hoe ga je hem bereiden?
en komen er pics van?
waar woon je? in de buurt van schiphol? je hebt zoveel ballen over waarschijnlijk.. vast een paar voor een vleesliefhebber als ik
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_82391558
MoBlo, zoet-zoute marinade? Verklaar je nader!
pi_82392595
Honing, soja-saus en zelfs nog wat 'zuur': tomatenpuree nom!
Ja doei.
pi_82392613
quote:
Op zondag 6 juni 2010 13:43 schreef motorbloempje het volgende:
Honing, soja-saus en zelfs nog wat 'zuur': tomatenpuree nom!
dat klinkt mega! waar smeer je het overheen?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_82393367
quote:
Op zondag 6 juni 2010 13:44 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

dat klinkt mega! waar smeer je het overheen?
lamsribjes
Ja doei.
  zondag 6 juni 2010 @ 14:27:17 #9
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_82394575
Vanavond ook weer genieten van de bbq skillz van vaders, hopelijk blijft het droog
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  zondag 6 juni 2010 @ 14:39:21 #10
188134 Beauregard
1818 - 1893
pi_82395088
Kan iemand mij hét barbecueboek tippen? Ik hou er niet van om alles van internet te plukken, ik wil er een bijbel naast hebben om wat in te bladeren en inspiratie op te doen.
  zondag 6 juni 2010 @ 14:52:33 #12
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_82395665
quote:
Op zondag 6 juni 2010 14:39 schreef Beauregard het volgende:
Kan iemand mij hét barbecueboek tippen? Ik hou er niet van om alles van internet te plukken, ik wil er een bijbel naast hebben om wat in te bladeren en inspiratie op te doen.
De Barbecue Bijbel van Steven Raichlen. Het basisboek voor de BBQer!

staan leuke gerechten in met mooie foto's, en de uitleg is ook goed.
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  zondag 6 juni 2010 @ 16:19:33 #13
16632 Xlarge
========
pi_82399795
tvp.

In de winter gaat hij ook regelmatig aan, maar met dit warmere weer staat de Weber zeker vaak aan.
Volgende zaterdag staat Bacon Explosion op het menu
pi_82415684
Ik maakte ook MOINK balls gisteren















Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_82418694
Die zien er echt lekker uit! Wat voor sausje doe je er op na het grillen? (of moet je dat al smeren tijdens het grillen?)
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_82419049
quote:
Op zondag 6 juni 2010 22:09 schreef Tezz het volgende:
Die zien er echt lekker uit! Wat voor sausje doe je er op na het grillen? (of moet je dat al smeren tijdens het grillen?)
Wordt er reeds op het einde van het grillen opgedaan.
Je kan hiervoor eender welke barbecuesaus gebruiken. Ik heb wegens tijdsgebrek een heel eenvoudig sausje gemaakt: Ketchup, Worcestersaus, vloeibare honing en azijn en dit allemaal wat laten inkoken.
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_82421929
quote:
Op zondag 6 juni 2010 21:26 schreef Drossie het volgende:
Ik maakte ook MOINK balls gisteren

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
is dat nou niet gigatische zout en vet(met saus)

dit lijkt me echt zo een hap die heel slecht is voor je cholesterol
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
pi_82422264
quote:
Op zondag 6 juni 2010 22:54 schreef rubje het volgende:

[..]

is dat nou niet gigatische zout en vet(met saus)

dit lijkt me echt zo een hap die heel slecht is voor je cholesterol
ach als je cholesterolgehalte goed is, waarom niet?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 7 juni 2010 @ 03:36:01 #19
128548 pavv
The computer says NO
pi_82428387
quote:
Op zondag 6 juni 2010 22:54 schreef rubje het volgende:

[..]

is dat nou niet gigatische zout en vet(met saus)

dit lijkt me echt zo een hap die heel slecht is voor je cholesterol

ehhh... saus: "Ketchup, Worcestersaus, vloeibare honing en azijn en dit allemaal wat laten inkoken." welk vet?

gehaktballetjes: rundergehakt

ontbijtspek... ja natuurlijk zit hier vet in...maar als je niet de hele bak opeet , en zeker niet elke dag, denk ik dat je er oud mee kan worden.

zout? eigenlijk alleen in het spek... voor de gehaktballetjes zelf gebruik je amper zout (minder dan in bijvoorbeeld brood)
pi_82429803
@Pavv

welke rub gebruik je voor de Moinks? Ik kan het op de foto net niet lezen.
  maandag 7 juni 2010 @ 10:15:16 #21
128548 pavv
The computer says NO
pi_82431755
quote:
Op maandag 7 juni 2010 09:02 schreef Oceanonix het volgende:
@Pavv

welke rub gebruik je voor de Moinks? Ik kan het op de foto net niet lezen.
een combinatie van Bone sucking rub (Sligro, een tamelijk zoetige rub) en de zelfgemaakte Noskos Classic rub (ziehttp://www.bbq-nl.com/2009/02/basis-barbecue-rub.html , een wat pittigere rub, maar ik stop daar wel de helft minder zout in)

Ben nog opzoek naar Plowboys rubs (alleen in USA verkrijgbaar) en naar Dizzy Pig rubs ( verschijnen binnenkort in NL)
  maandag 7 juni 2010 @ 11:41:41 #22
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_82434987
Die van Noskos is goed te eten, ook al een paar keer gebruikt voor 3-2-1 ribs, maar die Bone Sucking Rub nog nooit kunnen krijgen, want geen kvk nr
pi_82435331
quote:
Op maandag 7 juni 2010 03:36 schreef pavv het volgende:

[..]

ehhh... saus: "Ketchup, Worcestersaus, vloeibare honing en azijn en dit allemaal wat laten inkoken." welk vet?

gehaktballetjes: rundergehakt

ontbijtspek... ja natuurlijk zit hier vet in...maar als je niet de hele bak opeet , en zeker niet elke dag, denk ik dat je er oud mee kan worden.

zout? eigenlijk alleen in het spek... voor de gehaktballetjes zelf gebruik je amper zout (minder dan in bijvoorbeeld brood)
Ik begrijp ook niet wat er te vet of zout zou zijn hoor.
Vet in elk geval niet en zou kies je zelf. In de balls zit er wat zout, in de rub zit er wat zout en het spek is ook wat zout, maar zeker niet overdreven.
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
pi_82441691
die balletjes zien er heerlijk uit! binnenkort ook even proberen!
  maandag 7 juni 2010 @ 15:26:38 #25
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_82444991
Dizzy pig rubs zijn idd geweldig! Heb afgelopen week een aantal x een flink stuk rundvlees gegrilled en daar Dizzy Pig raising the steak voor gebruikt. Perfect resultaat!
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')