abonnement Unibet Coolblue
pi_77609671


Het is jullie vast niet ontgaan: er zijn steeds meer leuke prijsvragen en winacties op FOK!
Kijk hier regelmatig voor de nieuwste acties
pi_77609741
WIN! 1 van de 5 popfotografie-fotoboeken!

Win één van de vijf fotoboeken Popfotografie door Harry Heuts

</center>

Een extra fotowedstrijd. Zomaar tussen de maandelijkse wedstrijden door. Een fotowedstrijd waarbij we vijf fotoboeken Popfotografie door Harry Heuts mogen weggeven.

Klik hier voor een inkijk exemplaar van het boek: klik

Het onderwerp van deze fotowedstrijd is nogal voor de hand liggend, namelijk: concertfoto's.

Dus stuur jouw mooiste concertfoto in. Uiteraard gelden hier wat regels bij.

  • Je foto mag maximaal 610 pixels breed zijn en de bestandsnaam van de JPEG moet je nickname op FOK! zijn. Logischerwijs moet je dus geregistreerd zijn op FOK! om mee te kunnen doen.
  • Je mag maar één foto inzenden.
  • De ingezonden foto moet door je zelf gemaakt en bewerkt zijn.
  • Let er op dat het géén bewerkwedstrijd is.
  • Je ingezonden foto wordt naar de servers van FOK! geupload en in een overzicht geplaatst (een topic dat later geopend wordt).

    Het winnen
    Voor deze wedstrijd hanteren we een iets andere methode om de prijzen weg te geven.
    De top 3 wordt niet door FOK! bepaald, of door de users, maar door Harry Heuts zelf! Hij zal na het inzendtermijn de foto's bekijken en zijn top drie kenbaar maken. De drie winnaars die door Harry Heuts geselecteerd zijn krijg een gesigneerde versie van het boek!
    De overige 2 winnaars worden door FOK! geselecteerd.

    Dus! Maak of zoek een concertfoto waarmee jij denkt deze wedstrijd te winnen!

    Inzenden kan tot zondag 7 februari 2010! Mail je foto naar: fotowedstrijd@fok.nl onder vermelding van "wedstrijd popfotografie"!
  • pi_77609781


    Schokkend slotseizoen Lost
    Slechts 3 dagen nadat in de Verenigde Staten het langverwachte slotseizoen van Lost in première gaat, start ook NET 5 met het uitzenden van de allerlaatste afleveringen.
    In het zesde seizoen van de spannende dramaserie zullen alle mysteries rond de overlevenden van Oceanic Flight 815 samenkomen en tot een schokkende finale leiden. De eerste, extra lange aflevering van het laatste seizoen van Lost is op vrijdag 5 februari vanaf 22.30 uur te zien.


    !! WINNEN !!

    Van Walt Disney Studios Home Entertainment mogen we prachtige prijzen weggeven.


    Hoofdprijs: DVD-boxen seizoen 1 t/m 5



    2e en 3e prijs: DVD-box seizoen 5 en een grijze hoody met opdruk Lost5!


    MEEDOEN?

    Zie hier hoe je kans kunt maken op deze prijzen.
    Je kunt je inzending tot en met donderdag 4 februari in dat topic plaatsen.

    Deze actie is afgelopen.

    [ Bericht 1% gewijzigd door pussydeluxe op 06-02-2010 09:40:42 ]
    pi_77609804
    Een fractie van het geheel, het debuut van Steve Toltz, is onlangs verschenen in een nieuwe, gebonden editie. Het is een filosofisch boek vol verrassingen, over een vader en zoon die tot elkaar veroordeeld lijken. Toltz stond met Een fractie van het geheel op de shortlist van de Man Booker Prize 2008 en het boek wordt vergeleken met het werk van Jonathan Safran Foer en Jonathan Franzen.



    Het verhaal

    Jasper Dean is aangewezen op zijn asociale, paranoïde vader Martin. Moet hij hem haten of houdt hij eigenlijk zielsveel van hem? Het grootste gedeelte van zijn leven gaat Jasper gebukt onder gewetensvragen over zijn vader, een maniakale, onaangepaste filosoof die altijd krampachtig probeert het leven te analyseren en zijn zoon tot onwillig klankbord bombardeert voor al zijn bevindingen.

    Na Martins dood blikt Jasper terug op het excentrieke leven van zijn eigenzinnige vader. Zijn leven lang worstelde Martin Dean om uit de schaduw van zijn broer te komen: de succesvolle, alom bewierookte sportheld annex topcrimineel Terry Dean. Het is het verhaal van een man vol paradoxen, die iets groots en meeslepends wilde nalaten aan een wereld die hij tot het diepst van zijn ziel verachtte.

    FOK! mag in samenwerking met Uitgeverij Signatuur vijf exemplaren weggeven van Een fractie van het geheel. Lees hier hoe je in aanmerking komt voor een van de exemplaren.

    Meedoen kan tot 4 februari 12:00 uur.
    Deze actie is afgelopen.

    [ Bericht 1% gewijzigd door pussydeluxe op 06-02-2010 09:41:26 ]
    pi_77609942
    [WIN] Moorddossier: ga jij de uitdaging aan?



    Ga je de uitdaging aan?
    Is je verstand scherp genoeg om deze misdaad op te lossen?
    Pluis een oud moorddosier uit en vind de moordenaar!


    Moorddossier is de ultieme whodunit. Sinds het miljoenensucces van Dennis Wheatley in de jaren ’30 is geen vergelijkbaar product uitgebracht. Met een team van zes mensen is maanden lang hard gewerkt om een levensecht moorddossier samen te stellen op basis waarvan de lezer een misdaad kan reconstrueren.

    De plot: 16 februari 2009 stierf de onderzoeksjournalist Remus van Hout in verdachte omstandigheden. Hij liet alle dossiers waar hij zich de afgelopen decennia op had gestort na aan zijn neef Koen van Hout. Een van die dossiers betreft de moord op de puissant rijke Arnold Eik, een brouwer uit Brabant. Een familieverhaal vol intriges en verraad.

    Samen met Uitgeverij House of Knowledge Publishing besliste Koen van Hout om – uniek in de vaderlandse geschiedenis – het dossier over de moord op Arnold Eik integraal te publiceren. De moordzaak leest als een spannend detectiveverhaal en geeft een fascinerend inzicht in de werkwijze, de denkwereld en het milieu van misdaadjournalist Remus van Hout. Alle elementen zijn in het dossier aanwezig om de zaak op te lossen. Los de case op aan de hand van het bijgeleverde bewijsmateriaal zoals getuigenverklaringen, autopsieverslagen, laboratoriumonderzoeken, persoonsdossiers, testamenten, aantekeningen op bierviltjes, foto’s en veel meer. Leer denken als een echte detective of rechercheur en los de zaak op.

    Is het een boek of is het een spel? Jullie weten binnenkort misschien het antwoord, want FOK! mag 3 van deze unieke en spannende Moorddossiers weggeven! Kijk verder in TTK of MEN om te zien wat je moet doen om te winnen.

    Je kunt inzenden tot en met vrijdag 5 februari.
    Deze actie is afgelopen.
    De winnaars zijn: Jetfly, X-Cessive en sanger

    [ Bericht 1% gewijzigd door pussydeluxe op 06-02-2010 10:16:21 ]
    pi_77611070


    Weet jij alles over de Oscars? Ben jij een echte Oscar kenner?
    Beantwoord de 10 vragen en wie weet ben jij straks de winnaar van een dvd-pakket met maar liefst vijf Oscarwinnende films!

    And the nominees are...
    Dinsdag 2 februari was het weer zo ver, toen werden in het Samuel Goldwyn Theatre in Los Angeles de nominaties bekendgemaakt voor de jaarlijkse Academy Awards! Zal de Oscar voor de Beste Film naar Inglourious Basterds of Avatar gaan en zal George Clooney voor zijn rol in Up In The Air de Oscar voor Beste Mannelijke Hoofdrol krijgen? In de nacht van 7 op 8 maart weten we het, want dan worden de Oscars uitgereikt. Voor een volledige lijst van nominaties klik hier.

    Wat weet jij eigenlijk van de Oscars?
    Test je kennis met de FOK! Oscar Trivia Quiz, beantwoord de 10 vragen en maak kans op een geweldige filmprijs: een dvd-pakket met maar liefst vijf Oscarwinnende films op dvd! In het pakket: Ghost, An Officer and a Gentleman, Top Gun, American Beauty en Terms of Endearment.

    Kijk in Soaps, Showbizz & Sterren of in Film, Tv & Radio voor de quiz.
    Inzenden kan tot en met 11 februari.
    Deze actie is afgelopen. De winnaar is FabFabFabFab



    [ Bericht 3% gewijzigd door pussydeluxe op 14-02-2010 16:21:46 ]
    pi_77681037


    De film
    De stad Metrocity gebruikt voor bijna alle dagelijkse taken robots. De meeste zijn ontworpen door de briljante wetenschapper Dr. Tenma. Wanneer zijn zoon Toby doodgaat, besluit hij ook een robot te maken die precies op het jongetje lijkt en zelfs zijn herinneringen krijgt. Als hart gebruikt Dr. Tenma een krachtige blauwe energie, die hem bovendien superkrachten geeft. Maar is hij een mens of een robot?
    De jongen gaat op zoek naar een plek waar hij thuis hoort en maakt nieuwe vrienden. Zijn nieuwe vrienden geven hem de naam Astro. Ondertussen wil de president van Metro City Astro’s blauwe energie hebben en laat een gevaarlijke robot los die de hele stad bedreigt. Astro schiet te hulp en ontdekt wat hij echt wil zijn: een held !

    Goodies
    De goodies die je kunt winnen, bestaat uit een stoere Astro Boy-pet en een sleutelhanger met het blauwe energielicht van Astro en het logo van de film. Wij mogen in samenwerking met Independent Films 3 van deze pakketten weggeven
    Winnen? Ga naar Ouder(s) om te zien wat je hiervoor moet doen.
    Je kunt inzenden tot en met 13 februari.
    Deze actie is afgelopen.
    De winnaars zijn: Deepfreeze, Maravilla en debuurvrouw



    Banner door shiznuts

    [ Bericht 3% gewijzigd door pussydeluxe op 14-02-2010 16:43:12 ]
      PR/Manusje van alles maandag 8 februari 2010 @ 09:05:27 #8
    148800 crew  Surveillance-Fiets
    Toezicht is gezond!
    pi_77759193
    Na een periode van bijna twee jaar we de handen weer ineen met Exprezz voor een wervelende editie van ROCKIT en CLICK. En net als toen strijken we op 6 maart aanstaande neer in één van de mooiste Techno locaties van Amsterdam, de Westerunie, op het Westergasfabriekterrein.

    Jawel, we maken zich op voor de zomer van 2010. Om dit te bekrachtigen organiseren we een knalavond waar stilstaan geen optie is en zweten een must. Met de oplopende temperaturen wordt je ook aangeraden de zomerkleding uit de kast te halen en de zonnebrillen alvast uit te testen.

    Muzikaal knallen doet het sowieso al. Zo staat in de Westerunie de Engelse Techno held en publiekslieveling Billy Nasty geprogrammeerd. Hij wordt bijgestaan door helden van Nederlandse bodem, Secret Cinema en Remy. De aftrap in de Westerunie wordt verzorgd door Wouter de Moor en Philip Young met een b2b set.

    In de Westerliefde gaat het er iets minder ruig aan toe. Daar voeren de TechHouse en Deephouse klanken de boventoon. Het toverwoord blijft energie met niemand minder dan Olene Kadar (Live), Boris Werner, De Man Zonder Schaduw en Ille Bitch.

    Dans de winterdepressie van je af op 6 maart. In de maand dat de lente begint, creëren we zomerse sferen in de unieke ambiance van de Westerunie!


    Timetable:
    Westerunie
    23:00 – 00:30 Wouter de Moor b2b Philip Young
    00:30 – 02:00 Billy Nasty (UK)
    02:00 – 03:30 Secret Cinema
    03:30 – 05:00 Remy

    Westerliefde
    23:00 – 00:30 Ille Bitch
    00:30 – 02:00 Boris Werner
    02:00 – 04:00 De Man Zonder Schaduw
    04:00 – 05:00 Olene Kadar LIVE



    In samenwerking met FCA Music mogen we 3x2 kaarten weggeven voor ROCKIT meets CLICK! Om kans te maken op twee kaarten hoef je alleen maar antwoord te geven op de prijsvraag!

    Klik hier om naar het topic te gaan.

    Meedoen kan tot 14-02-2010!

    Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
    Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
      Eurovisie Songfestival Queen maandag 8 februari 2010 @ 11:13:47 #9
    163650 Greys
    pi_77762060


    In samenwerking met Kadopagina.nl mag FOK! een schitterend prijzenpakket aan jullie weggeven!

    Wat kan je winnen?
    Avonturen! Belevenissen!

    - Zelf een Ferrari 328 GTS of 348 TB besturen! (1 persoon)
    - Zelf een vliegtuig besturen! (1 persoon)
    - Indoor Skydive voor 2 personen!
    - Brunchen in een grot voor 2 personen!
    - Starshoot Fotoshoot voor 1 persoon!


    WAT MOET JE DOEN om kans te maken op 1 van deze prijzen?

    Even in dit topic kijken!


    Deze prijsvraag is afgelopen.

    [ Bericht 3% gewijzigd door pussydeluxe op 17-02-2010 10:46:39 ]
    IT'S GREYSIE IT'S PARTY
      PR/Manusje van alles maandag 8 februari 2010 @ 11:47:22 #10
    148800 crew  Surveillance-Fiets
    Toezicht is gezond!
    pi_77763154
    iBOOD – afkorting voor Internet’s Best Online Offer Daily - zet elke dag om 0.00 uur één nieuwe aanbieding online. In de volgende 24 uur kan jij deze aanbieding bestellen. De keuze is simpel, je neemt het of je neemt het niet. iBOOD is elke dag de goedkoopste van Europa!

    De artikelen zijn hot en daarom gebeurt het regelmatig dat ‘uitverkocht’ al vroeg in de middag op de site te lezen is. Er zit dan niets anders op dan te wachten tot middernacht op de volgende aanbieding. De productaantallen verschillen, maar de prijs en het aanbod is altijd aantrekkelijk!

    Het assortiment van iBOOD loopt uit een van hippe gadgets tot stijlvolle huishoudelijke apparatuur en gaming & audio apparatuur. iBOOD vertelt de bezoekers niet hoeveel iPOD’s, Xboxen of digitale camera’s er die dag op voorraad zijn.



    Zoals vrijwel iedereen tegenwoordig heb je waarschijnlijk ook een hele stapel afstandsbedieningen naast de bank liggen. Al die afstandsbedieningen kun je nu vervangen door deze super geavanceerde Logitech Harmony® 895 Advanced Universal afstandsbediening! Met deze multimedia afstandsbediening kun je meer dan 200.000 infrarood apparaten van meer dan 5000 merken bedienen, van TV tot airconditioning en van Xbox 360 tot elektrische gordijnen. Vrijwel alle apparaten met een afstandsbediening staan in de database en mocht jouw TV of DVD recorder er (nog) niet in staan, dan kun je die via e-mail gemakkelijk gratis toe laten voegen door de klantenservice van Logitech of je kunt het zelf op de afstandsbediening programmeren.

    Via je computer kun je alle merken TV’s, Home Cinema sets of DVD recorders eenvoudig instellen. Naast de afstandsbediening wordt er ook nog een RF Wireless Extender meegeleverd. Met deze extender is het mogelijk om een afstand van maar liefst 30 meter te overbruggen! Het signaal wordt hiermee zo krachtig dat je je apparatuur kunt bedienen terwijl het gewoon in een gesloten kast staat of zelfs door de muur in de kamer ernaast. Gericht mikken op je apparatuur om ze te bedienen is dus voorgoed verleden tijd. Je kunt ook 250 voorkeur instellingen opslaan, zodat alle instellingen met 1 druk op de knop in werking worden gesteld.

    Je kunt bijvoorbeeld een voetbalfunctie instellen waarmee na slechts 1 druk op de knop je TV aangaat, je Digitenne kastje wordt ingeschakeld, de juiste zender wordt gekozen en het juiste volume wordt automatisch geselecteerd! Of bijvoorbeeld een film functie waarbij je TV en DVD speler de juiste zender kiezen en je 5.1 Home Cinema Surround set ook meteen inschakelt op het juiste volume niveau. Alle instellingen worden bovendien online opgeslagen, dus als je over een paar jaar een nieuwe Harmony afstandsbediening koopt hoef je alleen maar je instellingen over te zetten. Jouw thuisbioscoop komt pas echt tot leven met deze super geavanceerde Logitech Harmony® 895 Advanced Universal Afstandsbediening!



    In samenwerking met iBOOD mogen we deze Logitech Harmony 895 Advanced Universal Remote Control weggeven! Om kans te maken op deze toffe prijs hoef je enkel antwoord te geven op de prijsvraag!

    Klik hier om naar de prijsvraag te gaan!

    Meedoen kan tot 15 februari!
    Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
    Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
    pi_77980578


    SEEN: Visual Music is ook dit jaar weer terug in Paradiso in Amsterdam. Aan het concept van SEEN is niets veranderd. DVDJs ‘Off The Wall’ knallen die eclectische dancefloor toppers door de speakers en tegelijkertijd door de projectors, dat is natuurlijk wat SEEN zo speciaal maakt, al je favoriete platen naast geluid ook in beeld op meer dan 75m² aan video schermen. Zo groot heb je Beyonce’s booty nog nooit gezien om over de neus van Lady Gaga nog maar te zwijgen! ‘Off The Wall’ word bijgestaan door resident DJs MR. Speak en Nizzle, bekend van onder andere GirlsLoveDJs. VJ Aineko is er ook weer bij om de DJs te ondersteunen met haar awesome-o-visuals. De avond wordt gehost door MC Fit van ‘Flinke Namen’.

    In de kelder is het gezelligheid troef met het Pony Peaches DJ team en hun speciale ‘Girls Take Over’ set, oftewel ‘van alles en nog wat zolang het maar gezellig is’. Oslo Hilton & Quinten 909 trakteren je op Franse Filter House, Nu-disco en Electro Funk, voetjes van de vloer gegarandeerd!

    SEEN is een audiovisueel feestje die je niet mag missen! Wil je erbij zijn? FOK! verloot 3 x 2 gastenlijstplaatsen! Wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen, lees je in Uitgaan & Vrije tijd

    Inzenden kan tot en met 17 februari.
    De actie is afgelopen.
    De winnaars zijn: sweetysven, inverted_World en Menesis


    [ Bericht 2% gewijzigd door pussydeluxe op 18-02-2010 19:08:08 ]
    pi_78091321


    De Turkse Mahmut en de half Turkse Apo dromen ervan gangster te worden, maar gangsterbendes zitten niet op twee “losers” te wachten. Ze verdienen hun geld met kruimeldiefstal om mee te doen aan de grote rapbattle Drop your demo.

    Als ze door de politie gesnapt worden tijdens een cocaïnedealtje, worden ze voor de keuze gesteld: de bak in of infiltreren in een Turkse gangsterbende. Gangsteronderbaas Karan vertrouwt de nieuwe Gangster Boys niet en besluit ze te testen. Hij onderwerpt ze aan een vernederend en hilarisch ontgroeningritueel. Als ze dat met succes hebben afgerond, worden de ‘klusjes’ steeds gevaarlijker.

    FOK! heeft 3 Gangster Boys pakketten met een limited edition cap en filmkaartje om weg te geven! Wil je hiervoor in aanmerking komen, lees verder in Film, Tv & Radio

    Meedoen kan tot en met 23 februari.
    Deze actie is afgelopen.
    De winnaars zijn: janusbierkabanuss, veda en jeufke65

    [ Bericht 8% gewijzigd door pussydeluxe op 25-02-2010 20:57:31 ]
      PR/Manusje van alles vrijdag 19 februari 2010 @ 23:04:57 #13
    148800 crew  Surveillance-Fiets
    Toezicht is gezond!
    pi_78206813


    Oktober is de maand van Pink Ribbon en in die maand is bij Just Entertainment het boek Topless uitgekomen. Een indrukwekkend en moedig boek over een vrouw die voor een onvoorstelbaar zware keuze kwam te staan. We mogen van Just entertainment 5 exemplaren op FOK! weggeven, dus als jij dit indrukwekkende verhaal in jouw bezit wil krijgen dan is dit je kans.

    Topless
    Het boek gaat over Evelyn, ze is jong gezond en gelukkig getrouwd. Ondanks dat alles goed lijkt te gaan in haar leven lijkt er toch een onbestemde dreiging in de lucht.

    Evelyn heeft meer dan tachtig procent kans om op jonge leeftijd borstkanker te krijgen. Haar moeder, twee tantes en een oudtante stierven op jonge leeftijd aan een erfelijke vorm van borstkanker. Na het ondergaan van een gentest weet Evelyn dat ook zij waarschijnlijk jong aan deze ziekte zal sterven.

    Er rest Evelyn slechts één mogelijkheid het enorme kankerrisico tot vrijwel nul te reduceren. Samen met haar man neemt ze een dramatische beslissing: Ze laat preventief haar beide borsten afzetten. Evelyn Heeg vertelt in Topless over haar schokkende keuze en de gevolgen voor de rest van haar leven.

    Een passage:
    quote:
    ‘Ik ben niet bang voor de narcose. Ook voor de operatie zelf voel ik geen angst. Zo afschuwelijk als een chemo kan het toch niet zijn. Ik haal diep adem, nu hoef ik daar in elk geval niet meer aan te denken. Ik voel de koude vloeistof in mijn aderen stromen. Dan wordt alles zwart…’

    Winnen
    Jij kan één van de vijf boeken winnen, simpelweg door je aan te melden! Dan verloten we onder alle 'inzendingen' de vijf boeken!

    Je kan je hier inschrijven op deze prijsvraag!

    Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
    Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
      PR/Manusje van alles maandag 22 februari 2010 @ 13:44:08 #14
    148800 crew  Surveillance-Fiets
    Toezicht is gezond!
    pi_78301859
    In samenwerking met uitgeverij House of Books mag FOK! 5 x het boek Sextasy van Tracey Cox weggeven!

    Tracey Cox is een internationaal vermaard expert op het gebied van seks en relaties. Ze publi-
    ceerde onder andere Hot Love, handboek voor een spannend seksleven, en Supersex, de ul-
    tieme gids om seksexpert te worden.



    Schandalig goede seks
    Wie denkt dat hij/zij het langzamerhand wel gezien heeft met al die handboeken over betere seks, moet Sextasy maar eens lezen. Seksexpert Tracey Cox haalt dit keer werkelijk alles uit de kast om je een spetterend superseksleven te bezorgen. Met zoals altijd weer verlokkende maar stijlvolle foto’s, spannende technieken en stimulerende speeltjes, en dat alles met de subtiele humor die we kennen uit de vorige boeken van Tracey. Heter dan dit kan Tracey het niet maken. Sextasy is de kroon op het werk van de beste seksgoeroe van deze tijd.

    Tracey Cox over haar boek Sextasy:
    "Er zit een enorm verschil tussen de mythes die over seks de ronde doen en de realiteit. Dit boek is het resultaat van meer dan 15 jaar onderzoek naar een onderwerp dat ons allemaal fascineert. Ik beschrijf wat ik toen wist, wat ik nu weet en hoe je met deze informatie je seksleven nog leuker kunt maken."

    In samenwerking met uitgeverij House of Books mag FOK! 5 x het boek Sextasy van Tracey Cox weggeven! Jij kan kans maken op het boek door je in te schrijven voor deze prijsvraag. Vul dus alleen je gegevens in! Onder de inzenders verloten we dan de boeken! Hier kan je een review lezen van een ander boek van Tracey Cox.

    Klik hier om mee te doen aan deze prijsvraag!

    Meedoen kan tot 1 maart!
    Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
    Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
      PR/Manusje van alles maandag 22 februari 2010 @ 13:45:02 #15
    148800 crew  Surveillance-Fiets
    Toezicht is gezond!
    pi_78301896

    iBOOD – afkorting voor Internet’s Best Online Offer Daily - zet elke dag om 0.00 uur één nieuwe aanbieding online. In de volgende 24 uur kan jij deze aanbieding bestellen. De keuze is simpel, je neemt het of je neemt het niet. iBOOD is elke dag de goedkoopste van Europa!

    De artikelen zijn hot en daarom gebeurt het regelmatig dat ‘uitverkocht’ al vroeg in de middag op de site te lezen is. Er zit dan niets anders op dan te wachten tot middernacht op de volgende aanbieding. De productaantallen verschillen, maar de prijs en het aanbod is altijd aantrekkelijk!

    Het assortiment van iBOOD loopt uit een van hippe gadgets tot stijlvolle huishoudelijke apparatuur en gaming & audio apparatuur. iBOOD vertelt de bezoekers niet hoeveel iPOD’s, Xboxen of digitale camera’s er die dag op voorraad zijn.



    Het Olympus team heeft weer eens fantastisch werk afgeleverd met deze Olympus X935 12 Megapixel Digitale Camera met 5x Optische Zoom en 4x Digitale Zoom! Dankzij de indrukwekkende 12 Megapixels kan deze Olympus X935 in combinatie met een 5x Optische Zoom en een 4 x Digitale Zoom probleemloos worden gebruikt voor haarscherpe afdrukken op posterformaat, en zelfs groter! Daarnaast maakt de Olympus X935 gebruik van een innovatieve technologie die zorgt voor een betere belichting van de donkere en schaduwrijke delen van een opname, en dat resulteert in buitengewoon realistische en goed belichte opnamen. Deze Olympus is uitgerust met een dubbele beeldstabilisatie. Hierdoor vindt naast digitale beeldstabilisatie ook mechanische stabilisatie plaats om eventuele schokken op te vangen en een zo rustig beeld te krijgen.

    Om ervoor te zorgen dat je snel de juiste instellingen kunt kiezen voor de meest gangbare situaties, is dit model uitgerust met een aantal handige scèneprogramma´s. Het grote TFT LCD scherm van 6,9 cm vergemakkelijkt hierbij het bepalen van de compositie en het bekijken van de gemaakte opnamen. Naast foto’s kun je met deze Olympus X935 ook nog eens filmen met 30 fps, waarbij je je opnames op het juiste moment kunt pauzeren en kunt omzetten in een foto! Uiteraard beschikt deze Olympus camera daarnaast nog over legio hulpmiddelen om het fotograferen te vergemakkelijken. Zo beschikt de camera over gezichtsherkenning en ‘red eye fix’ voor het perfecte portret. Verder beschikt deze Olympus camera ook over talrijke functies die de foto's die je maakt een heel verrassend effect geven, zonder dat je een computer of speciale software nodig hebt.

    Met de pop-art-filter functie kun je bijvoorbeeld de kleuren van je foto's versterken voor een speels en intens effect. Dit zorgt meteen voor een leuke, artistieke sfeer. Natuurlijk kun je zaken als de belichting, scherpte, witbalans en flitser zelf instellen, maar dankzij de intelligente autofunctie kan de camera zelf ook de ideale instellingen kiezen waardoor je altijd snel scherpe foto’s kunt maken. Dus maak jij graag veel foto’s maar heb je geen zin om voor elke foto een kwartier lang alle instellingen te controleren? Dan helpt deze compacte en stijlvolle Olympus X935 12 Megapixel Digitale Camera met 5x Optische Zoom en 4x Digitale Zoom jou voortaan in no-time de perfecte foto’s te maken!

    In samenwerking met

    iBOOD mogen we deze Olympus X935 12 Megapixel Digitale Camera weggeven! Om kans te maken op deze toffe prijs hoef je enkel antwoord te geven op de onderstaande prijsvraag!

    Klik hier om naar de prijsvraag te gaan!


    Meedoen kan tot 1 maart!
    Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
    Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
      PR/Manusje van alles maandag 22 februari 2010 @ 15:33:29 #16
    148800 crew  Surveillance-Fiets
    Toezicht is gezond!
    pi_78306334
    In samenwerking met Karakter Uitgevers mag FOK! vijf exemplaren van 'De Magiërs' van Lev Grossman weggeven!

    Het boek 'De Magiërs' gaat Quentin Coldwater. Quentin is een briljante maar wat trieste jongeman. Op zijn zeventiende is hij nog steeds stiekem in de ban van de fantasy-romans die hij als kind verslond en die zich afspeelden in het magische land Fillory. Geen wonder dat hij blij verrast is als hij onverwacht toegelaten wordt tot een zeer exclusieve - maar ook zeer geheime - universiteit in de staat New York, waar hij een gedegen opleiding krijgt in de moderne magie.

    Natuurlijk komt hij ook in aanraking met al die andere zaken waarmee je als jonge student wordt geconfronteerd: vriendschap, liefde, seks, drank en verveling. Maar toch er iets; de magie brengt Quentin niet het geluk en het avontuur waarvan hij altijd heeft gedroomd.

    Tot het moment dat hij en zijn vrienden een spectaculaire ontdekking doen en zijn kinderdroom ontaardt in een nachtmerrie...



    "Niemand zal ontkennen dat The Magicians opnieuw het wiel uitvindt. Lev Grossman pakt Harry Potter bij de ballen en giet er voor de smaak een flinke scheut van Narnia overheen. Het is niet subtiel, het is ook nooit bedoeld als subtiel."

    Lees hier een uitgebreide review van het boek van Lev Grossman! In samenwerking met Karakter Uitgevers mag FOK! vijf exemplaren van 'De Magiërs' van Lev Grossman weggeven! Om kans te maken op het boek hoef je alleen maar antwoord te geven op de prijsvraag.

    Klik hier om naar de prijsvraag te gaan!

    Meedoen kan tot 1 maart!
    Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
    Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
      Eurovisie Songfestival Queen donderdag 25 februari 2010 @ 09:57:03 #17
    163650 Greys
    pi_78425484


    Ter ere van het feit dat de release van het eerste seizoen van de serie Castle er aan zit te komen - op 3 maart welteverstaan - mogen we in samenwerking met Walt Disney Studios Home Entertainment Benelux en Sofitel The Grand Amsterdam wat mooie prijzen weggeven!

    CASTLE
    Laat je meevoeren met een nieuwe succesvolle hitserie, boordevol prikkelende humor en een getalenteerde cast. Castle: Het Complete Eerste Seizoen is entertainment dat je niet mag missen!
    Rick Castle is een wereldberoemde misdaadromanschrijver wiens verhalen tot leven komen wanneer een moordenaar al zijn misdaadverhalen nabootst.
    Castle wordt ingeschakeld om de politie van New York te helpen de moordenaar een stap voor te blijven. Hij realiseert zich dat de politie hem ook kan voorzien van massa’s ideeën voor zijn volgende boek. De relatie wordt wat ingewikkelder, maar ook veel leuker, wanneer hij moet gaan samenwerken met de aantrekkelijke rechercheur Beckett, die de ongebruikelijke methodes van Castle niet kan waarderen.



    WINNEN!
    Hoofdprijs: De winnaar van deze prijsvraag krijgt een luxe hotelovernachting voor 2 personen in The Grand hotel Amsterdam, inclusief ontbijt en leuke VIP goodies op de kamer.
    En uiteraard Castle, het eerste seizoen op DVD!

    2e prijs: Castle, seizoen 1, DVD box.

    Hoe je dit kunt winnen lees je allemaal hier:
    [WIN] Castle, het eerste seizoen + luxe hotelovernachting
    IT'S GREYSIE IT'S PARTY
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')