FOK!forum / Culinesse ŕ gogo / Wat eten&drinken we vandaag #161
#ANONIEMdonderdag 15 april 2010 @ 21:15
en toen wassie vol Ik ben dus aardbeienjam aant maken en ik vind dat Renzell lekker kookt
littledrummergirldonderdag 15 april 2010 @ 21:16
quote:
Op donderdag 15 april 2010 19:50 schreef Windigo het volgende:

[..]

Zijn dat niet iglo visschnitzels? Die heb ik ook wel eens, en die zijn lekker
nee gewoon van ah huismerk iets biologisch vis achtigs, twee in een pakje voor twee euro ofzo
Dandiliondonderdag 15 april 2010 @ 21:38
ik heb bij me mamsie gekookte aardappelen op met draadjesvlees en stoof peertjes MMMM
uniekhoorndonderdag 15 april 2010 @ 21:40
Had zelfgemaakte bami met atjar, gebakken ui, gebakken ei, satesaus, kipfilet, hamblokjes, kroepoek, loempiasaus, vietnames loempia's en lots of sambal
Zo-is-datdonderdag 15 april 2010 @ 22:02
Had net een schaaltje danio sinaasappel-chocolade; smaakt naar pim's koekjes
Enfermeradonderdag 15 april 2010 @ 22:10
Net een shake van banaan, appel, melk, suiker en kanaal
FutureFairytaledonderdag 15 april 2010 @ 22:16
Lasagne met lekkere groentes (tomaat, paprika, courgette). Bij de thee een stroopkoek
FutureFairytaledonderdag 15 april 2010 @ 22:16
quote:
Op donderdag 15 april 2010 22:10 schreef Enfermera het volgende:
Net een shake van banaan, appel, melk, suiker en kanaal
kanaal?
MaskOfSanitydonderdag 15 april 2010 @ 22:17
Een paar frikandelletjes en een zak chips en 4 liter Schultenbrau.
Enfermeradonderdag 15 april 2010 @ 22:19
quote:
Op donderdag 15 april 2010 22:16 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

kanaal?
Ik zat aan de telefoon tegelijkertijd.

Kaneel.
progjedonderdag 15 april 2010 @ 23:32
wodka + ijs
littledrummergirldonderdag 15 april 2010 @ 23:39
quote:
Op donderdag 15 april 2010 22:10 schreef Enfermera het volgende:
Net een shake van banaan, appel, melk, suiker en kanaal
kanaal?

Edit: lama zie t al
#ANONIEMvrijdag 16 april 2010 @ 08:16
thee en een fruitontbijtje (druiven, banaan en mango)
The_Hivesvrijdag 16 april 2010 @ 08:18
koffie
Windigovrijdag 16 april 2010 @ 08:23
Net twee sneetjes toast met kruidenkaas, een pot thee en yoghurt met aardbeienjam en chococornflakes
motorbloempjevrijdag 16 april 2010 @ 08:58
ontbeten met twee gekookte eitjes

vanavond eten we lekker makkelijk pasta met creme fraiche, broccoli, kip en pesto

FutureFairytalevrijdag 16 april 2010 @ 08:58
thee met een jodekoek
motorbloempjevrijdag 16 april 2010 @ 08:59
oh, en straks Lemon Merengue Pie!

heb er gisteren 2 gebakken voor op 't werk om nog te trakteren voor mijn verjaardag!
renzellvrijdag 16 april 2010 @ 09:14
quote:
Op donderdag 15 april 2010 21:15 schreef SeaOfLove het volgende:
en toen wassie vol Ik ben dus aardbeienjam aant maken en ik vind dat Renzell lekker kookt
Wat lief!

Ik ben helemaal geen goede kok eigenlijk. Maar ik vind koken (en vooral het opeten van het gekookte ) wél heel erg leuk! Ik zou willen dat ik het beter kon (en er meer tijd voor had).
KiwiTjuHhvrijdag 16 april 2010 @ 09:21
Had net yoghurt met aardbeien
uniekhoornvrijdag 16 april 2010 @ 15:30
quote:
Op vrijdag 16 april 2010 09:21 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Had net yoghurt met aardbeien
Datte en een granny smith

Vanavond bami van gisteren.
Morgen: zelfgemaakte gebakken aardappelen uit de oven met sjalotjes en knoflook, bloemkool, sperzieboontjes, salade, kalkoenrolade en peperroomsaus.
Nu al zin in
FutureFairytalevrijdag 16 april 2010 @ 15:39
quote:
Op vrijdag 16 april 2010 15:30 schreef uniekhoorn het volgende:

[..]

Morgen: zelfgemaakte gebakken aardappelen uit de oven met sjalotjes en knoflook, bloemkool, sperzieboontjes, salade, kalkoenrolade en peperroomsaus.
Nu al zin in

Mmm lekker, ik wil morgen mee-eten
had vanmiddag foccacia. Vnv rösti met vissticks
The_Hivesvrijdag 16 april 2010 @ 15:56
dilemma hier. Heb vanmorgen hamburgers gemaakt en die inde koeling gelegd. Maar heb nu ook vreselijk zin in een vette bek (raspatat ). Wordt dus 1 van die 2
MaskOfSanityvrijdag 16 april 2010 @ 15:59
quote:
Op vrijdag 16 april 2010 15:56 schreef The_Hives het volgende:
dilemma hier. Heb vanmorgen hamburgers gemaakt en die inde koeling gelegd. Maar heb nu ook vreselijk zin in een vette bek (raspatat ). Wordt dus 1 van die 2
Wat een noob. Alsof je die twee niet kunt combineren.
The_Hivesvrijdag 16 april 2010 @ 16:01
natuurlijk niet slimme. Als je de raspatat haalt is het koud voordat je hamburgers klaar zijn. Je moet het dan wel tegelijkertijd op eten en niet eerst het ene halen, opeten en dan het andere klaar maken
MaskOfSanityvrijdag 16 april 2010 @ 16:03
quote:
Op vrijdag 16 april 2010 16:01 schreef The_Hives het volgende:
natuurlijk niet slimme. Als je de raspatat haalt is het koud voordat je hamburgers klaar zijn. Je moet het dan wel tegelijkertijd op eten en niet eerst het ene halen, opeten en dan het andere klaar maken
Dan ben je dubbelop een noob, omdat het je ook nog aan enig organisatorisch vermogen ontbreekt.
motorbloempjevrijdag 16 april 2010 @ 16:04
ja, kom, we gaan lopen bitchen, uit het niets, in een topic over wat je vandaag eet... briljant..
MaskOfSanityvrijdag 16 april 2010 @ 16:06
quote:
Op vrijdag 16 april 2010 16:04 schreef motorbloempje het volgende:
ja, kom, we gaan lopen bitchen, uit het niets, in een topic over wat je vandaag eet... briljant..
Ach, aan de eettafel wordt het meeste ruzie gemaakt in gezinnen.
maartjehvrijdag 16 april 2010 @ 16:09
quote:
Op vrijdag 16 april 2010 16:06 schreef MaskOfSanity het volgende:

[..]

Ach, aan de eettafel wordt het meeste ruzie gemaakt in gezinnen.
Enig idee hoe dat zo komt? Omdat dat nog het enigste moment van de dag is dat het hele gezin bij elkaar is. Triest eigenlijk..


OT; Kop koffie.

Vanavond spaghetti met zelfgemaakte saus en gehaktballen en rundvlees, bruin turks brood erbij, en insalata caprese.
MaskOfSanityvrijdag 16 april 2010 @ 16:11
quote:
Op vrijdag 16 april 2010 16:09 schreef maartjeh het volgende:

[..]

Enig idee hoe dat zo komt?
Ja. Hoezo?
maartjehvrijdag 16 april 2010 @ 16:13
laat maar
renzellvrijdag 16 april 2010 @ 16:17
Ontopic: kipfilets uit de oven, met kerrie, mango, roombrie, ui en bieslook. Daarbij wat rijst met doperwtjes en een rucolasalade met tomaat, rode ui en feta.
#ANONIEMvrijdag 16 april 2010 @ 16:18
Vanavond lamskoteletten, gebakken aardappel en een groente, welke weet ik niet want mijn vrouw heeft vandaag de boodschappen gedaan

Ow, en om het weekend te vieren gaat er vanavond een wijn open
Enfermeravrijdag 16 april 2010 @ 17:10
Vanavond eten bij schoonpa. Ben benieuwd, hij kookt meestal vrij vet/pittig voor mijn doen, en voel me nog niet helemaal 100. Mja, dan maar wat minder eten Het gaat iig wel wat beter al.
DarkElfvrijdag 16 april 2010 @ 17:12
vanavond bak ik pannenkoeken (zelfgemixt beslag natuurlijk, niet die meuk uit een pakje)
Windigovrijdag 16 april 2010 @ 17:56
Gekookte aardappelen, bloemkool met bechamelsaus, zelfgedraaide gehaktballen. Ik doe ook eens Hollands
FutureFairytalevrijdag 16 april 2010 @ 18:19
quote:
Op vrijdag 16 april 2010 17:56 schreef Windigo het volgende:
Gekookte aardappelen, bloemkool met bechamelsaus, zelfgedraaide gehaktballen. Ik doe ook eens Hollands
goed zo niks mis mee toch
Joenevrijdag 16 april 2010 @ 18:20
Piepertjes,Spinazie met een eitje, en gehakballen
motorbloempjevrijdag 16 april 2010 @ 18:20
quote:
Op vrijdag 16 april 2010 17:12 schreef DarkElf het volgende:
vanavond bak ik pannenkoeken (zelfgemixt beslag natuurlijk, niet die meuk uit een pakje)
heb je voor mij een goed recept hiervoor? Het liefst volkoren ofzo
TN-FRvrijdag 16 april 2010 @ 18:44
pizzatje bellen
Enfermeravrijdag 16 april 2010 @ 22:19
Kippetje uit de oven, met witte plakrijst en worteltjes. Lekker licht dus, was heerlijk!
MaskOfSanityvrijdag 16 april 2010 @ 22:22
quote:
Op vrijdag 16 april 2010 18:44 schreef TN-FR het volgende:
pizzatje bellen
En nam de pizza op?
progjezaterdag 17 april 2010 @ 00:14
quote:
Op vrijdag 16 april 2010 17:56 schreef Windigo het volgende:
Gekookte aardappelen, bloemkool met bechamelsaus, zelfgedraaide gehaktballen. Ik doe ook eens Hollands
Windigozaterdag 17 april 2010 @ 11:53
quote:
Op vrijdag 16 april 2010 18:19 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

goed zo niks mis mee toch
Nee heel lekker hoor!

Vanavond weer Hollands, want vriendlief komt eten en die is niet zo avontuurlijk

Bietenstamp met rest gehaktballen en komkommersalade
evo87zaterdag 17 april 2010 @ 13:28
lasagne!
ikweethetooknietzaterdag 17 april 2010 @ 13:59
Zojuist banaantje naar binnen gewerkt tijdens fokken
-Mellow-zaterdag 17 april 2010 @ 14:08
Ik kom net van de markt en ik heb weer goed gescoord

Vanavond eten we gevulde pijlstaartinktvisjes (peterselie, rood pepertje, ui, knof en de tentakeltjes) met wat gerookte paprikapoeder en afgeblust met sherry. Daarbij spinaziesalade met rode ui, komkommer en paprika. En ardappeltjes uit de oven, gebakken in kippenvet.

yummie
-Mellow-zaterdag 17 april 2010 @ 14:10
quote:
Op vrijdag 16 april 2010 08:59 schreef motorbloempje het volgende:
oh, en straks Lemon Merengue Pie!

heb er gisteren 2 gebakken voor op 't werk om nog te trakteren voor mijn verjaardag!
recept? (en evt. foto )

het is de favo taart van mijn lief en ik heb het nog nooit gemaakt.
ColdFeetzaterdag 17 april 2010 @ 14:52
Zelfgebakken volkoren pita's straks met hummus en za'atar. In Damascus heb ik 4 verschillende soorten za'atar gekocht
FutureFairytalezaterdag 17 april 2010 @ 14:56
2 bolletjes met aardbeien en suiker
-Mellow-zaterdag 17 april 2010 @ 15:57
Oe, de boerenboter die ik op de markt heb gehaald is echt goddelijk

Ik eet nu een dikke stevige pompoenpittenboterham, met boerenboter, oude kaas en appel-perenstroop. Veel beter kan een boterham niet zijn
Joenezaterdag 17 april 2010 @ 16:22
Vanavond Opperdoeser rondjes in partjes in de olie uit de oven, beetje salade erbij en een lekkere karbonade.
The_Hiveszaterdag 17 april 2010 @ 16:42
varkenshaas, gebakken aardappelen en broccoli met pindasaus
Enfermerazaterdag 17 april 2010 @ 16:44
Vanavond waarschijnlijk rundervinken met wat patatjes uit de oven en groente
MaskOfSanityzaterdag 17 april 2010 @ 16:52
Tja, zaterdag.. Dat kan natuurlijk maar 1 ding betekenen.
FutureFairytalezaterdag 17 april 2010 @ 17:06
ovenschotel
FutureFairytalezaterdag 17 april 2010 @ 17:06
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 16:52 schreef MaskOfSanity het volgende:
Tja, zaterdag.. Dat kan natuurlijk maar 1 ding betekenen.
pizza?
MaskOfSanityzaterdag 17 april 2010 @ 17:09
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 17:06 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

pizza?
Nee nee, dat is vrijdag. Zaterdag rest ons niets anders dan een bezoek aan een chique snackpaleis.
FutureFairytalezaterdag 17 april 2010 @ 18:02
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 17:09 schreef MaskOfSanity het volgende:

[..]

Nee nee, dat is vrijdag. Zaterdag rest ons niets anders dan een bezoek aan een chique snackpaleis.
Burger King
MaskOfSanityzaterdag 17 april 2010 @ 18:03
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 18:02 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Burger King
Nein, de deftige snackbar op de hoek natuurlijk.
KiwiTjuHhzaterdag 17 april 2010 @ 19:09
Wij hadden lekkere zelfgemaakte chinese kippensoep
Karinazaterdag 17 april 2010 @ 19:13
Ik heb een brood Döner kebab gegeten en een sinaasappel.
DarkElfzaterdag 17 april 2010 @ 19:22
wij eten lekker stokbrood met van alles en nog wat: ossenworst, lekkere ham, brie, blauwe kaas etc
renzellzaterdag 17 april 2010 @ 19:28
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 15:57 schreef -Mellow- het volgende:
Oe, de boerenboter die ik op de markt heb gehaald is echt goddelijk

Ik eet nu een dikke stevige pompoenpittenboterham, met boerenboter, oude kaas en appel-perenstroop. Veel beter kan een boterham niet zijn
Klinkt heerlijk Mellow!

Ik ga voor een stukje uit de oven, met wat pesto, mozzarella en tomaat. Misschien een salade ernaast. That's it. Iets te veel snaaisel (en rose ) gehad in het (zonovergoten ) park vandaag.
Pietverdrietzaterdag 17 april 2010 @ 20:12
Vooraf een gemengde slalade met gebakken jacobsschelpen en een frambozendressing.
Vervolgens rundvlees in een barolosaus, aardappelpuree met postelein
Nagerecht, versgedraaid walnotenijs met maple sirup
Zit nu met een grappa uit te buiken.
motorbloempjezaterdag 17 april 2010 @ 20:18
ik probeer nu voor 't eerst chocoladefondant te maken ben benieuwd, maar durf niet al te veel hoop te hebben dat 't in een keer goed gaat

en als 'hoofdgerecht' hadden we een diepvriesbak curry met verse naan
Pietverdrietzaterdag 17 april 2010 @ 20:19
* Pietverdriet heeft veel te veel gegeten
lies1947zaterdag 17 april 2010 @ 20:44
het was weer lekker:
gegrillde kippenpoten, het vel erafgestroopt en toen gemarineerd in honing en olie met wat kruiden en ketjap. erbij gemengde sla, aardappelen en doperwten.
niet zo spannernd misschien, maar wel geslaagd.
een fles cabernet-sauvignon erbij en de tweede is ook al aangebroken......
na hadden we "luchtig toetje banaan" met slagroom, best wel te eten.
nu heb ik trek in een cognacje met bonbonnetjes, maar dat levert teveel energie, dus slaap ik dan slecht. dus houd ik het maar bij de wijn.
MaskOfSanityzaterdag 17 april 2010 @ 20:47
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 20:44 schreef lies1947 het volgende:

nu heb ik trek in een cognacje met bonbonnetjes, maar dat levert teveel energie, dus slaap ik dan slecht. dus houd ik het maar bij de wijn.
Wat een sadness, het is 20:47.
Pietverdrietzaterdag 17 april 2010 @ 20:48
quote:
[b]Op zaterdag 17 april 2010 20:44 schreef lies1947 het volgende:[b]
het vel erafgestroopt
waarom doe je dat?
motorbloempjezaterdag 17 april 2010 @ 20:58
wow, verbazingwekkend goed gelukt, die chocofondant.

Hij bleek er wel iets eerder uit te kunnen dan ik dacht: er was nog weinig vloeibaar maaar dan weet ik dat voor de vorige keer! Hij was iig lekker *burp*
motorbloempjezaterdag 17 april 2010 @ 20:59
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 20:47 schreef MaskOfSanity het volgende:

[..]

Wat een sadness, het is 20:47.
kun jij ook normaal op mensen reageren? Zo nee, blijf dan weg.
Pietverdrietzaterdag 17 april 2010 @ 20:59
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 20:58 schreef motorbloempje het volgende:
wow, verbazingwekkend goed gelukt, die chocofondant.

Hij bleek er wel iets eerder uit te kunnen dan ik dacht: er was nog weinig vloeibaar maaar dan weet ik dat voor de vorige keer! Hij was iig lekker *burp*
recept?
lezzerzaterdag 17 april 2010 @ 21:00
Zelfgemaakte goulash met fusili als avondeten.

En net nog beschuitjes met mascarpone en aardbeien
MaskOfSanityzaterdag 17 april 2010 @ 21:01
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 20:59 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

kun jij ook normaal op mensen reageren? Zo nee, blijf dan weg.
Laat dat duimpje maar achterwege.
Pietverdrietzaterdag 17 april 2010 @ 21:02
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 21:01 schreef MaskOfSanity het volgende:

[..]

Laat dat duimpje maar achterwege.
Ga buiten spelen
motorbloempjezaterdag 17 april 2010 @ 21:08
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 21:00 schreef lezzer het volgende:
Zelfgemaakte goulash met fusili als avondeten.

En net nog beschuitjes met mascarpone en aardbeien
heb jij een goed recept voor goulash? Ik wil dat zo graag eens helemaal zelf maken!
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 20:59 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

recept?
even kijken, ik had maar heel weinig in huis, dus euh

40 gram chocolade (62%)
40 gram roomboter
20 gram suiker
(1 heel ei, 1 eierdooier) geklopt en daarna klein beetje weggegooid
10 gram bloem

chocolade en boter abm smelten
eieren met suiker met mixer flink luchtig kloppen

dit bij elkaar spatelen en als laatste de bloem erbij
Héél even in de koelkast opstijven (15 minuutjes ofzo) en dan in de oven, 180 graden (electrische oven). Ik heb het 15 minuten gedaan, was te lang, kon niet goed voelen hoe stevig de bovenkant was! Maar het kan dus makkelijk een minuut of 3 a 4 minder
lezzerzaterdag 17 april 2010 @ 21:23
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 21:08 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

heb jij een goed recept voor goulash? Ik wil dat zo graag eens helemaal zelf maken!
Het is een familierecept. Dus, of het goed is, geen idee
We maken het al generaties lang zo, ik vind het wel lekker

300 gr goulashvlees (rund, of rund/varken)
1 ui
1 groene paprika ( in stukjes)
1 rode paprika (in stukjes)
2 filnke aardappelen (kruimige) (in blokjes)
3 kleine blikjes tomatenpuree
3 laurierblaadjes
Peper en zout

Braad het vlees aan in een flinke braadpan, en voeg daarna de gesnipperde ui toe. Braden tot de uitjes glazig zijn. Flink peper en een beetje zout er overheen.
Dan, de paprika's in stukjes er bij, en de aardappelen in blokjes er ook bij.
Voeg de tomatenpuree toe en voeg water toe tot de hele boel goed onder water staat. 3 blaadjes laurier erbij.
Even goed mengen, en vervolgens laat je het op heel laag vuur 1,5 tot 2 uur heel zacht koken.
Om het half uur een keertje doorroeren.

Ik serveer goulash het liefst met spätzle, maar dat is een heleboel werk dus meestal wordt het fusili.
Rijst kan natuurlijk ook
Een salade met een "zure" dressing is er ook lekker bij vind ik.

Succes
uniekhoornzaterdag 17 april 2010 @ 21:23
Kalkoen rollade was helaas niet wat ik er van had verwacht maar de groente en aardappelen waren heerlijjk!

Morgen eten we zelfgemaakte hamburgers met zelfgebakken volkorenbrood (soezie), gegrilde groente, salade, tonijnsalade, gebakken ei en mosterdsoep met spekjes.
motorbloempjezaterdag 17 april 2010 @ 21:27
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 21:23 schreef lezzer het volgende:

[..]

Het is een familierecept. Dus, of het goed is, geen idee
We maken het al generaties lang zo, ik vind het wel lekker

300 gr goulashvlees (rund, of rund/varken)
1 ui
1 groene paprika ( in stukjes)
1 rode paprika (in stukjes)
2 filnke aardappelen (kruimige) (in blokjes)
3 kleine blikjes tomatenpuree
3 laurierblaadjes
Peper en zout

Braad het vlees aan in een flinke braadpan, en voeg daarna de gesnipperde ui toe. Braden tot de uitjes glazig zijn. Flink peper en een beetje zout er overheen.
Dan, de paprika's in stukjes er bij, en de aardappelen in blokjes er ook bij.
Voeg de tomatenpuree toe en voeg water toe tot de hele boel goed onder water staat. 3 blaadjes laurier erbij.
Even goed mengen, en vervolgens laat je het op heel laag vuur 1,5 tot 2 uur heel zacht koken.
Om het half uur een keertje doorroeren.

Ik serveer goulash het liefst met spätzle, maar dat is een heleboel werk dus meestal wordt het fusili.
Rijst kan natuurlijk ook
Een salade met een "zure" dressing is er ook lekker bij vind ik.

Succes
dank je!

Dikt hij ook goed in? Of moet je maizena gebruiken?
lezzerzaterdag 17 april 2010 @ 21:28
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 21:27 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

dank je!

Dikt hij ook goed in? Of moet je maizena gebruiken?
Dat moeten die aardappelen doen als het goed is.
Vandaar die kruimige aardappelen.
Hoe meer aardappelen hoe dikker is mijn ervaring.
Ik had er vandaag 2, maar ik doe ook wel eens 3 (ik vind die gestoofde aardappeltjes zo lekker er in ).
Maizena heb ik nog nooit gedaan.
motorbloempjezaterdag 17 april 2010 @ 21:51
okay! dank!

helaas voorlopig niet thuis in weekenden, maar zodra het weer voorkomt (juni ergens vrees ik ! ) ga ik 't eens proberen
lezzerzaterdag 17 april 2010 @ 21:56
Je moet er op tijd mee beginnen, daarom is het voor mij ook vaak een weekendgerecht
motorbloempjezaterdag 17 april 2010 @ 21:58
ik laat vlees voor dat soort gerechten meestal >3 uur pruttelen, dus ja
Curiosityzaterdag 17 april 2010 @ 22:59
Magnum Gold
Mirjamzondag 18 april 2010 @ 00:14
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 21:01 schreef MaskOfSanity het volgende:

[..]

Laat dat duimpje maar achterwege.
kappen, nergens voor nodig dit
lezzerzondag 18 april 2010 @ 10:06
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 21:58 schreef motorbloempje het volgende:
ik laat vlees voor dat soort gerechten meestal >3 uur pruttelen, dus ja
Nou, dan zou ik dat zeker doen hoor
Volgens mj is het na 2 uur in ieder geval eetbaar
motorbloempjezondag 18 april 2010 @ 17:10
barbecue! Hadden nog wat vlees in de vriezer liggen, en deze week is 'maak de vriezer leeg week'
lightedzondag 18 april 2010 @ 17:44
quote:
Op zaterdag 17 april 2010 16:42 schreef The_Hives het volgende:
varkenshaas, gebakken aardappelen en broccoli met pindasaus
BROCCOLI MET PINDASAUS???
motorbloempjezondag 18 april 2010 @ 17:47
álles kan met pindasaus
Joenezondag 18 april 2010 @ 17:48
Gebakken Aardappeltjes , Braadworstje en restant van krop sla van gister.
renzellzondag 18 april 2010 @ 18:01
Ik ga straks Catalaanse kippenbouten maken (met knoflook, ui, paprika, peterselie, chorizo, pikante praprikapoeder, rode wijn en pomodori's). Daarbij een frisse bietensalade met citroen, augurk , mayo en peper en sperzieboontjes.
KiwiTjuHhzondag 18 april 2010 @ 18:51
BBQ
MaskOfSanityzondag 18 april 2010 @ 18:57
Rijst met pilaf + Bier + witte boterhammen met hagelslag.
ColdFeetzondag 18 april 2010 @ 20:06
Bobotie The real thing, niet zo'n idioot pakje met creme fraiche Met erbij kurkuma-gekleurde rijst, banaan, tomatensalade en veel chutney. Lekker!
DarkElfzondag 18 april 2010 @ 21:20
had een sandwich gemaakt met zelfgemaakte avocadomayonaise, gebakken bacon, gegrilde kipfilet, gegrilde tomaatjes, sla op maisbrood toast

straks een bakje aardbeien jello
FutureFairytalezondag 18 april 2010 @ 21:46
borrelhapjes vanmiddag (loempiaatjes, toastjes, zuur) en 's avonds Chinees

@DarkElf; soort clubsandwich.. lekker!!!
motorbloempjemaandag 19 april 2010 @ 10:44
de BBQ was overwegend niet te vreten, gelukkig hadden we nog wel zelfgemaakte pindasaus
ik ga noooooit meer prefab vlees in de aanbieding halen voor 'als we eens zin hebben in een snelle bbq' dan liever moeite of geen bbq

nu net 2 boterhammetjes op en een kopje koffie..
Windigomaandag 19 april 2010 @ 10:57
quote:
Op maandag 19 april 2010 10:44 schreef motorbloempje het volgende:
de BBQ was overwegend niet te vreten, gelukkig hadden we nog wel zelfgemaakte pindasaus
ik ga noooooit meer prefab vlees in de aanbieding halen voor 'als we eens zin hebben in een snelle bbq' dan liever moeite of geen bbq

nu net 2 boterhammetjes op en een kopje koffie..
Gelukkig maar, dan hebben we geen prefab spul op de meet

Vanavond eet ik andijviestamp met gehaktballen, was nog over van gisteren
progjemaandag 19 april 2010 @ 11:10
appeltaart
FutureFairytalemaandag 19 april 2010 @ 11:20
quote:
Op maandag 19 april 2010 11:10 schreef progje het volgende:
appeltaart
jummie!!
lemonlimemaandag 19 april 2010 @ 11:33
Noga met honing en hazelnoten, en een kop koffie. Ter studieondersteuning
KiwiTjuHhmaandag 19 april 2010 @ 11:34
Straks maak ik een broodje gezond
renamaandag 19 april 2010 @ 11:58
Kop groene thee en twee bruine boterhammen met filet americain
FutureFairytalemaandag 19 april 2010 @ 13:06
self made quarter pounder
renamaandag 19 april 2010 @ 14:34
Appeltje
uniekhoornmaandag 19 april 2010 @ 16:19
Uhmmm ik ben van alles aan het opmaken dus het wordt een mengelmoes van:
Gebakken lever met ui, wort/doperwten, nog wat bloemkool, sla, rijst
FutureFairytalemaandag 19 april 2010 @ 16:24
tortellini en salade
nectarientjemaandag 19 april 2010 @ 16:25
Vanavond sperzieboontjes in kokokssaus met rijst en een met liefde gedraaide gehaktbal
Nu een kop thee en een speculaasje (vooruit, 3 )
Joenemaandag 19 april 2010 @ 17:48
Vanavond beetje rijst , met wat shoarma , beetje rendang , gado gado boontjes , gekook eitje, gebakken kip blokjes in een sausje.
Enfermeramaandag 19 april 2010 @ 17:57
Vanavond zelfgemaakt gebonden tomatensoepje met een komkommersalade en wat brood
Pietverdrietmaandag 19 april 2010 @ 18:06
Tortellini gevuld ricotta en spinazie met een gorgonzola saus
Curiositymaandag 19 april 2010 @ 18:14
Hollandse gehakt bal ( van Ah gehakt ) , rode kool en aardappelen.
Gtaboy107maandag 19 april 2010 @ 20:36
Shoarma met opgebakken aardappeltjes.
#ANONIEMdinsdag 20 april 2010 @ 07:03
thee!
Raissadinsdag 20 april 2010 @ 08:01
2 crackers met vlokken.
FutureFairytaledinsdag 20 april 2010 @ 09:12
liga appel met thee
HaverMoutKoekjedinsdag 20 april 2010 @ 10:21
AH heeft nieuwe maaltijdsalades, voor vanavond heb ik dus een nieuwe variant in de koelkast staan: geroosterde groente
KiwiTjuHhdinsdag 20 april 2010 @ 13:28
Vanavond na het sporten een kopje soep met een broodje
Rianndinsdag 20 april 2010 @ 13:43
knorr vie
FutureFairytaledinsdag 20 april 2010 @ 15:19
magnum gold
Windigodinsdag 20 april 2010 @ 15:24
Vanavond maak ik rode curry van bakbanaan, kouseband en mango. Met rijst.
Tezzdinsdag 20 april 2010 @ 16:57
Geroosterde aardappeltjes met knof, een biefstukje en wat sla!
Enfermeradinsdag 20 april 2010 @ 17:07
Vanavond simpel. Had zin in frituur maar dat is slecht. Dus nu ovenfriet met sperzieboontjes en een hamburger
MaskOfSanitydinsdag 20 april 2010 @ 17:42
Het is dinsdag, dus er gaan zo een handvol frikandellen de frituurpan in.
motorbloempjedinsdag 20 april 2010 @ 18:28
net de tongetjes klaargemaakt om te bakken en in de oven staat een soort van lasagne van aubergine, courgette tomaat, champignon, rode ui, mozarella en wat oude kaas om te gratineren
motorbloempjedinsdag 20 april 2010 @ 18:28
quote:
Op dinsdag 20 april 2010 17:07 schreef Enfermera het volgende:
Vanavond simpel. Had zin in frituur maar dat is slecht. Dus nu ovenfriet met sperzieboontjes en een hamburger
ovenfriet is niet eens veel beter dan gewone friet hoor
Cinderella23dinsdag 20 april 2010 @ 18:43
quote:
Op dinsdag 20 april 2010 10:21 schreef computergirl het volgende:
AH heeft nieuwe maaltijdsalades, voor vanavond heb ik dus een nieuwe variant in de koelkast staan: geroosterde groente
Hoe smaakte die en hoeveel kcal zitten er in die variant?
Pietverdrietdinsdag 20 april 2010 @ 18:59
Spaghetti Bolognese a la even snel (250 gram Gehakt aanbraden, wat kruiden/zout/peper erbij, 4 tenen knoflook, en een halve fles gepaseerde biologische tomaten met basilicum) Spaghetti koken, saus erbij, eten.
uniekhoorndinsdag 20 april 2010 @ 19:12
Koolvis uit de oven met tomaat, knoflook, lenteui, sjalotje, citroen, tijm, mosterd, verse capucijners, met daarbij gekookte aardappels, roergebakken groente en rode kool.
droomvrouwtjedinsdag 20 april 2010 @ 19:37
zelfgemaakte pasta saus met spagheti..
Enfermeradinsdag 20 april 2010 @ 19:42
quote:
Op dinsdag 20 april 2010 18:28 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

ovenfriet is niet eens veel beter dan gewone friet hoor
Wel wat minder vet.

Toch?
FutureFairytaledinsdag 20 april 2010 @ 20:00
beetje ijsbergsla met feta, croutons, pijnboompitten, gekookt ei, ansjovis en caesardressing.
veels te veel gegeten vanmiddag, ging maar door. vandaar een kleine salade vnv
lezzerdinsdag 20 april 2010 @ 20:22
afhaal (friet).
Dus nu ben ik beroerd.
Oooooh waarom doe ik dat toch elke keer? *grijpt naar hoofd
Pietverdrietdinsdag 20 april 2010 @ 20:27
Ovenfriet smaakt zoals natte honden ruiken.
FutureFairytaledinsdag 20 april 2010 @ 20:32
quote:
Op dinsdag 20 april 2010 20:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Ovenfriet smaakt zoals natte honden ruiken.
echt waar? bleghhh
lezzerdinsdag 20 april 2010 @ 21:28
quote:
Op dinsdag 20 april 2010 20:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Ovenfriet smaakt zoals natte honden ruiken.
Ik vind overfriet nou net erg droog altijd
Enfermeradinsdag 20 april 2010 @ 21:32
Ik had de ovenfriet van Aviko volgensmij? Die is wel oke Normaal maak ik ook gewoon zelf frietjes van aardappels en dan olie erover en in de oven, maar nu had ik niet zoveel zin om te koken dus ja.
Enfermeradinsdag 20 april 2010 @ 21:32
quote:
Op dinsdag 20 april 2010 20:22 schreef lezzer het volgende:
afhaal (friet).
Dus nu ben ik beroerd.
Oooooh waarom doe ik dat toch elke keer? *grijpt naar hoofd
Herkenbaar
FutureFairytaledinsdag 20 april 2010 @ 21:51
quote:
Op dinsdag 20 april 2010 21:32 schreef Enfermera het volgende:

[..]

Herkenbaar
ik word er futloos van
Enfermeradinsdag 20 april 2010 @ 22:12
Nu wat appelsap en een paar oregano-olijf crackertjes van LU
HaverMoutKoekjedinsdag 20 april 2010 @ 22:26
quote:
Op dinsdag 20 april 2010 10:21 schreef computergirl het volgende:
AH heeft nieuwe maaltijdsalades, voor vanavond heb ik dus een nieuwe variant in de koelkast staan: geroosterde groente
hmmmmm . Wel veel geroosterde groente, maar dressing is veel te zoet. En de mini ravioli is koud ook geen aanrader
lezzerdinsdag 20 april 2010 @ 22:47
quote:
Op dinsdag 20 april 2010 21:51 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

ik word er futloos van
Met een opgeblazen buik op de bank koude frisdrank drinken van ellende
Waar het nog erger van wordt natuurlijk
ClubIntdinsdag 20 april 2010 @ 23:31
Vanavond lekker won-ton soep gemaakt
dumplings met varken en garnaal
met paksoi, kast. champs en taugé

nu stukje extra oude kaas met vijgenchutney (ja die van Old-Amsterdam)
renzelldinsdag 20 april 2010 @ 23:34
Hč, bah, weer zo veel on the road voor werk deze week, dat fatsoenlijk eten er nauwelijks in zit.
Vandaag snel een courgette gevuld met tonijn, rode pesto, ui en shizzle, broccoli erbij geflikkerd en meegenomen in de trein. Soort van gezond, maar niet echt spannend.

Morgen idem. Iemand nog tips voor een eenvoudige, gezonde en lekkere maaltijd voor onderweg voor morgen? Ik kan 's ochtends nog wel snel wat in elkaar flansen. Maar pastasalade ben ik echt zoooooooo beu! Oh, en het moet dus koud óók nog lekker zijn.

Ik kijk al uit naar donderdag. Dan ga ik uitgebreid koken, weet ik nu al!
lemonlimewoensdag 21 april 2010 @ 08:49
Net m'n eigenste fruitontbijt gemaakt: yoghurt, 3 eetlepels havermout, 1/4 ananas, en een beetje appelsap want de ananas was nog niet zo rijp als ik zou willen. Alles staafmixeren en fijn opdrinken. Fris begin van de dag
FutureFairytalewoensdag 21 april 2010 @ 08:59
bolletje boterhamworst.. tijdje geleden maar wel lekker
-Mellow-woensdag 21 april 2010 @ 15:00
Toast met een dikke laag boerenboter, uitgebakken spek en dadelstroop
MaskOfSanitywoensdag 21 april 2010 @ 15:02
Saucijzenbroodjes.
#ANONIEMwoensdag 21 april 2010 @ 15:04
Net een bekertje water van m'n collega gehad
Windigowoensdag 21 april 2010 @ 15:16
Vanavond spaghetti met tomatensaus en buffelmozzarella en verse basilicum en een groene salade
Tezzwoensdag 21 april 2010 @ 15:20
Klinkt lekker Windigo! Wij eten gehaktballen, aardappelen met jus en rode kool met appel! Het kan nog net, dat echt 'wintervoer'.....
FutureFairytalewoensdag 21 april 2010 @ 15:23
quote:
Op woensdag 21 april 2010 15:04 schreef iamredleader het volgende:
Net een bekertje water van m'n collega gehad


ik heb een 'gangmaker'
Windigowoensdag 21 april 2010 @ 15:31
quote:
Op woensdag 21 april 2010 15:20 schreef Tezz het volgende:
Klinkt lekker Windigo! Wij eten gehaktballen, aardappelen met jus en rode kool met appel! Het kan nog net, dat echt 'wintervoer'.....
Zou ik ook best lusten hoor Niks mis met een goede gehaktbal
FutureFairytalewoensdag 21 april 2010 @ 15:38
quote:
Op woensdag 21 april 2010 15:31 schreef Windigo het volgende:

[..]

Zou ik ook best lusten hoor Niks mis met een goede gehaktbal
wel met rode kool, bah!
#ANONIEMwoensdag 21 april 2010 @ 15:41
quote:
Op woensdag 21 april 2010 15:23 schreef FutureFairytale het volgende:


ik heb een 'gangmaker'
U bedoelt?
uniekhoornwoensdag 21 april 2010 @ 15:50
quote:
Op woensdag 21 april 2010 15:41 schreef iamredleader het volgende:

[..]

U bedoelt?
Ken je 'gangmaker' koek niet? Ik eerst ook niet hoor maar mijn vriend haalt het wel eens in huis

Straks lekker verse sperziebonen met tomaat en tijm, gegrilde zelfgefabriceerde hamburger, gegrilde courgette, ui, knoflook en paprika. Daarbij gebakken krieltjes uit de oven.
#ANONIEMwoensdag 21 april 2010 @ 15:51
Nope, nog nooit van gehoord

Trouwens, vanavond heel simpel: aardappeltjes, schnitzel en doperwtjes met worteltjes. Zo uit het glas
motorbloempjewoensdag 21 april 2010 @ 15:51
fajita's met kip, zelfgemaakte wraps nom!
Tezzwoensdag 21 april 2010 @ 15:52
quote:
Op woensdag 21 april 2010 15:38 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

wel met rode kool, bah!

Ik vind rode kool zo af en toe erg lekker. Mijn handen zijn inmiddels helemaal paars, dat wel..... Het staat nu lekker te stoven met steranijs, kaneel, kruidnagel en appelmoes. Het huis ruikt heerlijk! Dan straks nog een lekkere sappige gehaktbal erbij met een krokant korstje en Tezz is supertevreden!
FutureFairytalewoensdag 21 april 2010 @ 15:53
quote:
Op woensdag 21 april 2010 15:41 schreef iamredleader het volgende:

[..]

U bedoelt?
cakeje met erin laagje frambozenjam en erop een laagje chocoglazuur
FutureFairytalewoensdag 21 april 2010 @ 15:54
quote:
Op woensdag 21 april 2010 15:52 schreef Tezz het volgende:

[..]

Ik vind rode kool zo af en toe erg lekker. Mijn handen zijn inmiddels helemaal paars, dat wel..... Het staat nu lekker te stoven met steranijs, kaneel, kruidnagel en appelmoes. Het huis ruikt heerlijk! Dan straks nog een lekkere sappige gehaktbal erbij met een krokant korstje en Tezz is supertevreden!
als ik het moet eten dan eet ik het met een halve pot piccalilly
#ANONIEMwoensdag 21 april 2010 @ 15:54
Verse pasta van de Albert Heijn met verse carbonara saus en spekjes.
FutureFairytalewoensdag 21 april 2010 @ 15:58
quote:
Op woensdag 21 april 2010 15:54 schreef Breathtaking het volgende:
Verse pasta van de Albert Heijn met verse carbonara saus en spekjes.
lekker! doe er ook nog wat champignons bij
lemonlimewoensdag 21 april 2010 @ 16:16
Als lunch een broodje gebakken ei met groene mangochutney gehad. Dat spul is eigenlijk veel te scherp voor me, er zit madame Jeanette in, maar ik ben er stiekem aan verslaafd .
Vanavond fajitas met bonen-gehaktvulling, avocadosalade en tomatensalsa.
MaskOfSanitywoensdag 21 april 2010 @ 16:19
Ik moet bekennen dat ik soms best 'jaloers' ben op wat bepaalde mensen voor een smakelijke dingen eten op een dag.

Ik ben allesbehalve een keukenprins en eigenlijk ook te gemakzuchtig om er echt de tijd voor te nemen, al kan ik me ook niet aan de indruk onttrekken dat veel mensen hier alleen posten als ze echt de tijd en de moeite hebben genomen om te koken. Toch respect voor.
Tezzwoensdag 21 april 2010 @ 16:23
quote:
Op woensdag 21 april 2010 16:19 schreef MaskOfSanity het volgende:
Ik moet bekennen dat ik soms best 'jaloers' ben op wat bepaalde mensen voor een smakelijke dingen eten op een dag.

Ik ben allesbehalve een keukenprins en eigenlijk ook te gemakzuchtig om er echt de tijd voor te nemen, al kan ik me ook niet aan de indruk onttrekken dat veel mensen hier alleen posten als ze echt de tijd en de moeite hebben genomen om te koken. Toch respect voor.
Maar voor sommige dingen hoef je echt geen keukenprins te zijn! Ook eenvoudig koken kan heerlijke combi's opleveren.....


(en ik durf ook te posten als ik chinees haal of de frietpan aanslinger hoor! En rode kool komt bij mij ook wel eens uit een diepvriespakje!)

Goed, ontopic: senseo koffie.....
Pietverdrietwoensdag 21 april 2010 @ 16:26
vanavond tortelli gevuld met inkvis en mosselgehakt, met tomatensaus
MaskOfSanitywoensdag 21 april 2010 @ 16:27
quote:
Op woensdag 21 april 2010 16:23 schreef Tezz het volgende:

[..]

Maar voor sommige dingen hoef je echt geen keukenprins te zijn! Ook eenvoudig koken kan heerlijke combi's opleveren.....


(en ik durf ook te posten als ik chinees haal of de frietpan aanslinger hoor! En rode kool komt bij mij ook wel eens uit een diepvriespakje!)

Goed, ontopic: senseo koffie.....
Ja, dat begrijp ik. De gemakzuchtigheid moet ook deels gezocht worden in het proberen / zoeken van - voor mij - nieuwe gerechten.

En er is niets mis met De Chinees hé.
Tezzwoensdag 21 april 2010 @ 16:28
quote:
Op woensdag 21 april 2010 16:27 schreef MaskOfSanity het volgende:

[..]

Ja, dat begrijp ik. De gemakzuchtigheid moet ook deels gezocht worden in het proberen / zoeken van - voor mij - nieuwe gerechten.

En er is niets mis met De Chinees hé.
OffTopic: je bent van harte welkom in de CUL-SC als je wat hulp wilt bij het zoeken naar recepten/probeersels (en om gewoon te kletsen natuurlijk)
#ANONIEMwoensdag 21 april 2010 @ 16:37
Mask, speciaal voor jou: mijn dochter wierp afgelopen maandag een blik in de pan en zei: ik ga wel patat halen En ik ben net als tezzje, ik vertel ook gewoon als we maar een prakkie eten of patat halen, alleen gebeurt dat niet zoveel Daarbij vind ik koken erg leuk en ontspannend om te toen en heb ik zo'n beetje alle kruiden en specerijen in huis, ik heb echt achterlijk veel en dan ook nog altijd verschillende soorten rijst, linzen en kikkererwten standaard in de kast. Dat maakt het allemaal ook wat makkelijker
BaasDwoensdag 21 april 2010 @ 16:50
wij hebben als voorafje bruschetta, wat kunnen wij als hoofdgerecht nemen?
tips? liefst iets simpels wat niet teveel kost , dus iets wat je ook kan bereiden na 2 flessen wijn p.p
Pietverdrietwoensdag 21 april 2010 @ 16:51
Sardientjes van de grill
MaskOfSanitywoensdag 21 april 2010 @ 16:52
quote:
Op woensdag 21 april 2010 16:50 schreef BaasD het volgende:
wij hebben als voorafje bruschetta, wat kunnen wij als hoofdgerecht nemen?
tips? liefst iets simpels wat niet teveel kost , dus iets wat je ook kan bereiden na 2 flessen wijn p.p
Ik heb wel een andere tip:

http://www.aa-nederland.nl/index19.php
BaasDwoensdag 21 april 2010 @ 16:57
quote:
Op woensdag 21 april 2010 16:52 schreef MaskOfSanity het volgende:

[..]

Ik heb wel een andere tip:

http://www.aa-nederland.nl/index19.php
Ghehe,


wou net zeggen dat het ook goed moet combineren met bier
MaskOfSanitywoensdag 21 april 2010 @ 17:00
quote:
Op woensdag 21 april 2010 16:57 schreef BaasD het volgende:

[..]

Ghehe,


wou net zeggen dat het ook goed moet combineren met bier
Dan zou ik gewoon ouderwets voor de afhaalchinees gaan.
Marouskawoensdag 21 april 2010 @ 18:22
Zo maar even koken. Het wordt spinaziecurry met naanbrood, doperwten/courgette/feta-salade, en daarnaast wat gemarineerde kip voor den tafelgenoot die niet zonder z'n vleesch kan:

curry
salade

Echt heel erg aan te raden! + snel en makkelijk.
#ANONIEMwoensdag 21 april 2010 @ 19:20
quote:
Op woensdag 21 april 2010 15:58 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

lekker! doe er ook nog wat champignons bij
Ik hou niet zo van champignons ! En er was niemand om mee te eten en ik moet leren dus ik ging bij nader in zien maar voor een frikandel en een patatje met !
KiwiTjuHhwoensdag 21 april 2010 @ 19:31
Wij hadden aardappels, worteltjes en een peperschnitsel
lezzerwoensdag 21 april 2010 @ 20:23
Nasi Rames!
SPOILER
Uit een pakje
MaskOfSanitywoensdag 21 april 2010 @ 20:25
quote:
Op woensdag 21 april 2010 20:23 schreef lezzer het volgende:
Nasi Rames!
SPOILER
Uit een pakje
Dat vind ik ook wel relax. Uiteraard altijd uit een pakje.
lemonlimewoensdag 21 april 2010 @ 20:38
quote:
Op woensdag 21 april 2010 16:16 schreef lemonlime het volgende:

Vanavond fajitas met bonen-gehaktvulling, avocadosalade en tomatensalsa.
Het zijn toch quesadillas geworden, geďnspireerd door miss Dahl van gisteravond
MaskOfSanitywoensdag 21 april 2010 @ 20:41
Bier. Wat anders bij de Champions League?
#ANONIEMwoensdag 21 april 2010 @ 20:45
quote:
Op woensdag 21 april 2010 20:38 schreef lemonlime het volgende:

[..]

Het zijn toch quesadillas geworden, geďnspireerd door miss Dahl van gisteravond
mijn volgende kookboek gaat van haar zijn
Riannwoensdag 21 april 2010 @ 20:46
glas ijsthee
Xa1ptwoensdag 21 april 2010 @ 20:46
Thaise wokgroenten, cashewnoten, maďs en kip.
renzellwoensdag 21 april 2010 @ 23:05
Een hele gore wok to go (kip teriyaki, met veel te veel saus! ).

Nu net thuis van werk en even een rood wijntje nog, voor het slapen gaan.
Stereotomywoensdag 21 april 2010 @ 23:08
quote:
Op woensdag 21 april 2010 23:05 schreef renzell het volgende:
Een hele gore wok to go (kip teriyaki, met veel te veel saus! ).

Nu net thuis van werk en even een rood wijntje nog, voor het slapen gaan.
Zeker die nieuwe op de Kleine Berg?
renzellwoensdag 21 april 2010 @ 23:15
Nee, in Tilburg één. De Yummie, oid. Nou, zo Yummie was ie nie! Nieuwe op de Kleine Berg ook slecht? De SOHO vind ik wel binnen te houden (naast de HEMA).
Stereotomywoensdag 21 april 2010 @ 23:17
quote:
Op woensdag 21 april 2010 23:15 schreef renzell het volgende:
Nee, in Tilburg één. De Yummie, oid. Nou, zo Yummie was ie nie! Nieuwe op de Kleine Berg ook slecht? De SOHO vind ik wel binnen te houden (naast de HEMA).
SOHO is prima! Als je daar onbeperkt sushi gaat eten, dan moet je gewoon beef teriyaki bestellen totdat je erbij neervalt (contradictio in terminis )

Mja, ik weet het nooit zo met die Wok To Go dingen, met name als ze richting de 5-6 EUR gaan. Verkies dan nog liever de Mac, of als het echt niet anders kan LaPlace
renzellwoensdag 21 april 2010 @ 23:25
Die van mij was 7, 95!

La Place is best oké idd. Bordje salade volstouwen.
Windigodonderdag 22 april 2010 @ 06:00
quote:
Op woensdag 21 april 2010 23:25 schreef renzell het volgende:
Die van mij was 7, 95!

La Place is best oké idd. Bordje salade volstouwen.


Maar zo dúúr

Ik maak zo american pancakes met boter en maple syrup potje thee erbij en wat verse frambozen.
Schenkstroopdonderdag 22 april 2010 @ 06:02
gisteren brood met uien-saus gegeten. Had niks meer in huis. Vandaag wat belag kopen voor 1.50 en weer brood eten.
#ANONIEMdonderdag 22 april 2010 @ 08:04
Tijd voor een verse bak
The_Hivesdonderdag 22 april 2010 @ 08:31
gister tapas wezen eten. Voor vanavond nog geen idee. Eerst maar koffie met een paar tosti's
motorbloempjedonderdag 22 april 2010 @ 08:35
quote:
Op woensdag 21 april 2010 18:22 schreef Marouska het volgende:
Zo maar even koken. Het wordt spinaziecurry met naanbrood, doperwten/courgette/feta-salade, en daarnaast wat gemarineerde kip voor den tafelgenoot die niet zonder z'n vleesch kan:

curry
salade

Echt heel erg aan te raden! + snel en makkelijk.
dat klinkt echt goed! al maak ik dan wel 't naanbrood lekker zelf
#ANONIEMdonderdag 22 april 2010 @ 08:45
vanavond mag je weer zelf koken renzell Voor mij nu thee en een bakje met honingmeloen en mango
motorbloempjedonderdag 22 april 2010 @ 08:46
ik heb weer koffie
FutureFairytaledonderdag 22 april 2010 @ 09:20
quote:
Op donderdag 22 april 2010 06:02 schreef Schenkstroop het volgende:
gisteren brood met uien-saus gegeten. Had niks meer in huis. Vandaag wat belag kopen voor 1.50 en weer brood eten.
brood met uiensaus? lekker?

ik heb een bolletje met boterhamworst
KiwiTjuHhdonderdag 22 april 2010 @ 10:00
Een broodje met jam
DarkElfdonderdag 22 april 2010 @ 10:07
vanavond stoofpot (kan idd nog net winterse kost ) (sucadelapjes in blokjes, spekjes, sjalotjes, wortels en knoflook, rode wijn, runderbouillon en tomatenpasta... straks nog kastanjechampignons erin )met zelfgemaakte aardappelpuree.

[ Bericht 59% gewijzigd door DarkElf op 22-04-2010 10:16:21 ]
progjedonderdag 22 april 2010 @ 10:35
een zacht gekookt eitje
Rianndonderdag 22 april 2010 @ 10:36
nu een schaaltje aardbeien met een beker melk
progjedonderdag 22 april 2010 @ 10:36
quote:
Op donderdag 22 april 2010 10:07 schreef DarkElf het volgende:
vanavond stoofpot (kan idd nog net winterse kost ) (sucadelapjes in blokjes, spekjes, sjalotjes, wortels en knoflook, rode wijn, runderbouillon en tomatenpasta... straks nog kastanjechampignons erin )met zelfgemaakte aardappelpuree.
oh heerlijk
FutureFairytaledonderdag 22 april 2010 @ 13:33
2 bapao'tjes cha sieuw van mn collega
Windigodonderdag 22 april 2010 @ 13:35
quote:
Op donderdag 22 april 2010 10:07 schreef DarkElf het volgende:
vanavond stoofpot (kan idd nog net winterse kost ) (sucadelapjes in blokjes, spekjes, sjalotjes, wortels en knoflook, rode wijn, runderbouillon en tomatenpasta... straks nog kastanjechampignons erin )met zelfgemaakte aardappelpuree.
Klinkt heerlijk!

Ik moet t doen met gebakken aardappels, salade en visburger. Ook lekker hoor, maar niet bijzonder. Ik koop niet teveel spullen meer in zo voor mn vakantie
The_Hivesdonderdag 22 april 2010 @ 13:40
verse spinazie, twee eitjes, gepaneerde schnitzel en gebakken aardappels
Enfermeradonderdag 22 april 2010 @ 13:52
Ik woon al ruim 3 jaar samen, maar heb nog nooit gehaktballen gemaakt Vanavond is het dan eindelijk zover Wel van biologisch gehakt of course, met zuurkoolstamppot
FutureFairytaledonderdag 22 april 2010 @ 13:54
quote:
Op donderdag 22 april 2010 13:52 schreef Enfermera het volgende:
Ik woon al ruim 3 jaar samen, maar heb nog nooit gehaktballen gemaakt Vanavond is het dan eindelijk zover Wel van biologisch gehakt of course, met zuurkoolstamppot
succes!!! komt vast goed Wat voor kruiden ga je gebruiken?

(je kunt voor mocht het niet lukken een rookworst achter de hand houden )
Enfermeradonderdag 22 april 2010 @ 13:59
quote:
Op donderdag 22 april 2010 13:54 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

succes!!! komt vast goed Wat voor kruiden ga je gebruiken?

(je kunt voor mocht het niet lukken een rookworst achter de hand houden )
Thanks! Haha
Nou,... er zaten biologische kruiden bij Maar ik weet wel wat ik er anders doorheen zou gooien denk ik; beetje sambal, nootmuskaat, peper, zout of course... Heb jij nog ideeën anders?

Haha ja die heb ik nog liggen
uniekhoorndonderdag 22 april 2010 @ 16:05
Vandaag uit eten bij de Italiaan, dus zal wel een lekkere pizza worden

Morgen wordt het een zuurkoolovenschotel, zaterdag nasi met van alles en zondag patat met snackje, bah.
renzelldonderdag 22 april 2010 @ 16:14
Vanavond een noodlesoeppie met kokosmelk, kabeljauw, pindasaus, paksoi, taugé, bleekselderij, verse gember, pepers, koriander en eiermie. Geen idee of 't iets wordt.
FutureFairytaledonderdag 22 april 2010 @ 16:18
quote:
Op donderdag 22 april 2010 13:59 schreef Enfermera het volgende:

[..]

Thanks! Haha
Nou,... er zaten biologische kruiden bij Maar ik weet wel wat ik er anders doorheen zou gooien denk ik; beetje sambal, nootmuskaat, peper, zout of course... Heb jij nog ideeën anders?

Haha ja die heb ik nog liggen
ik vind saté kruiden (zakje) lekker door gehaktballen
littledrummergirldonderdag 22 april 2010 @ 16:18
quote:
Op donderdag 22 april 2010 13:59 schreef Enfermera het volgende:

[..]

Thanks! Haha
Nou,... er zaten biologische kruiden bij Maar ik weet wel wat ik er anders doorheen zou gooien denk ik; beetje sambal, nootmuskaat, peper, zout of course... Heb jij nog ideeën anders?

Haha ja die heb ik nog liggen
lekker knoflook erdoor
littledrummergirldonderdag 22 april 2010 @ 16:19
ik eet vanavond lekker makkelijk een ah maaltijd met aardappelpurree, rode kool, appeltjes en hachee
Zo-is-datdonderdag 22 april 2010 @ 16:19
Heeeel veel geroosterde groenten met balasmicoazijn en knof uit de oven met heeeeel veel turks brood en heeel veel ailoli, erbij maak ik niet zoveel hummus. (Paar afzeggingen gehad voor het eten vnvnd... )
Pizzaloverdonderdag 22 april 2010 @ 16:37
Spruitjes met gebakken spekjes, aardappels en een gehaktbal erbij!
Tezzdonderdag 22 april 2010 @ 17:19
Asperges! Op z'n traditioneel: met gekookt ei, peterselie, ham en een botersausje.
ParanoidEvdonderdag 22 april 2010 @ 17:47
http://www.marthastewart.(...)rty-cloves-of-garlic
Alleen dan met 47 teentjes gerookte knoflook. Oeh jaaaa.
En dan gebakken aardappels en salade met asperges en ham de laatse is kant en klaar van de AH, speciaal voor mijn vriend.
KiwiTjuHhdonderdag 22 april 2010 @ 18:45
Wij hadden aardappels met andijvie en een gehaktbal
Mirjamdonderdag 22 april 2010 @ 18:47
straks witlof ham/kaas, met daarbij opgebakken krieltjes denk ik
Enfermeradonderdag 22 april 2010 @ 18:55
quote:
Op donderdag 22 april 2010 16:18 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

ik vind saté kruiden (zakje) lekker door gehaktballen
quote:
Op donderdag 22 april 2010 16:18 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

lekker knoflook erdoor
Ook goeie tips

Ik heb wat ik hierboven heb gezet gedaan, en ook wat olijfolie. Het mocht wel wat meer, ik had wat zuinig aan gedaan. Maar ben altijd bang dat het te heet wordt, vandaar Nouja, maakt niet uit, zo leer ik weer wat! Icm de andijviestamppot wast heerlijk
nectarientjedonderdag 22 april 2010 @ 19:34
sperzieboontjes met kip in moksimeti marinade en rijst. Lekker kliekje
FutureFairytalevrijdag 23 april 2010 @ 09:28
gisteren had ik lekkere cordonbleu van de topslager
met bloemkool, gekookte aardappelen, jus en een salade met o.a. feta.

nu volkoren sultana en thee om de dag mee te beginnen
motorbloempjevrijdag 23 april 2010 @ 09:30
vanavond kofta en een garnaleniets met avocado (avocado moet op )

nu KOFFIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
DarkElfvrijdag 23 april 2010 @ 09:36
vanavond heel culinair een halve pizza ristorante : funghi
FutureFairytalevrijdag 23 april 2010 @ 09:38
quote:
Op vrijdag 23 april 2010 09:36 schreef DarkElf het volgende:
vanavond heel culinair een halve pizza ristorante : funghi

neem dan de Casa di Mama variant (+ ham). is best lekker!
DarkElfvrijdag 23 april 2010 @ 09:40
quote:
Op vrijdag 23 april 2010 09:38 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]


neem dan de Casa di Mama variant (+ ham). is best lekker!
maar ik vind die funghi lekker
en t wordt maar een halve en maak er wat excuussla bij
FutureFairytalevrijdag 23 april 2010 @ 09:47
quote:
Op vrijdag 23 april 2010 09:40 schreef DarkElf het volgende:

[..]

maar ik vind die funghi lekker
en t wordt maar een halve en maak er wat excuussla bij
Casa is ook met champignons (prosciutto e funghi)
excuussla hoeft toch niet.. een halve kan best. ik neem altijd een hele zonder groenvoer
DarkElfvrijdag 23 april 2010 @ 09:48
quote:
Op vrijdag 23 april 2010 09:47 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Casa is ook met champignons (prosicutto e funghi)
excuussla hoeft toch niet.. een halve kan best. ik neem altijd een hele zonder groenvoer
hele krijg ik toch niet op en wat excuussla is meer omdat de sla op moet eigenlijk, maar t kan zijn dat ik die al ' s middags als tussendoortje eet

en ik wil geen ham op mijn pizza
Zo-is-datvrijdag 23 april 2010 @ 10:00
Verse muntthee en een restantje appel-perencrumble van gisteren
Enfermeravrijdag 23 april 2010 @ 10:31
Vanavond zelf pizza maken Met wat veldsla erbij.
KiwiTjuHhvrijdag 23 april 2010 @ 10:59
Heb nog geen idee, iets halen iig!
Windigovrijdag 23 april 2010 @ 11:00
Nu stokbrood met feta-kruidensmeerseltje en yoghurt met mango en een glas spa rood.

Vanavond weet ik nog niet, maar ik denk pannenkoeken omdat ik twee hongerige mannen verwacht op een onduidelijk tijdstip die uit München zijn komen rijden
#ANONIEMvrijdag 23 april 2010 @ 11:09
quote:
Op vrijdag 23 april 2010 09:36 schreef DarkElf het volgende:
vanavond heel culinair een halve pizza ristorante : funghi
ik doe heel culinair met je mee: lasagne uit het koelvak van de supermarkt
Windigovrijdag 23 april 2010 @ 11:16
quote:
Op vrijdag 23 april 2010 11:09 schreef SeaOfLove het volgende:

[..]

ik doe heel culinair met je mee: lasagne uit het koelvak van de supermarkt
Ik doe ook heel culinair mee! Ik moet alleen eten en de heren komen pas rond middernacht, dus voor mij word het de afhaal-indo
FutureFairytalevrijdag 23 april 2010 @ 14:06
panini kaas/pesto, verse jus en een banaan als lunch
uniekhoornvrijdag 23 april 2010 @ 15:04
`Net een tarwebolletje met kalkoenfilet.
Vanavond zuurkoolovenschotel met gehakt, rookworst, zuurkool, ananas, aardappelschijfjes en kaas.

Straks ook maar de nasi voor morgen maken.
-Mellow-vrijdag 23 april 2010 @ 15:19
Frappe
FutureFairytalevrijdag 23 april 2010 @ 15:30
heerlijke stink ringlings
Arizonavrijdag 23 april 2010 @ 15:30
Hier ook een culinair hoogtepunt: vanavond afhaalchinees
En nu: een festini peer-ijsje
#ANONIEMvrijdag 23 april 2010 @ 15:37
Net een lekker blikje cola gehad
Cicivrijdag 23 april 2010 @ 15:49
Vanavond uiteten: Grieks!!
#ANONIEMvrijdag 23 april 2010 @ 16:01
Vanavond kippenpootjes, gebakken aardappel en bloemkool. Onder het genot van een rood wijntje
DarkElfvrijdag 23 april 2010 @ 16:47
lunch was biologische rucola met carpaccio, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes, kappertjes en parmezaanse kaas

net chocomelk op en zometeen, geinspireerd door malo, een perenijsje van Festini
FutureFairytalevrijdag 23 april 2010 @ 17:13
nu calippo sinas
vnv lasagne en misschien een salade erbij
Krambovrijdag 23 april 2010 @ 17:21
Varkenshaas met gebakken aardappels en rauwkostsalade.
En als toetje Hollandse aardbeien
-Mellow-vrijdag 23 april 2010 @ 17:49
spinaziesalade met paprika, komkommer, biefstukreepjes, sesamzaadjes en een dressing van limoen, kikoman en honing
Pietverdrietvrijdag 23 april 2010 @ 18:18
Het is vrijdag, dus we gaan eten.
Weet nog niet wat, denk dat het iets van steak wordt
FutureFairytalevrijdag 23 april 2010 @ 18:19
quote:
Op vrijdag 23 april 2010 18:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Het is vrijdag, dus we gaan eten.
Weet nog niet wat, denk dat het iets van steak wordt
pfoeh, moet je wachten tot vrijdag voordat je mag eten
KiwiTjuHhvrijdag 23 april 2010 @ 18:49
quote:
Op vrijdag 23 april 2010 10:59 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Heb nog geen idee, iets halen iig!
Het is een pannenkoek bakken geworden
MaskOfSanityvrijdag 23 april 2010 @ 18:49
Nasi Rames. Een ongekende prestatie voor mij; zeker voor de vrijdag.
Windigovrijdag 23 april 2010 @ 18:51
quote:
Op vrijdag 23 april 2010 18:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Het is vrijdag, dus we gaan eten.
Weet nog niet wat, denk dat het iets van steak wordt
Lekker! Mijn hapje van de indo was ook heel lekker

En nu eet ik een kinderijsje (vanilleijs omwikkeld met chocolade en spikkels )

Ik eet alleen maar foute dingen vandaag
MaskOfSanityvrijdag 23 april 2010 @ 19:02
quote:
Op vrijdag 23 april 2010 18:51 schreef Windigo het volgende:

[..]

Lekker! Mijn hapje van de indo was ook heel lekker

En nu eet ik een kinderijsje (vanilleijs omwikkeld met chocolade en spikkels )

Ik eet alleen maar foute dingen vandaag
Ik vind het aandoenlijk dat je zegt een kinderijsje te eten, maar het woord spikkels geeft mij het gevoel dat ik wil moorden.

But why?.
Tristessavrijdag 23 april 2010 @ 20:47
Heb echt heerlijk gegeten vandaag! Zelfgemaakte tortilla's met zelfgemaakte guacemole, linzengroenteprutje, tofu, salade van wortel, zuurkool, appel + balsamicodressing en nog niet-zelfgemaakte tzatziki van de turk.

*burp* .
Pietverdrietvrijdag 23 april 2010 @ 21:23
Het is geen steak geworden maar vooraf salade met baby calamaris en daarna gebakken sardientjes
Curiosityzaterdag 24 april 2010 @ 09:44
Nu een verse italiaanse bol met roomboter, filet pesto en slagerachterham, hierbij een cappucino.
The_Hiveszaterdag 24 april 2010 @ 09:47
warm afgebakken panini met geitenkaas en honing
HaverMoutKoekjezaterdag 24 april 2010 @ 10:27
vanavond groene asperges, met <nog onbekend>
MaskOfSanityzaterdag 24 april 2010 @ 12:32
quote:
Op zaterdag 24 april 2010 10:27 schreef computergirl het volgende:
vanavond groene asperges, met <nog onbekend>
Satésaus wellicht?
Marouskazaterdag 24 april 2010 @ 13:03
broodje aardbei: met grasboter, aardbeien en basterdsuiker voor de crunch.
MaskOfSanityzaterdag 24 april 2010 @ 13:04
quote:
Op zaterdag 24 april 2010 13:03 schreef Marouska het volgende:
broodje aardbei: met grasboter, aardbeien en basterdsuiker voor de crunch.
Ik kan niet zeggen dat ik verbaasd was toen ik las dat er ook nog aarbeiein op een 'broodje aardbei' zitten.
Marouskazaterdag 24 april 2010 @ 13:21
quote:
Op zaterdag 24 april 2010 13:04 schreef MaskOfSanity het volgende:

[..]

Ik kan niet zeggen dat ik verbaasd was toen ik las dat er ook nog aarbeiein op een 'broodje aardbei' zitten.
Oh ja, vergeten te vermelden: bij een broodje aardbei niet het brood vergeten!
MaskOfSanityzaterdag 24 april 2010 @ 13:22
quote:
Op zaterdag 24 april 2010 13:21 schreef Marouska het volgende:

[..]

Oh ja, vergeten te vermelden: bij een broodje aardbei niet het brood vergeten!
In dat geval zie ik het ook wel zitten.
FutureFairytalezaterdag 24 april 2010 @ 13:43
vanochtend een vers rozijnen-noten broodje met oude kaas en thee
nu verse jus en een marsepeinen gebakje
littledrummergirlzaterdag 24 april 2010 @ 14:27
straks even asperges kopen voor vanaaf, yum!
MaskOfSanityzaterdag 24 april 2010 @ 14:30
quote:
Op zaterdag 24 april 2010 14:27 schreef littledrummergirl het volgende:
straks even asperges kopen voor vanaaf, yum!
Ieeeeeeeeeeeeeeee
FutureFairytalezaterdag 24 april 2010 @ 15:23
portie kibbeling
MaskOfSanityzaterdag 24 april 2010 @ 15:25
quote:
Op zaterdag 24 april 2010 15:23 schreef FutureFairytale het volgende:
portie kibbeling
Wilde ik vanmiddag ook halen, maar ik viste net achter het net.
Lief-visjezaterdag 24 april 2010 @ 16:58
Vanavond: Aardappelen met sperziebonen en Argentijnse steak
ParanoidEvzaterdag 24 april 2010 @ 17:11
Magnetroneten! Rijst met nogwat, pittig.
lies1947zaterdag 24 april 2010 @ 17:13
we gaan zo een fles cava openen.
ik heb er zoute haring bij. met uitjes.
ik kook maar een keertje niet, maar heb wel: hollandsche garnalen (maak ik een cocktail van),
gerookte zalm (doe ik op toast) gerookte paling (ook op toast).
er staat nog een fles cava koud, dus misschien gaat die ook nog open, hebben we dan nog honger,
maak ik een eiersalade met warm stokbrood.
lijkt me wel genoeg, anders is er altijd nog ijs met advocaat en slagroom toe.
MaskOfSanityzaterdag 24 april 2010 @ 17:15
Een handvol frikandellen.
Enfermerazaterdag 24 april 2010 @ 17:41
Strakjes beginnen met ons avondmaal, simpel doch lekker! Nieuwe oogst aardappels uit de oven, ga ik patatjes van maken met rozemarijn en thijm, in de oven. Daarbij een hamburger (op broodje met alles erop en eraan ), en wat andijviesla met appel en mayonaise-mosterd dressing Jum!
heksehielzaterdag 24 april 2010 @ 17:42
quote:
Op zaterdag 24 april 2010 17:15 schreef MaskOfSanity het volgende:
Een handvol frikandellen.
Mental image FTL
LeeHarveyOswaldzaterdag 24 april 2010 @ 17:49
1/4 liter wodka met 2 geslachte limes en een takje munt. Staat nu te trekken voor later vanavond
LeeHarveyOswaldzaterdag 24 april 2010 @ 17:50
quote:
Op zaterdag 24 april 2010 14:27 schreef littledrummergirl het volgende:
straks even asperges kopen voor vanaaf, yum!
Die hebben wij ook op het menu staan Gewokt in roomboter, met karwij, dille en koriander
Pietverdrietzaterdag 24 april 2010 @ 17:52
Vooraf, gebakken plakjes courgette, dan varkensbraadstuk met mosterdsaus, knoedels en salade en versgemaakt aardbeienijs toe
MaskOfSanityzaterdag 24 april 2010 @ 17:54
quote:
Op zaterdag 24 april 2010 17:42 schreef heksehiel het volgende:

[..]

Mental image FTL
Jij weet dat het een leugen was.
DarkElfzaterdag 24 april 2010 @ 18:56
lasagne.

en straks nog een perenijsje (van festini natuurlijk)
KiwiTjuHhzaterdag 24 april 2010 @ 19:24
Chinees gehaald
Pietverdrietzaterdag 24 april 2010 @ 19:45
voorafje smaakte weer heerlijk, plakjes courgette gesneden, eitje losgeslagen, zout, peper en chili erdoor, plakjes door het ei gehaald en daarna door semolina (bloem was op)
Koekenpan voorzien van een royale laag olie en de plakken bakken.
De man 2 courgettes op en het hoofdgerecht moet nog komen
Karinazaterdag 24 april 2010 @ 20:46
Vanavond had ik een broodje kip/sateh, een volkoren bol met kaas en nog een kiwi. Nu zit ik aan de rosé en pecannoten.
Pietverdrietzaterdag 24 april 2010 @ 21:11
Hebben net het varkensgebraad op, was heerlijk,
Curiosityzaterdag 24 april 2010 @ 21:31
Nu aan de Cherry coke en Bugles sweet chilli
FutureFairytalezaterdag 24 april 2010 @ 21:35
marsepeinen gebak
uniekhoornzaterdag 24 april 2010 @ 22:10
Nu:
Cola-berenburg, cassave chips, bolognese chips, toastjes met tonijnsalde en ei salade, stukjes komkommer, tomaat, augurken met ham. Druifjes, wat ananas en blokjes kaas.
renzellzaterdag 24 april 2010 @ 22:12
Had géén zin om te koken! Bij de hema een paar pizzaatjes met geitenkaas gehaald, en daar een flinke salade bij gemaakt. Dat samen met het piep- opgegeten.

Nu een vodkaatje.
FutureFairytalezaterdag 24 april 2010 @ 22:16
quote:
Op zaterdag 24 april 2010 22:10 schreef uniekhoorn het volgende:
Nu:
Cola-berenburg, cassave chips, bolognese chips, toastjes met tonijnsalde en ei salade, stukjes komkommer, tomaat, augurken met ham. Druifjes, wat ananas en blokjes kaas.
lekker borrelen
Pietverdrietzaterdag 24 april 2010 @ 22:17
Flesje Sekt opengetrokken
FutureFairytalezaterdag 24 april 2010 @ 22:39
quote:
Op zaterdag 24 april 2010 22:17 schreef Pietverdriet het volgende:
Flesje Sekt opengetrokken
was dat?
MaskOfSanityzaterdag 24 april 2010 @ 22:40
quote:
Op zaterdag 24 april 2010 22:39 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

was dat?
Een 'duur' woord voor bubbeltjeswijn.
littledrummergirlzaterdag 24 april 2010 @ 22:42
rode wodka
droomvrouwtjezaterdag 24 april 2010 @ 23:25
met avondeten shoarma met frieten en tzaziki saus en komkommer-tomatensalade met feta kaas

en net voor de lekker trek een schaaltje malaga ijs gegeten
Lief-visjezondag 25 april 2010 @ 08:55
Nu: 2 beschuitjes met hagelslag en een bakje met druiven en aardbeien.

Vanavond: een Mexicaanse maaltijdsalade.
The_Hiveszondag 25 april 2010 @ 08:59
quote:
Op zaterdag 24 april 2010 09:47 schreef The_Hives het volgende:
warm afgebakken panini met geitenkaas en honing
bis, maar dan stokbrood
Erosjuhhhzondag 25 april 2010 @ 09:06
quote:
Op zaterdag 24 april 2010 22:40 schreef MaskOfSanity het volgende:

[..]

Een 'duur' woord voor bubbeltjeswijn.
Een bepaald soort mousserende wijn :p
Ze zijn vaak streekgebonden en op diverse manieren gemaakt waardoor de smaak heel anders is net als t 'bubbeltje' van de wijn.
Afhankelijk van o.a. suikers etc.
nectarientjezondag 25 april 2010 @ 09:13
kop thee, beker melk en een beschuitje met hagelslag
Curiosityzondag 25 april 2010 @ 10:06
Bruin pistoletje met boerenstolwijker, slagersachterham, sapje en koffie.

Vanmidaag een hightea
DarkElfzondag 25 april 2010 @ 10:10
voor de lunch maak ik een salade met kip, avocado, aardappeltjes etc (die had iemand eens gepost, leek mij lekker. Met wat brood en lookboter erbij.

Vanavond maak ik een courgettesoepje met verse dille en room
Pietverdrietzondag 25 april 2010 @ 10:20
Verse broodjes, verse jus, vleeswaren en kazen, koffie, melk en vers brood.