| Q.E.D. | zaterdag 30 januari 2010 @ 20:45 |
![]() Zoals gefrituurde inktvisringen. Ik vond het heerlijk. Of gefrituurde kip. ![]() | |
| Sjeen | zaterdag 30 januari 2010 @ 20:47 |
gefrituurde sprinkhanen en maden...![]() Ik twijfel nog of ik het ooit wil proberen... | |
| GuitarJJ | zaterdag 30 januari 2010 @ 20:48 |
| Gefrituurde kip is heul niet vreemd! Maar wel lekker | |
| Daffodil31LE | zaterdag 30 januari 2010 @ 20:49 |
| Gefrituurd roomijs! Heerlijk! | |
| IJsblock | zaterdag 30 januari 2010 @ 20:50 |
| Friet! Goed te nassen. | |
| Q.E.D. | zaterdag 30 januari 2010 @ 20:50 |
quote:En nou niet denken dat het niet bestaat. ![]() | |
| Apekoek | zaterdag 30 januari 2010 @ 20:51 |
| Vreemde gefrituurde dingen, en waar begint TS mee? Met doorsnee en normale voorbeelden van frituur waar. | |
| Isegrim | zaterdag 30 januari 2010 @ 20:52 |
| Die gefrituurde Mars wil ik nog wel eens proberen. De Ierse pub verkoopt die geloof ik. | |
| IJsblock | zaterdag 30 januari 2010 @ 20:56 |
| __Saviour__ | zaterdag 30 januari 2010 @ 21:03 |
| Gefrituurde inktvisring is toch niet zo bijzonder raar. | |
| kabouter.muts | zaterdag 30 januari 2010 @ 21:05 |
| Vanavond gefrituurde uienringen gemaakt a la rudolf van veen. (taste of live basics gisteren) Met lenteui dip saus. Maar hoe maak je gefrituurd roomijs? Lijkt me erg leuk eens te serveren. | |
| Abraracadabra | zaterdag 30 januari 2010 @ 21:10 |
quote:Waar? | |
| Jesse_ | zaterdag 30 januari 2010 @ 21:12 |
quote:Heb je een sterke vriezer en een frituurpan voor nodig | |
| __Saviour__ | zaterdag 30 januari 2010 @ 21:12 |
| Maar gefrituurde kip he, dat kan wel wat worden. Ze zouden er een fastfoodketen voor moeten oprichten. iets met Fried Chicken ofzo. | |
| Joe-Momma | zaterdag 30 januari 2010 @ 21:32 |
quote:Gefrituurde baopao.. Geweldig!! Die rooie mongooooul!! | |
| Daffodil31LE | zaterdag 30 januari 2010 @ 21:33 |
quote:Wil je alle negers uit de buurt lokken? | |
| Yannick567 | zaterdag 30 januari 2010 @ 21:42 |
quote:Nee bedankt Gefrituurde kip ftw | |
| Trusten | zaterdag 30 januari 2010 @ 21:49 |
quote:Deze is leuk en lekker! http://www.ah.nl/recepten/recept?id=462524 | |
| Noork | zaterdag 30 januari 2010 @ 21:50 |
![]() | |
| MiVer | zaterdag 30 januari 2010 @ 22:18 |
Zelf gemaakt eens: gefrituurde Vlierbloesem met zacht geslagen room.![]() | |
| kabouter.muts | zaterdag 30 januari 2010 @ 22:19 |
quote:Cool!! Dit ga ik eens proberen. (maar zonder kaneel) Is het ijs dan nog hard of zoals op het plaatje eigenlijk al net te ver ontdooid? | |
| Apekoek | zaterdag 30 januari 2010 @ 22:20 |
quote:Kijk, dat vind ik best vreemd. Kun je die bloemen uberhaupt eten? En hoe kwam je op het idee? Last but not least, hoe smaakt het? | |
| FutureFairytale | zaterdag 30 januari 2010 @ 22:21 |
quote:Fried Chicken | |
| kabouter.muts | zaterdag 30 januari 2010 @ 22:22 |
quote:Ooooh jaaaa! Dat wil ik al jaaaaren doen en is er nog steds niet van gekomen!! boe hoe Hier om het huis staan heel veel vlierbomen. Vanavond dus gefrituurde uienringen gemaakt met een bierbeslag. Zal ook vast een goed beslag zijn voor de vlierschermen. Ah fijn.......komend voorjaar/zomer nieuwe kans! | |
| MiVer | zaterdag 30 januari 2010 @ 22:24 |
quote:Uit een klasse Dessert kookboek uit Duitsland. Ja je kunt! Mits je de gewone vlier neemt, niet de "bergvlier". Maar DE GEWONE VLIER is niet giftig. Ze ruiken zacht zoet bloemig. Een niet te dik pannekoekbeslag met scheutje witte wijn. En eten met room. Dat zoete bloemige proef je terug. Maar het is wel een werkje!.... Die bloesemschermen zitten onder de insekten. Dus die wegkrijgen is geduld. Maar een lekkere hap! Serieus! | |
| Asskicker14 | zaterdag 30 januari 2010 @ 22:36 |
| Hoezo is gefrituurde kip raar? Kip-nuggets, McChickens...heel KFC is gebaseerd op dat ene concept. | |
| Nembrionic | zaterdag 30 januari 2010 @ 22:38 |
| Pas een gefrituurde sprinkhaan op. Maar die zat in een deegjasje. Tja, dan proef je alleen maar deeg. Echt vreemd gefrituurd: bevrucht eenden-ei. Oftewel "balut" http://images.google.nl/images?hl=nl&source=hp&q=balut&oq=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi | |
| Apekoek | zaterdag 30 januari 2010 @ 22:43 |
quote:Dat gaat nergens over. Wat is nou precies gefrituurd? Gewoon het bevruchte ei in de frituur gooien en klaar? Van binnen ziet het er niet echt gefrituurd uit. Maar of je hier nou echt honger van krijgt? Jummy! ![]() | |
| zomaareennaam | zaterdag 30 januari 2010 @ 22:44 |
gefrituurde cavia - Peru en omgeving - schijnt heerlijk te zijn volgens een buurmeisje...![]() | |
| Asskicker14 | zaterdag 30 januari 2010 @ 22:45 |
quote:Dude. | |
| Nembrionic | zaterdag 30 januari 2010 @ 22:45 |
quote:Ja, wordt gewoon zo in de frituur geflikkerd. Ze verkopen het daar als hotdogs uit een standje | |
| zomaareennaam | zaterdag 30 januari 2010 @ 22:45 |
quote:we waren vorig jaar in Edinburg - daar was een "restaurant" dat dit soort dingen ook aanbood - je eigen mars-bar meenemen / dan frituurden ze het voor een redelijk bedragje - schijnt.... - ik heb he wel gevraagd / maar durfde er mijn ingewanden niet aan bloot te stellen. | |
| RobinOok | zondag 31 januari 2010 @ 01:20 |
![]() Gefrituurde oesters met wasabimayonaise. | |
| VaderVanJezus | zondag 31 januari 2010 @ 01:22 |
quote:Het ziet et eigenlijk best lekker uit | |
| Apekoek | zondag 31 januari 2010 @ 01:34 |
quote:Dit lijkt me serieus wel lekker, net zoals gefrituurde mossels. | |
| Isegrim | zondag 31 januari 2010 @ 01:45 |
quote:Ik ben niet zo'n fan van oesters, maar zo zijn ze misschien wel lekker. | |
| Apekoek | zondag 31 januari 2010 @ 02:13 |
quote:Ik ook niet, maar ik denk eenmaal gefrituurd dat het snotterige/slijmerige natte boel wel weg is. | |
| Cobra4 | zondag 31 januari 2010 @ 07:58 |
quote:Elke fish and chip zaak in Schotland verkoopt deep fried mars bar. (en alle andere dingen die maar in de frituurpan passen) Zo exclusief is dat dus niet. | |
| Dipkip | zondag 31 januari 2010 @ 09:59 |
quote:Ja enb gefrituurde pizza ook *ril* | |
| Martijn_77 | zondag 31 januari 2010 @ 18:28 |
quote: Klinkt goed | |
| Joe-Momma | zondag 31 januari 2010 @ 18:44 |
quote:Geloof me nou deze dingen zijn heeeeul lekker!! Pas nog gegeten bij SUMO.. Aanrader!! | |
| Cobra4 | zondag 31 januari 2010 @ 18:46 |
quote:Ik lust geen (rauwe) oesters. Maar denken jullie dat ik deze versie van de oester toch maar moet proberen? | |
| Joe-Momma | zondag 31 januari 2010 @ 18:55 |
quote:Smaakt als gebakken reuze mosselen. | |
| Cobra4 | zondag 31 januari 2010 @ 18:56 |
quote:Oh. Laat dan maar. | |
| Trusten | zondag 31 januari 2010 @ 19:17 |
| Weet niet of het vreemd is maar gefrituurde (Hollandse!) bloemkool is ook lekker. Eerst koken in water met zout (ook lekker, bouillionpoeder). Bloemkool een beetje aflaten koelen, daarna door geklopte eieren halen en daarna flink bestrooien met gekruide paneermeel. Frituren in de wok met hete zonnebloemolie. En ook fruit kan je prima frituren. In een kom 150 g bakmeel met 1 tl. zout door elkaar roeren. Maak in het midden een kuiltje. Hierboven één ei breken en al roerende scheutje voor scheutje 1 dl. melk toevoegen.Blijven roeren met een garde tot je een glad beslag hebt. Met een vork de vruchten (bijv. stukken appel, peer, banaan of druiven) door het beslag halen en ongeveer 3 minuten frituren in hete olie van 175 graden. Uit laten lekken op keukenpapier en serveren met poedersuiker [ Bericht 9% gewijzigd door Trusten op 31-01-2010 19:27:32 ] | |
| Joe-Momma | zondag 31 januari 2010 @ 19:22 |
quote:Nog nooit van gehoord.. En toch lijkt het me best lekker!! | |
| Cobra4 | zondag 31 januari 2010 @ 19:28 |
quote: | |
| CarlosCoņo | zondag 31 januari 2010 @ 19:56 |
| Dat bevruchte ei Hoe krijg je het door je strot | |
| Cobra4 | zondag 31 januari 2010 @ 20:10 |
quote:Normaal zou ik zeggen kauwen en slikken ( en ik heb al aardig wat "aparte" dingen gegeten) maar van dat ei zou ik toch wel peristaltische bewegingen krijgen. | |
| Timez | zondag 31 januari 2010 @ 20:16 |
| TVP | |
| zomaareennaam | zondag 31 januari 2010 @ 20:31 |
quote:beweerde ik ook niet - toch? | |
| Sjeen | zondag 31 januari 2010 @ 20:34 |
Vandaag gegeten, gefrituurde ansjovis en gefrituurde courgette/aubergine![]() | |
| Isegrim | zondag 31 januari 2010 @ 20:38 |
| Gefrituurde bloemkool is ook verrassend lekker. Wordt in sommige Indiase curry's gebruikt. | |
| Sorella | zondag 31 januari 2010 @ 21:11 |
| Hier wordt gefrituurde bloemkool niet echt op prijs gesteld | |
| Cobra4 | zondag 31 januari 2010 @ 21:13 |
quote:Nee, maar je opmerking dat je extra zou moeten betalen in een restaurant om een Mars in een frituurpan te laten gooien, zou anderen dat misschien laten denken. | |
| ColdFeet | maandag 1 februari 2010 @ 11:17 |
| Gefrituurde ui in een kikkererwtenmeelbeslagje Wat ook erg lekker is (maar niet heel vreemd, vind ik): gefrituurde risottoballetjes. Als je wat overhebt. Is eigenlijk een beetje het nasibal-effect. Liefst doe ik er brokjes mozzarella door | |
| n0a | maandag 1 februari 2010 @ 12:16 |
quote:Onion bhaji FTW! Arancini wil ik ook nog een keer maken, heb nooit genoeg risotto over | |
| brgn | donderdag 1 juli 2010 @ 13:28 |
quote:Hahah ja. Heb een kookboek uit Peru en daar staan inderdaad recepten met cavia's in. Lol! Deze: Food and Cooking of Peru | |
| Sorella | donderdag 1 juli 2010 @ 13:37 |
| Ik zou er niet aan moeten denken om een cavia te eten maar denk dat in peru een cavia hetzelfde is als hier een kip | |
| VaderVanJezus | donderdag 1 juli 2010 @ 13:38 |
| Is best lekker. | |
| Fogel | donderdag 1 juli 2010 @ 14:44 |
| Ik heb in Schotland een stroopwafel en een kvikk lunsj laten frituren. Heb daar ook nog ergens fotos van (waarschijnlijk op mijn oude werk-pc). Gefrituurde Mars en kip heb ik daar natuurlijk ook getest. | |
| emss | donderdag 1 juli 2010 @ 15:52 |
quote:Net zoals elke fish and chips joint in Australie en America. In Tasmanie frituurden ze een dubbele boterham met pindakaas en banaan (of elke andere combinatie die je wilde). | |
| foodlover | donderdag 1 juli 2010 @ 19:43 |
![]() quote:In de USA verkopen ze gefrituurde Twinkies (cakerolletje met cremevulling)... en gefrituurde Oreos... |