Foto's!quote:Op vrijdag 18 juni 2010 11:46 schreef Floria het volgende:
Ik heb inmiddels de Ferarri in gebruik en kan alleen maar zeggen: All hail
Gisteren uitgeprobeerd! Werkte perfect, bodem kleurde veel beter en lekkere krokante randen.quote:Op woensdag 16 juni 2010 19:01 schreef foodlover het volgende:
[..]
dat is ook nog een goede tip, gewoon in mijn geval het rooster met pizzasteen niet meer in het midden maar op de onderste richel. Ga ik proberen, bedankt!
Op een standaard pizza hoort nu eenmaal mozzarella, of je het lekker vind of nietquote:Op vrijdag 18 juni 2010 10:59 schreef Terpentin07 het volgende:
[..]
Ik denk dat iedereen zelf kan beslissen wat hij graag voor kaas op zijn pizza wil hebben.Om nou te zeggen dat Mozzarella de enige kaas is die op een pizza mag.
Dat is misschien wel het grootste probleem hier in Nederland. Je zult niet tot bijna geen tomaten vinden die een goede smaak hebben om voor pizzasaus te kunnen gebruikenquote:Op maandag 21 juni 2010 11:52 schreef NutKees het volgende:
Wat (welk merk) zijn goede gepelde tomaten?
ziet er goed uit!quote:Op woensdag 23 juni 2010 10:09 schreef Yvesss het volgende:
De minst slechte danwel lekkerste tomaten uit blik? Verrassend weinig over te vinden. Heston Blumenthal besteedt er aandacht aan in zijn zoektocht naar de perfecte pizza, maar daar passeren een paar merken de revue die ik hier nog nooit gezien heb. Wat ik qua geur zelf niet verkeerd, zijn de blikken tomatenstukjes met basilicum er al aan toegevoegd. Zelfs wel eens gezien bij de Aldi. Maar een keer koud proberen.
Nog een napoletana, maar weer ietsje anders.
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |