Ik twijfel zelf ook tussen 'vegetarisch eten is een afwijking en wees blij dat ze rekening met je houden' en 'het is een sterrenrestaurant, die moeten ongeacht de dieetwensen een geweldig menu kunnen neerzetten'. Maar goed, eten was opzich wel gewoon uitstekend, maar wat mij betreft niet vernieuwend en daar had ik een beetje op gehoopt.quote:Op zondag 7 maart 2010 13:00 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ja ik vind dat toch altijd een lastige... Mag je van alle restaurants maar verwachten dat ze je iets vegetarisch kunnen voorzetten dat op hetzelfde niveau ligt als de standaardkaart? Vind het lastig.
Ik ga voor dat laatste, je kan zooo veel lekkere dingen maken zonder vleesquote:Op zondag 7 maart 2010 13:09 schreef mjan het volgende:
[..]
Ik twijfel zelf ook tussen 'vegetarisch eten is een afwijking en wees blij dat ze rekening met je houden' en 'het is een sterrenrestaurant, die moeten ongeacht de dieetwensen een geweldig menu kunnen neerzetten'. Maar goed, eten was opzich wel gewoon uitstekend, maar wat mij betreft niet vernieuwend en daar had ik een beetje op gehoopt.
quote:Eten: 8 | Service: 5 | Sfeer: 7
Goed eten, maar in sneltreinvaart. We kregen de mogelijkheid om het driegangenmenu uit te breiden met een aperitief en een 4e gang. Beide genomen. Bij het aperitief zaten voor ieder 4 amuses, toen we er beiden twee op hadden, werden nog meer amuses gebracht met de vraag of de eerste mee konden (antwoord: nee). Toen de eerste amuses op waren (en de tweede nog onaangeroerd) kwam dezelfde ober vragen of we al klaar waren met de amuses (wat denkt hij dat we voor culinaire nono's zijn, eten terugsturen zonder aan te raken?). De gastvrouw kwam vervolgens vertellen dat ons voorgerecht al uitgeserveerd zou worden, wat wij dus maar uitgesteld hebben. Dit voorgerecht verscheen vervolgens aaneen andere tafel, waar de gasten ook verbaasd waren van het McDonald's achtige tempo. Nadat we in no-time voorgerecht en tussengerecht naar binnen hebben gewerkt, toch maar een flinke rem aangetrokken en de obers gezegd het rustiger aan te doen. Daarna ging alles beter. De kwaliteit van het eten was goed. Het is een redelijk klassiek restaurant, dus verwacht geen torentjes en nutteloze toefjes, maar gewoon erg goed eten. Met het bob-wijn-arrangement kregen we bij iedere gang de juiste wijn. Het was met 17,50 voor 4 halve glazen wel wat aan de prijs, maar echt genieten. Het aperitief was een cocktail van mousserende witte wijn en een door de sommelier zelf gemaakte likeur, erg leuk detail.
wij hadden t vorig jaar en zaten bij de 1ste lading, maar t was van te voren verteld. toch heerlijk relaxed gegeten en absoluut geen opgejaagd gevoel! het ging ietsjes vlotter dan normaal, maar dat vonden we niet erg aangezien dat het derde restaurant was die week en we heel erg naar een avondje thuis bankhangen verlangdenquote:Op dinsdag 9 maart 2010 11:39 schreef Stansfield het volgende:
In het restaurant waar wij afgelopen zaterdag gegeten hebben was het ook erg lekker. Maar in de reacties lees ik terug dat ze met 2 shifts hebben gewerkt. Wij hadden om half 9 gereserveerd en toen liep het restaurant ook helemaal vol met mensen die om half 9 gereserveerd hadden. Dus mensen die daarvoor gereserveerd hadden moesten ook wel om half 9 weg zijn. Dan krijg je wel een gehaast gevoel lijkt me. Wij hebben heerlijk rustig gegeten en gezeten tot kwart voor 11.
Ehh dat was onduidelijk..quote:
En dan nog weten we niet welk restaurant dat is.quote:
Blij toe geen gebakquote:Op dinsdag 16 maart 2010 18:33 schreef Isabeau het volgende:
Het klinkt al heerlijk, Deceit en blijkbaar vonden de gasten het ook heerlijk! Gebak op je werk nu?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |