abonnement Unibet Coolblue
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 1 maart 2010 @ 10:00:40 #1
163650 Greys
pi_78581557


Het is jullie vast niet ontgaan: er zijn steeds meer leuke prijsvragen en winacties op FOK!
Kijk hier regelmatig voor de nieuwste acties
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 1 maart 2010 @ 10:03:04 #2
163650 Greys
pi_78581605


Dames... Lush Legends... need we say more?
En heren, dit is ook voor jullie dé kans om jezelf onsterfelijk geliefd bij je verkering te maken!


Lush!
Lush is een jong, snelgroeiend cosmeticamerk met een eigenzinnige filosofie. Alle producten worden vers en met de hand gemaakt. Van over de hele wereld komen de beste etherische oliën. Iedere dag komen kratten vol verse groenten en fruit binnen in de fabriek. Allemaal om verwerkt te worden in een verzorgingslijn met spannende bruisballen, heerlijke crèmes en sensuele massage bars.
Veilige synthetische ingrediënten worden alleen gebruikt waar noodzakelijk. Lush is niet alleen grappig en creatief. 100% van hun collectie is geschikt voor vegetariërs, het overgrote deel zelfs voor veganisten. Er wordt absoluut niet op dieren getest en zoveel mogelijk producten worden onverpakt verkocht. Zo zijn ze niet alleen beter voor jou, maar ook voor onze planeet!

DE PRIJSVRAAG
Lush is blij dat er op FOK! al zoveel mensen van hun producten houden. Om dit te belonen en om nog meer mensen op het bestaan van Lush te wijzen, mogen we DE ULTIEME LUSH HOOFDPRIJS weggeven, namelijk Lush Legends!
Verder zijn er een prachtige 2e en 3e prijs, namelijk het pakket Sweet and Dreamy.

De hoofdprijs:

Lush Legends!
Over Lush Legends valt eigenlijk niet veel meer te zeggen dan de ingrediëntenlijst.
Een bestseller, met alle Lush bestsellers er in. Het ultieme cadeau voor jezelf. En als je er voor kiest om het weg te geven, dan win je daarmee ten minste tien jaar populariteit.
Lees hier meer over dit ultieme kadopakket!

2e en 3e prijs:

Sweet and Dreamy! Een geweldig cadeau.
Voor prinsesjes die zich het hele jaar speciaal willen voelen, en dat natuurlijk ook gewoon zijn!
Lees hier meer over Sweet and Dreamy!


EN NU? HOE DOE IK MEE?
Alles wat je weten moet omtrent deelname lees je hier! Succes!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  PR/Manusje van alles woensdag 3 maart 2010 @ 22:08:58 #3
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_78705251

iBOOD – afkorting voor Internet’s Best Online Offer Daily - zet elke dag om 0.00 uur één nieuwe aanbieding online. In de volgende 24 uur kan jij deze aanbieding bestellen. De keuze is simpel, je neemt het of je neemt het niet. iBOOD is elke dag de goedkoopste van Europa!

De artikelen zijn hot en daarom gebeurt het regelmatig dat ‘uitverkocht’ al vroeg in de middag op de site te lezen is. Er zit dan niets anders op dan te wachten tot middernacht op de volgende aanbieding. De productaantallen verschillen, maar de prijs en het aanbod is altijd aantrekkelijk!

Het assortiment van iBOOD loopt uit een van hippe gadgets tot stijlvolle huishoudelijke apparatuur en gaming & audio apparatuur. iBOOD vertelt de bezoekers niet hoeveel iPOD’s, Xboxen of digitale camera’s er die dag op voorraad zijn.



De HDX-1000 Network Media speler is een state-of-the-art entertainment systeem waarmee je films, muziek en foto’s eenvoudig kunt bekijken, opslaan en delen. Deze Networked Media Tank overbrugt de afstand tussen de computers in je netwerk en de thuisbioscoop in je woonkamer. Zo kun je je complete multimediabibliotheek afspelen, zonder van de bank af te komen! Pak gewoon de afstandbediening, browse door je film-, muziek- en fotocollecties en de HD Digitech HDX-1000 tovert je high definition-bestanden in no-time op het grote scherm.

Deze HDX-1000 ondersteunt bovendien de laatste bestandstypen en codecs, zodat je kunt genieten van Full-HD kwaliteit foto’s en films(1920 x 1080p). En ook wat betreft audio laat deze Networked Media Tank niets te wensen over want de HDMI 1.3a-connector levert de HDX-1000 high definition-geluid, zoals DTS HD-HR, DTS HD-MA, Dolby Digital Plus en Dolby TrueHD. Ook als je geen HDMI-aansluiting hebt op je televisie, kun je de HDX-1000 verbinden via bijvoorbeeld component- of composite-video. De 3-in-1 kaartlezer (Memory Stick, SDHC and MMC) en USB aansluitingen zorgen er voor dat je werkelijk alle apparaten eenvoudig kunt aansluiten.

Maar wanneer je de HD Digitech HDX-1000 aansluit op je internetverbinding, dan streamt hij alle mogelijke soorten media rechtstreeks vanaf het web naar je televisie! Bekijk filmpjes op Youtube, stream Podcasts, haal foto's binnen van Flickr of Picasa, of luister naar de ontelbare internetradiostations. Het kan allemaal heel eenvoudig en je computer hoeft er niet eens aan te pas komen! Voorzie je de mediatank van een optionele Sata-harde schijf, dan kun je de HDX-1000 zelfs als NAS of FTP-server gebruiken om al je bestanden eenvoudig in je hele netwerk te delen. Bovendien is de case zo ontworpen, dat hij niet misstaat tussen al je andere apparatuur. Dus jouw thuisbioscoop zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij deze HDX-1000 Network Media speler!

In samenwerking met

iBOOD mogen we deze HD Digitech HDX-1000 Full-HD Networked Media Tank weggeven! Om kans te maken op deze toffe prijs hoef je enkel antwoord te geven op de prijsvraag!

Klik hier om naar de prijsvraag te gaan!

Meedoen kan tot en met 15 maart!

Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  PR/Manusje van alles woensdag 3 maart 2010 @ 22:10:34 #4
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_78705388


Lowepro, bekend om haar zeer duurzame, betrouwbare en innovatieve cameratassen is al sinds 1967 het meest toonaangevende merk als het gaat om draagoplossingen voor foto- en videocamera’s. De tassen bieden comfort en goede bescherming, of je nu door de straten van Amsterdam wandelt of jezelf buiten de gebaande paden begeeft. Hoewel vele merken hebben geprobeerd de tassen van Lowepro na te maken, blijven de originele tassen al meer dan veertig jaar betrouwbaar. Lowepro is dan ook 'The Trusted Original'.

Op http://www.lowepromotie.nl/ wordt maandelijks de Lowepro Tas van de Maand gepresenteerd. Van 1 tot en met 31 maart is dit de Lowepro Primus Minimus AW. Tegen inlevering van de downloadbare kortingscoupon op de site ontvang je direct 25% korting op de aanschafprijs van de tas bij een van de deelnemende dealers. Kijk voor een dealer bij jou in de buurt in het overzicht op de site.

De Lowepro cameratas van de maand maart is Lowepro Primus Minimus. Deze tas is milieuvriendelijk geproduceerd. Iedere buitenvoering van de tas is voor 95% gemaakt van PET gerecycled materiaal en draagt daarmee een steentje bij aan het behoud van de aardbol. Uiteraard beschikt de tas over alle bijzondere Lowepro features waar het merk zo om bekend staat, bijvoorbeeld de waterafstotende buitenvoering, de All Weather hoes, de verstelbare statiefbevestiging, het gemakkelijk aan te passen interieur en het op 8 punten verstelbare en comfortabele draagharnas.

Deze tas is gemaakt voor de serieuze foto enthousiasteling die op zoek is naar een cameratas met twee compartimenten waardoor naast een cameraset ook alledaagse gebruiksspullen zoals bijvoorbeeld een waterflesje, regenjas, agenda of notitieblok kunnen worden meegedragen. De capaciteit van de tas omvat: 1 DSLR camera met medium aangebrachte zoomlens, 1 of 2 extra compacte lenzen, een flitser, bekabeling, lader en overige accessoires. Een gedeelte van de omzet die Lowepro maakt op de tas wordt gedoneerd aan een organisatie die zich inzet voor het behoud van de witte ijsbeer.



In Samenwerking met http://www.lowepromotie.nl/ mogen we twee Primus Minimus camera rugtassen weggeven! Een blauwe en een zwarte versie van deze prijswinnende rugtas. Het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op één van deze Primus Minimus is antwoord geven op de prijsvraag!

Klik hier om naar de prijsvraag te gaan!

Meedoen kan tot en met 15 maart!

[ Bericht 0% gewijzigd door Surveillance-Fiets op 05-03-2010 09:59:33 ]
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 5 maart 2010 @ 18:15:46 #5
54593 crew  Olga
Cheese
pi_78783299

Ondanks dat we deze winter weer een echte winter hebben gehad met veel ijs en sneeuw zat er helaas geen Elfstedentocht in. De Tocht der Tochten kunnen we niet voor jullie toveren, maar om ELF en het winterseizoen af te sluiten hebben we toch een 'koude' prijs voor jullie.

De dubbel-dvd IJskoude passie: 100 jaar Elfstedentocht geeft een bijna twee uur durende impressie van 100 jaar Elfstedentocht. Legendarische verhalen worden aangevuld met beelden uit vele omroeparchieven en historisch particulier filmmateriaal. Geen statische interviews, maar mooie beelden en bijzondere gesprekken.

FOK! mag vijf exemplaren weggeven van IJskoude passie: 100 jaar Elfstedentocht. Lees in Elf hoe je in aanmerking komt.
Genealogie: Niet alleen voor oude knarren
pi_78797846


Iedereen kent het gevoel. Je wilt met je vrienden of vriendinnen uitgaan. Dan rijst automatisch de vraag: ‘Waar gaan we naar toe? In welke clubs zijn ze zeer gastvrij? Waar serveren ze de lekkerste cocktails en waar drink je goedkoop een biertje? In welke clubs staan er elk weekend de beste dj’s achter de draaitafels die zomerse house, pompende techno of opzwepende urban draaien?’

Op al deze vragen en meer geeft Het Club Judge Boek: ‘De 100 Beste Clubs van Nederland’ antwoord. Club Judge leidt je langs de beste clubs van Nederland en geeft een gedetailleerde beoordeling en beschrijving van de clubs. Een must have voor elke clubber! De selectie van de beste clubs wordt afgewisseld met vermakelijke anekdotes en verrassende feiten uit het nachtleven. Bij het boek zijn waardebonnen toegevoegd t.w.v. € 40,- bestaande uit 2 gastenlijstplekken naar keuze en 5 gratis downloads bij Dance Tunes.



FOK! heeft 3 exemplaren van het boek om aan jullie weg te geven. Winnen? Kijk in Uitgaan & Vrije tijd hoe je mee kunt doen. Inzenden kan tot en met 13 maart.

De actie is afgelopen. De winnaars zijn: flixywixy, rodeparaplu, appleme

[ Bericht 6% gewijzigd door pussydeluxe op 14-03-2010 11:24:39 ]
  PR/Manusje van alles maandag 8 maart 2010 @ 09:23:05 #7
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_78878187
FOK! mag in samenwerking met Sexshop X-TOYS.NL deze week weer een coole prijs weggeven! Deze Vibrating Ice Massager is misschien wel wat voor jou?

IJzingwekkend, groot en verfrissend. Dit is geen ijsje om zonder handschoenen aan te pakken. De "Vibrating Ice Massager" zorgt voor afleidende verkoeling wanneer je in vuur en vlam staat. Dit is 's wereld eerste, masserende ijsvibrator! Verleid je partner met deze diamant van ijs en smelt samen weg van verlangen. Het ideale item om mee te plagen, te strelen en vooral… om van te genieten. Het innovatieve ontwerp van de Ice Massager zet je wereld op z'n kop en zal je liefdesleven zeker niet afkoelen. Ervaar zinnenprikkelende rillingen en tintelingen, precies waar jij dat wilt. Lengte 7 cm, doorsnede 4 cm. Traploos regelbaar. Kleur: Roze. Tevens te koop bij www.x-toys.nl voor maar € 32,95.



Jij kan kans maken op één van de twee Vibrating Ice Massagers door antwoord te geven op de prijsvraag. Als extraatje hebben we voor FOK!leden een exclusieve korting! Bij besteding van €25,00 of meer krijg je €2,50 korting! Vul bij je bestelling dan de volgende kortingscode in: 435698

Klik hier om naar de prijsvraag te gaan!

Meedoen kan tot en met 15 maart.
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_79120121


Win film goodies van de nieuwe Nederlandse thriller Zwart Water, met daarin een Pashmina sjaal en een notitieboekje!

Een Nederlands gezin verhuist naar België nadat moeder Christine (Hadewych Minis) haar ouderlijk huis heeft geërfd. De negenjarige dochter Lisa (Isabelle Stokkel) ontdekt een vreemd en sinister meisje, Karen, in de kelder. Karen (Charlotte Arnoldy) vertelt haar dat ze de dode tweelingzus is van Lisa’s moeder, en beweert een gruwelijk geheim te weten. Langzaam krijgen de ouders lucht van de zaak. Ze proberen Karen uit Lisa’s hoofd te praten. Er is helemaal geen tweelingzus, dus Karen kan niet bestaan. Als ook Lisa’s vader Paul (Barry Atsma) ontdekt dat het verleden van zijn vrouw schimmig is, heeft dit grote gevolgen.

Lees verder in Film, Tv & Radio

Meedoen kan tot en met 21 maart.
Deze actie is afgelopen.
De winnaars zijn: Cansu, kievit19 en foinfoin. Gefeliciteerd!

[ Bericht 4% gewijzigd door pussydeluxe op 24-03-2010 18:09:03 ]
  PR/Manusje van alles woensdag 17 maart 2010 @ 23:41:00 #9
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_79278864
Vandaag is de release van de nieuwe actiecomedy, 'From Paris with love' van regisseur Pierre Morel (Taken).Hoofdrolspelers John Travolta en Jonathan Rhys-Meyers vormen een onwaarschijnlijk duo in deze actiecomedy.

De doorgewinterde Amerikaanse CIA-agent Charlie Wax (Travolta) krijgt in Parijs assistentie van een jonge diplomaat (Rhys-Meyers) om een terroristische aanslag te voorkomen. In Wax’ woordenboek komt diplomatie echter niet voor…

James Reese (Jonathan Rhys Meyers) heeft het prima voor elkaar. Leuke baan bij de Amerikaanse ambassade in Parijs, mooie vriendin én hij mag soms klusjes doen voor de CIA. De volgende stap is wat hem betreft een echte agent te worden en serieus in actie komen. Zijn wens lijkt uit te komen als hij aan een Amerikaanse CIA-collega wordt gekoppeld die naar Parijs komt om een terreurgroep aan te pakken. Tot James ontdekt dat special agent Charlie Wax (John Travolta) een onberekenbaar, grofgebekt, trigger-happy en ongeleid projectiel is die hem vooral als chauffeur ziet. Wax neemt James mee op een explosieve trip door de buitenwijken van Parijs die de jongen doet snakken naar zijn kantoorbaantje. Maar voor James het weet is hij tot aan zijn nek bij de zaak betrokken en is hij toch echt op Charlie aangewezen om de komende 48 uur te overleven. Klik hier om een review van de film te lezen!









In samenwerking met E1 Entertainment Benelux mag FOK! drie keer een actieknallerpakket weggeven! Dit pakket bestaat uit de films: Roque Assassin, Transporter 3, District 13: Ultimatum! en 2 kaarten voor de film! Jij kan kans maken op een pakket door antwoord te geven op de volgende prijsvraag:

Klik hier om naar de prijsvraag te gaan!

Meedoen kan tot en met 24 maart!

[ Bericht 2% gewijzigd door Surveillance-Fiets op 18-03-2010 11:05:26 ]
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  PR/Manusje van alles vrijdag 19 maart 2010 @ 09:38:33 #10
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_79325274
Op donderdag 25 maart is de release van de avontuurlijke fantasy film Solomon Kane.

Solomon Kane, een creatie van Conan bedenker Robert E. Howard, trekt in de duistere middeleeuwen een bloederig spoor over de wereld. Gewapend met zijn pistolen, jachtmes en langzwaard vecht de moordlustige kapitein oorlog na oorlog in naam van het Britse leger. Tot hij het in de havenvesting van een exotische stad moet opnemen tegen een gezant van de duivel. Solomon weet te ontkomen, maar is dan wel tot inkeer gekomen. Hij besluit tot een geweldloos bestaan. Maar tegen welke prijs?

Na zijn laatste gevecht in een lange rij bloederige overwinningen keert Soloman Kane (James Purefoy) terug naar Engeland. Op zijn tocht door het land ontmoet hij een familie, die op de vlucht is voor kwaadaardige Raiders die Engeland in hun greep houden. Hij reist met ze mee, maar aarzelt te lang als hun dochter Meredith (Rachel Hurd-Wood) wordt ontvoerd door Raiders. Haar vader William (Pete Postlethwaite) kan haar niet redden en Solomon voelt zich geroepen zijn zwaard nog één keer op te pakken. Zijn cape gaat om, de wapens worden geladen en de achtervolging begint – nu voor een hoger doel. Zijn genadeloze kruistocht tegen de Raiders brengt Solomon tot de gemaskerde Overlord die hem confronteert met een dodelijke familiegeheim. Maar Solomon heeft onderweg al het geweld dat in hem zit ontketent en is bereid tot ieder gevecht tegen het kwaad. Al is het tegen de duivel zelf.

Bekijk ook de trailer!




FOK! mag drie keer het speciale Solomon Kane 'movie souvenir' magazine weggeven! Het is een limited edition magazine over oa: hoe de film tot stand kwam, behind the scène materiaal, interview met regisseur & cast en achtergrondinformatie over de strip Solomon Kane. Om kans te maken op het magazine hoef je alleen maar antwoord te geven op de prijsvraag!

Klik hier om naar de prijsvraag te gaan!

Meedoen kan tot en met 26 maart!
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  PR/Manusje van alles vrijdag 19 maart 2010 @ 10:55:10 #11
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_79328035
Dance Flick is een knotsgekke komedie van de bekende Wayans Brothers, de makers van Scary Movie en White Chicks!

Megan (Shoshanna Bush) probeert haar droom om professioneel danseres te worden waar te maken op de befaamde dansschool Juilliard in New York. Terwijl ze auditie doet, komt haar moeder om bij een ongeluk. Megan verhuist naar een andere stad om haar vader bij te staan. Daar gaat ze een rol vervullen bij de musical club van de plaatselijke hoge school. Met de nieuwe vrienden die Megan daar ontmoet, probeert ze alsnog haar droom waar te maken door een grote nationale danswedstrijd te winnen.

Bekijk ook de trailer!








In samenwerking met Paramout mogen we drie keer de DVD van Dance Flick weggeven! Om kans te maken op een DVD hoef je alleen maar antwoord te geven op de prijsvraag!

Klik hier om naar de prijsvraag te gaan!

Meedoen kan tot en met 26 maart!

[ Bericht 0% gewijzigd door Surveillance-Fiets op 22-03-2010 09:13:36 ]
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_79348327


Dirty Diaries is een serie van twaalf erotische filmpjes die met een mobiele telefoon zijn opgenomen. Volgens de Zweedse documentairemaakster Mia Engberg is dit de toekomst: "Het meest populaire genre van nu is homemade-porn gemaakt door gewone mensen."

Bij de release van de film, september vorig jaar, ontstond een enorme ophef in Zweden. De film leidde zelfs tot Kamervragen! Engberg kreeg maar liefst 45.000 euro subsidie van het Zweedse Filminstituut om haar vrouwvriendelijke pornofilm te maken. Critici zagen wel de artistieke waarde en noemden de film onder andere “amusant, provocerend en opwindend”. Oordeel zelf, want FOK! heeft drie exemplaren van Dirty Diaries om aan jullie weg te geven! Meedoen? In Seksualiteit lees je wat je moet doen.

Deze actie is afgelopen!
De winnaars zijn: 10eke, Bravebart en lordsnow

[ Bericht 9% gewijzigd door pussydeluxe op 29-03-2010 08:46:27 ]
pi_79424020


Versier je nagels, show en win en maak kans op een van de 3 Sally Hansen verzorgingspakketten vol heerlijke verwenproducten voor je handen en nagels!

Wat moet je doen?
Veel beauty en mode trends van nu zijn geïnspireerd op stijlicoon Brigitte Bardot, de belichaming van de ‘glamourous 50’s‘. Maar wat is glamour? Laat zien wat jij ‘glam’ vindt, versier je nagels, fotografeer en show het resultaat in Lifestyle

Je hebt tot en met 31 maart de tijd om je creatie hier te plaatsen. Daarna kiest Sally Hansen de drie leukste inzendingen en die worden beloond met een Sally Hansen pakket met daarin o.a. 5 verschillende kleuren nagellak en heerlijke verwenproducten voor je handen en nagels.

Sally Hansen
Sally Hansen is de expert op het gebied van natuurlijke hand- en nagelverzorging. Met het eenvoudige stappenprogramma: 1. Vorm, 2. Verzorging, 3. Kleur, kun je thuis je nagels net zo’n professionele manicure geven als in een nagelstudio. Neem een kijkje op de site van Sally Hansen voor tips & tricks.

Succes!
  PR/Manusje van alles maandag 22 maart 2010 @ 09:10:48 #14
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_79437780
iBOOD – afkorting voor Internet’s Best Online Offer Daily - zet elke dag om 0.00 uur één nieuwe aanbieding online. In de volgende 24 uur kan jij deze aanbieding bestellen. De keuze is simpel, je neemt het of je neemt het niet. iBOOD is elke dag de goedkoopste van Europa!

De artikelen zijn hot en daarom gebeurt het regelmatig dat ‘uitverkocht’ al vroeg in de middag op de site te lezen is. Er zit dan niets anders op dan te wachten tot middernacht op de volgende aanbieding. De productaantallen verschillen, maar de prijs en het aanbod is altijd aantrekkelijk!

Het assortiment van iBOOD loopt uit een van hippe gadgets tot stijlvolle huishoudelijke apparatuur en gaming & audio apparatuur. iBOOD vertelt de bezoekers niet hoeveel iPOD’s, Xboxen of digitale camera’s er die dag op voorraad zijn.



Je maakt zoveel mee dat je alles wel zou willen vastleggen. Straks vergeet je het immers! Of misschien wil je de bijzondere momenten in je leven voor het nageslacht bewaren. De geboorte van een kind, het huwelijk van je broer of die onvergetelijke vakantie in Thailand. Wat de gelegenheid ook is, deze compacte Samsung ES55 digitale fotocamera legt alles haarscherp vast voor je! Want de camera heeft meer dan genoeg megapixel om dat prachtige portret van je vriendin groot af te drukken. Of om eindeloos in te zoomen op familiefoto’s, waarop je vervolgens ontdekt dat je oom bij dat ene jubileum wel met een heel schuin oog naar je vriendin kijkt…

Maar met deze camera is ieder gezicht goed te spotten. Gezichtsherkenning zorgt ervoor dat iedereen die naar het vogeltje lacht er ook scherp op staat. Niet zo’n vaste hand en daardoor bang voor onscherpe plaatjes? Vrees niet, want Image Stabilization blijft altijd kalm. Maar wat nou als je onderwerp niet zo… charmant eruit ziet? Of als de (licht-)omstandigheden minder dan ideaal zijn? Dan is er Beauty Shot.

Deze functie bekijkt de omstandigheden waaronder je fotografeert en stelt de camera zo in dat het optimale resultaat behaald wordt. Met deze functies is er eigenlijk geen excuus meer om nog een slecht plaatje te schieten. En ook niet om geen foto’s te maken, want door zijn compacte formaat past de ES55 in iedere broekzak of handtas. Topfotografie op zakformaat dus met deze compacte point and shoot camera. De simpele gebruikersinterface zorgt ervoor dat iedereen dit apparaat binnen een seconde onder de knie heeft. Dus als je ook met alle gemak van de wereld de perfecte foto’s wilt maken, kies dan voor de Samsung ES55 digitale fotocamera!

In samenwerking met iBOOD mogen we deze Samsung ES55 digitale fotocamera! weggeven! Om kans te maken op deze toffe prijs hoef je enkel antwoord te geven op de prijsvraag!


Klik hier om naar de prijsvraag te gaan!

Meedoen kan tot en met 29 maart!
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  PR/Manusje van alles maandag 22 maart 2010 @ 11:20:45 #15
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_79441006
FOK! mag in samenwerking met Sexshop X-TOYS.NL deze week twee gloednieuwe "Fun Factory Cobra Libre Mastrubator" weg geven! Tevens te koop bij www.x-toys.nl voor € 89,95 incl. verzendkosten.

De nieuwe vibrator voor mannen! 2 krachtige motoren bezorgen pulserende vibraties op de gevoeligste plek van de penis (eikel). Het innovatieve stylish verlichte touchpad geeft de mogelijkheid om de vibratie standen persoonlijk in te stellen. Door de sportieve ergonomische vormgeving ligt hij goed in de hand. 100% waterdicht, makkelijk in de reiniging en oplaadbaar d.m.v. Fun Magnetic Plug. Deze is niet inbegrepen en afzonderlijk bestelbaar. Lengte 16 cm, doorsnede 7 cm. Traploos regelbaar. Kleur: Zwart / Rood.





Jij kan deze Fun Factory Cobra Libre Mastrubator winnen door antwoord te geven op de volgende prijsvraag. Natuurlijk verwachten we wel dat je er een review van maakt! We willen dolgraag weten wat je bevindingen zijn!

Klik hier om naar de prijsvraag te gaan!

Meedoen kan tot en met 29 maart!
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  PR/Manusje van alles vrijdag 26 maart 2010 @ 10:24:04 #16
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_79600022
In samenwerking met cloud9music mag FOK! drie keer een unieke special edition set van Qlimax 2009 weggeven!

Deze unieke 3-disc special edition bevat een cd, dvd en blu-ray van de live set van Breannan Heart tijdens Q-Dance 2009 'The Nature Of Our Mind'. Daarnaast bevat het ook een documentaire en exclusieve backstage beelden. De 8-pagina digipack is geproducdeerd in Full HD kwaliteit met DTS-HD geluid. De dvd bevat dezelfde inhoud als de blu-ray.



Disc 1 - Blu-ray:
Qlimax 2009 - The Nature Of Our Mind Live
The Documentary
Brennan Heart Live

Disc 2 - Dvd:
Qlimax 2009 - The Nature Of Our Mind Live
The Documentary
Brennan Heart Live

Disc 3 - Cd:
Breannan Heart Live At Qlimax 2009
01. Brennan Heart - Just As Easy (Wildstylez & SMD Rmx)
02. Brennan Heart - Musical Impressions
03. Brennan Heart - Feel U Here (Qlimax Edit)
04. Brennan Heart - Van Halen Is A Rockstar (Qlimax DJ Tool)
05. Showtek - We Speak Music
06. Brennan Heart - One Blade (Qlimax Cut)
07. Wild Mothefuckers - Fuck It Up (Brennan Heart Re-Edit)
08. Clive Kind And Xzellar - Evolution Leaps FWD (Rmx)
09. Unknown Analoq - Like Your Style (DJ Tool)
10. Showtek - Freak
11. Brennan Heart - Till U Believe It
12. The Viper & G-Town Madness - Come As One (Brennan Heart Rmx)
13. Noisecontrollers - Venom (Wildstylez Rmx)
14. Headhunterz - The Sacrifice (Brennan Heart Rmx)
15. Brennan Heart - Remember, Remember (2009 Re-Edit)
16. Frontliner - The First Cut
17. Brennan Heart - Audiometrix (Climax Audience Check Up)
18. Brennan Heart & Wildstylez - Reputation Game



Om kans te maken op deze unieke 3-disc special editionhoef je alleen maar antwoord te geven op de prijsvraag!

Klik hier om naar de prijsvraag te gaan!

Meedoen kan tot en met 2 april!
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_79684133


Vertel ons je grootste kookblunder en maak kans op de DVD Julie & Julia, een romantische kookkomedie om je vingers bij af te likken!

Julie & Julia is gebaseerd op twee waargebeurde verhalen van Julia Child (Meryl Streep) en Julie Powell (Amy Adams). Beide verhalen gaan over het leven van twee vrouwen, die ondanks dat ze gescheiden worden door tijd en ruimte, ongeveer hetzelfde leven leiden. Ze knopen de eindjes aan elkaar, totdat ze ontdekken dat met de juiste hoeveelheid passie, ambitie en boter het leven een stuk mooier kan zijn.

Julia Child liet de Amerikanen vanaf de jaren 60 kennis maken met de Franse keuken door haar kookboeken en televisieprogramma's. Julie Powell, kreeg het voor elkaar om binnen een jaar alle 524 gerechten uit Childs beroemdste kookboek op tafel te zetten. Een romantische kookkomedie, waarin de lekkerste gerechten voorbij komen .

Post je grootste kookblunder in het topic in Culinesse à gogo en maak kans op een van de drie exemplaren van Julie & Julia die wij weggeven in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment.

Je hebt tot en met zondag 4 april de tijd om je verhaal te vertellen.
  PR/Manusje van alles maandag 29 maart 2010 @ 09:06:00 #18
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_79697191
iBOOD – afkorting voor Internet’s Best Online Offer Daily - zet elke dag om 0.00 uur één nieuwe aanbieding online. In de volgende 24 uur kan jij deze aanbieding bestellen. De keuze is simpel, je neemt het of je neemt het niet. iBOOD is elke dag de goedkoopste van Europa!

De artikelen zijn hot en daarom gebeurt het regelmatig dat ‘uitverkocht’ al vroeg in de middag op de site te lezen is. Er zit dan niets anders op dan te wachten tot middernacht op de volgende aanbieding. De productaantallen verschillen, maar de prijs en het aanbod is altijd aantrekkelijk!

Het assortiment van iBOOD loopt uit een van hippe gadgets tot stijlvolle huishoudelijke apparatuur en gaming & audio apparatuur. iBOOD vertelt de bezoekers niet hoeveel iPOD’s, Xboxen of digitale camera’s er die dag op voorraad zijn.



Wil jij je digitale verzameling van je favoriete films, muziek en foto’s ook graag snel en eenvoudig op je LCD TV of je Home Cinema set kunnen bewonderen? Deze Argosy HV335T Full HD Digital Mediaspeler zorgt voor de ultieme bioscoop ervaring bij jou thuis! De Argosy is namelijk een state-of-the-art entertainment systeem waarmee je films, muziek en foto’s eenvoudig kunt bekijken en luisteren. Deze Argosy overbrugt de afstand tussen de computers in je netwerk en de thuisbioscoop in je woonkamer. Je kunt namelijk de Argosy aansluiten op je Full HD televisie om al je films in de beste 1080P Full HD beeldkwaliteit af te spelen. Om levensecht bioscoopgeluid te horen kun je de Argosy ook nog aansluiten op je Home Cinema set. Behalve films, speelt de Argosy probleemloos muziek en foto’s af. Omdat

Argosy de firmware in eigen beheer heeft is er veel zorg besteed aan het menu, zo zijn er bijvoorbeeld thumbnails beschikbaar en kan je soepel door je grote collectie heen “surfen”. Zo kun je dus je complete multimediabibliotheek afspelen, zonder van de bank af te komen! Pak gewoon de afstandbediening, browse door je film-, muziek- en fotocollecties en de mediaspeler tovert je high definition-bestanden in no-time op het grote scherm. Deze mediaspeler ondersteunt bovendien de allerlaatste bestandstypen en codecs. Door ondersteunde formaten zoals ISO (dvd images), DivX, WMV9 HD, MP4, MKV (H.264), M2TS en VC-1 op Full HD 1920x1080 resoluties kan de Argosy bijna al het High-Definition materiaal afspelen.

Verder kun je deze Argosy natuurlijk aansluiten op je thuisnetwerk om toegang te krijgen tot de bestanden op je pc of notebook en kun je video, muziek en foto’s van je computer naar de Argosy in je woonkamer streamen. Daar heb je niet eens een draadje voor nodig: als je een USB dongle op de mediaspeler aansluit kan dat helemaal draadloos! En heb je geen thuisnetwerk dan bestaat de mogelijkheid om een interne harde schijf (tot 2tb) in te bouwen of je kunt de speler ook eenvoudig via een LAN of USB port aansluiten op je notebook, PC of zelfs je externe harde schijf. Zo kun je bijvoorbeeld simpel films of afbeeldingen bekijken die vrienden meegenomen hadden om met je te delen. Bovendien is de case zo ontworpen dat hij niet misstaat tussen al je andere apparatuur. Dus jouw thuisbioscoop zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn dankzij deze Argosy Full HD Digital Multimediaspeler met HDMI!

In samenwerking met iBOOD mogen we deze Argosy HV335T Full HD Digital Mediaspeler weggeven! Om kans te maken op deze toffe prijs hoef je enkel antwoord te geven op de prijsvraag!

Klik hier om naar de prijsvraag te gaan!


Meedoen kan tot en met 5 april!
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_79739716



Weet jij alles over Michael Jackson? Beantwoord de 10 vragen en maak kans op een van de drie DVD's
van 'This is it'!


1. In 1991 heeft MJ de stem ingesproken van een psychiatrisch patient in een aflevering van The Simpsons. Wat is de naam van deze aflevering?

2. MJ is peetvader van een bekende celeb met gewichts-issues. Wie is dit?

3. Welke ster is de peetvader van de 3 kinderen van MJ?

4. Chimpansee Bubbles en Ben de rat waren twee van MJ’s huisdieren. Maar hij knuffelde ook met Mr. Tibbs, een ram, Crusher een python en een lama. Hoe heet deze lama?

5. Wie is MJ’s favouriete superheld?

Lees verder in Soaps, Showbizz & Sterren voor de overige vragen.

Meedoen kan tot en met 6 april.

[ Bericht 0% gewijzigd door pussydeluxe op 30-03-2010 11:36:47 ]
pi_79795975


Amsterdam is van 14 tot en met 24 april het decor van de fantastische film. Dan vindt de 26ste editie plaats van IMAGINE, voorheen het Amsterdam Fantastic Festival. Het meest bijzondere festival van Nederland richt zich op fantastische films, horror, sciencefiction, cult en animatie.

Speciale aandacht is er dit jaar voor Engeland in het programma Anarchy in the UK, voor genrefilms uit Australië in het programmaonderdeel Eyes Wide Open en voor uitdagende sciencefiction in het blokje Brave New Worlds. Daarnaast is er ook op deze 26ste editie een plek ingeruimd voor de European Fantastic Shorts.

In samenwerking met IMAGINE mag FOK! 7 x 2 vrijkaarten weggeven voor een festival film naar keuze. Kans maken? Kijk in Film, Tv & Radio wat je moet doen.

Meedoen kan tot en met 10 april.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')