dat zei je moeder ook gisteren D:D::DD:D:D:D:D:Dquote:Daarover een berg slagroom en daar nog een zooi saus over. Mmmz, krijg er gelijk zin in.
Mamma grapjes zijn wel een beetje uit de mode hoor.quote:Op dinsdag 18 mei 2010 11:05 schreef Salamando het volgende:
[..]
dat zei je moeder ook gisteren D:D::DD:D:D:D:D:D
Nee, maar dat kan natuurlijk alsnog ffquote:
En een AdvancedPower-topic aangetekend verstuurd naar Danoontje?quote:Op dinsdag 18 mei 2010 11:06 schreef Penisbaard het volgende:
Je hebt per ongeluk een topic gemaakt van je brief naar Danoontje
Toch even OP quoten voor de zekerheidquote:Op dinsdag 18 mei 2010 11:05 schreef kL0j00h het volgende:
Beste redactie van Danoontje,
Ik ben gek op toetjes. Heerlijk. Ik zie het gelijk voor me: Een grote bak met chocolade, vanille, aardbei, noem maar op.
Daarover een berg slagroom en daar nog een zooi saus over. Mmmz, krijg er gelijk zin in.
Maar wat ik laatst voorgeschoteld kreeg. Het was een plastic bakje en daar stond op: Danoontje.
Ik dacht dat het de saus was voor wat nog komen zou.
Helaas, dat bakje was het toetje. Ik kan het nog steeds niet geloven. Hoe kun je dat in godsnaam een toetje noemen.
Het is gewoon een schande voor alle toetjes in de hele wereld.
Normaal als je een bak vla open trekt, dan plakt er aan de deksel nog meer dan dat er in een Danoontje zit.
Een Danoontje is zo fucking klein, er past niet eens een lepel in.
Hoe kan ik in hemelsnaam mijn kinderen een toetje beloven als ze hun bordje leeg eten?
Zo van: Ja boefje, eerst je bordje leeg eten en dan krijg je een lekker toetje.
Ik zie dat dus helemaal voor me..., ze beginnen een berg gore andijvie weg te lepelen. Ze eten alles op met in hun gedachte een lekker toetje. De schatjes doen hun best en bijna kokhalzend slikken ze de laatste hapjes door.
Met een brede lach kijken ze je hoopvol aan en van opwinding zitten ze te wippen in hun stoel.
En dan…. Dan zet je een Danootje neer en is het stil. Ze kijken je vol onbegrip en teleurgesteld aan.
Als ze dan vervolgens dat toetje kwaad door de keuken gooien, kan ik ze dat niet eens kwalijk nemen.
Ik had dat ook niet gepikt.
Het is net zoiets als een kind beloven naar de dierentuin te gaan en dan vervolgens de eendjes gaan voeren.
Maar goed, als ze dat lullig toetje van jullie tegen de muur aan smijten zal het in ieder geval niet veel rotzooi geven.
Ik denk dat het voldoende is om met de pink even dat spettertje weg te vegen.
Waar kopen ze jullie producten eigenlijk? In Madurodam of zo?
Maar goed. Dan weten jullie dat.
De groeten,
Lexie
Waarom gebruik je je nicknaam lysdexie niet gewoon? Tis klantenservice, geen redactie.quote:Op dinsdag 18 mei 2010 11:05 schreef kL0j00h het volgende:
Waar kopen ze jullie producten eigenlijk? In Madurodam of zo?
Maar goed. Dan weten jullie dat.
De groeten,
Lexie
Oh zeker wel. Redactie!quote:Op dinsdag 18 mei 2010 11:07 schreef zovty het volgende:
[..]
Ja, TS bedoelt natuurlijk directie, maak er nou geen punt van.
nu weet ik gelijk weer waarom ik de fp mijdquote:Op dinsdag 18 mei 2010 11:11 schreef Djeez het volgende:
Goed geschreven, toevallig zin de FP-redactie te komen versterken?
quote:Op dinsdag 18 mei 2010 11:05 schreef kL0j00h het volgende:
Het is net zoiets als een kind beloven naar de dierentuin te gaan en dan vervolgens de eendjes gaan voeren.
Wat denk je zelf Djeez heyquote:Op dinsdag 18 mei 2010 11:11 schreef Djeez het volgende:
Goed geschreven, toevallig zin de FP-redactie te komen versterken?
Luuk heeft zojuist ene Han verbannenquote:Op dinsdag 18 mei 2010 11:24 schreef Cybey het volgende:
Brandbrieven van Luuk Koelman
http://www.koelman.com/category/brandbrieven/
quote:Op dinsdag 18 mei 2010 11:24 schreef Cybey het volgende:
Brandbrieven van Luuk Koelman
http://www.koelman.com/category/brandbrieven/
Mamma grapjes zijn nooit uit de mode.quote:Op dinsdag 18 mei 2010 11:07 schreef kL0j00h het volgende:
[..]
Mamma grapjes zijn wel een beetje uit de mode hoor.
[..]
Nee, maar dat kan natuurlijk alsnog ff
Is er nog zo'n topic?quote:Op dinsdag 18 mei 2010 11:12 schreef Salatrel het volgende:
Geacht bedrijf, ik heb een vraagje? -NS Dubbelspoor-
Gewoon hier postenquote:Op dinsdag 18 mei 2010 12:08 schreef Cybey het volgende:
Heb er net eentje naar de Albert Heijn gestuurd. Of zal ik die gewoon hier posten en het topic van TS proberen te kapen?
quote:Geachte meneer Heijn,
Als student zijnde heb ik het niet altijd even makkelijk. Ik moet mijn studie betalen, mijn huur en bier is ook zeker niet gratis. Dit allemaal terwijl er langzaam toegewerkt wordt naar een sociaal leenstelsen voor de studenten. Ook heb ik natuurlijk eten nodig om rond te kunnen komen. Om dit allemaal te kunnen betalen heb ik dan ook een baantje nodig.
Na deze introductie en achtergrond-informatie over mijn persoon, zal ik nu met het verhaal beginnen.
Nadat ik vertrok van mijn werk op een goede dag, besefte ik mij dat ik nog moest eten. Dit merkte ik aan het rammelen van de maag, zoals u wellicht ook wel bekend is. Ik besloot uw winkel op het Koningsplein te Amsterdam in te lopen. Direct viel mijn oog op de koel-cabine waar u in vrijwel alle winkels de snelle maaltijden neer legt.
Tot mijn blije verbazing trof ik hier een pak "AH Ravioli met 4 kazen" in het koelvak aan, die in uw allom bekende en goed geadverteerde Bonus Aanbieding was. Gelukkig ben ik een trots Bonuskaart bezitter en besloot dan ook van deze aanbieding gebruik te maken samen met een bakje bijbehorende saus. Nadat ik netjes had afgerekend bij uw lieftallig en altijd vrolijke personeel ben ik tevreden naar huis gegaan.
Eenmaal thuis aangekomen na een korte rit met de metro, besloot ik direct de pasta klaar te maken aangezien mijn maag nog meer aan het rommelen was dan zoals ik eerder aan u beschreef. Ik draaide de pastaverpakking om zodat ik kon zien hoe u bedoeld had dat deze pasta klaargemaakt moest worden en trof hier onder andere de volgende zin aan:
"De pasta op een lage temperatuur, onder af en toe roeren, ca. 4 minuten laten koken."
U begrijpt dan ook wel dat mijn verbazing groot was! Ik realiseer mij natuurlijk dat een lage temperatuur relatief is, maar ik neem aan dat u het met mij eens bent dat om pasta te laten koken (en ik had al de aanname gedaan dat u wilde dat ik de pasta in water zou koken) dit water minimaal 100 graden celsius moet zijn. Dit is mijner inziens niet te classificeren als een lage temperatuur.
Maar gezien ik ook maar een simpele consument ben, heb ik besloten uw raad van uw verpakking op te volgen en de pasta 4 minuten te laten staan op een lage temperatuur. Hierna de pasta op m'n bord gedaan en heb de saus, nadat ik deze in de magnetron had warm gemaakt, over de pasta gedrappeerd.
Jammer genoeg viel alleen ongenoegen mij ten deel! De pasta was hard, zompig en koud! Maar gezien mijn honger en ik niets voor handen had heb ik deze harde pasta toch maar naar binnen gewerkt, waarna later op de avond grove buikpijn mijn dag heeft verpest.
Graag hoor ik snel van u een reactie over deze ongelukkige manier van de bereidingswijze van uw pasta en hoop dat u dit snel zal veranderen voordat nog meer mensen deze pijnlijke vergissing maken.
Met vriendelijke groet,
Cybey
quote:Op dinsdag 18 mei 2010 12:11 schreef Cybey het volgende:
Komt ie dan! Wall of text...
Geachte meneer Heijn,
Als student zijnde heb ik het niet altijd even makkelijk. Ik moet mijn studie betalen, mijn huur en bier is ook zeker niet gratis. Dit allemaal terwijl er langzaam toegewerkt wordt naar een sociaal leenstelsen voor de studenten. Ook heb ik natuurlijk eten nodig om rond te kunnen komen. Om dit allemaal te kunnen betalen heb ik dan ook een baantje nodig.
Na deze introductie en achtergrond-informatie over mijn persoon, zal ik nu met het verhaal beginnen.
Nadat ik vertrok van mijn werk op een goede dag, besefte ik mij dat ik nog moest eten. Dit merkte ik aan het rammelen van de maag, zoals u wellicht ook wel bekend is. Ik besloot uw winkel op het Koningsplein te Amsterdam in te lopen. Direct viel mijn oog op de koel-cabine waar u in vrijwel alle winkels de snelle maaltijden neer legt.
Tot mijn blije verbazing trof ik hier een pak "AH Ravioli met 4 kazen" in het koelvak aan, die in uw allom bekende en goed geadverteerde Bonus Aanbieding was. Gelukkig ben ik een trots Bonuskaart bezitter en besloot dan ook van deze aanbieding gebruik te maken samen met een bakje bijbehorende saus. Nadat ik netjes had afgerekend bij uw lieftallig en altijd vrolijke personeel ben ik tevreden naar huis gegaan.
Eenmaal thuis aangekomen na een korte rit met de metro, besloot ik direct de pasta klaar te maken aangezien mijn maag nog meer aan het rommelen was dan zoals ik eerder aan u beschreef. Ik draaide de pastaverpakking om zodat ik kon zien hoe u bedoeld had dat deze pasta klaargemaakt moest worden en trof hier onder andere de volgende zin aan:
"De pasta op een lage temperatuur, onder af en toe roeren, ca. 4 minuten laten koken."
U begrijpt dan ook wel dat mijn verbazing groot was! Ik realiseer mij natuurlijk dat een lage temperatuur relatief is, maar ik neem aan dat u het met mij eens bent dat om pasta te laten koken (en ik had al de aanname gedaan dat u wilde dat ik de pasta in water zou koken) dit water minimaal 100 graden celsius moet zijn. Dit is mijner inziens niet te classificeren als een lage temperatuur.
Maar gezien ik ook maar een simpele consument ben, heb ik besloten uw raad van uw verpakking op te volgen en de pasta 4 minuten te laten staan op een lage temperatuur. Hierna de pasta op m'n bord gedaan en heb de saus, nadat ik deze in de magnetron had warm gemaakt, over de pasta gedrappeerd.
Jammer genoeg viel alleen ongenoegen mij ten deel! De pasta was hard, zompig en koud! Maar gezien mijn honger en ik niets voor handen had heb ik deze harde pasta toch maar naar binnen gewerkt, waarna later op de avond grove buikpijn mijn dag heeft verpest.
Graag hoor ik snel van u een reactie over deze ongelukkige manier van de bereidingswijze van uw pasta en hoop dat u dit snel zal veranderen voordat nog meer mensen deze pijnlijke vergissing maken.
Met vriendelijke groet,
Cybey
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |