FOK!forum / Culinesse à gogo / [CUL TV] Great British Menu
golfermaandag 5 april 2010 @ 16:27
Morgen begint alweer de 5e serie van dit programma op BBC2. Totaal bestaat de serie uit 45 afleveringen.



Dit jaar strijden de (beroeps)koks voor de eer om uiteindelijk te mogen koken voor een banquet dat georganiseerd wordt door Prins Charles.

Dinsdag begint het eerst een dubbele aflevering van 19:00-20:00 uur.
Daarna is het elke werkdag van 19:30-20:00 uur te zien.

De basis is hetzelfde als elk voorgaand jaar: elke dag maken koks uit een bepaalde regio een gerecht.

Eerst een voorgerecht, daarna een visgerecht, vervolgens een hoofdgerecht en tenslotte een dessert.
Op de vrijdag worden alle gerechten nog een keer gekookt, maar dan voor de jury die zoals elk jaar bestaat uit Prue Leith, Matthew Fort en Oliver Peyton.


We beginnen morgen met de koks uit Schotland.
Daarna volgen nog de koks uit de andere regio's: North West, Wales, Londen, Central, North East, South West en Noord-Ierland.
MazigeWafkeesmaandag 5 april 2010 @ 16:27
Ok.
DarkElfmaandag 5 april 2010 @ 20:48
oh dat was leuk vorig jaar.
Ik ga het zeker onthouden voor als ik weer bbc2 heb
golferdinsdag 6 april 2010 @ 17:45
quote:
Op maandag 5 april 2010 20:48 schreef DarkElf het volgende:
oh dat was leuk vorig jaar.
Ik ga het zeker onthouden voor als ik weer bbc2 heb
Waarschijnlijk heb jij dus vanavond alweer BBC2.
golferwoensdag 7 april 2010 @ 00:44
We gaan nu pas kijken naar de opname.
1 van de chefs is Michael Smith, de kok van een restaurant waar wij afgelopen september voor de deur de menukaart hebben bekeken. De chef van The Three Chimneys op The Isle of Skye in Schotland.
The_Hiveswoensdag 7 april 2010 @ 08:27
gister laatste minuut gezien. Misschien vanavond wel alles
golferwoensdag 7 april 2010 @ 17:07
quote:
Op woensdag 7 april 2010 08:27 schreef The_Hives het volgende:
gister laatste minuut gezien. Misschien vanavond wel alles
Vanaf vandaag dus gewoon een half uurtje van 19:30 tot 20:00.
golferdonderdag 8 april 2010 @ 00:32
Michael Smith is wel mijn favoriet. Dat hoofdgerecht met lam en haggish.

ben ik de enige die het volgt?
HaverMoutKoekjedonderdag 8 april 2010 @ 10:26
quote:
Op donderdag 8 april 2010 00:32 schreef golfer het volgende:
ben ik de enige die het volgt?
ik zap af en toe langs, ik vind meestal alleen de vrijdag uitzending de moeite van het kijken waard (Prue )
DarkElfdonderdag 8 april 2010 @ 11:32
gisteravond gezien, was niet onder in de indruk van de hoofdgerechten. ook al gebruikten ze mooie producten ik vond het niet echt zo een feest waardig.

ben benieuwd wat ze er nog aan gaan sleutelen.
golferdonderdag 8 april 2010 @ 16:32
quote:
Op donderdag 8 april 2010 11:32 schreef DarkElf het volgende:
gisteravond gezien, was niet onder in de indruk van de hoofdgerechten. ook al gebruikten ze mooie producten ik vond het niet echt zo een feest waardig.


Nee, geen van de hoofdgerechten konden mij echt in extase brengen.
Vind sowieso alle tot nu gemaakte Schotse gerechten (op de mosselsoep van Michael na) nogal zwak.
golferdonderdag 8 april 2010 @ 23:19
Desserts stelden ook niet veel voor. Dat wortel-combinatiededssert vond ik zelfs smerig om te zien en de rest was ook erg middelmatig.
Ik verwacht dit jaar geen Schotse chef die een onderdeel van het uiteindelijke menu mag koken.
veritavrijdag 9 april 2010 @ 17:20
De gerechten zijn leuk, maar niet echt spectaculair. Ik erger me vooral aan de 'presentator'. Vind hem zo afleidend dat ik nog maar twee keer gekeken heb
quote:
Op woensdag 7 april 2010 00:44 schreef golfer het volgende:
We gaan nu pas kijken naar de opname.
1 van de chefs is Michael Smith, de kok van een restaurant waar wij afgelopen september voor de deur de menukaart hebben bekeken. De chef van The Three Chimneys op The Isle of Skye in Schotland.
Hmmz, heeft er al eens iemand gegeten bij Raymond Blanc? We gaan over een paar maand naar Oxfordshire en we denken er over...
golfervrijdag 9 april 2010 @ 17:25
quote:
Op vrijdag 9 april 2010 17:20 schreef verita het volgende:
De gerechten zijn leuk, maar niet echt spectaculair. Ik erger me vooral aan de 'presentator'. Vind hem zo afleidend dat ik nog maar twee keer gekeken heb

Hebben we het wel over hetzelfde programma?
Want GBM heeft geen presentator. Alleen een voice-over van Jennie Bond.
RobinOokvrijdag 9 april 2010 @ 17:56
Ze bedoelt Jeremy Lee.



Ik vond 'm in andere afleveringen goed te hebben, maar nu erger ik me ook aan 'm. Vind het ook niks dat hij punten uit moet delen. Chefs die chefs gaan beoordelen, dat moet je niet willen.
DarkElfvrijdag 9 april 2010 @ 18:54
quote:
Op donderdag 8 april 2010 23:19 schreef golfer het volgende:
Desserts stelden ook niet veel voor. Dat wortel-combinatiededssert vond ik zelfs smerig om te zien en de rest was ook erg middelmatig.
Ik verwacht dit jaar geen Schotse chef die een onderdeel van het uiteindelijke menu mag koken.
denk het idd ook niet. vond de desserts weer niet zoals je zou verwachten voor zo een banket. (banket is t toch?)
HaverMoutKoekjezaterdag 10 april 2010 @ 10:11
quote:
Op vrijdag 9 april 2010 18:54 schreef DarkElf het volgende:
denk het idd ook niet. vond de desserts weer niet zoals je zou verwachten voor zo een banket. (banket is t toch?)
Ja, voor 100 man.
wortelsorbet klinkt echt heeeeeel vies. Wortelcake is dan wel weer
#ANONIEMmaandag 12 april 2010 @ 19:41
Heb gisteren en vandaag de afleveringen van vorige week bekeken, vond 't jammer dat Michael dinges niet heeft gewonnen, vond 't gewoon een veel sympathiekere vent . Maar qua gerechten over 't algemeen maar matigjes. Niet dat ik ze zou kunnen maken, maar voor professionals vond ik 't nogal gewoontjes. Dit programma is vooral erg leuk om alle tussendoortjes over Schotland te bekijken, die estates wauw. Kan niet wachten alle andere delen van 't Koninkrijk te zien qua locale lekkernijen .
DarkElfmaandag 12 april 2010 @ 20:03
dat laatste gerecht vandaag zag er gewoon echt niet aantrekkelijk uit, sowieso niet (maar das persoonlijk) maar zeker niet voor een zomerbanket.

wat dat betreft vond ik de score eerlijk.

de kip was een mooi gerecht maar ik denk dat het wel erg kip is... zat weinig variatie in smaak in. Dan was het konijn in ham en deeg een gevarieerder mooier gerecht door de piccalilly. Misschien kan ze nog wat aan het konijn sleutelen waardoor het zachter vlees wordt.
Bluesmaandag 12 april 2010 @ 23:09
Veel te veel werk die kip om voor 100 man te maken lijkt me.
De konijnen zijn ook niet mijn ding
golfermaandag 12 april 2010 @ 23:23
Wabbit.
golferwoensdag 14 april 2010 @ 01:14
Vis-gerechtje van die vrouw leek mij wel heel erg lekker.
DarkElfwoensdag 14 april 2010 @ 08:53
die ene chef snapt blijkbaar totaal niet! waar ze naar op zoek zijn voor het banket... een 4!

dat visgerecht van die vrouw en van die andere man vond ik er lekker uitzien.. terecht dat die samen zulke punten krijgen steeds.
golferdonderdag 15 april 2010 @ 00:48
Johnny de Pimp met die verlaagde BMW met spoilers en toeters en bellen heeft opeens de competitie serieus genomen en kwam vandaag wel met een banketwaardig gerecht?
hoewel ik persoonlijk de combinatie van buikspek met wild niet echt zie zitten
DarkElfdonderdag 15 april 2010 @ 08:10
das een nieuwe mustang hoor en ik heb t gemist helaas
golferdonderdag 15 april 2010 @ 22:46
quote:
Op donderdag 15 april 2010 08:10 schreef DarkElf het volgende:
das een nieuwe mustang hoor
Oh, nou ja. In ieder geval een ordinaire hoerensloep.

Vandaag dus de desserts geweest en die van het meisje zag er heel erg lekker uit. Toch kreeg zij van Marcus niet de hoogste punten, terwijl haar collega-koks zeiden dat het het beste gerecht van de hele week was.

Hoe dan ook morgen de te verwachte 2 overgebleven koks als finalist.
DarkElfdonderdag 15 april 2010 @ 22:47
weer gemist nou ja morgen is toch de leukste afl.
golferdonderdag 15 april 2010 @ 22:52
quote:
Op donderdag 15 april 2010 22:47 schreef DarkElf het volgende:
weer gemist nou ja morgen is toch de leukste afl.
Ik heb hem gewoon standaard van ma-vr op de dvd-recorder geprogrammeerd staan.
Bluesdonderdag 15 april 2010 @ 22:55
quote:
Op donderdag 15 april 2010 22:47 schreef DarkElf het volgende:
weer gemist nou ja morgen is toch de leukste afl.
Ja en het is toch één brij van herhalingen als je het niet opneemt en door kan spoelen
RobinOokdonderdag 15 april 2010 @ 23:46
Ik vind dat het op een kuttijd wordt uitgezonden, maar heb me erbij neergelegd, ik kijk gewoon alleen de laatste aflevering. En wel op zaterochtend na Saturday Kitchen.
golferzaterdag 17 april 2010 @ 00:29
Leuk dat Lisa door is naar de finale.
Haar hele menu vond ik er ook lekkerder en lichter en zomerser uitzien.
RobinOokzaterdag 17 april 2010 @ 08:27
Bedankt! Ik ga straks pas de finale kijken. Om 12:30u.
golferzaterdag 17 april 2010 @ 16:23
Graag gedaan.
Je weet dan wel toch dat een topic moet vermijden als er al een uitzending is geweest en jij naar een herhaling de volgende dag gaat kijken?
RobinOokzaterdag 17 april 2010 @ 17:24
Nah, het maakt me niet uit. Sterker nog, ik vind het vaak zelfs fijner als ik van tevoren al weet wie er gaat winnen.
golfermaandag 19 april 2010 @ 23:17
Nieuwe ronde voorgerechten.
Varkenskop, konijn en uiensoep.
Wat mij betreft wint de uiensoep het, vooral vanwege dat stukje muntjac er in.

Verder lijken mij deze chefs wel erg aan elkaar gewaagd.
golferdinsdag 20 april 2010 @ 23:33
Erg lage cijfers van het jurykokje voor de visgerechten terwijl ik het gerecht van Richard met die gefrituurde krabballetjes en oesters er het lekkerst uit zag zien. Kreeg dus maar een 4 van hem.
golferwoensdag 21 april 2010 @ 23:27
Jammer toch dat Glenn/Glinn zo erg laat merken niets op te hebben met wat out-of-the box koken.
Bij het hoofdgerecht koos ie weer voor de zo traditionele lamsgerechten en liet ie het prachtige experimentele en mooi uitziende gerecht van Richard weer erg laag scoren.

Richard is dus nu al kansloos om vrijdag te mogen koken, terwijl hij wel nieuwe paden durft te betreden.

Als de echte vrijdag-jury net zo traditioneel gaat kiezen, dan wordt Daniel dus de winnaar van deze week.
RobinOokwoensdag 21 april 2010 @ 23:35
Daarom vind ik het geen leuk concept dit jaar, dat ze eerst worden beoordeeld door een collega-chef. Een chef die aan zijn oude tradities hangt zal zich afzetten tegen "nieuwerwetsigheden" en vice versa. Hoewel vice versa volgens mij minder.
golferdonderdag 22 april 2010 @ 00:43
Ik hoop ook dat ze, als er volgend jaar weer een vervolg aan wordt gegeven, de tussen kok-juryleden er uit laten.
Bluesdonderdag 22 april 2010 @ 00:45
quote:
Op woensdag 21 april 2010 23:35 schreef RobinOok het volgende:
Daarom vind ik het geen leuk concept dit jaar, dat ze eerst worden beoordeeld door een collega-chef. Een chef die aan zijn oude tradities hangt zal zich afzetten tegen "nieuwerwetsigheden" en vice versa. Hoewel vice versa volgens mij minder.
Ben het helemaal met je eens.
RobinOokvrijdag 23 april 2010 @ 01:12
Ik keek net pas de finale van vorige week en die eindigde met een voorstukje voor deze week. En ik zweer je, daarin haalt de "jury-chef" (kale kop met lidteken ipv scheiding) zijn messen verkeerd om over zijn aanzetstaal. Ik heb 't vier keer terug zitten spoelen, omdat ik het niet kon geloven, en nog kan ik het niet geloven!

Ik ben er een beetje laat mee, maar zulke stukjes zijn vaak elke dag hetzelfde. Dus morgen nog eens opletten.
HaverMoutKoekjevrijdag 23 april 2010 @ 21:09
Waarom koken ze toch allemaal met gepureerde groente? In bijna elk gerecht (behalve het toetje) zit wel gepureerde wortel, doperwten, tuinbonen of broccoli.
bij Masterchef kwam dit fenomeen ook elke aflevering tig keer voorbij
DarkElfvrijdag 23 april 2010 @ 21:12
klopt dat wordt erg veel gedaan maar eerlijk gezegd vind ik het wel altijd lekker.. en t ziet er beter uit en eet makkelijker dan losse doperwtjes bijv
RobinOokvrijdag 23 april 2010 @ 22:06
Je zou het misschien eerder als een vorm van saus moeten zien, niet als groenten. Dan is het best te doen. Maar soms word ik er ook kriegel van. Het is ook wel heel gemakzuchtig, al die zalfjes.
golfervrijdag 23 april 2010 @ 23:30
Finale vandaag was wel grappig. Zelden zo een verdeelde en moeilijk besluit nemende jury gezien.
veritazaterdag 24 april 2010 @ 14:39
Terechte winnaar, ik vond de potjes met lam en aardappel meer passen bij de winter dan een zomers banket.
regularjoebackzaterdag 24 april 2010 @ 20:54
Dit is een geweldige serie
golfermaandag 26 april 2010 @ 23:47
Vandaag het begin van the South West met de one-armed bandit als jurylid.
Voorgerechten vielen mij alle 3 niet mee.
golferdinsdag 27 april 2010 @ 23:19
De visgang vandaag.
Kreeftgerecht was mijn favoriet, gevolgd door die zeeforel met krab. Het gerecht met snoek en kikkerbillen sprak mij een stuk minder aan.
golferdonderdag 29 april 2010 @ 00:01
Lief dagboek:
de hoofdgerechten vond ik opnieuw alle 3 niet uitnodigend om te eten.
HaverMoutKoekjedonderdag 29 april 2010 @ 15:34
quote:
Op donderdag 29 april 2010 00:01 schreef golfer het volgende:
Lief dagboek:
de hoofdgerechten vond ik opnieuw alle 3 niet uitnodigend om te eten.
je bent tegen jezelf aan het praten
ik kijk alleen op vrijdag
Kelakatdonderdag 29 april 2010 @ 17:33
Hallo allemaal,

Wegens omstandigheden heb ik deze week ( kandidaten South West ) de afleveringen met het visgerecht en het hoofdgerecht niet kunnen kijken en niet kunnen opnemen. Ontzettend balen!

Weet iemand hoe ik alsnog deze aflevering kan zien of er aan kan komen? BBC i-player kunnen we hier geen gebruik van maken en ik kan de afleveringen ook niet vinden via u-torrent. Dat laatste kan ook komen doordat ik daar niet zoveel ervaring mee heb.

Help!

Groetjes, Cindy
golferdonderdag 29 april 2010 @ 23:31
Toetjesronde ook weer slecht.
Ik verwacht niet dat 1 van deze chefs uiteindelijk op het banket mag gaan koken.
RobinOokvrijdag 30 april 2010 @ 00:28
Toevallig vandaag kunnen kijken en zat ook even met mijn ogen te knipperen. Het zag er voor geen meter uit.
HaverMoutKoekjevrijdag 30 april 2010 @ 19:59
moest wel even opzoeken wat een hoggit was
quote:
A sheep or colt alter it has passed its first year.
en een van de toetjes zat duindoorn bessen in zo te zien.
En weeeeeeeer doperwtenpuree
PaarsBeestjevrijdag 30 april 2010 @ 20:59
Lijkt me toch een ramp als je merengues niet uit het vormpje willen komen tijdens zo'n finale... Als dat tijdens een banket met 300 man gebeurt, dan kun je het hele dessert wel vergeten.
golfervrijdag 30 april 2010 @ 23:27
quote:
Op vrijdag 30 april 2010 20:59 schreef PaarsBeestje het volgende:
Lijkt me toch een ramp als je merengues niet uit het vormpje willen komen tijdens zo'n finale... Als dat tijdens een banket met 300 man gebeurt, dan kun je het hele dessert wel vergeten.
Het banket is voor ca. 100 m/v.
Maar inderdaad moeten ze bij elk gerecht ook rekening houden of het ter plekke voor zoveel mensen tegelijkertijd klaar te maken en op te dienen valt.
Maar nogmaals: ik verwacht niet dat 1 van deze weekwinnaar z'n gerechten uiteindelijk het banket zal halen.

Volgende week Wales.
golferwoensdag 5 mei 2010 @ 13:57
quote:
Op vrijdag 30 april 2010 23:27 schreef golfer het volgende:


Volgende week Wales.
Tot nu toe ook weer vrij matig allemaal.
DarkElfdinsdag 11 mei 2010 @ 19:35
vond t gisteren niet terecht hoe de punten verdeeld werden. Vond de 8 veel te bewerkelijk voor een banket en ook gewoon to much.

[ Bericht 2% gewijzigd door DarkElf op 11-05-2010 23:12:18 ]
golferdinsdag 11 mei 2010 @ 23:05
Vandaag, met het visgerecht, was het ook weer matig.
Jurykok Nigel heeft wel een duidelijke voorkeur voor Kenny.
golfervrijdag 14 mei 2010 @ 22:47
Unanieme beslissing van de jury.
Voorgerecht en visgerecht deden het hem.
golfervrijdag 14 mei 2010 @ 22:47
Volgende week Noord-Ierland.
PaarsBeestjezaterdag 15 mei 2010 @ 14:19
quote:
Op vrijdag 14 mei 2010 22:47 schreef golfer het volgende:
Unanieme beslissing van de jury.
Voorgerecht en visgerecht deden het hem.
Ik blijf de vrijdag het leukste vinden. De beoordeling door de jury (die ik overigens echt helemaal fantastisch vind) is toch wat deze serie het leukste maakt.

Iemand die hier trouwens het Amerikaanse Top Chef Masters volgt?
golferdinsdag 18 mei 2010 @ 00:05
quote:
Op vrijdag 14 mei 2010 22:47 schreef golfer het volgende:
Volgende week Noord-Ierland.
Alweer tegenvallend. De starters.
DarkElfdinsdag 18 mei 2010 @ 00:13
quote:
Op dinsdag 18 mei 2010 00:05 schreef golfer het volgende:

[..]

Alweer tegenvallend. De starters.
vond ik ook. Benieuwd wat ze van de vis maken.
golferdonderdag 20 mei 2010 @ 00:28
quote:
Op dinsdag 18 mei 2010 00:13 schreef DarkElf het volgende:

Benieuwd wat ze van de vis maken.
Visgerechten waren wel oké. Vooral die ene met jacobsschelp, krab, kreeft en (weglaten, wan te veel) mosselen.

Hoofdgerechten vielen mij vandaag weer wat tegen.
golfervrijdag 21 mei 2010 @ 23:08
Terechte winnaar, die zoals ik gehoopt had de mosselen heeft weggelaten ui z'n visgerecht.
Toetje gaf de doorslag.
Zwaalievrijdag 21 mei 2010 @ 23:16
Ik denk dat het toetje een goede kanshebber is voor het banket.

Ik vond trouwens Richard Corrigan niet erg goed overkomen als 'mentor' deze week: hij leek erg voor ingenomen over bepaalde technieken en ik was het niet altijd met z'n cijfers/kritieken eens.
HaverMoutKoekjezondag 23 mei 2010 @ 07:29
gisteravond de finale van vrijdag gekeken die ik opgenomen had, viel me op dat de 'locally sourced' percentages zo laag waren. 60/65%, terwijl ik regelmatig toch 95% voor bij heb zien komen.
Ik was niet echt weg van de gerechten.
golferdinsdag 25 mei 2010 @ 00:25
Lamskloten als voorgerecht.
Die had ik nog niet voorbij zien komen.
Lijkt mij leuk als dat het banket haalt met de naam zoals ze het nu nomen: lams fry
En dan achteraf tegen de gasten/Prins Charles zeggen dat ze testikels hebben zitten eten.
DarkElfdinsdag 25 mei 2010 @ 11:30
oh gemist gisteren. Vanavond eens proberen eraan te denken
HaverMoutKoekjedinsdag 1 juni 2010 @ 18:54
finales zijn begonnen, van 19-20 uur
Aan de jury is een chef toegevoegd (gisteren die vervelende richard corrigan(sp?) en kiezen de drie beste per gang. Aan het eind gaan ze daaruit een menu samenstellen
DarkElfdinsdag 1 juni 2010 @ 19:01
gisteren gezien en t staat nu ook op.
DarkElfdinsdag 1 juni 2010 @ 19:06
jammer alleen dat een chef best wat veranderd had waardoor, terwijl de jury eerst verrukt waren over zijn gerecht, nu echt teleurgesteld waren. Sla je jezelf ook voor je hoofd zeg. Ben benieuwd hoe dat vandaag gaat.
The_Hiveswoensdag 2 juni 2010 @ 06:51
een van die gasten zal de moed wel in zn schoenen zakken. 2 keer zijn gerecht aangepast en twee keer laatste.
golferwoensdag 2 juni 2010 @ 13:23
Vandaag het hoofdgerecht en morgen het dessert en dan wordt het definitieve menu samengesteld door de jury en daarna kunnen we vrijdag het banquet gaan bekijken.
golfervrijdag 4 juni 2010 @ 00:01
Het is bekend en ik ben het geheel eens met de keuze van de jury:

Voorgerecht Lisa
Visgerecht Kenny
Hoofdgerecht Tom
Dessert Neil

Dat wordt morgen een prachtig banket.
golferzaterdag 5 juni 2010 @ 02:13
Mooi geslaagd banket.
Enorme bewondering voor de koks die 100x hun gerecht vrijwel tot perfectie kunnen uitserveren in zo'n korte tijd.

Dat was het dus weer voor dit jaar.
Benieuwd wat het volgend jaar voor item zal zijn.
The_Hivesmaandag 7 juni 2010 @ 07:42
ook mooi om te zien wat voor problemen het koude weer veroorzaakte en hoe het alsnog goed kwam
regularjoebackdinsdag 3 augustus 2010 @ 23:12
Dit wordt nog steeds uitgezonden.. dus de discussie kan gerust verder gaan. bij deze een kick!
Bluesdinsdag 3 augustus 2010 @ 23:13
Hoezo, zijn er dan weer nieuwe afleveringen :?
golferdinsdag 3 augustus 2010 @ 23:13
quote:
Op dinsdag 3 augustus 2010 23:12 schreef regularjoeback het volgende:
Dit wordt nog steeds uitgezonden.. dus de discussie kan gerust verder gaan. bij deze een kick!
:?
HaverMoutKoekjevrijdag 13 april 2012 @ 15:14
quote:
Er is al 618 dagen niet in dit topic gepost. Bedenk je of het zinvol is dit topic omhoog te schoppen. Klik hier om tóch te reageren.
toch maar een schopje omhoog. Er loopt weer een nwe serie ivm Olympics

http://www.bbc.co.uk/programmes/b0071y6r/episodes/guide
golfervrijdag 13 april 2012 @ 15:34
Sla dit seizoen maar even over. Teveel andere kookprogramma's al te zien. :)
DarkElfvrijdag 13 april 2012 @ 15:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 april 2012 15:14 schreef computergirl het volgende:

[..]

toch maar een schopje omhoog. Er loopt weer een nwe serie ivm Olympics

http://www.bbc.co.uk/programmes/b0071y6r/episodes/guide
ik las het laatst ja maar ik vergeet het steeds, ik heb de gewone tv ook gewoon zelden meer aan. nou ja misschien vanavond even proberen.