Mijn deeg was duidelijk te dik. Die van Bortecinem ziet er sowieso beter uit.quote:Op zondag 24 januari 2010 17:13 schreef Erosjuhhh het volgende:
Of de foto's zijn niet duidelijk. of jullie deeg is veel te dik.
Oh, die ga ik maken. Hopelijk deze week ergens!quote:Op zondag 17 januari 2010 16:12 schreef -Mellow- het volgende:
Lekkerst is natuurlijk zelf maken.
Ik doe t zo:
Doe in een kom:
-zakje gist
-schepje suiker
-scheut warm water
Laat het 20 minuutjes staan zodat de gist z'n werk doet en voeg toe
-bloem
-scheutje melk
-wat zout
Maak hier een mooi deeg van en laat 1,5 uur afgedekt op een warme plaats rijzen.
Voor het gehaktmengsel:
-500g lamsgehakt
-bos peterselie
-1 theelepel komijn
-1/4 theelepel kaneel
-1/2 theelepel paprikapoeder
- fijngesneden spaanse peper, pitjes verwijderd
- paar tenen knoflook
- 1 uitje
- zout en zwarte peper
-scheutje olijfolie
Snij alle ingredienten super fijn en doe ze bij elkaar
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak van het deeg balletjes en rol die in een dunne pizzavorm.
Pak een klodder van het gehaktmengsel en bestrijk met een lepel de pizzabodem. Doe deze 10 minuutjes in de oven.
Serveren met een partje citroen en smikkelen maar
quote:Op maandag 1 maart 2010 23:53 schreef renzell het volgende:
[..]
Oh, die ga ik maken. Hopelijk deze week ergens!
Heerlijk weekendsmikkelvoer. Salade erbij en klaar.
Was heerlijk, zomaar onverwacht midden in de nacht, Mellow!
Het citroentje gaf een goede extra 'bite'.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |