abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_78843767
Ja ik vind dat toch altijd een lastige... Mag je van alle restaurants maar verwachten dat ze je iets vegetarisch kunnen voorzetten dat op hetzelfde niveau ligt als de standaardkaart? Vind het lastig.

Wel vind ik het ontzettend slecht dat ze je toch vleesdingen voorzetten als je het duidelijk hebt aangegeven!
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_78844071
quote:
Op zondag 7 maart 2010 13:00 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ja ik vind dat toch altijd een lastige... Mag je van alle restaurants maar verwachten dat ze je iets vegetarisch kunnen voorzetten dat op hetzelfde niveau ligt als de standaardkaart? Vind het lastig.
Ik twijfel zelf ook tussen 'vegetarisch eten is een afwijking en wees blij dat ze rekening met je houden' en 'het is een sterrenrestaurant, die moeten ongeacht de dieetwensen een geweldig menu kunnen neerzetten'. Maar goed, eten was opzich wel gewoon uitstekend, maar wat mij betreft niet vernieuwend en daar had ik een beetje op gehoopt.
Tonight I think I'll walk alone
I'll find my soul as I go home
pi_78859561
O leuk! Ik ben deze week niet geweest maar mijn ouders zijn wel wezen eten bij De Wanne in Ootmarsum
pi_78859753
quote:
Op zondag 7 maart 2010 13:09 schreef mjan het volgende:

[..]

Ik twijfel zelf ook tussen 'vegetarisch eten is een afwijking en wees blij dat ze rekening met je houden' en 'het is een sterrenrestaurant, die moeten ongeacht de dieetwensen een geweldig menu kunnen neerzetten'. Maar goed, eten was opzich wel gewoon uitstekend, maar wat mij betreft niet vernieuwend en daar had ik een beetje op gehoopt.
Ik ga voor dat laatste, je kan zooo veel lekkere dingen maken zonder vlees
  dinsdag 9 maart 2010 @ 10:18:43 #155
5036 KrnKje
kleine typfout
pi_78921747
Korte review van over ons bezoek aan Aubergine in Steyl:
quote:
Eten: 8 | Service: 5 | Sfeer: 7
Goed eten, maar in sneltreinvaart. We kregen de mogelijkheid om het driegangenmenu uit te breiden met een aperitief en een 4e gang. Beide genomen. Bij het aperitief zaten voor ieder 4 amuses, toen we er beiden twee op hadden, werden nog meer amuses gebracht met de vraag of de eerste mee konden (antwoord: nee). Toen de eerste amuses op waren (en de tweede nog onaangeroerd) kwam dezelfde ober vragen of we al klaar waren met de amuses (wat denkt hij dat we voor culinaire nono's zijn, eten terugsturen zonder aan te raken?). De gastvrouw kwam vervolgens vertellen dat ons voorgerecht al uitgeserveerd zou worden, wat wij dus maar uitgesteld hebben. Dit voorgerecht verscheen vervolgens aaneen andere tafel, waar de gasten ook verbaasd waren van het McDonald's achtige tempo. Nadat we in no-time voorgerecht en tussengerecht naar binnen hebben gewerkt, toch maar een flinke rem aangetrokken en de obers gezegd het rustiger aan te doen. Daarna ging alles beter. De kwaliteit van het eten was goed. Het is een redelijk klassiek restaurant, dus verwacht geen torentjes en nutteloze toefjes, maar gewoon erg goed eten. Met het bob-wijn-arrangement kregen we bij iedere gang de juiste wijn. Het was met 17,50 voor 4 halve glazen wel wat aan de prijs, maar echt genieten. Het aperitief was een cocktail van mousserende witte wijn en een door de sommelier zelf gemaakte likeur, erg leuk detail.
Koken met Frank - Culinaire uitspattingen...
pi_78922123
Jammer dat de service slecht was. Zo'n snelheid is niet echt lekker eten
pi_78924167
In het restaurant waar wij afgelopen zaterdag gegeten hebben was het ook erg lekker. Maar in de reacties lees ik terug dat ze met 2 shifts hebben gewerkt. Wij hadden om half 9 gereserveerd en toen liep het restaurant ook helemaal vol met mensen die om half 9 gereserveerd hadden. Dus mensen die daarvoor gereserveerd hadden moesten ook wel om half 9 weg zijn. Dan krijg je wel een gehaast gevoel lijkt me. Wij hebben heerlijk rustig gegeten en gezeten tot kwart voor 11.
pi_78950666
quote:
Op dinsdag 9 maart 2010 11:39 schreef Stansfield het volgende:
In het restaurant waar wij afgelopen zaterdag gegeten hebben was het ook erg lekker. Maar in de reacties lees ik terug dat ze met 2 shifts hebben gewerkt. Wij hadden om half 9 gereserveerd en toen liep het restaurant ook helemaal vol met mensen die om half 9 gereserveerd hadden. Dus mensen die daarvoor gereserveerd hadden moesten ook wel om half 9 weg zijn. Dan krijg je wel een gehaast gevoel lijkt me. Wij hebben heerlijk rustig gegeten en gezeten tot kwart voor 11.
wij hadden t vorig jaar en zaten bij de 1ste lading, maar t was van te voren verteld. toch heerlijk relaxed gegeten en absoluut geen opgejaagd gevoel! het ging ietsjes vlotter dan normaal, maar dat vonden we niet erg aangezien dat het derde restaurant was die week en we heel erg naar een avondje thuis bankhangen verlangden
pi_79219126
Jeej, waar ik werk 1e van brabant!
pi_79219445
quote:
Op dinsdag 16 maart 2010 18:07 schreef Deceit het volgende:
Jeej, waar ik werk 1e van brabant!
Ehh dat was onduidelijk..

Gisteren waren de uitslagen en bleek waar ik werk, dat we 1e van brabant zijn geworden

Dit was het restauranweekmenu:

Amuse
* Tartaar van zalm met crème van augurk
* Soepje van mungboontjes met geconfijte kalfswang


Het 3-gangen menu kan –indien gewenst– uitgebreid worden met de volgende gerechten;
 Bouillon van stokvis met zeewier,
Hollandse garnaaltjes en wonton gevuld met paling
à ¤8,50 per gerecht

 Gebakken tongscharfilet met korst van zoetwatergarnaal, zalf
van doperwten en schuim van gerookte Pomodori tomaten
à ¤10,00 per gerecht


voorgerecht:
Drieluik van vis;
 Mozaïek van tonijn en zwaardvis met Granny Smith appel-dressing
 Taartje van gemarineerde sardienen en basilicum
 Geroosterde heilbot met guacamole

hoofdgerecht:Rosé gegrilde lamsrugfilet,
couscous waarin lamschenkel en Ras el hanout,
souflaki van lam met paprika en courgette en jus van lam

Nagerecht:
Crème van Tonkabonen met gecaramelliseerde Williamspeer, krokantje van macadamianoten en Montélimar-ijs
  dinsdag 16 maart 2010 @ 18:32:57 #161
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_79219999
quote:
Op dinsdag 16 maart 2010 18:07 schreef Deceit het volgende:
Jeej, waar ik werk 1e van brabant!
En dan nog weten we niet welk restaurant dat is.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_79220007
Het klinkt al heerlijk, Deceit en blijkbaar vonden de gasten het ook heerlijk! Gebak op je werk nu?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_79220065
welk restaurant werk je?
pi_79220476
http://www.maurick.nl

Restaurant Kasteel Maurick te Vught
pi_79220567
quote:
Op dinsdag 16 maart 2010 18:33 schreef Isabeau het volgende:
Het klinkt al heerlijk, Deceit en blijkbaar vonden de gasten het ook heerlijk! Gebak op je werk nu?
Blij toe geen gebak
met 28 medewerkers hier dus heel vaak gebak!!

Nee, het is meer een trots! als je de reacties vergelijkt met nu en vorig jaar..

Vorig jaar hadden we het in de orangerie gedaan, en eigenlijk meer als massa zaal werd dat gezien. Eten was goed maar de sfeer is dan weg..

Dit jaar het a la carte restaurant gebruikt.
Dus niet al te veel tafels en gewoon lekker lang tafelen..
pi_79221500
klinkt helemaal super!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')